Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a napon én is ritkábban vagyok, ma 5 éves a lányom 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Battletag: coolpet#2467
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
2nek connection interrupted lett a vege, a harmadik meg elhasalt Night act2ben lvl41-en.
Na onnantol fogva rajottem, nem nekem valo 😊
https://www.twitch.tv/sp1gu
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Mostani szezonba meg lvl 68as vagyok még csak, most nincs meg a lendület😊
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.11.15. 23:13:01
Sikeresen széthenteltük magunkat Diabloban a season kezdéskor. Egész szép eredményt sikerült behúzni.
Gr111 ladder 205
Utoljára szerkesztette: maladyce, 2017.11.15. 11:40:31
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Komoly hogy nem tudok partizni, mert mindenki tormenten tolja mar?
a 6-8 masodperc is szinte semmi, ez meg 2 masodperc?
Most ez a WD-m. Sokkal erősebb, mint a nekró volt, bár itt mondjuk a vudu maszk elég hamar kiesett és az nagyon kell ehhez a build-hez (és a tárgyak egy része még így is elég vacak, de még nincs jobb). A passzívok közül az elsőt vszleg visszacserélem a spiritual attunement-re, mert nem igazán jó.
Ha 70-es nekróval már hard-on folyton halsz, akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Az előző szezont azzal nyomtam végig (csak a chapter-eket) T4-ig. Már nem emlékszem pontosan, hogy volt összerakva, de a single skeleton mage-re volt kihegyezve, amit folyton töltődő resource-szal kellett megtámogatni (minél jobban tele volt a gömb, annál többet sebzett). A corpse explosion, meg ilyenek ott már nem sokat értek, használni kellett az átkokat, illetve láttam build-eket csak egy gólemre és blood rush-ra is.
Most, ebben a szezonban visszaálltam WD-re, mert azt szeretem a legjobban, és a 4 chapter más vasárnap (kb. 10 óra nettó játékkal) kész volt. WD-vel már 1. szinten expert-tel kezdek, és kb. a 60. szint körül már T1-re lehetett rakni. Pedig én elég casual játékos vagyok, a trükkök egy részét nem ismerem, és a tárgyakra sem vadászok.
HC 1.6 attack/sec mig a bow 1.4. Valamint a 2 HC az dupla damage? Mindegyikbol 670dps valtozat a max.
Nekro alacsonyabb szinten brutál erős, de lvl70-en Hard fokozatra átmenve elég sokat hal. A minionok nem sebeznek sokat, főleg területi sebzésük nincs. ha egy ellenfélről van szó, akkor jó, mert csontik támadás, gólem támadás, dead army, és általában annyi is neki hardon is. De csapatok ellen nem annyira ütős. Van a 15%hp alatt robban az ellen átok, az még csapatban jóféle, de amúgy egyedül halál.
A DH ütős lehet, meg gyors is nem?
WD nem tetszik. Barbár sem. Wizard jöhetne még szóba.
Crushader sem rossz egy darabig, de...
A riftes téma pedig van sima nephalem rift, annak a teljesitésekor a boss dobdobhat greater rift keytonet (tán ez a neve, lila fekete szine van) és azzal tudsz greater riftet tolni amit idöre kell megcsinálni
Nekialltam a seasonozesnek.
Lenne par kerdesem:
Van a large Horadrim chest, amit 5 bounty teljesitesert kapok.
Viszont minden actban csak 5 bountit lehet letolni. Ezek mikor resetelodnek?
A masik a riftes tema.
Azt irja hogy kell hozza keystone. Nem tudok arrol hogy lenne nekem, nem is latom sehol, megis tudok normal riftet nyitni. Akkor ez hogy van?
Köszi!
Seasonic lvl15 koruli nekro. act2ben vagyok most oltem meg Magdha-t.
70 után pedig a normál mód általában csak split bountyra jó, semmi másra nem használják az emberek.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Egyebkent miert van az hogy a season elso 2 napjan nincs player normalon? Act1 egyik questjebe se tudtam bemenni partiba es nem is jottek.
https://www.twitch.tv/sp1gu
regen jatszottam, meg amikr kijott a sima D3, azota lehet megszunt?
Ezzel nagyon gyorsan lehet haladni.
A fo kerdes, hogy hol van az ingame shop?
Egyaltalan nem talalom. Vagy kivettek?