78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#76844 -
#76843 Ez valami elképesztően jól néz ki:
-
#76842 Diablo 4 - A Return to Darkness BlizzCon Panel Recap
A panelen elhangzottak csokorba szedve, képekkel megtámogatva.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.01. 22:31:48 -
#76841 Hát Raiden, meg eventen kívül mi marad? Mármint a demoban? Más nem nagyon, szerintem kell lennie solo részének is. -
#76840 Ja, az eventek engem is aggasztanak. Mondjuk sanszos, hogy úgy oldják meg a full solo játékot, hogy akkor te nem veszel részt az ilyen eventekben. -
#76839 áhh szerintem zseniális minden eleme :D
bár ez a 30an püfölünk egy übernagy random bosst nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, pláne hogy gondolom nem lesz olyan túl sok belőlük és rohadtul önismétlő lesz - de ne legyen igazam :D
viszont kurvajó, még a Fallenek is olyan animációval halnak meg, mint a D2-ben :D -
#76838 Remélem, itt a demoban együtt megy a csávó, és ilyen eventek vannak. Érdekes. -
#76837 Mármint lehet-e soloba tolni? A nő a panel alatt azt mondta, hogy az egész játék teljesen végigtolható mindenféle multis szocializálódás nélkül. Szóval gondolom always online izé lesz, PoE szerű hub-várossal, de ha nem akarsz, akkor nem kell másokkal játszanod. -
#76836 Van, ha jól láttam nő, férfi és 3-3 fej közül lehet választani.
Azt nem tudom lehet e majd soloba, mert a demo végén egy raid van, az nekem nagyon nem feküdne :(
-
#76835 Mondjuk D2 Remastered az nem lett idén sem :( -
Daermon #76834 Helyes. Akkor még +5 kaszt és jó is :) -
#76833 Azt mondták lesz. Ahogy néztem az egyik barbár rajzot, ott a szokásos szakállas fehér faszi volt. Meg mondta is valamelyik karakterre a nő "he or she", szóval tuti lesz nemválasztás és egyéb kosztumizáció is. -
Daermon #76832 A játékmenet olyasmi, mint 3, az nem rossz.
De a druida miért lett dagadt? A barbár miért fekete? :/ Remélem lesz testreszabhatóság.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.11.01. 21:17:08 -
#76831 live gameplay stream
kuuurvajó!!!!!! :D IDE VELE AZONNAL! -
Wootan #76830 Na de hol van a diablo2 remaster? -
#76829 Nekem nem tetszik. Ugyanaz mint eddig. leap bash barbár, Druida, meg varázsló. Nincs semmi új a nap alatt. Hack and Slash.
Eddig is ez volt, de semmi újat nem tudnak felmutatni?
A grafika rendben, az átvezető videók tutik lesznek.
De egyébként elunt műfaj.
Nem tudom miért, de a D2 Bneten számomra még mindig vonzóbbnak tűnik, bár már nem indítanám el.
-
#76828 Visszatér ez is és a rúnák is!
-
#76827 itt
reddit élő szöveg only -
#76826 ha találtok preordert valahol, akkor szóljatok :D -
#76825 és bakker, kibaszottul jól néz ki a játék, én nem értem a fanyalgást :D -
#76824 https://www.youtube.com/watch?v=ovez2qLddQA
igaz, van néha egy kis kommentár alatta, de jobbat nem találtam :D -
#76823 Szerintem Twitch-en találsz forrást rá. Virtual Ticket-em van, de sajnos a Blizzard most annyi tennivalót adott, hogy nincs időm nézni, csak hallgatni. -
#76822 Lehet nézni valahol, vagy ennyi volt a free tartalom? -
#76821 Aranyos, ázsiai csajszi a fejlesztők között + beszél a játékról. Oké, nyertetek, hol a preorder?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.01. 20:44:22 -
#76820 jézus, azért így a Diablo 4-es képek/videók után ez kifejezetten okádékul néz ki:D -
#76819 Következik a Diablo IV panel:
-
#76818 Hogy a Diablo 3-hoz is érkezzen tartalom (a Virtual Ticket mellé jár):
-
#76817 Azt mondta a faszi a porondon, hogy az opening ceremony után lesz egy hivatalos unveiling is a D4-hez. Remélem ott már legalább valami kb. megjelenési időt is benyögnek. -
#76816 Hivatalos honlap -
#76815 Igen, azt mondta a csóka, hogy nagy munka volt összedobni a demót.
-
#76814 Állítólag már évek óta dolgoznak rajta. Meglátjuk. -
#76813 az a baj, hogy már tegnap is késő lett volna :(
de 2020 vége elképzelhető lenne, de sztem bilibe lóg a kezünk... :(
sztem 2021 előtt esélytelen...
szerk: na épp ezaz, hogy alfa simán lehet, az semmit nem jelent.
pláne hogy lesz mit polírozni rajta, hanem úgy akárják kidobni, ahogy a D3 megjelent anno..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.01. 19:50:08 -
#76812 Early build-ból készült demó, szóval hidd el, messze még a megjelenés. -
#76811 10 perccel ezelőttig 2020 szerepelt a gamespot cikkében, most szedték ki belőle :/
https://www.gamespot.com/articles/blizzcon-2019-diablo-4-announced-with-first-gamepl/1100-6471089/
Egyébként nagyon messze nem lehet, a blizzconon lent már játszható a demó a három kezdőkarakterrel. -
#76810 én se, mert nincs is :D
max abból lehet sejteni, hogy PS4/XBONE - bár ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nextgen konzolokra ne jönne majd egyszerre (még ha nem is néz ki túl nextgennek :D) -
#76809 Én sajnos nem találok forrást ilyen említésre. -
#76808 Jövőre jön ki, annyira azért nincs messze. Konkrétan nem tudjuk, melyik hónapban, de november van, szóval max 1 év. -
#76807 A sötét tónus, illetve a gyökerekhez való visszatérés ígérete érdekesnek tűnik. Kíváncsi lettem, viszont a megjelenés még nagyon messze van. -
#76806 Eddig jó.
(nyugodtan lehet egy általános Diablo topic) -
#76805 Ez kibaszott gyenge lett. Mondjuk dead blizzardtól nem is vártam semmit.