78989
  • LaposElem
    Hi, kicsit off, a POE miatt.
    Liga elején olyan buildet kell nézni, ami sárga mapokat el bír farmolni. Én totem builddel szoktam indulni. Esetleg az is járható út, ha olyan buildet nézel, aminek a unique cuccait lehet card-dal megszerezni. Amit mindenképpen farmolni kell, ha nem esett még 6 linkes chest az a tabula rasa. Kivállóan eljuttat T7-8 -ig (feljebb is, build függő). Ott meg mehet a farm a jobb karinak, az értékesebb cuccok mehetnek a tradera. Ha nincsen tapasztalatod a traddel, mi mennyi, akkor vagy rákeresel (pepecs meló), vagy makró (nem használom), vagy vendor receptekből felhozod magad chaossal, hogy tudj fejleszteni (T7-8 -ra 45-50 összejön, azzal lehet már fejleszteni).
    Üdv
  • Count Adyn
    mostmár mindjart kezdődik viszont:D egész 3 nap szorakozást fog is nyujtani kb:D
  • SkunkliX
    sziasztok ! ligakezdéshez keresnék csapatot . HC season EU .
    ts.diablo3.hu
    v . SkunkliX#2337
  • undY1ng #76681
    Az a mindjárt azért volt, mert tegnap már azt hittem péntek van..... GG 3+3 munkarend. :)
  • undY1ng #76680
    Akkor mindjárt mehet a Hypetrain? Nekem legutóbb 3 napig se tartott. :(
  • Mydgard
    Hali!

Újjászületett az Order of the Steelprophet klán.
    - aki egyedül van, de csatlakozna társasághoz
    - preferálja a HC módot
    - szezonálisan
    - fun & casual tolja
    az bátran keressen in-game.

Üdv!

Mydgard#2102
    <OS> Order of Steel
    Discord: https://discord.gg/Gx6Pemq

• Count Adyn
    péntek:)
  • coolpet
    Ma kezdődik S16?
  • Myke28

Na megjött a patch ,lehet próbálni a buildeket :)
  • undY1ng #76675
    D3-ra gondoltam, az leesett azonnal, hogy a régieket vágesz, kb én is "azon nőttem fel".
  • soo277
    ÁÁ nem kezdtem túl régen,
    97' ben Diablo1(Pentium 60,16Mbram,SVGA,win95) régi szép idők
  • WinT
    Igen a trade az szerintem is csapnivaló, legalább egy részét jó lenne automatizálni, ordít az egész egy aukciós házért, de a készítők állítólag így akarják megakadályozni, hogy a botok tönkretegyék a gazdaságot meg a szociális részét is meg szeretnék tartani. Valahol értem, de roppant bosszantó tud lenni mikor játék helyett félórákig spammeled az eladókat mire valaki méltóztat válaszolni. Ezzel valamit kezdeniük kell előbb utóbb.
  • Vorrhess
    Igen a Poe-hoz kicsivel több idő kell :D 1100 óránál járok itt már azért tudom ,hogy milyen builddel kezdjek neki az új ligáknak ,és számomra mi az élvezetes is. Első 1-2 ligámban csak vegetáltam ,meg tanultam a mechanikát :D Kicsit a tradet érzem gyengének, van mikor csak 1-2 óra jut gamelni és ilyenkor alig van eladásom. Ha meg nincs eladás akkor nincs gear fejlődés sem. Valami offline tradenek igazán örülnék.
  • dante3
    Hát igen, én is elkezdtem POE-ni miután a Blizz elástam magát nálam! Azt gondoltam az új liga végére /kb. február vége sztem/ kiismerhetem a játékot, már nem gondolom úgy :D! Hiába egy adott build, ha nincsenek olyan cuccaid, olyan rollokkal! Csak álom lesz, hogy te is szaladgálsz majd T16-on! Folyamatosan próbálok variálni gearrel, hogy jobb legyen, de csak egyre szarabb lesz a karakterem! Igaz olvastam, hogy akár évek is eltelhetnek, mire átlátod nagyjából az egész katyvasznak tűnő sok mindent! Valójában még azt sem tudom, hogy mi az amit érdemes felszedni/megtartani/eladásra kínálni! Talán majd egyszer...
  • undY1ng #76670
    Pont erről beszélek, de a PoE esetében én nem tudtam ennyi energiát fektetni, mint egy Grim Dawn-ba, pedig ugyanúgy tetszik.....
  • WinT
    Azokat az előre gyártott buildeket is kitalálta ám valaki. Nyilván kell hozzá nagyon sok tapasztalat, de ha az megvan akkor nyugodtan lehet a saját fejed után menni és olyant építeni ami működni fog. Vagy másét átvariálni a saját szád íze szerint. Ebben kilométerekkel több szabadságot ad mint a Diablo.
  • jazzy
    Nekem ez a 3. szezonom és úgy érzem a witch oldali részét egészen átlátom, kezdem érteni az összefüggéseket, milyen buildet mi alapján lehet megépíteni. Egyébként teljes mértékben igazad van, én is buildeket másolok, mert rohadt bonyolult, most jutottam el odáig, hogy vannak saját gondolataim, saját játékstílusom és elkezdtem módosítgatni a builden a leírtakhoz képest és működni látszik. Itt elrettentő az, hogy óriási a fa, de tulajdonképpen az összes karakter skilljét egy képernyőn látod. Pl a witch felül kezd, neki az esetek nagy százalékában elég a felső negyede, ami viszont már sokkal kezelhetőbb. Nyilván a mai napig fogalmam sincs róla, hogy egy melee buildhez mi kell..

A Grim Dawn szuper, nekem is tetszik, de valahogy a Poe lett a nyerő most, de mindig szemezek vele, hogy megveszem a kieget, csak az alappal játszottam.
  • undY1ng #76667
    Nekem csak az nem tetszik, hogy önállóan hiába találsz ki ott build-et... már vannak előre legyártott buildek amik ugye leginkább működnek az előre haladás segítésében (mert ugye ha elrontod a buildet, törölheted is)... és azért untam meg, mert csak lekopiztam valakinek a buildjét és tény, hogy élvezetes volt vele haladni de hát nem saját fejből volt.

Pl.: egy Grim Dawn-ban ha egy picit belemerülsz, simán lehet saját fejből csinálni dolgokat, mert nincs az az "átláthatatlan" skillfája.
  • jazzy
    A poe közel sem diablo, ott kell gondolkozni is és meg kell tanulni. Aki ezt szereti annak átjön, aki csak puffogtatni akar annak marad a diablo. A bossoknak sem 1 abilityje van, amit egyébként ignorálhatsz, ott tényleg ki kell kerülni, tudni kell a taktikát, gondolkodni kell.

Pár hónapja pont itt írtam le, hogy 1-2 hét után senki nem fogja átlátni, aki lvl30-on abbahagyja, az szidni fogja. Aki időt szán rá, az valószínűleg szeretni fogja, mert sokkal jobb, mint a diablo. Bárcsak hamarabb kezdtem volna el, nem baszakodok ezzel az activision szarral.
  • TBTPumpa
    Kíváncsi leszek, milyen mobil kell majd hozzá. Azon kívül, hogy Android/iOS, mert arról nem szólt a fáma. :)
  • cateran
    Hat..bar nem jatszom a PoE-val (csak nehanapjan) de valojaban nem az a bonyolult, hanem a D3 olyan egybites..Mondjuk az ijas resz alapjan nem juthattal nagyon messzire a jatekban........

Ahem...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2019.01.12. 18:02:23
  • coolpet
    Egy kis nosztalgia.
  • coolpet
    Én barátkoztam vele.
    De nem jött át. És én nem szeretek jópár hét/hónap után azzal szembesülni, hogy rossz úton haladtam. Ezen kívül eléggé összetett és átláthatatlan. A tárgyak sem tetszenek. Tele vannak különböző lyukakkal ahova nem lehet mindent rakni. Meg hogy néznek már ki? Az íjnak pl mint egy 'megyek az erdőben és letépek egy görbe ágat' alakja van.
  • undY1ng #76661
    Gondolom még nem olyan régen kezdtétek ezt a D3-as pályafutást. Nektek még újdonság, érthető. De úgy tűnik megkell barátkozni a PoE átláthatatlan skill rendszerével.
  • soo277
    Várjuk, a mobilost meg dugják föl maguknak
  • undY1ng #76659
    Srácok, nincs mobilotok?!
  • coolpet
    Úgy izgulok :D

Season 16
  • coolpet
    Hát ha az https://account.blizzard.com/games linken nem látod aktívnak, akkor nem tudom hogy miért lenne driver issue.
  • Bandi932
    Blizzardtól vettem közvetlenül. Írtam nekik ticketet ez a válasz jött:

Your ticket has received the following response:

Hey there Rózsa, Game Master Mhaedarnoe here! Thanks for taking the time to contact me with your issue, I know your time is valuable!

I understand you were still having some trouble playing Diablo 3 after a recent purchase.

I did some digging into those report IDs you provided to see what I could find. From the looks of things, this could potentially be driver or Windows related. I've got some steps here that should help you clear that up. If this doesn't do the trick though, please be sure to include your system files whenever you reach back out so we can look into this a bit more closely.

1. Use Display Driver Uninstaller to remove your current drivers and install them again fresh with the following steps:
    a. Download the Video Drivers - https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/141169/en-us
    b. Download the Display Driver Uninstaller tool - http://www.wagnardsoft.com/forums/viewforum.php?f=5 (Go to Display Driver Uninstaller under Announcements, then click on "Offical Download Here")
    c. Open and Extract the DDU.
    d. Click on Clean and Restart.
    Note: Safe mode is not required, but can yield better results!
    e. Restart, then Install the Drivers from Step a.

2. Create a new administrator account to resolve permissions issues (This step is needed for the next one to work properly): https://battle.net/support/article/34550

3. Use the new administrator account to do a System File Checker to ensure there are no corrupted files in your Windows instalation: https://battle.net/support/article/25946

Here's a link to how you can get your system files if the issue still happens: https://battle.net/support/article/12988

Thanks again for contacting me with your issue! If you encounter anything else we may be able to assist you with, please feel free to give us a shout!

Click here to review and resolve your ticket. If you continue to experience issues, you can respond to your ticket with additional information.

If you do not resolve the ticket or provide an additional response within one week, we will resolve the ticket automatically and you'll receive a final update via email.

Regards,
    Blizzard Support
  • coolpet
    Csak kérdés, Honnan vetted és mennyiért? :)
  • jazzy
    Írj a blizzardnak ticketet, ők tudnak segíteni. Az error ID alapján meg tudják mondani mi okozza a hibát.
  • cateran
    "There won't be a key as it's automatically applied for you to the account when purchased from our online store. The digital client on your Account Management site under the games section streams the game to your drive. It sounds like you may have obtained a copy from another source?"

Szoval, ha nem a Blizztol vetted es nem fizikai, akkor...atvertek? Lehet menni reklamalni..

https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/5150111493
  • Bandi932
    na igen, akkor le sem tudnám tölteni. A vásárlásról az email megvan, de cd kulcsot nem kaptam (sem emailben, sem az accountban nem látom)
  • Daermon
    Esetleg nem US/EU régió van elállítva?
  • coolpet
    Ja hogy a game sem aktív :)

De akkor le sem tudnád tölteni a Bliz launcherrel.
    Kérdés: Hogyvásároltad meg?
    Digitális formában, vagy dobozosan?
    Mindkét esetben kellett kapnod cdkulcsot.
    Azt a https://account.blizzard.com/overview linken a redeem code alatt beírva tudod aktiválni.

• Bandi932
    Körvonalazódik a probléma.

A Games & SUBSCRIPTIONS fülnél a Diablo 3 mellett nem írja, hogy Active Account status. Lehet, hogy emiatt nem indul? Ha igen akkor hogyan lehet aktiválni?
  • coolpet
    És mégy egy utolsó:

Volt akinek azért nem indult el, mert a Blizzard launcherben a beállításoknál a streaming be volt kapcsolva.
    Egy próbát megér a kikapcsolása.
  • coolpet
    Eszembe jutott még valami.

Az XBOX app-ból kikerült a game Bar és a game DVR.
    A Game DVR-t ajánlott kikapcsolni, talán segít.
    Beállítások .> Gaming -> Game DVR

Póbáld meg úgy.
  • coolpet
    Szia.

Csak egy tipp: Indítsd el adminisztrátor módban. Lehet hogy korlátozott felhasználó vagy, és írni akar valahova ahova nincs jogosultságod.
  • Bandi932
    frissitettem a windows-t, a videokártya drivert, újraindítottam 16X. nem tudom, hogy mi lehet a baj.