Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DH-mat nem tudom jól kiegyensújozni. Nincsenek anci cuccai, nem tudom kövezni sem.
Melyik kari az amelyik stapabíró, és elvezetes?
Tetszik a summon mage nekro, és a monk is talán.
Melyikkel lehet könyebben játszani?
Battletag: coolpet#2467
Ma este egy csapatgame?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Azt még sosem értem el. Most GR 86-on vagyok, stabilan.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha egy leg kavicsot beleütöd dexként a cuccosba azt mér nem lehet kiszedni ugye? cucc cserekor veszix az affix?
Láttam, olyan módosítókat, hogy dex +550. Ahhoz ha jól tudom 110-es szintű leg gem kell. Azt hogyan húzzák addig fel?
Örülök ha 70-ig felhúzom :)
Ebben a szezonban eddig 13 db-ot dobott.
Egyébként full friss kari csak eddig Coolpet húzott fel.
De köszi a tippeket,bár ma lehet nem tudok hozzájutni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.06. 20:40:58
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.03.06. 20:33:51
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ettől megkattant és 0% lett a regen.
De azt hiszem valamit elcsesztem miután mentél.Válogattam össze a karinak cuccokat.Kiosztottam paragon pontokat,erre most az essence nem jön neki vissza.Elfogy és kész semmivel nem jön vissza.
0% az essence regenerálás,vagy mi a rosseb.
klikk, majd add friends. A mezobe illeszd be: coolpet#2467. utanna send request.
Onnan megleszel.
Udv
Nagyon szépen meg köszönném.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.05. 21:32:50
Este leszek olyan 10 korul, ha gondolod irj ram. Battletagom latod.
Udv!
Level 70 10 perc, 2 óra alatt megvan a 4 chapter, ingyen set, farmolhatod T1-et, onnantól profit.
Ha HC-ban játszol, segítek. Ha nem, akkor még egyszerűbb, mert ha elesel, felkelsz. Mehetsz a többiekkel szedni a cuccokat.
Ma én is elkezdtem a szezon karit,16-os szintig jutottam,egyenlőre eddig jutottam,irtó szar lvl 70-ig eljutni.
Persze a többi Blizzard játékban is lesznek ajándékok, szóval érdemes lesz azokkal is játszani:
StarCraft Remastered: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skin
StarCraft II: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skinek és portrék
Diablo III: Dominion’s Revenge Pet (Battlecruiser témájú pet)
Overwatch: Sarah Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára
World of Warcraft: Szalutálás animáció
Heroes of the Storm: StarCraft 20. évfordulós portrék
Hearthstone: StarCraft témájú Tavern Brawl és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag
És pletykálnak egy Diablo-s (ingame) előrendelői ajándékról is a WoW Battle for Azeroth Deluxe/Collector's Edition kapcsán.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.04. 16:12:02
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha teljesitettem solo gr70-et, akkor primal potyoghat gr60-on is? vagy fel kell mennem gr70-re hozza fixen?
Felhuztam vagy 7 kiskarit, meg futottam par gr13-at egy sraccal. meg is lett a para 500.
Most mar csk primal cuccok kellenek :D
Összejött a 4-es parti, két monk, egy nekró, meg én az új shadow imaple dh-val, mind kiskari 100 para körül. Belenyomtunk +200 körüli paragont, és marha jól szórakoztunk, rég esett ilyen jól a játék. Elhagytuk az egyik monkot a nagy arcoskodásban (ment a licit a gr szintre), húzzuk fel gyorsan. Erre kitalálta a másik monk, hogy húzzunk neki is backup karit. Elég papír a karim, t1-2-n karcolgattam előtte, de pont kiesett a travelers amu, így jobb lett kicsit. A nekróval t10-en felhúztuk őket úgy, hogy végig jöttek utánunk! A nekró magára húzott mindenkit elől, én belelőttem a tömegbe, aztán pucoltam a terepet a két monk körül, azok meg szaladgáltak egy szál semmiben a monsterek elől! Rohadtul izgalmas volt kergetőzni így, és nagyon ügyesek voltak, mert 1-70 kb. 15 perc alatt megvolt még így is, hogy vigyázni kellett rájuk.
Nem akartam szezonozni, de ki akartam próbálni a shadow-t és gondoltam miért ne szezonba, legalább lesz kivel játszani. Hát nem bántam meg.
Ezzel kész az egész Season Journey.

Nincs semmi baj a droppal :)
Kojiro ergo sum.
Eddig 4 Ancient tárgyam van, ebből 3 augmentálva 74-es kővel.
Primal ancient eddig csak a maximus nevű démonos kard esett de abból kettő is.... :/
Ja, és még nincs meg a Season Journey 3. és 4. állomása. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2018.02.28. 22:52:02
t6 4player rift 8x, itt sem esett 1 leg sem...
Micsoda egy szar ejszaka.
Megcsinaltam 2x az osszes act bountyt, ott volt 2 leg, de mind a 2 szutyok volt, meg extractolni sem lehetett, mert nem volt leg tulajdonsaguk...
Gondolom nektek potyognak a setek :)
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.02.27. 16:45:59
https://www.twitch.tv/sp1gu
Kojiro ergo sum.
Én anno évekkel ezelőtt elkezdtem HC-zni és azóta már nem tudok normalt játszani :) 2x akkora a paragon levelem is HC-ban.
Szóval valaki HC fan itt? Esetleg HC guild?
Eddig 8 seasonbe jatszottunk szal tudjuk hogykell elkezdeni hatekonyan:D
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"