Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinálsz egy friss karaktert, egy boosting communityben felhúznak 70-re 15 perc alatt, aztán egy gearboost partyban felszedsz 300-400 paragont pár GR alatt és még itemeket is kapsz mellé. Gyakorlatilag bármilyen karakter bármelyik setjét ki lehet farmolni egy nap alatt. Bármilyen karaktert felhúzol max 10 órányi játék alatt GR70-re.
Én azt mondanám inkább onnan kezdődik a kihívás. Gemek felhúzása, ancik összeszedése stb.
soul már van 2000 és egyéb finomságok, de azt a rohadt fist weapont ne akaraja beadni amiből kellene az aincent (monk sweeping wind 7).
A franc megeszi ezt az rng-t.
Viszont nem tudom hogy szoktatok e kereskedni a dolgokkal mert van pár primal cuccom amit a büdös életben nem fogok használni ,de elégetni meg nincs szívem.
Tényleg ki kellene találni a kiadónak erre valamit mert ez így elég rossz,hogy bezúzod a legértékesebb eszközt mert nem tudod használni.
Non season lesz a vegen a karakter, es az osszes targyad ottlesz amit gyujtottel.
Battletag: coolpet#2467
Újabb hülye kérdés. Azzal a sok dologgal amit gyűjtöttem a ládába ,na azzal mi lesz elveszik? vagy megmarad valamiképpen?
Kezdtem egy új Season karaktert. Lvl 16 körül vagyok. A kérdésem az lenne: Miért van az, hogy próbálok bármilyen public játékba csatlakozni, azt írja esetenként, hogy 150-200 játékos is most éppen játszik, elkezd 30 másodpercig keresni, majd kreál egy üres játékot ahol csak én vagyok...
Van erre valami magyarázat?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kicsit újra elkezdtem játszogatni, és meg is lett nagy nehezen a gr70 immortal kingses HotA barbár builddel, de úgy érzem kicsit meg is rekedtem. A dmg még talán meglenne jópár lvl-re, de borzasztó papírnak érzem magam, főleg az ilyen ground effectek miatt halok ha előfordul, vagy volt hogy kvázi oneshoteolt egy riftguard. Lehet hülye kérdés, de kb. mennyi hp-val illene rendelkeznem ezen a szinten, vagy itt már hozzátartozik a játékhoz hogy ezekből maradéktalanul kisasszézok? 😄
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nemrég szippantoot be a játék, 1 hülye kérdésem lenne:
Ha kezdek 1 karaktert season-ban akkor az megmarad ha vége a dolognak?
Keresnék magyar klánt, most kezdeném a seasont. Van valahol felvétel? 😊
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Kikockaztam az unhallowed armort, es oneshotolok mindenkit T9-en riftben.
Eddig meg T8-ban alig lett meg 3. nekifutasra a GR, hoyg 9-re mehessek...
https://www.twitch.tv/sp1gu
En most csatlakoztam be az eventelesbe, itt a season 12-nel.
Megvan a D3 + Crusader + nekro.
Honnan van egy csomo playernek olyan angyalszarnya? meg masmilyen petje?
Nekem csak az alap nekro pet van meg csont szarny meg az s4 journal teljesiteskor kapott szarny.
Jatszanak magyarokkal, de csak lurko van a friend listamon.
Aki szokta tolni felvenne? coolpet#2467
Koszi!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha novelem akkor csak az idejet tolom ki az aktivitasanak nem?
Torment szinteken 20 masodpercenkent botlok boss pakkokba, szoval szinte allando lehet a damage bonusz, vagy tevedek?
#76086: Java33: én magasabb GR-re Inarius set-et használom a Bone Armorral, de a Rathma (pet) set se rossz, azzal lett meg a GR70. Nekem Rathma set esetén Pain Enhancer, Esoteric Alteration meg az Enforcer van bent gemként. Kockában meg Tasker kesztyü, Krysbin gyürü meg Reilena's Shadowhook fegyverként. Sokan a Compass Rose mellett a Convention gyürüt veszik fel, én a Circle of Nailuj's Evol-t használom, ugyanannyi Essence-böl dupla annyi Skeletal Mage-d van. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
S12-t elkezdtem én is Necroval visszatérőként. Néztem top buildeket, de sajnos petes buildet nem nagyon láttam, így hát fel is hagytam a nézegetéssel.
Kérdésem lenne, hogy speckó socketnek mit ajánlotok. Most a petes, poison és lighting van bent. Farmolom a setet hozzá. Kockába is kellene valami majd, mert az se fix még. G37 megy.., de látok másokat, akik csak szaladnak a pályán és fekszik az egész mindenség...
Hát nem tudom, csak bízni tudok benne, hogy egyszer én is úgy fogok szaladgálni..
Mar csak a receptek kellenek es megvan s journal 4 is, bar mar megvan a nat set.
Van egy ilyen kovem, lvl13-on van: http://diablo.wikia.com/wiki/Bane_of_the_Powerful
Erdemes felhuzni lvl25-ig?
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.11.27. 20:21:43
(A Haedrig"s Gift mindig egy teljes set-et ad, amit a szezonban kiválasztanak az egyes kasztoknak. Ez inkább segítség, mint ultimate form, idővel le lesznek cserélve ancient tárgyakra, vagy más set-ekre, játékstílustól függően.)
Ha a hatred nem fogyna el 4-5 Multishot után az is frankó lenne 😊
Rá kell szállnom a stat cserére, és generate hatred on hites itemeket kell gyártanom.
Egyébként poénból kipróbáltam a 7es torment riftet, majdnem bedaráltak a bejáratnál 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Odasetalok hozza es szolok adjad ide? 😊
A GR20 meg könnyű, ha megcsináltad mind a 4 fejezetet és a Haedrig's Gift-eket egy karakterrel vetted ki, mert akkor egy teljes set-et kapsz. Utána már csak hozzá kell igazítani a skilljeidet. Ha keverted a karaktereket, akkor nehezebb lesz és tovább tart, de egyáltalán nem lehetetlen.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Season journal 4-et csinagatom. 2 kerdes:
Hogy lehet megtanulni 5 jevelcrafting recipet?
Mas: Hogy lehet upgradelni egy rare itemet a kanai cubeban?
Betettem egy rare quivert, majd kivalasztottam egy legendary quiver tulajdonsagot amit elotte zuztam szet. Nyomtam gombot azt mondta hogy no-no.
Mit kell csinalni?
https://www.twitch.tv/sp1gu