78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#76884 Két hónappal ezelelött ez teljesen igaz lett volna de most ugy meg vannak rogyva, hogy erösen látszik rajtuk a pánik, igy én azon se lepödnék meg ha kiadnák jövöre félkészen aztán mehet a bétázás teljes áron egy évig... -
Myke28 #76883 Na ja az lehet, de basszus ,ide rittyentenek 1 demot,tehát a játék motor megvan ,csak dolgozni kellene vele valóban és meg lehetne 1 év múlva ha akarnák,mert gondolom nem 3 ember dolgozik rajta minimálbérért :)))
-
Plata #76882 Csak legyen nekró,és ha lehet olyan legyen mint D2-ben,lehessen megint egy tonna csontim. -
#76881 Ha kiadnának egy félkész szart ugyanúgy menne a rinya...2021 elött én semiképp se várom a megjelenést de ismerve a Blizzard tempóját a 2022 se lenne meglepö. -
#76880 Ez kb ezerszer jobban néz ki, mint a D3. Technikailag is (naná, vagy 7 éves a D3), ráadásul a grafikai stílus is kevésbé színes-szagos-képregényes, inkább olyan, mint a D2 vagy PoE, ellentétben a D3-mal.
Az egész játék sokkal inkább látszik D2-nek, mint D3-nak. Tábortűzzel meg mindennel együtt. -
Myke28 #76879 Na akkor jobb ha összekapják magukat és tényleg 7/24 be dolgoznak a következő évben (ha már 5 évig vakarták a töküket) és kiadják 1 év múlva,mert valszeg letépi a fejüket a community ha nem :)))
-
#76878 Miért néz ki pont ugyanúgy, ahogy a D3? O.o
Eléggé elvette a kedvem.
És persze a zenére leszek még kíváncsi. A hármasnak ez nagy gyengéje.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2019.11.03. 09:12:42 -
Vorrhess #76877 Az a csóka Rathma az első nekromancer, Lilith fia. Diablo 4 pedig több évtizeddel a Dio 3 eseményei után játszódik. -
Nomad90Hun #76876 Az a sír tippre Cain-é lehet, a csóka majdnem úgy néz ki mint Ő, vagy volt egy testvére akiről eddíg nem hallottunk / tudtunk. Vagy az is lehet, hogy Cain ezt az ipart egy rend tagjaként űzte, és mikor valamelyikük meghal egy másik a helyére áll.
A Cinematic trailer is érdekes, tippre azt mondanám, hogy az Old Tristram, és alatta a katakombák, plusz az a csóka nekem gyanus aki beidézteti Lillith-et mondván "hívd Őt haza", vagy ez a csóka is valami lesser demon, vagy lesz megint egy ilyen Magdha féle rend csak most Lilith-el. Bár a tök fekete szemét, stb elnézve inkább démonra tippelnék.
Másik a Reaper of Souls eléggé baltával félbevágott endinget kapott anno remélem onnan veszik fel a fonalat.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.03. 08:00:59 -
r4pt0r #76875 Az nem Cain sírja? Legalábbis arra gondolok. -
undY1ng #76874 Abban ne reménykedj, írták, hogy még nagyon elején vannak a fejlesztésnek (sajnos). -
Wootan #76873 A gameplay trailerben lehet látni pár érdekes dolgot.
PL. a duriel utánzat leszúrja a barbárt, majd a hulláját odahúzza magához és felzabálja. + a végén látni egy helyszínt ami eléggé úgy néz ki mint a 3ban a high heavens.
Na és vajon ki lehet az a fickó aki beszél, és kinek a sírjánál van? -
#76872 A Press anyagok közé felkerült a bejelentő videó 2GB-os változata is.
Hátborzongatóan gyönyörű ez az animáció, egyszerűen nem tudok betelni vele:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.02. 19:57:01 -
Myke28 #76871 Nos nekem nagyon bejövős,kíváncsi vagyok mikor lesz kiadva ,remélem jövő ilyenkorra................
-
#76870 jaja :) bár ott nem volt nagyon ilyen közös hub szerűség, meg random shared eventek - ez meg amolyan Destiny-feeling- (végülis MMO-elemek, de én ezt totál nem bánom, és remélem lesz majd valami raid/strike szerű dungeon-ök itt is :) akit nem érdekel, az persze kihagyja ezeket, de szerintem engame-hez jelentősen hozzáraknak azért ezek a dolgok -
#76869 Ebből a szempontból, akkor olyan lesz, mint a harmadik rész. -
#76868 Diablo 4 will not have an offline mode, and the game is 'not coming anytime soon'
The "shared open world" essentially gives Diablo 4 the form of an MMO, so it's not surprising that it will require an always-on internet connection in order to populate the world with other players. You'll be able to play solo, but not offline.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.02. 17:01:35 -
#76867 Ennek azért örülök, hogy nem törölték. Ez az ázsiai csajszi küllemmel rendelkező (női) Wizard nekem nagy kedvencem volt a Diablo 3-ban is. Kifejezetten várom ezt is, még ha mobiljáték is. Tetszik, meg ahogy már tavaly is olvasgattam, aki játszott vele, az nehezen tudta letenni, szóval annyira rossz nem lehet. Árnyékot inkább csak az vet rá, hogy nem jó helyen és időben került bejelentésre.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.02. 16:55:09 -
#76866 Tesztelik es teszteltetik folyamatosan a fejlesztes bizonyos szakaszaiban, van visszajelzesuk boven. Mas kerdes, hogy a tesztelok visszajelzese mennyire egyezik meg a te almaiddal, ezt sosem fogjuk megtudni, csak a premier napjan.
En reszemrol egy kazual diablo jatekot varok, nincs mar tobb ezer oram, sem energiam annyi, mint anno d2 idejen, amikor hajnal 4-kor is meg a porcelan testu full MF sorciddal a kovetkezo bhaal runra rohantal ugy, hogy meg mindig anyaztal mert valaki felporszivozta azt a dropot amit szerettel volna, de ha kestel fel masodpercet emiatt, akkor mar tele volt a kovetkezo session es lemaradtal, kereshettel ujabb csapatot/sessiont. :) Azok az idok elmultak, emlekek csupan, en nyugdijas tempoban fogok szorakozni vele ugyanugy, mitn a D3-mal is tettem, amikor ramjott a "feeling" - evente par hetre mindig megjott, mai napig. -
#76865 Most is ugyan ugy megváltoztathatják a dolgokat és most csak azokrol a dolgokról tudunk amit hagyják, hogy tudjunk. Egy demonál ,meg minden részletről lenne fogalmad, hogy mijó és mi nem, és ez alapján jobb visszajelzést lehetne addni, hogy milyen irányba változzon meg a kész játék.
Kevesebb lenne a csalódott játékos és talán mindenki azt kapná amit vár. -
#76864 Arról nem is beszélve, hogy mire kijön a játék , kb 2-3 év múlva, totál át is alakulhat jó pár dolog. -
#76863 Ha egy trailer es egy nyulfarknyi gameplay utan a uri kozonseg mar szent meggyozodessel tud anyazni barmilyen random jatekot, filmet, zenet, barmit az elmult evekben, akkor minek kiadni demot/promot/barmit? :) -
Wootan #76862 Ebben a streamben elég sok infó elhangzik
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2019.11.02. 12:53:52 -
#76861 régebben azért ha volt egy játékbol temo verzio kkor azt kiadák a nagyközönségnek is kiprobálásra, hogy saját maguk döntsék el mennyire tetszik nekik a dolog vagy, hog milyen hibákat tapasztaltak.
Manapság meg hiába van demó csak egy kiváltságos embereknek adatik meg és YT-on a megmondoemberek véleményére lehet csak hagyatkozni amig ki nem adják . -
#76860 én csak akkor vettem meg amikor kijött a nekro,addig nem is foglalkoztam vele,azzal vittem végig a sztorit is. D2 nekro nekem is jobban bejött -
undY1ng #76859 everyone: when is d4 coming out?
blizzard: yes.
Nekem erről mindig a DNF jut az eszembe: "When it's done". -
Daermon #76858 Nekem tetszik.
-
undY1ng #76857 Kár, hogy már nem színekben mutatja a like és dislike-ot a YT, pedig lehetne megint egy f@sz@ vader kardot csinálni. -
#76856 Kijött egy Immortal gameplay bemutató is. -
#76855 Valamit hagyni kell jovore is. -
#76854 Ami miatt nagyon szomorú vagyok, hogy az elmúlt napok leakjei közül az összes igaznak bizonyult kivéve a D2 remasztit... :( -
#76853 Eddig elég biztató, hogy a játékmenet talán lassult a D3hoz képest és nem tul szines ,villog vibrál semmi és nem olyan nagy tömeg van ,hogy már nem is látni töle a karaktert akit irányitasz.
Remélem, hogy kihagyják belöle a mikrótranzakciókat és lesz offline része is vagy legalább ne legyen havidijas a multi, hanem csak egyszer kelljen megvenni a játékot ahogy régen .
Ha mindez meglesz akkor bejön , de addig van kis fenntartásom .Főleg, hogy Diabló is nemváltoztató műtéten esett keresztül az idők alatt. -
Nomad90Hun #76852 Egyelőre még csak 1 cinematic trailer meg 1 pár valószinőleg alpha verzióból kivágott gameplay jelenetből összerakott trailer lett levetítve. Plusz 1-2 infó.
Ne temessük már előre könyörgök. Amitől én félek az inkább activision hatás, hogy mennyire teledobálva mikro tranzakciókkal. -
Plata #76851 Dettó.
De én megvettem a 3-at is meg kiegjeit is,bár a d3 nekró egy rakás szar.
Na meg hatalmas csalódás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.02. 10:39:32 -
#76850 Tegnap este néztem én is, utána elolvastam a külön D4 panelon elhangzottakat, plusz még éjszaka néztem pár stream-et, amit a demóról közvetítettek, és... nem vagyok meggyőzve. A D3 is így kezdődött és egész más lett a vége (lásd pl. Siegebreaker első videó, vagy Act 1-2 kidolgozottság vs később). És szomorú látni, hogy a Diablo, ami anno utat mutatott az arpg-k terén, most már másoktól kénytelen lopni: a dodge dash, a mount charge, a változtatható skill fa, a world boss-ok, vagy a pvp aréna mind a távol-keleti mmo-kból, elsősorban a Lost Ark-ból származnak.
Biztosan nem leszek előrendelő most (D3/RoS mindkettő preorder CE volt pedig, már kora reggel ott álltam a CD Galaxis előtti sorban), nagyon meggyőzőnek kell majd lennie a tartalomnak és a várható jövőnek, hogy ebbe beszálljak. -
#76849 nekro kell nekem addig meg se veszem,ahogy a 3at se :D -
#76848 Ez eddig nekem nagyon bejövős, de leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a megjelenés után mik a tervek a játék életben tartására? Jó lenne ha valami PoE ligák változatosságú rendszerre alapoznák a játékot mert az egykaptafa szezonok háromhavonta itt már kevés lesz. -
#76847 Hát nem tudom, elhangzott a "not even Blizzard-soon", inkább +1 év szerintem, de neked legyen igazad! :)
-
Nomad90Hun #76846 Tippre alsóhangon 2020 ösze a megjelenés, amennyire én láttam 3 kaszt be lett mutatva, a druida, a barbár / berzerker (eszerint néger kinézetnek lenne értelme ha berzi lesz), meg a sorcerer. Ez eddíg egy int, egy int / str hibrid és egy pure str kari, tippre dex-re még jönni fog valami, aztán hogy milyen egyéb karakterek lesznek meglátjuk. Én aminek örülnék ha rendes cgi átvezetők lennének ahol rendesen beszélnek a karakterek nem ilyen alámondásaos, bár attól sem irtózom, csak ha már elviekben új grafikus motort is kap a játék meg lehetne ezt is oldani.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.02. 09:56:36 -
Daermon #76845 D2 Remaster nem hiányzik nekem, olyan felesleges dolog. Főleg, hogy jön a 4. Már csak egy bemutató dátum kellene meg a másik két kaszt :D
Mai infókra kiváncsi leszek, de eddig instant buy szagú a dolog.