3718
-
alienenemy #3238 Mage DNA alfár én meg ember, máshogy nem tudnánk együtt játszani. Egyébként meg erre jobbak a lootok. 1-2 óra alatt 50k simán összejön. Másrészt szinte mindenünk max, és inkább már szeretnénk pvp-t gyakorolni, hogy egyszer ne mi feküdjünk a végén :) (ez még csak ritkán fordul elő) Ráadásul a régi ismerősök is mind ilyen helyeken vannak, npc városokban csak az újak, meg a visszatérők vannak. -
A hétvégén volt egy siege, Oethraint siegelték (ha emlékeztek rá), a fórum szerint 20-30-an lehettek oldalanként. Van egy kis növekedés, a chaten vannak újak meg visszatérők. Játékban kevesen vannak, de személy szerint nem is bánom, mert PK-zókkal se nagyon találkoztam. A skillek nagyon gyorsan mennek fel, a Meditation-al fel lehet gyorsan húzni olyan skillt is amit különben nehéz lenne. A gold is jobban droppol, tegnap olyan fél óra dungeon közepes mob ölésből kb 2000g jött be. Meg általában a droppokat megnövelték.
Miért vagytok chaos city-ben? Pirosak vagytok, vagy a ti szinteteken már nincs mitől tartanotok? -
alienenemy #3236 Nem igazán. Délután/este azért vannak, de egyébként a kezdetekhez képest minden kihalt. Ennek ellenére szerintem jó :) -
Mennyien játszanak most egyébként ? Érezhető némi növekedés ? -
alienenemy #3234 Nem, saját klánban vagyunk, cairnon káosz városban. Ha találsz szimpi klánt, lépj be. Lehet, hogy a,íg felhúzod magad, jobb, mint egy chaos city.
Ha belogolok, majd elfogadom. -
Küldtem friend requestet. Benne vagytok valamelyik klánban? Épp be akartam lépni egybe, de ha bent vagytok valahol, akkor én is mennék oda. -
alienenemy #3232 Ha valaki játszik, ketten nyomulunk jelenleg, kezdőket is tudunk segíteni cuccokkal. Keresd "Ice Scream"-t vagy "Mage DNA"-t. -
Hétfőtől szerdáig megint free. Ahogy nézem a lootot nem emelték meg, de a skillek száguldanak. -
ja én is csak néztem hogy egy kis fun ugrabugrától meg csapkodástól hogy nőnek a skillek :D
de vhogy nincs kedvem vele komolyabban foglalkozni. meglátom milyen lesz a 2.0 , talán azzal.
közben meg megy EVE meg más :D
-
alienenemy #3229 kb. most úgy nőnek a skillek, hogy el sem hinnétek :) Szerintem 1 hónap kimaxolni egy karaktert kb.
EVE nekem már felejtős, nem érek rá egyszerre EVEzni meg élni :) -
Én is vagyok EVE-ben :D csak ippeg dekkolok egy 0ás helyen mert nem tudom elhozni a cuccaimat :( -
Majdnem éltem a lehetőséggel... de aztán inkább beneveztem egy 20 napos EVE trialra, hátha sikerül meggyőznöm magam a régi accom befizetéséről. -
no akkor majd este benézek :) -
Az account oldalon ( accounts-eu.darkfallonline.com ) aktiválni kell az ingyennapokat ( "RETURN TO DARKFALL" ). -
mondjuk belépni nem tudok pedig mától 4 napig free.
egyébként meg ja , nagyon sokat kell változtatniuk hogy a régi játékosok visszatérjenek. nekem a craft rendszer is böki a csőröm s nem hiszem hogy nagyon megváltoztatnák. -
Bandras DaSilva #3223 Köszi az infót, rég néztem már Darkfallra, de asszem én nem nagyon jövök ide már vissza. A Darkfall 2.0át is ígérik már 10000éve, de nem hiszem, hogy az sokkal jobb lesz mint az alap.
Sok dolog változott az biztos, de nagyon kevesen játszanak már vele, aztán annyira meg nem volt jó sosem.
Az összes mostani dolgot már nagyon-nagyon régen meg kellett volna lépniük. Akkor talán lennének új emberek is. -
Darkfall’s Ultimate Promotion Details
The specifics of our promotion are now available. The following was prepared by our marketing department.
Dear Friends,
We are happy to announce our ultimate Darkfall promotion that features:
Epic skill-up increase by 20x, 4x global loot, and village control points go active every 6 hours.
Return to Darkfall promotion for 2+2 days for free.
Get Darkfall for the price of the subscription
The subscription fee reduction to 9.95.
Max-out Skill-up Increase
Skill-up by 20x the normal skill-up rate and max-out your character in no time at all.
Global loot has been quadrupled.
Village control points go active every 6 hours instead of every 12
Date: Starting Monday July 2nd – until Darkfall 2.0 launches.
Return to Darkfall
Darkfall subscribers, old and new, can come back to Darkfall for free for 2+2 days
Dates: July 2nd-July 4th and July 9th – July 11th
Get Darkfall for the Price of the Subscription
The Darkfall client price has been taken away, and you can now get Darkfall for the price of the subscription, reduced by approximately 35% to 9.95€ or $9.95.
Dates: Starting Monday July 2nd – until Darkfall 2.0 launches.
Times:
The promotion starts on Monday, July 2nd (14:00 GMT, 07:00 PST).
We will also apply a patch that apart from the increased skill gains and loot drops will also address the stamina bug as well as some issues with sieges. Complete patch notes will be posted on Monday. Also, the development team would like you to know that the skill ups only apply until the skill reaches level 99. This is so that surges occur at the rate they do now and not at an increased rate because of the increased skill ups.
-
Akkor majd lehet ránézek. :o -
Átraktár az ingyennapokat Július 2-3-ra. -
na látod nekem se , elég nehéz lenne ott korrekt f2p-t összehozni. a mostani DF nekem se érne meg semmit a 2.0 .... nos meglássuk 9-10 ájrót még talán ha valóban jobb mint a mostani. -
Ha ebből Free To Playt, esetleg PtW-t (Pay To Win-t, aka itemshop) csinálnak az még rosszabb. Tényleg az az egyedüli út, ha bevezetik a skillcap-ot. -
Fogalmam sincs, de nem igazán győztek meg arról, hogy megérné a havidíját. -
ebből f2p ? hogyan ? -
f2p játékként még talán újra megpróbálnám -.- -
dregnarr1 #3214 A rohadt életbe, akkora hangulata van az egésznek, muszáj visszajönni, legalább a 2 ingyen napra... persze ahhoz kellene az is, hogy emlékezzek a loginra, eh. -
nem tudom mennyi lesz de elég sokáig tartott nekik mire leesett hogy a 14 € havidíj egy csöppet sok. :D
Jockey : naja , mondjuk így hirtelen nem rémlik hogy a blogban írtak e erről vmit. de remélem erre is rájönnek hogy kéne skill cap.
-
had jojjon...:)
bar ha nemlesz skill cap akkor nem fog sokminden valtozni... -
Az a "decreased subscription cost" mennyire lesz "decreased"? -
na lassan már tényleg itt van az a DF 2.0
"
As promised, this week we will present all the details about our Darkfall promotion.
This promotion has two parts, one has to do with the pricing and one with actual game-play. On the pricing part, as we already mentioned, the client purchase cost will be removed and you will only need to pay a monthly subscription. Additionally we will be decreasing the subscription cost. So, in order to play Darkfall you will only need to pay the new reduced subscription price to create the account and play for one month.
On the game play part, we will permanently increase skill gains substantially. This offer will be rolled out in two steps the first of which will be applied on Wednesday June 27th. On that day, we will roll out a return to Darkfall promotion that will last for 2 days, Wednesday the 27th and Thursday the 28th. All accounts that have ever purchased the client will be able to come back and play for free for those 2 days. Additionally, the skills gains on those 2 days will be greatly increased. Starting Friday the 29th, the client purchase will be removed, the monthly subscription will drop and skill gains, while diminished compared to the two previous days, will still be substantially higher than what they are now. This promotion will remain in place until the launch of Darkfall 2.0. Keep in mind we retain the right to change any aspect of this promotion at any point without prior notice.
Also, we are laying out a marketing plan that will run until release and after. Because of this we will be slowly moving away from our Friday development update. This is not to say there will be no more development news, just that they will be delivered in a more structured way that does the features justice and leads up to further announcements. Because of this, next week there will not be an update as we will be preparing some things for future updates as well as a communication plan.
Thank you."
-
hár most a DF "2.0"-át várja a nép ahogy olvasom a fórumot. jó pár dolog át lesz dolgozva de még mindig nem tudni mikor is jön. -
baaazki, pont nem leszek itthon hetvegen...
pedig lolvastam valami uj szerver/game otletet, ami sztem nagyon fasza lenne, ha esetleg dobnanak vegre egy skill cap-t is, meg ahogy olvasgattam egesz jol alakul a gamma:) -
na majd benézek , azért az a 400%os skill gain elég korrekt :D -
Free weekend van mindenkinek aki valaha előfizetett a játékra és nem volt bannolva. -
hat, ha elinditananak vegre egy skill cap-s verziot, en is visszamennek jatszani, mert a tobbi igeretesen hangzik...
ennek a jateknak ez vlolt a legnagobb hibalya sztem, vagy az egyik legnagyobb -
Relaunch
Hogy pontosan mit jelent, passz. Azt írják a karakterek megmaradnak, de ez egy új játék lesz. -
Énis elkezdtem most játszani, egyenlőre trial de nagyon úgy fest hogy ebből előfizetés lesz. Egyenlőre még meglátom mi a helyzet és akkor szívesen csatlakoznék bármilyen féle csoportosuláshoz casual szinten. -
Bandras DaSilva #3202 Én most nem leszek megint egy darabig z biztos. Kicsit alakult az élet...volt itt sok munka, aggódás, intenzív osztály stb.
A közeljövőben valszeg nem leszek. Nem nagyon van időm mostanában játszani. -
Hofigalopp2 #3201 Igen játszunk vele :)Bandras belépett 2 napra aztán eltünt, de gondolom rl miatt :). Most lementunk monkfildbe kicsit, mert a közelben vannak olyan mobok amik rengeteg reagenst, portal shardot(ezzel tudsz kozlekedni a clan varos, falu kozott) dobnak. Nem mellesleg ha többet összeszedsz jól el tudod adni bármikor. Ez a meditálás nagyon szuper, már közel 400 a hp-m, 3 hete még 310 volt :)! -
no mi ujsag? toljatok? -
Hofigalopp2 #3199 Kicsit átalakult a játék, már szóló játékosként nagyon unalmas, viszont ha találsz magadnak egy jófej csapatot, baromi jó :)! A játék eléggé eltolódott a player városok térségébe. Azok környékén moboznak, illetve pvpznek. Pár napig laktam monkfieldben, láttam pár playert, de szerintem inkabb trialosok :)! Szóval szerintem a játék jó lett nagyon :), noha nincs olyan tumultus mint Eve-ben :)!