Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
karmacoma #76580 Én személy szerint azt találtam meg a POE-ben, amit a Dio 3 fejlődésével elvesztettem. Én nagyon szerettem a vanilla környékén, hogy mindig számolgattam melyik ujjamba harapjak egy itemnél, melyik stat hogy jön ki, valamint farmolásnál megvolt az az érzés, hogy bármikor eshet valami, ami kifizet két másik karaktert.
POE-nek pont ezek az erősségei. Az elején csináltam 2-3 karit guide alapján, onnantól kezdve a passzív skill tree totál egyszerűnek tűnik. Sokakat elrettent, de tényleg totál egyértelmű a 3-4. karakter környékén. Én néha napokat eljátszok Path of Buildingban(offline karaktertervező progi, ahol mindent össze tudsz rakni, és látod mi lesz a vége a játékban) egy liga előtt, hogy milyen karaktereket is építsek. A POE főleg erről a pöcsölésről szól, akinek ez bejön mindenképpen próbálja ki.
Amúgy a játékmenet tényleg sematikus farmolás(Mint az arpg-k 99%-ban), a lore csapnivaló, cserébe van vagy 8 féle endgame boss, és most a delve ligában a kvázi griftelést is behozták, szóval van miért fejleszteni a karit a szokásos "még gyorsabban csináljam ugyan azt a dolgot" célon kívül is.
Amúgy hogy ontopic is legyek. Szerintem a Blizz azért sem vállalkozik már nagy dologba, mert nincs a cégnél senki, aki meg tudná csinálni a régi színvonalon. Én úgy látom modern pénzcsináló üzemeket nyitnak(CCG, Mobil játék, mikrotranzakciókra épülő MOBA és taktikai FPS), ahol a kezdeti lendületet a nosztalgiára éhes régi blizzrajongók adják, majd a dolog szépen kinövi magát és eljut a szélesebb tömegekhez, akik alapból keresik ezeket a játékokat. HS-el és OW-val brutálisan bejött, HOTS-al talán kevésbé, a mobil dologgal meg majd kaszálnak Kínában.
Nekem is a Warcraft volt az első játékom, és fáj nézni a Blizz halálát, de ha az uccsó 5 év legnagyobb pillanatai 1-1 remaster bejelentése, akkor itt már nem nagyon kell sok mindenben reménykedni. Ha most bejelentenének egy D4-et, tényleg úgy gondolnánk, hogy az végül jó lenne?
Amúgy sajnos erős a gyanúm, hogy egy HS kieg pack eladásaival több lóvét húznak, mint amit egy D4 hozna nekik, ráadásul előbbi biztos pénz szinte nulla befektetéssel, míg a D4-hez össze kell rakni a csapatot, fizetni a fejlesztőket vagy 5 évig, azután meg behúzni a lóvét ami lehet akkor már ott se lesz. Szomorú de ez van.