Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jani Hun
Igen... amikor a 4föböl én vagyok egy impale dh és a másik 3 necro.. kellemes érzés az a 15 fps ha mind a 3 necro elnyomja a spelljeit és van 2 elite pacck a monitoron 😄 szegény gépem már nem erre van tervezve, szoval én inkább soloba nyomom, igaz már a 4. augmentnél járok gr85 solo, egész szerencsés voltam eddig loot terén😄 (persze sikeresen törtem már be 2 primal ancit is véletlenül, hálistennek 1 goldskin meg egy broken crown volt szal nem volt nagy baj😄)
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.07.28. 08:41:58

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Én tegnap csináltam csak karit, meló után. Haverokkal 4 fős csoportba kb fél éjfélig toltuk. Az szintezéskor még csak 2 fősben, 4 rift alatt megvolt. Utána érkeztek többiek és egy óra alatt meglett kezdő set-et, közbe okitás mert szezon előtt nem játszottam necroval. Estére kb 280 paragon összejött 😊 Nagy elmény még a 4 fős necromanta hordával irtani a szörnyeket. A csontik és magek száma már szinte követhetetlen 😛
Ainz
Sziasztok!

Chat channelekre hogy tudok joinolni ?
Hiába írom be hogy /join Hungary azt írja invalid channel
De a többinél is ezt írja pl Greater Rifts etc
Valami ötlet ?
Én csütörtökön negyed 6kor kezdtem a karit, este 8-9 körül lettem vele 70, addigra már a GR25-nél járt a legjobb necro a Leaderboardon. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

PetruZ
Előző szezonban is voltak elég hihetetlen server first idők, megemlékeztünk róluk itt is...
Jani Hun
azigen😄😄 tegnap olyan 8 körül kezdtünk el játszani és akkkor tünt fel h uj season kezdödött hogy irta ki globalba a server h EU first 😄 mondom biztos 1-2 napja kezdödött, de ezek szerint 4 óra alatt valaki t10 2 percet tolta már.. lucky bastard😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Marha jó,23-as szinten újabb menagerist goblin.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.21. 14:10:15

Úgy érzem a mostani season szerencsés lesz,12-es szinten össze futottam egy goblinnal aki megdobott egy pet-el,igaz a pet baromi ronda,de eddig alig esett nekem pet,összes sason alatt 3.<#buck>

PetruZ
A nekróval együtt jött egy nagyobb patch is, ami két új típusú pályát adott hozzá. Illetve valójában csak egyet, mert a másik egy fura kombó. 😊 Az új tereptípus mocsaras-lápos, ködös jellegű, a kombó pedig az Act 4-ben is előfordul több helyen a nagy térképen (pl. jobb felül). Ezek olyan helyek, ahol többféle térképtípus is összeérhet egy generált pályán.
Sheltem
A minap benéztem a játékba, konkrétan egy Greater Riftbe egy régebbi karakterrel és egy olyan Stílusú pályára csöppentem ahol még sose voltam. Igaz 1 éve nem Diablo3aztam.

Köszi az infókat.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

dante3
Necron kívül

Pet
Egy pár szárny
Necromancer-témájú zászló (Banner, Sigil, Accent)
Necromancer Portré keret
Pennant
Két karakter férőhely
Két további táskafül

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Pár hónap. Ez a szezon elöreláthatólag kb. október végéig fog tartani. Nem tudom, én megvettem a necrós pakkot, de mást a necrón kívül nem nagyon fedeztem fel benne.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sheltem
Közben megtaláltam, tehát holnap délután 17 óra:

"Season 11 begins Thursday, July 20 at 5:00 p.m. PDT in North America, 5:00 p.m. CEST in Europe"

Tehát annyi kérdésem maradt, hogy 1 szezon kb meddig szokott tartani?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Sziasztok

Jól emlékszem, hogy holnap kezdődik az új season? Ha igen nálunk közép európában kb mikor? Mennyi ideig tart egy szezon sacc/kb?

Köszönöm.
Filózok, hogy megvegyem a necrót, remélhetőleg magán a karakteren kívül mást is tartalmaz ez a 15 usds/eurós pakkocska...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.07.19. 08:18:58

skinnyman
Jah azon. Nem tudom van-e max felbontas, de nativ 4k-ra is minden tovabbi nelkul fel lehet nyomni, ahogy kb minden mas jatekot is manapsag. Mondjuk bizonyos dolgokon a jatekban latszik h nem ekkora felbontasra lett tervezve, dehat ennyi baj legyen 😊

Regards,

morcosqtya
4k-s monitoron nyomod? 😊 De a max felbontás a játékban 1080*1920 nem?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

skinnyman
Nekem is ilyesmi van, 4k-ban vajsima 60 fps.

Regards,

Mikor kijött a Necro én is kipróbáltam lvl70-ig. Érdekes volt. A skeletal mage idézős módszerrel szinteztem, így sose volt essence. Kicsit lassan pörgött fel, de 6-8 mage-el már egész jól csapkodott 😊 Graffal nem volt gondom, a lenti konfiggal majdnem kimászott a monitorból 😊 A kimeneküléses lassulást nem tapasztaltam, mivel nem használtam.

Sesre szerintem Monk-ot fogok tolni.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.07.18. 09:17:24

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

morcosqtya
Az asztali gépem nekem is egy erőmű, 1070-es nVidia, i5, 16 gb ram, deluxe alaplap, de a laptopom fosch...

morcosqtya
Hasonló probléma de kifejezetten Necro-nál találtam egy bugot: az amúgy rendesen működő "instant odacsúszás" jellegű BLOOD RUSH tömegben buzin viselkedik: lassabban halad arrébb a necro.
Nem vettétek észre?
Sok szörnycsapat közepén robbanás előtt kifejezetten idegesítő lehet.
Remélem ezt is javítják majd.
Monknál ugye a hasonszőrű skill azonnal kijuttat a bajból.

SLICK
nekem szinte mindig azt csinálja és kurva idegesítő. Hányszor meghaltam nagy GR-en emiatt.... :@

Jabar
Nektek szokott olyan lenni hogy nagy harcban (amikor pengeélen harcolsz, rengeteg mobal) többször is előfordul hogy nem érzékeli a lenyomott billentyűt, nem reagálja le a játék?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Hát nekem asztali gépem van (aláírásban), nem volt olcsó 225.000 huf volt de simán viszi maxra tekerve.<#awink>

Kérdés:
Ki milyen karit kezd majd most s11-ben? Jó necro-n kivűl.... xd Engem őszintén nem gyözött meg róla, hogy mainnek az kéne majd s11-ben, amúgy is rászorul még némi pofozásra, részemről 1 monk eddíg a befutó. Azért 2-ik farmer karinak jó lesz trag'oul szettel, meglátjuk még kap-e valami kis faragást s11 rajttal.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

morcosqtya
Jó hát ehhez a géphez képest az én Lenovo U510-em tologatós lepkejáték... 😄

mostanság Lenovo Legion Y520 gaming laptop Intel® Core® i7-7700HQ 2.80GHz-es processzorral, Kaby Lake™, 15.6", Full HD, IPS, 8GB, 1TB, nVIDIA GeForce GTX 1050 4GB, Microsoft Windows 10 Home, Fekete ezt dobálják 289 ér szerintem elég korrekt ár csak hiányzik belőle +8 giga ram 😞
Lenovo y50 - ( i7-4720HQ, Geforce GTX 860M4gb, 8GB DDR3 ) ezen tökéletesen fut. 280 ezer volt egy éve kb.

morcosqtya
Én alkalmasint nyomom ultrabookról, egy Lenovo U510-ről, szaggat, kényelmetlen, lassú, melegszik.
Full HD kijelző kell és i5-ös proci + jó VGA.

morcosqtya
Nyúlj a pénztárcádba rendesen.

Tolja valaki laptopról?Vennék egyet a közeljövőben de csak nyáron használnám diablóra.Kéne valami iránymutató min mehet jól 4 fősben is közepes grafikán.
morcosqtya
A Cain set recept ott eshet cache-ben vagy garantáltan jár?

Mindig az összes act bounty > cain sett miatt is. Aztán orrba-szájba rift.

https://www.twitch.tv/sp1gu

morcosqtya
Season elejét kezdő karakterrel rögtön 1. szinten bounty-zni éri meg jobban vagy kisriftezni? XP szempontjából főleg.

morcosqtya
Nerfelt Inariussal nekem GR 77 a max eddig.

Most ahogy néztem leaderboard-ot, az elsö kb. 100-150 ember mind Trag-Oul-al nyomul. GR111 most a csúcs.
Én kipróbáltam Rathma-t, Trag-Oul-t meg az Inarius-t, az elsö kettövel GR45 volt a max eddig, ma egy sima alap Inarius gearrel (minden megvan hozzá + kocka + gemek) rögtön ment a GR60 simán, feljebb még nem próbáltam idöhiány miatt. A Bone Armor valami nagyon durva.
A Pestilence set-et még nem próbáltam, valaki tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.07.13. 13:41:04

Jabar
Teljesen egyetértek veled mind abban hogy valószínűleg átdolgozzák még a ruhákat, skilleket, legalábbis nagyon remélem mert tényleg átgondolatlanok és igen, szerintem is arról kellene szólnia a trag oul-nak.
Amit linkeltél kép az érdekes, nem tudom hova tenni a gemeket meg minden, ettől függetlenül magában a build-ben (én erről beszéltem) én semmi glitchet nem látok.
Semmi képp nem veszekedni akarok, hanem beszélgetni, hisz abból tanulhat az ember. (kár hogy mostanában ezt már ki kell hangsúlyozni ha az ember ír valamit egy fórumon, ez most nem kifejezetten neked szólt! )

Igazad van az ilyen glitchelt szarokat nem vettem figyelembe, en csak gondoltam szolok a kolleganak hogy ne invesztaljon most sokat semmilyen necro buildbe mert kiforratlan felkesz szar minden buildje/setje es garantaltan valtozni fog mindegyik ahogy egyre tobb glitch jon elo.
Top voted temaban annyit hogy amig szoba nem kerult az innarius build nerf addig ez a build valami 200 szavazattal volt lemaradva, mostmar hirtelen van plusz 9 oldalnyi hozzaszolas a buildhez es epitik ki a gr90 folotti verziokat belole. De szerintem ez se az aminek lennie kellene, nalam a trag oul a hp spent/liferegen-rol szol ami blood rush+blood/death nova nem pedig petes vagy landzsas vacakolas.
Mindegy, nalam a tema ennyit er nem tobbet, reszemrol off.
Jabar
Aha, szép.
Tényleg top voted,
Leaderboardon nem találok belőle (ettől még lehet hogy van sok csak épp szerencsésen mellényomkodtam). 😄
Most pont azt nézegettem hogy Inarius + idézettek is érdekes combo.

Jabar
Tragoult nem mage-ekel használják hanem Land of the dead/simulacrum/max essence/corpse lance kombóval snipe-olgatnak (na ez szép szóhasználat volt 😄 ). (legalábbis nagyobb szinten SC-ben, HC-ban nem tudom).

Trag Oul-t se kellene nagyon eroltetni mert az is not intended skill interaction. Diohejban arrol szol a csoda build, hogy a skeletal mage utolso runaja a hp-s ezert aktivalodik ra a trag oul 6os bonusa es igy a magek 3300%os dmg buffot kapnak a 2500%os rathma 6p bonus helyett. Jo vicc/ennyit a blizzardos tervezokrol, a hihetetlen eleslatasukrol satobbi.
Amugy vegigolvasa a setbonusokat hamar ra lehet jonni mirol is szolna a trag oul es hat nagyon nem arrol amit most nyomatnak vele, gyakorlatilag petes build bar nem tudom minek,mert csak a magek kapjak a 3300%ot ki lehet probalni ha nincs mage idezve nincs dps sem.
Meg egy fos az egesz ugyanaz a rakfeneje mint a ratmanak rohadt sok mindent kell nyomogatni allandoan, kb mintha a wd-t ugy jatszana az ember hogy minden petet 5-6 masodpercenkent ujra kell idezni es kozben minden manaba kerul amit nem gyoz a jatekos kitermelni valahonnan...
Szemelyes velemenyem hogy ezt a necrot nagyon at kellene gyurni a fejlesztoknek mert ez igy egy rosz vicc, egy sebteben ossztakolt akarmi, ehez kepest a tobbi karakter a vegtelensegig van polirozva...
Micsoda veletlen hogy a tobbi otlet nincs sehol, pedig vannak cuccok thorns buildre vagy novas trag oul vagy akarmi nem ezek a glitchelt szar buildek.
Jabar
Inarus, szerintem, de ez csak is személyes izlés/vélemény, lehet valakinek jobban fekszik a rathma, mint ahogy a tragoullal én fekszek 0 sec alatt pl 😄

morcosqtya
Szóval a Rathma a jobb szerinted vagy az Inarius?

morcosqtya
😊 Legalább megvan.

Gubberx
És tényleg meglett, hihetetlen, ha 10x nem néztem át előtte egyesével akkor 1x sem 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Akkor kezdem újra 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jabar
Ott lesz az valahol. ládában egyik ékszerben, párszor eljátszottam én is ezt 😄
3x átnéztem és nem volt meg, erre unokaöcsi odasétál a monitorhoz és rábök az egyik gyűrűre hogy ott van 😄

Gubberx
Sziasztok! Hátha tudtok valamit javasolni, az enforcer nevű legendary gem-em tűnt el valahogy... Az összes karaktert, kísérőt, ládában lévő cuccokat végig néztem de sehol nincs, upradelni viszont tudok rajta GR végén :S

Melyik is a summoneres set?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Jabar
Tudtommal nem a gemet magát nerfelték, hanem az inarius set proccolta töbször mint kellett volna.