78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sirdond #76522 Ha jobban belegondoltok nincs ebben semmi meglepő. A blizzard már rég nem a játékosokról szól, hanem a pénzről. És befektetés szempontjából melyik a legnagyobb platform a világon jelenleg? A mobil.
Kit érdekel,hogy a régi motoros-ok nem mobilon akarnak játszani? Hát a befektetőket biztos nem... -
#76521 Még kivárom a BlizzCon végét, de ha tényleg ennyi volt, akkor a D3-mat uninstallálom, a szezonok már nem érdekelnek. -
pjboy091 #76520 Ennél még az is jobb lett volna, ha hivatalosan elérhetővé teszik a D1-et, vagy valami. Inkább be se jelentettek volna semmit... -
#76519 Már más a cégvezető, szóval az irány és a nézőpont is más lesz. Üdv, szép, új jövő! :) -
#76518 Legalább dobtak volna össze egy Druidát, az is többet ért volna..., dögöljenek meg
-
#76517 d2 remaster infó akkor kamu volt? -
#76516 én esküszöm nem térek magamhoz... Komolyan nem gondoltam volna, hogy ezt meg merik lépni. Egy percig se hittem, hogy mobilra készítenek majd játékot, főleg hogy az a picsa felspanolta az embereket a videóban, ezért is gondoltam hogy ettől azért nagyobb dologra lehet számítani...
Kár hogy a székeket nem dobálták fel a színpadra -
#76515 Chris a betegsége miatt lépet le. Mike pedig már öreg és pihenni szeretne. Legalább is a hivatalos közlemények ezek voltak. -
Vorrhess #76514 Hát ez kínos volt :D És ahogy láttam nem csak nekem ,hanem a diablo-s csóka is néha azt se tudta merre van :D -
Myke28 #76513 Akkor irjad mi lesz :)
-
#76512 A faszi majdnem bebőgött XD
A blizzard azóta kb kuka mióta kiadták az OW-t amiért elkaszálták a Titant
Nem véletlen lépet le Mike meg Chris is -
pjboy091 #76511 Hú b@sszátok meg, ez Iszonyatossan kínos volt. Mobil játék? KOMOLYAN??? A közönség is kb néma kussban ült az egész bejelentés alatt...
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.11.02. 20:49:33 -
#76510 nem lesz a 3-ból se semmi már... Végleg lefőtt a Diablo zsírja -
#76509 Áh... nem is írok inkább semmit mert kibannolnak. -
#76508 Legalább a CGI nem volt rossz, de ugye most jön majd a Diablo 3-as panel (Virtual Ticket kell hozzá). -
#76507 na ez volt a totális lehugyozása a Diablo franchisnak...
ez egy kibaszott vicc baszki -
sirdond #76506 RIP Diablo franchise -
-
#76504 XD
Mobil game XD
-
#76503 Diablo Immortal. A CGI obabasz, de ez valami mobilos cucc lesz. :( -
#76502 Diablo a színpadon! -
#76501 diablo panelt lehet követni valahol? -
#76500 A D3 meg akármekkora felbontásra képes, de mégsem látok a képernyőből annyit amennyit szeretnék :)
Hiába van a zoom, az nem segít :) -
pjboy091 #76499 Valahogy tovább kell adni a következő generációk számára is ezeket a klasszikusokat úgy, hogy megőrizzék az eredeti látványt és játékmenetet, de javítsanak is rajta annyit, hogy azért ne fusson el sikítva az ember ha meglátja. A D2 például elég optimalizálatlan az új hardwereken, és a felbontás is max 800*600-as, ami azért már durván kevés. -
undY1ng #76498 De azért komolyan ennyire kreatívtalanok lennének a játékcégek? :) Miért jó kiadni egy régi címet? Starcraft se lett olyan nagy wastistdas....és tény, hogy azóta "mi" már felnőttünk.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.10.31. 12:25:25 -
#76497 Ha faszán megcsinálják a D2 remasterdet, és raknak bele plusz dolgokat (opcionális küldetések, fő küldetések, átgondolt HUD, etc..), még jó is lehet.
D3 Druid, tuti túlárazott lesz. Amennyiben expansional jön, akkor meg a D2R kérdéses, mert két futó címet bejelenteni, és megjelentetni nem érdemes egy időben. Valamelyiket tolnák szerintem a következő BConra. -
#76496 Nekem alacsonyan vannak már az elvárásaim így a videójátékiparban. Tudok örülni minden kis apróságnak, ami Blizzard részről érkezik. Csak ne egyszerre adják ki őket, mert az a hónap akkor mínusz nekem anyagi szempontból. -
#76495 > D2 remaster meg vicc.
Ne legyen vicc, leccileccilecci :) -
#76494 Druid megint egy necro féle túlrázott szar lesz tutira :(
Median D2 modnak előbb jön ki szerintem a 2.0 változata engine módosítással mindennel, amit bármikor előbb tolnék mint az alapot. /Régen ha nem volt a vanillába 700 órám akkor semennyi./ -
Daermon #76493 HA igaz akkor Diablo egy bukó. A druida kaszt ok, de minimum egy expansionnal.
D2 remaster meg vicc. -
#76492 Huhh, impozáns lista. Én ennyivel is bőven beérném, ha igaz. Lenne mire költeni jövőre Blizzard fronton. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.30. 10:42:46 -
pjboy091 #76491 Kering a neten egy hivatalosnak tűnő lista, amin fel vannak sorolva, hogy mik várhatók a Blizzconon. Azért erős fenntartásokkal tessék nézegetni:Blizcon bejelentések
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.10.30. 09:56:13 -
#76490 Szpojler: Azmodan Pet
-
#76489 Ahh megvan a guardian.
Egész délután gyűjtögettem a horadric chesteket, 4 tele inventoryt tettem félre.
Eltettem a petet, felhúztan a goldos paragon pontokat, majd a láda mellé állva elkezdtem óket nyitogatni.
Mit kaptam? lagot, archivmentet, meg egy rakás sz@rt.
Volt kb 10 féle item, ami crap az összes, és az ismétlődőtt. KB 13 full inventory Legendaryt zúztam be ebből volt kb 4db Ancient, 1 anci pandemonium loop gyűrűt tudtam félretenni.
Kadala is rossz boszorkány volt, kb 15 kört futottam oda is a bloodstoneokat gamblézni, se tegez se íj nem esett, csak 1-2 leg az is crap volt.
Bad series. Nem érdemes horadric chesteket gyűjtögetni hacsak valaki nem akar cubeolni sokat. -
Daermon #76488 Vegyünk vissza a Diablo hypeból, üzeni a Blizzard
-
#76487 Diablo-s dizájnnal ellátott Nintendo Switch:
-
#76486 Hát... azért én egy D2 remasztira úgy érzem csúnyán rá tudnék gyógyulni. Kérdés meddig tartana ki a nosztalgia.
Azért szurkolok, hogy ennél azért többet kapjunk, de ha be is jelentenek egy új részt, megöregszünk rendesen mire abból lesz valami. -
#76485 Dettó. Ha akármilyen D1 (vagy 2) remaster lesz, rakjanak mellé bármit, biztosan nem érdekel és nem fogom megvenni, de még letölteni sem. -
#76484 Diablo 1 esetében faszság a remaster.
Vannak játékok amik annyira el lettek anno találva hangulatilag és játszhatóság terén, hogy volna értelme remasternek (pl Baldurs Gate, Wizardry 7, Fallout 3) de a Diablo 1 nem ad annyit, és nem is volt annyira jól kitalálva benne pár dolog (arany gyűjtés, tárgyak, újrajátszhatóság szintjei, játék hossza stb.) hogy egy grafikai remaster segítene rajta...
Én biztosan kihagyom. -
#76483 Pedig sajnos egyre több a jel arra, hogy egy korábbi részt vesznek elő és azt remasterelik. StarCraft Remastered is bejött nekik.
Nem valószínű, hogy Diablo 4 lesz az...