Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.07.28. 08:41:58
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Chat channelekre hogy tudok joinolni ?
Hiába írom be hogy /join Hungary azt írja invalid channel
De a többinél is ezt írja pl Greater Rifts etc
Valami ötlet ?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.21. 14:10:15
Köszi az infókat.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Pet
Egy pár szárny
Necromancer-témájú zászló (Banner, Sigil, Accent)
Necromancer Portré keret
Pennant
Két karakter férőhely
Két további táskafül
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"Season 11 begins Thursday, July 20 at 5:00 p.m. PDT in North America, 5:00 p.m. CEST in Europe"
Tehát annyi kérdésem maradt, hogy 1 szezon kb meddig szokott tartani?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jól emlékszem, hogy holnap kezdődik az új season? Ha igen nálunk közép európában kb mikor? Mennyi ideig tart egy szezon sacc/kb?
Köszönöm.
Filózok, hogy megvegyem a necrót, remélhetőleg magán a karakteren kívül mást is tartalmaz ez a 15 usds/eurós pakkocska...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.07.19. 08:18:58
Regards,
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Sesre szerintem Monk-ot fogok tolni.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.07.18. 09:17:24
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Nem vettétek észre?
Sok szörnycsapat közepén robbanás előtt kifejezetten idegesítő lehet.
Remélem ezt is javítják majd.
Monknál ugye a hasonszőrű skill azonnal kijuttat a bajból.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Kérdés:
Ki milyen karit kezd majd most s11-ben? Jó necro-n kivűl.... xd Engem őszintén nem gyözött meg róla, hogy mainnek az kéne majd s11-ben, amúgy is rászorul még némi pofozásra, részemről 1 monk eddíg a befutó. Azért 2-ik farmer karinak jó lesz trag'oul szettel, meglátjuk még kap-e valami kis faragást s11 rajttal.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Full HD kijelző kell és i5-ös proci + jó VGA.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Én kipróbáltam Rathma-t, Trag-Oul-t meg az Inarius-t, az elsö kettövel GR45 volt a max eddig, ma egy sima alap Inarius gearrel (minden megvan hozzá + kocka + gemek) rögtön ment a GR60 simán, feljebb még nem próbáltam idöhiány miatt. A Bone Armor valami nagyon durva.
A Pestilence set-et még nem próbáltam, valaki tapasztalat?
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.07.13. 13:41:04
Amit linkeltél kép az érdekes, nem tudom hova tenni a gemeket meg minden, ettől függetlenül magában a build-ben (én erről beszéltem) én semmi glitchet nem látok.
Semmi képp nem veszekedni akarok, hanem beszélgetni, hisz abból tanulhat az ember. (kár hogy mostanában ezt már ki kell hangsúlyozni ha az ember ír valamit egy fórumon, ez most nem kifejezetten neked szólt! )
Top voted temaban annyit hogy amig szoba nem kerult az innarius build nerf addig ez a build valami 200 szavazattal volt lemaradva, mostmar hirtelen van plusz 9 oldalnyi hozzaszolas a buildhez es epitik ki a gr90 folotti verziokat belole. De szerintem ez se az aminek lennie kellene, nalam a trag oul a hp spent/liferegen-rol szol ami blood rush+blood/death nova nem pedig petes vagy landzsas vacakolas.
Mindegy, nalam a tema ennyit er nem tobbet, reszemrol off.
Tényleg top voted,
Leaderboardon nem találok belőle (ettől még lehet hogy van sok csak épp szerencsésen mellényomkodtam). 😄
Most pont azt nézegettem hogy Inarius + idézettek is érdekes combo.
Amugy vegigolvasa a setbonusokat hamar ra lehet jonni mirol is szolna a trag oul es hat nagyon nem arrol amit most nyomatnak vele, gyakorlatilag petes build bar nem tudom minek,mert csak a magek kapjak a 3300%ot ki lehet probalni ha nincs mage idezve nincs dps sem.
Meg egy fos az egesz ugyanaz a rakfeneje mint a ratmanak rohadt sok mindent kell nyomogatni allandoan, kb mintha a wd-t ugy jatszana az ember hogy minden petet 5-6 masodpercenkent ujra kell idezni es kozben minden manaba kerul amit nem gyoz a jatekos kitermelni valahonnan...
Szemelyes velemenyem hogy ezt a necrot nagyon at kellene gyurni a fejlesztoknek mert ez igy egy rosz vicc, egy sebteben ossztakolt akarmi, ehez kepest a tobbi karakter a vegtelensegig van polirozva...
Micsoda veletlen hogy a tobbi otlet nincs sehol, pedig vannak cuccok thorns buildre vagy novas trag oul vagy akarmi nem ezek a glitchelt szar buildek.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
3x átnéztem és nem volt meg, erre unokaöcsi odasétál a monitorhoz és rábök az egyik gyűrűre hogy ott van 😄
https://www.twitch.tv/sp1gu