Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt írják Wrath of Lightning jobb most...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Tragoul meg kemény de sniper build. Nekem baromira nem tetszik hogy végig kell sunnyogni a riftet és még az elte/champion packokból is válogatni kell hogy mit ölj.
Így is jó a másik, hacsak nem akarsz mindenképp leaderboardon fent lenni, hisz így is vihető 80+ bőven.
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.07.11. 15:36:42
"Jabar sa bu eeda murishani!"
:(
A nagyok már át is álltak Tragoulra.
Sajnálom mert full ancient setem van és minden tárgy augmentálva van 75-ös kővel.
Dobhatom ki az egészet a picsába.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Az lenne a kerdesem, hogy fegyo lyukaszto kockat, hol es milyen szinttol lehet nagyobb esellyel kiutni?
Telepakoltuk csont fallal a térképet paladinok meg nyomták rá a fist of havent,mi toltuk a bone wallokat palák meg a foh-t,először nagyon belaggolt a szerver,utána meg kifagyott majd le is állt.
Nagyon jó hecc volt,de többet nem mertük megismételni.<#whatever>#whatever>
Diablo 3 necro sajnos nincs olyan mint D2 de nagyon érdekes karakter lett,sajnos nincs akkora serege mint D2-ben közel sem,de annak ellenére tetszik.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Hangulatos. Jól néznek ki a tárgyai is.
Ui.: Holnap fizu!<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.07.06. 21:36:45
https://www.twitch.tv/sp1gu

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.06. 20:47:13
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Regards,
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Velem is előfordult már.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Regards,
370 milliárd critical sebzés... :D
Nem vagyok egy hc jatekos (szo szerint se), bar eleg sokat jatszottam a jatekkal, de nem veres szajjal. Az elozo szezonban nem jatszottam, egyebkent amiota van, csak szezonkarikat csinalok. Nanahogy volt a friss necronak igy non seasonkent elonye, de hogy tegnap csinaltam, ma meg mar csapatban farmoltam T13-on, es az ehhez szuksegges GR60at is letoltam csont nelkul.. :D
Biztos jon a nerf.
En petes buildet tolok, csak a nosztalgia :)
Kumiho #2179
PS4-en konkrétan csak az X-et nyomogatom és végigdarálom az egész pályát, néha kell egy-egy blood lance vagy mi, főleg boss-nál meg a robbanós hullák, de azt inkább csak érdekességképp, mert jól néz ki. Jó, jó, normal, de nem emlékszem más kasztra, hogy ennyire sétagalopp lett volna normalon.
Nem panaszkodok, mert ugye szingli a játék meg minden, de gondolom a kaszt OP-sége és a 15 dodós ár között lehet valami összefüggés :)
2 rész - Blood Rush megkapja az összes rúnát = 2x tudod kasztolni és free lesz + healel ha jól célzol
4 rész - Amíg 100% hp-n vagy addíg 45 sec-en keresztül minden healingből jövö hp túllépi a max hp-d azaz meg is tudod akár duplázni a hp-dat. = elég durva táff bonusz
6 rész - Az élet (hp) költő skilljeid 3300% sebzést tolnak és a skillekből szerzet heal duplázódik.
Ehhez add hozzá a Funerary Pick kaszát és az Iron rose offhand-et amikkel a Siphon blood 3 targetet céloz (kasza), és az offhand miatt bizonyos % eséllyel elkasztolsz 1 ingyenes blood novát.
Skillek nálam:
Frailty - Aura of Frailty = Aoe halál spell
Devour - Deouring Aura = Ami körülötted meghal azzal tápolod is magad növeled a hp-d
Blood Rush - Whoosh = Repülööök wazzee<#idiota>#idiota>
Command Golem - Bone Golem = Tankol plusz ha kell népeket összerántja és stunnol
Siphon Blood - Power Shift = healeled magad, sebzel, és még erőforrást is tölt.
Death Nova - Blood Nova = Másik aoe halál skill
Passiv skillek:
Stand Alone - Armor buff
Swift Harvesting - Áták spíd báff
Spreading Malediction - Ami kapja az átkodat (Frailty) minden ellen után kapsz 1% dmg buffot
Commander of Risen Dead - Minusz 30% golem cd
Lego kavicsok:
Pain Enhancer - Dot + Healing
Bane of Trapped - Lassit + dmg debuff az ellenre
Simplicity's Strength - Basic attack dmg buff + healing buff
Kocka:
Furnace - Elite dmg buff
Depth Diggers - Basic attack dmg buff
Convention of Elements - Skill dmg buff
Ergo gameplay:
Röpködsz a népek között, basic attack-al kasztolod a blood novát ingyé, és ami hullát gyártasz azt fel is használod a saját magad tápolására, ha jön elit, vagy gebasz van akkor a csont golemmel összerántod a népeket, ölsz és mész tovább.
ui.: Gyűrűk + nyaklánc kombót még nem sikerült kitalálnom, plusz még a set se fullos, de jó lesz ez.
Én most lvl 65 körül járok vele (délben álltam neki), és elitek is döglenek rendesen csontikat ráengedem, meg ha nagy a tömeg akk golemet elnyomom, hogy aoe-zen egyet, plusz ott az army of the dead szintén akkorát üt mint a szegedi gyors ha elé hajol az ember, és a siphon skillel meg ranged-ezek kellemesen. mondjuk nekem volt mellé kicsivel több mint 800+ paragonom, de akkor is marha erős, és a set-ek még a látóhatár közelében sincsenek, hogy mit lehet velük művelni, ez mindössze 1 legó kasza, 1 legó offhand és full rare felszerelés eredménye. amit kicsit sajnálok, hogy mindössze 4-5 skill, és azok 1-2 rúnája az amit tényleg érdemes használni a többi max diszkózni jó az effektek miatt.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.06.28. 16:39:00
Season 11 will begin about four weeks afterward on the below dates:
North America: Thursday, July 20 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Thursday, July 20 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Thursday, July 20 @ 5:00 p.m. KST
Érdekes minden más játékban elfogadják ennek nem jó,pedig ezzel szoktam WoT-ban LoL-ban is vásárolni.Sőt WoW előfizetést is erről veszem.<#buck>#buck>