-
Bandras DaSilva #3285 Anno megjelenés után toltam én ezt egy ideg...meg egyszer még visszamentem pár hónapra.
Az elején amikor még relatíve sok ember volt a zergelés ment....ráadásul az ilyeneknek, hogy falak, stb nem volt sok értelme, mert a fele csapat egyszerűen átugrotta vagy pedig be lehetett futni máshonnan, hátulról, hegy felől, stb.
Voltam pár várostromban meg egyéb nagyobb csatában...hát nekem akkor sem tetszett. Egy kurva nagy katyvasz volt és egymást nyírta ki mindenki mert tolta a sok ember az aoet és sebződött mindenki, ráadásul nehéz volt megkülönböztetni, hogy akkor most ki barát ki ellenség...volt, hogy elvileg szövi vert le....szal az a része nekem nem jött be.
lehet ez már változott azóta, nemtom. Amikor később visszamentem, akkor jobb volt, kisebb csaták voltak, azokat jobban átláttam, élveztem is egy darabig, de aztán jött az, hogy ilyen szarrá gyúrt emberek levertek mint a szart pár mp alatt mindegy mit csináltam.
A szaladgálós, ugrálgatós harc sem az én stílusom azt hiszem és ezért egy idő után akkor is abbahagytam.
tudom, hogy full loot van benne. Azért is kezdetmel anno. Az engem annyira nem zavart sosem, hogy leszedik a cucot rólam. Na, jó,,,olyankor, ha vmi hülyeség miatt nyírtak ki mindannyiónkat egymás után mert éppen zavarni kellett, hogy máshol foglaljanak. Ez szép és jó, csak ugye a cuccainkat nem angyon kaptuk vissza. És egy ilyen egész napos szarakodás alatt elment pár setnyi ruha meg fegyó és nem mindig sikerült visszaszerezni.
Ezzel együtt nekem általában jó emlékeim vannak. Mondjuk az elején a sok exploiter feltolta minden skilljét mint az állat mi meg vért izzadhattunk.
Hallottam, hogy már nincs grind, de annyira nem vonzott a világ, hogy visszanézzek. Volt egy ilyen fapados érzésem mindig a Darkfallal kapcsolatban. Ugyanakkor a fények, meg a fényeffektek, a természet a leghangulatosabb az összes MMo közül amiket toltam (és volt jó sok).
Szóval jó ez. Én csak arra akartam reagálni, hogy többen várják, hogy az új release majd milyen jó lesz, aztán valszeg nem. Csak a kedélyeket szerettem volna hűteni.
Ne legyen igazam, de valszeg megint lesz egy halom bug/exploit benne ami majd előnyöket ad bizonyos klánoknak, a többiek meg szophatnak.
A területszerzésről: szeretnék végre egy olyan MMot játszani ahol van is ennek értelme mert tudsz mit kezdeni a területeddel. nyersanyagokat felügyelsz, szabályokat hozhatsz stb.
DFben van egy fix helyen álló vár amit elfoglalhatsz aztán akkor örülhetsz, hogy van várad. Van előnye, persze, de nem ér olyan sokat. persze ha soka piros embered meg egy helyen akarod tartani a guilded akkor jó.
Izgi is, mert valszeg csak betámadgatják az ellenfelek kis zsákmány reményében.
de úgy igazán nem oszt nem szoroz. Ezek a falvak is. Elfogallatd őket, ok, kaptál vmi pontot meg kis jutalmat értük, de igazán nem volt értelme.
Remélem, hogy itt én leszek a nagy hangulatkeltő és mindenkinek pozitív csalódás lesz az új megjelenés és a z újított játékmenet, csak én nem nagyon hiszek benne.