3718
-
Hát persze hogy előbb-utóbb valami szarakodás van. Vasárnap már sejtettem, hogy gáz lesz. Galf összeszólalkozott Krankoneval. Ma Galf meg akarta venni Ghanalayt 500K-ért. Most úgy néz ki, hogy Krankone átverte, elvette a pénzt, de kidobott bennünket Ghanalayból és az alliance-ból is. Most nincs városunk és üt bennünket az ANG. -
Ma voltunk sea towert foglalni. Hajóval mentünk Elharat-ból, és mielőtt ráeszméltünk volna ránktámadt egy másik hajó. Tuti valaki súgott nekik. A tét az volt, hogy ki foglalja el a tornyot. A Devil Preservation Society már egy hete fogta a tornyot. Egymást lőtték a hajók, egymásnak ütköztek, de nem lehetett átugorni másik oldalra. Én leestem vízbe és úsztam a hajó után, de maradtam le. Ekkor a hajók belefutottak a Krakenbe. A DPS hajója elkerülte, a mieink meg beleragadtak. Az ellenfél hajójának ágyúi meg a kraken szétverték a hajót. Páran ott is maradtak, én megúsztam mert messze voltam a vízben.
Kiúsztam egy szigetre. Ekkor a Hsler bejelentette, hogy mindenki ússzon ki toronyhoz. Jó tíz perc úszás után oda is értem. Az ANG bent volt a toronyban, kint meg a DPS hajója lőtte.
Nem sikerült elfoglalni, a DPS megvédte a tornyát. Kaptak 230 selentine ore-t, mert egy hétig az övéké volt a torony.
Már vége volt a csatának, amikor ketten feljöttek, és kinyírtak a toronyban.
Szal a mai nap megszivattak bennünket, még az is lehet hogy direkt csaltak oda bennünket a Krakenhez.
Megint jöttek pirosak a városba, megint haltam, de ők is, az egyikük bukott egy infernal setet, de nem lett az enyém. Ha így járnak hozzánk gankelni, előbb utóbb rájönnek, hogy nem éri meg nekik.
Jah, és az új patchel már vannak állatok a városban is. Tele van patkánnyal.
-
Accelerated Character Development
Van további része is, egy egész sorozat. -
Jött az új patch, sírnak a magek. 
-
ööö,leszedtem ezt a 14 napos trialt,pár instrukciót adnátok a kezdeti lépésekhez? -
Nem ez volt a baj. Föld felé céloztam, de majdnem vizszintesen, kicsit felfelé kell. Egy órám elment erre, de végül megmutatta valaki.
Pozitívum, hogy lehet bányászni a városban. Restart után 1 óra a kláné, később bárki bányászhat.
Jött öt piros, olaszok, járt a szájuk, csatáztunk a falról. Kétszer kinyírtak, de amikor kettő meghalt közülük, akkor a mieink elkezdték üldözni a többit. Gondolom a többit is elkapták. Nagyon durva, egy kivételével mind robe-ban volt, csak mágiát toltak. Végül is jól jártam, begyüjtöttem a lootjuk egy részét. Azt nézték el, hogy lehet hogy nagyon durvák mágiában, de mi dupla annyian voltunk. Ahogy kiesett közülük egy, máris szétesett a védelmük.
-
Morinad #3112 nem. a blackbolt a leggyorsabb pálca a játékban. A varázslat meg kb 50-es szinttől elég erős, hogy átugorj egy falat.
Blackbolttal ha kinyomsz egy telekinesist, akkor amíg tart tudsz kasztolni egy launchot is. -
Felbomlik a Cairn alliance. Úgy látszik a múltkori siege nem jött be nekik. 
Ideje volt, amióta elindult a játék, azóta mindig a SUN az ellenség, ideje hogy időre háttérbe kerüljenek.
-
Ja, hogy azt mondod, egy r40-es magasabbra repít mint egy r20-as? -
Morinad #3109 pedig nem, csak szerintem rossz a pálcád, használj blackbolt-ot. -
Jaja, megvan az is de az se elég. Kombinálni a kettőt nem lehet, mert mire a telekinesis után ellőném a launchot, addigra a telekinesis lejár. -
Morinad #3107 Launchot húzni kell, akkor jobb lesz, meg van a telekinesis, az is jól jön. Azt feljebb kel kilőni, és akkor felhúz. -
Lent vagyok Ghanalajban. Hát, ahogy nézem nem egy gyönyörűséges hely. Mobokat meg kell majd keresni, remélem vannak olyanok is amit ütni lehet.
Ma voltunk kalózkodni, hajóval leágyúztunk két tornyot meg falat. Jöttek a partra, úsztak hajóhoz, de leöldöstük őket.
Seelie-ben nyugis volt, ostromolni mentem ha akartam (meg tudtam), de ezek az állandó foglalkozások Ghanalajban annyira nem jönnek be. Hétközben nincs időm órák hosszat kalózkodni. Bányászni félig-AFK még elmegy, de ez így nem nyerő. Az ANG kirakta a bandát Ghanalajba, hogy nesztek védjétek meg. Aztán rendszeresen jönnek pirosak, tornyok nincsenek. Bánya se nagyon, erdő se. Még a falon se lehet átugratni. A Launch skillt fejleszteni kell, hogy magasabbra lökjön? Mert más át tudott dobni a falon, de magam nem megy. Jöttek újak, valami kiskölkök, állandóan pattognak, elfutkosnak, keresik a bajt. Szal, most annyira nem jó. Pedig Seelieben már tudtam rendesen farmolni a Goblin Strongmanokat is.
-
Morinad #3105 Szerintem azon törpölnek, miből finanszírozzák magukat. Az ingyenes trialra sokan jöttek, de nem hiszem, hogy sok az új előfizető. Nem értik, hogy a tartalmat kellene fejleszteni és balanszt behozni.
Az aktuális patch is 6 hete lesz a jövő héten. Szerintem kiürült a kassza. -
na mi van berezeltek Mortaltól ? :D bár mondjuk mostani állapotában még nem riválisa majd ha políroznak rajta csöppet. -
A DarkFall új ára 29,95 EUR. Tasos ígérete szerint online áruházakban és boltokban is meg fog jelenni.
Vajon a Steam-re is fel fog kerülni?
http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=249602 -
Morinad #3102 Aki még nem látta, dal Tasos-nak:) Tasos be good :) -
Morinad #3101 Hát nehéz észrevenni, inkább a partyt látod. Én azt szoktam, hogy egyből lövök, közben figyelem piros-e, ha nem ,akkor többet nem lövök. Jó lenne valami páncél festés, vagy ilyesmi. -
Ma volt még egy csata. Megint Oethraint támadták, de most a Cairn-iak. Hosszú volt, fárasztó, de taktikás. Kirakták a siege stone-t egy dombra. Nem messze vannak hatalmas fák, amire lifttel fel lehet menni. Vannak fent mobok, de az egész zerg felment. Amikor megkezdődött a siege, kiraktak ágyukat.
És ez volt a taktika, mert ágyúkkal szét tudták lőni a siege stone-t, de a SUN nem tudott feljönni hozzánk, mert egy lift vitt fel, és a feljáratot őriztük.
Azzal hogy szétlőttük a siege stone-t, a SUN elbukta a sieget. Amikor elkezdtek elfele szálingózni, akkor leugortunk, és legyilkoltuk egy részüket, a maradék elmenekült. Aztán loot. :)
Harcban megint csak az volt, hogy alig láttam ellenfelet, healeltem az egyik klántárast, meg mentem a többiek után. Egyáltalán hogyan lehet a nagy forgatagban észrevenni, ki a barát, ki az ellenség?
Gyüjtöttem egy plate setet, két bonet, rank 60-as fegyókat, meg egy bloodcrafted fejest.
Aztán harc után visszaraftoztam seelie-be.
-
Morinad #3099 A mágia valójában csak akkor OP, ha valakinek archmage 100 megvan és a spell intensify is 100 meg maga a spell is.
Minden egyéb esetben a meele + armor a nyerő
De ez annyira sok idő, hogy alig van pár ilyen karakter. -
A chaten írták. De akkor az csak az eddigi állapotra vonatkozik. -
Morinad #3097 Ez lesz még benne:
A normál iron node-ok is fognak rare érceket dobni.
Az AOE damage mennyisége a robbanás középpontjától való távolsággal fordítottan arányos.
A world map és a minimap mutatni fogja, hol haltál meg utoljára.
A HP növekedési üteme megváltozik (lineárisról görbére) és így a skillek növekedésével eleinte gyorsabb ütemben, később lassabban fog növekedni. Így a kezdő játékosok hamarabb lesznek pvp-re alkalmasak. Ez állítólag visszamenőleg is érvényes lesz, a már meglévő karakterekre.
Még van pár, amit nem részleteznek, de jelentősnek titulálnak, és a játékosok visszajelzésén alapulnak.
-
Morinad #3096 Valamint a patch még nem él, hanem valamikor a jövő hét elején lesz.
"The patch is looking good for early next week and we hope there will be no further delays." -
Morinad #3095 Mitől jobban OP? Én pont azt olvastam, hogy a távolsággal csökken az AOE sebzés? -
Új patch, magic még jobban OP. Elvileg normál iron bányák is dobnak rare érceket. Lebányásztam 200 iron ore-t de még nem esett semmi rare. -
Egy kis fun:
Physics -
Morinad #3092 Herba előfizetése lejárt, és csak a patch után fogja befizetni. Én meg elf területen vagyok, grindelem a mágiákat, ami még nem 100. -
Te miket csinálsz mostanában? Merre vagy? Ahogy nézem Herba se nagyon online. -
Morinad #3090 Végre kiderült, hogy miért késik a patch. Állítólag egy ideje már elkészült, viszont most terveznek - illetve már folyamatban van - egy szerverpark fejlesztése, ami 30 új gép beállításával jár. Klónozni akarják az amerikai és európai szervereket. Ennek nem tudom mi az értelme, lehet, hogy ezek tesztszerverek lesznek.
A patch-t majd akkor lövik be, ha az új rendszer áll, és tesztelték rajta. Ezt most a jövő hétre tervezik, de ez már kétszer volt így. -
nocsaknocsak , csináltak free trialt ezek a "jó" emberek :D -
Morinad #3088 Krankone HSler az ANG vezetője, nem mellesleg egy über brutál pvp-s. (a legjobbak is csak 3-an tudják megölni)
Na páran az ANG-ből csináltak egy klipet. :)
Krankone fun video :) -
Morinad #3087 Hát ha tenger közeli a helyszín, akkor mindig vannak hajók. Egy hajó ára sem akkora tétel már és viszonylag kevés az ember. A tegnapi csatában szerintem kb. 100-an lehettünk összesen. -
Hmm, ennyire beindultak a tengeri csatak? :o -
Morinad #3085 Az ilyen játékokban mindenkinek vannak kémei. -
Morinad #3084 Az volt, hogy udták, hol gyülekezik a csapat, aki meg akar minket támadni. Hajóval odamentünk, és először leágyúztuk őket. A hajójukat eltették, amikor látták, hogy a mieink úsznak feléjük.
Mi az utolsó vonalban voltunk, azért csak a sok sírkövet láttad. Ők az első vonal áldozatai mindkét részről.
A hajót végül a mi klánunk lootolta ki. Úgy tűnik a várvétel miatt eladjuk valakinek.
Mire mi odaértünk már csak az a kevés ellenség élt, akit megöltünk.
Erős túlerőben voltunk, azért ment ilyen könnyen. -
Jó volt a mai háború. Még mindig nem értem mi is történt a tengeri csatában, csak azt vettem észre, hogy egyre több sírkő mellett úszok el. Honnan volt értesülése a supreme generalnak hogy hol az ellen? Valaki súgott neki a másik oldalon?
-
Morinad #3082 Plate-ben jól lehet szólózni kétkezes fegyverrel a törpéket (initiate csak, a többi túl nehéz) a Fire Hall nevű dungeonvan. Óránként 5-6k aranyat ki lehet szedni belőlük. 3 spawnol egyszerre. -
Morinad #3081 Hát ha full plate cuccban vagy, 100 körüli self heallel, meg food, meg van witches brew-d meg stamina to health se túl alacsony, akkor esetleg rank 50-es fegyverrel nekivághatsz.
Régebben azt battlehornnal ütötték, de az már nem megy, mert azt üti le először.
Mi utoljára vagy 6-an ütöttük le.
Én öltem már le egyedül, de többszörre, 2-3 körből, közben elszalad gyógyítani. -
Haha. Akkor már értem miért települt ilyen "csöndben".
Mit gondoltok van értelme kb 50-es skillekkel nekimenni egy Dark Knight-nak? Most úgy vagyok hogy skillekkel meg craftolt cuccokkal keményebb mobokat kellene keresni, de olyat amit azért lehet solozni.
-
Morinad #3079 Hát igen. Biztosan emlékeztek, mikor az elején elküldtem nekik a klienst :) Egy évre rá ők is előfizettek rá, és most megy a verseny a damcheateres fejlesztő (networtex) és az AV között.
A lényeg szerintem, ha folyamatosan csinálják, akkor egy idő után bannolódik minden cheater egyszer. Ez azért fontos, mert ilyenkor a kigyúrt karakterek mennek a levesbe, és a legtöbb nem kezdi újra. Aki mégis az meg nem csal.