Darkfall-MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiúsztam egy szigetre. Ekkor a Hsler bejelentette, hogy mindenki ússzon ki toronyhoz. Jó tíz perc úszás után oda is értem. Az ANG bent volt a toronyban, kint meg a DPS hajója lõtte.
Nem sikerült elfoglalni, a DPS megvédte a tornyát. Kaptak 230 selentine ore-t, mert egy hétig az övéké volt a torony.
Már vége volt a csatának, amikor ketten feljöttek, és kinyírtak a toronyban.
Szal a mai nap megszivattak bennünket, még az is lehet hogy direkt csaltak oda bennünket a Krakenhez.
Megint jöttek pirosak a városba, megint haltam, de õk is, az egyikük bukott egy infernal setet, de nem lett az enyém. Ha így járnak hozzánk gankelni, elõbb utóbb rájönnek, hogy nem éri meg nekik.
Jah, és az új patchel már vannak állatok a városban is. Tele van patkánnyal.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Pozitívum, hogy lehet bányászni a városban. Restart után 1 óra a kláné, késõbb bárki bányászhat.
Jött öt piros, olaszok, járt a szájuk, csatáztunk a falról. Kétszer kinyírtak, de amikor kettõ meghalt közülük, akkor a mieink elkezdték üldözni a többit. Gondolom a többit is elkapták. Nagyon durva, egy kivételével mind robe-ban volt, csak mágiát toltak. Végül is jól jártam, begyüjtöttem a lootjuk egy részét. Azt nézték el, hogy lehet hogy nagyon durvák mágiában, de mi dupla annyian voltunk. Ahogy kiesett közülük egy, máris szétesett a védelmük.
Blackbolttal ha kinyomsz egy telekinesist, akkor amíg tart tudsz kasztolni egy launchot is.
Ideje volt, amióta elindult a játék, azóta mindig a SUN az ellenség, ideje hogy idõre háttérbe kerüljenek.
Ma voltunk kalózkodni, hajóval leágyúztunk két tornyot meg falat. Jöttek a partra, úsztak hajóhoz, de leöldöstük õket.
Seelie-ben nyugis volt, ostromolni mentem ha akartam (meg tudtam), de ezek az állandó foglalkozások Ghanalajban annyira nem jönnek be. Hétközben nincs idõm órák hosszat kalózkodni. Bányászni félig-AFK még elmegy, de ez így nem nyerõ. Az ANG kirakta a bandát Ghanalajba, hogy nesztek védjétek meg. Aztán rendszeresen jönnek pirosak, tornyok nincsenek. Bánya se nagyon, erdõ se. Még a falon se lehet átugratni. A Launch skillt fejleszteni kell, hogy magasabbra lökjön? Mert más át tudott dobni a falon, de magam nem megy. Jöttek újak, valami kiskölkök, állandóan pattognak, elfutkosnak, keresik a bajt. Szal, most annyira nem jó. Pedig Seelieben már tudtam rendesen farmolni a Goblin Strongmanokat is.
Az aktuális patch is 6 hete lesz a jövõ héten. Szerintem kiürült a kassza.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Vajon a Steam-re is fel fog kerülni?
http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=249602
És ez volt a taktika, mert ágyúkkal szét tudták lõni a siege stone-t, de a SUN nem tudott feljönni hozzánk, mert egy lift vitt fel, és a feljáratot õriztük.
Azzal hogy szétlõttük a siege stone-t, a SUN elbukta a sieget. Amikor elkezdtek elfele szálingózni, akkor leugortunk, és legyilkoltuk egy részüket, a maradék elmenekült. Aztán loot. 😊
Harcban megint csak az volt, hogy alig láttam ellenfelet, healeltem az egyik klántárast, meg mentem a többiek után. Egyáltalán hogyan lehet a nagy forgatagban észrevenni, ki a barát, ki az ellenség?
Gyüjtöttem egy plate setet, két bonet, rank 60-as fegyókat, meg egy bloodcrafted fejest.
Aztán harc után visszaraftoztam seelie-be.
Minden egyéb esetben a meele + armor a nyerõ
De ez annyira sok idõ, hogy alig van pár ilyen karakter.
A normál iron node-ok is fognak rare érceket dobni.
Az AOE damage mennyisége a robbanás középpontjától való távolsággal fordítottan arányos.
A world map és a minimap mutatni fogja, hol haltál meg utoljára.
A HP növekedési üteme megváltozik (lineárisról görbére) és így a skillek növekedésével eleinte gyorsabb ütemben, késõbb lassabban fog növekedni. Így a kezdõ játékosok hamarabb lesznek pvp-re alkalmasak. Ez állítólag visszamenõleg is érvényes lesz, a már meglévõ karakterekre.
Még van pár, amit nem részleteznek, de jelentõsnek titulálnak, és a játékosok visszajelzésén alapulnak.
"The patch is looking good for early next week and we hope there will be no further delays."
A patch-t majd akkor lövik be, ha az új rendszer áll, és tesztelték rajta. Ezt most a jövõ hétre tervezik, de ez már kétszer volt így.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Na páran az ANG-bõl csináltak egy klipet. 😊
Krankone fun video 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mi az utolsó vonalban voltunk, azért csak a sok sírkövet láttad. Õk az elsõ vonal áldozatai mindkét részrõl.
A hajót végül a mi klánunk lootolta ki. Úgy tûnik a várvétel miatt eladjuk valakinek.
Mire mi odaértünk már csak az a kevés ellenség élt, akit megöltünk.
Erõs túlerõben voltunk, azért ment ilyen könnyen.
Régebben azt battlehornnal ütötték, de az már nem megy, mert azt üti le elõször.
Mi utoljára vagy 6-an ütöttük le.
Én öltem már le egyedül, de többszörre, 2-3 körbõl, közben elszalad gyógyítani.
Mit gondoltok van értelme kb 50-es skillekkel nekimenni egy Dark Knight-nak? Most úgy vagyok hogy skillekkel meg craftolt cuccokkal keményebb mobokat kellene keresni, de olyat amit azért lehet solozni.
A lényeg szerintem, ha folyamatosan csinálják, akkor egy idõ után bannolódik minden cheater egyszer. Ez azért fontos, mert ilyenkor a kigyúrt karakterek mennek a levesbe, és a legtöbb nem kezdi újra. Aki mégis az meg nem csal.
én meg tegnap este benéztem egy Ultima Online classic free serverre . egész kellemes cucc. mondjuk az interface egy horror 😄
A múltkori alkalom és ez együtt eléggé betett a cheatereknek, annyira sok a bann, hogy a hackerek morálja és biztonságérzete a nulla felé tart.
Végre 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nem voltam játékban (afk falnakmentem pár napig, hogy minek azt én sem vágom heheh) kiállításom nyílt pár cimbivel, nem szóltam senkinek mivel ez egy közös és egy minden évben megrendezett kortárs fesztivál keretein belûl lett megrendezve és kiváncsi voltam a közönségére.
Még tart egy pár napig Ráday utca 27 képíró galéria. Gyurics Balázs név alatt futnak a képeim az eredeti Jonas999-et ott nem használom 😛 Ha van kedvetek nézzétek meg és az egész utcában lehet fellelni alkotásokat amíg a fesztivál tart.
DF :
A héten lesz a HP patch nagyon kíváncsi vagyok...
Simán ment volna! : Klánbankon belûl minden értékes táskát egy táskába gyorsan , hogy ne legyen a logban, hogy kivettem bármit is ha bankon belûl pakolok az nincs logban , ) majd amikor minden táska 1 táskában azt villámgyorsan ki és be az én bankomba. Ráadásúl nem volt körülöttem senki én egy elhagyott Alfar városban voltam egyedûl pont ez volt az egyik ok, hogy vegyem ki a runakövet és port Galfurienhez. Le sem tudtak volna ütni amig kilépek.. utána Herba Laisert elõfizetem 14 euró nagy cucc és csinálok vele egy klánt és behívom az ofline DNA-t majd vele belépek csatlakozás a klánhoz és minden klánbankba majd dna törlése acont törlése --új acount aki a szegény herbát megöli egy kihalt hétköznap hajnalban és mitad isten nálla minden cucc (a kis buta) herba besír kilép acontot törli... követhetetlen a logban 65 reuró - egy éves klán minden vagyona heheh de ekkora paraszt sohasem lennék!
Du, pm ha benn vagy!
Egyenlõre maradok az Azure- nál furi dolog lett az ANG aki egyedûl van a saját szövetségében legnagyobb szövetség - 1 klán ANG, mostmár + Azure...
Ebbõl lehet nagyon gáz is de most menõsködhetünk, legjobb várak a világ minden részén összekötve klán portálokkal nekünk az ANG a középsõ várat (a volt Murder Herds várat ) ajánlotta fel most ott lakunk 😛 bevallom nem értem valami bizna van a hátérben.
Alvur még egy hétig nem erõltetném de ha ebbõl jó sül ki ha van kedved csatlakozz.
na akkor már nem sok idõm van visszakukkantani de vmikor majd megpróbálom.