3718
-
alienenemy #3398 Állítólag GB-os log filet csinált pár perc alatt, és az fogja meg a játékot hamar. -
ja meg van ha írnak a global chatre akkor megakadsz egy pillanatra , ezért persze a sok barom spammeli. tipikus DF mentalitás :D -
viszont rengetegen vannak bent szóval népességre nem lesz panasz. legalább is eleinte az biztos. főleg ha sikerül is gatyába rázni a cuccot mert most elég sokat akad bár nem tudom debus/logolás vagy szimpla lag spike miatt. -
hopp amcsi servere bejutottam ,csináltam egy mahirim egyedet és most megy a tutorial , hát elég érdekes. -
lol nyugi az nem annyi csak bugos és nem műxik :D -
23468 queu..:)
azt hiszem hanyagolom par napig.. -
alienenemy #3392 Hát nyilván nem gondolták komolyan a kiadást, csak nem tudták mit mondjanak. Vagy még kellett a lé valahonnan, ami eddig nem volt.
Ne feledjük, az ugyan az az AV, mint a régi. -
azt mondják hogy masszív log írás foghatja vissza van akinek 15 perc alatt 1 gigás log file-t csinált :D
én eddig csak egyszer tudtam belolgolni pedig próbálkozom ( éppen karácsonyi szabin vagyok a héten szóval ráérek ). azért ez elég gáz.
ja meg a szokásos nuku kommunikáció is kezdi kiverni a biztosítékot elég sok embernél . -
Én is pont ezt akartam írni. Nem tudom elhini, hogy komolyan gondolták a novemberi, sőt decemberi indulást. És nem csak a bugok, de szoftveresként olyan durvaságok szúrják a szemem (a GUI-ban is), amit ilyen állapotban nem adtam volna ki a kezemből. Nem mert bugos, hanem mert kellemetlen, vagy ócskán néz ki. A grafikus engine se lett jobb (függetlenül hogy most Debug guild megy), túl sok erőforrást akar, de kinézetben nem teljesít. Azt jó ötletnek tartom, hogy lecsökkentették a polygon-countot, hogy több karakter látszódhasson egyszerre, de nem érzem hogy gyors lenne. Olyan mintha valami visszafogná. -
mondjuk ezt nem igazán értem , régen mutattak mahirim modellt :
http://forums.darkfallonline.com/attachment.php?attachmentid=20&stc=1&d=1272532192
ez hova lett ? -
nos olvasgatva a béta fórumot nem tudom hogy képzelték ezt a novemberi kiadást :D még szerencse hogy meggondolták magukat meg hogy most bétát csináltak inkább. -
alienenemy #3387 én most megyek úgy is, majd talán délutánra megoldják -
ja most olvasom ha crashelsz nem tudsz visszalépni :D a delete caharacter meg nem aktív :D -
hát én most állok a queue-ban és nem moccan semerre :D egyszer sikerül a belog akkor megcsináltam a karit , ott voltam a kezdő helyen ahol rengeteg ember be volt szorulva aztán crashelt.
ugyan az kezdődik elölről mint annó :D -
alienenemy #3384 Szerintem is szar lett. A tervező szerint azért, mert így kevesebb poligon a modell, ráadásul minden modall azonos, és csak a skin más. Ezért - azt mondta - 6 hónappal lerövidült a release.
Hát nem tudom. Egyszer már működött. -
naj ez az új ork meg mahirim elég szar lett , a régi sokkal jobban nézett ki. nem tudom ezt minek változtatták meg. meg az alfar sem az igazi. -
alienenemy #3382 3 perc után beengedett, benn vagyok a játékban. Az új karaktermodellek nem lettek jók :( -
alienenemy #3381 #28 in the queue - 28 mins left :) -
alienenemy #3380 megy a cucc -
"hogy a játékosok még több bugot találjanak?"
hát...végül is ezért van a béta , nem ? :) -
Jah, pont ezt írta, ha nem találják meg a bugot, akkor elindítják bugosan. De ha az ő szemszögükből nézem, akkor már van mit javítani, és mi a fenének indítsák el, hogy a játékosok még több bugot találjanak? :) -
pont ezért nem értem hogy miért nem indítják el akár most. mivel béta ezért teljesen lényegtelen hogy milyen bug van benne sőt mivel többen vannak benne lehet hogy gyorsabb lenne a hiba felderítés.
de hát ez az AV ...itt már semmi sem változik :D -
Ha a többség így gondolkodna, akkor a DF1 "végnapjai" alatt nem lett volna üres a szerver. Ahogy megtudták, hogy a DF1 karakterek törölve lesznek, a többség eltűnt a játékból. -
alienenemy #3375 a gyakori wipe beta alatt szerintem tök jó. minden játék a legelején a legjobb. így lesz egy csomó legeleje :) -
Azt is írja, hogy időnként wipe lesz beta alatt. Ez remélem lenyugtatja a népséget, és visszamennek mást játszani amíg a beta be nem fejeződik. Amilyen hype megint beidult, ezt így normálisan nem lehet elindítani, csak ha a Steam tényleg ott van hogy támogassa az eladást meg patchelést. -
alienenemy #3373 Azt írják, hogy indulunk, csak még van egy bug: néha egyesek elveszítik minden cuccukat :) Mivel nem tudták reprodukálni a hibát, egyelőre keresik, mi lehet. :)
"in some cases some players lose all of their stuff" -
azt hiszem ebből se lesz ma semmi :D -
hmm vmit dógoznak mer' most jött kis patch még. :) -
Tasos ezt írta több helyen is. Mondjuk ez még nem jelent semmi mint tudjuk :D -
alienenemy #3369 állítólag hétfőn indul -
no, mondom elinditom amit linkeltel, erre azt irja jelenleg tul sokan tekintik meg afile-t probalkozzak kesobb:)
mara feladom, addig is szetlovok par fejet ps2-ben szvsz..p -
Én a lenti linkről szedtem le az installert és adatfájlokat. Be kellett állítsam a launchert hogy Minimized módban induljon, úgy nem dob hibát. Aztán login után kiírta, hogy PE Protocol error. Hagytam állni, aztán egy idő után Patching completed lett. Szóval mikortól megy a szerver? -
annyit tudok mondani basszak meg..
ha torrent file toltom ha a normal loadert gyok 2el jon es hibasak file-k.. -
alienenemy #3365 Szerintem ez csak egy placebo cucc, ami felpeccseli magát, ha elkészül s build, csak nem akartak határidőt módosítani megint. -
ja torrenten szedem már Én is. Egyébként hiv.fórumon megy már a brainstorming hogy biztos a jó kliens tették e ki mert ~6 GB körül van a mérete ami enyhén szólva is kevésnek tűnik. -
Innen le tudjátok szedni a klienst, és az adatfájlok torrentjeit. -
forbidden :(
de most mi van ? isp-t váltottak vagy mi ? annó max speeddel suhant le a kliens most meg gyököl itten. -
alienenemy #3361 minimized* -
alienenemy #3360 Akinek nem indul: minized módban kell indítani, akkor elindul :) -
alienenemy #3359 Új map