Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Srácok mi a bánatot csináltak a játék dropratejével , de komolyan? Nem is olyan nagyon rég amikor utoljára játszottam azért ki tudtam farmolni az ancient cuccokat rift, greater rift, kadala segítségével most ott tartok, hogy 450 es Paragon szint mellett 1 cuccom ancient.
Mi a bánatot csinálok rosszul? Torment X en aktívkodom, tehát mégcsak az sincs, hogy alacsony szinteken és felváltva rift, greater rift, kadala. Ennyire nem lenne szerencsém?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ez is egy opció 😄
Mondjuk egy druida jöhetne.
WinT
Hát én abban majdnem teljesen biztos vagyok, hogy az idei Blizzconon is kiszúrják a szemünket egy új fizetős karival.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.09.05. 16:00:47
Kár.. pedig lenne benne még potenciál szerintem..
LaposElem
Ha jól emlékszem valami tervezet volt, hogy mikor mit jelentetnek meg... de abból nem lett semmi. :S

:)

De nem úgy volt, hogy ROS mellett lesz még egy nagyobb kiegészítő?
LaposElem
D1 benne van a 3-omban, tuti nem lesz. D2-sem valószínű. WOW tuti, HS tuti. D4 szerintem esélytelen. D3 kieg is, mert akkor szerintem beletették volna a necromantát, az elég húzó dolog lett volna. Diablo fronton semmire nem számítok, de csalódjak kellemesen 😄

WoW kieg szinte biztos, Warcraft 3 Remaster talán. Diablo 1-2 Remaster talán. Esetleg D3 kieg vagy 4 (de ezekre pici az esély).
Meg gondolom HotS hősök, HS következő kieg, OW hős meg talán DLC.
November 3-án meglátjuk.
LaposElem
Mikor lesz Blizzcon?

Diabloval kapcsolatos bejelentésre gondoltam 😊 De gondolom semmi sem lesz...
De valszeg a következő WoW kieg bejelentése.

Sziasztok!

Várható az idei Blizzconon valami "nagy" bejelentés? Vagy ne nagyon számítsunk semmire?
PetruZ
Blizzard Gamecon 2017 cosplay döntő. A bevonulás kb. az első 25 perc, utána sok duma, átugorható, a legjobbak behívása kb. a 45. percnél kezdődik, ott kb. 10 perc interjúzás, majd eredményhirdetés. Nem mondom meg, ki nyert, de egy ikonikus Diablo III figura (bár szerintem Malthael és a 3. helyezett Overwatch-os fickó jobb volt nála). 😊
szia köszi a segítséget miután írtam megnéztem a linket amit írtál és láttam hogy ott van nem tudom hogy nem vettem észre
köszönöm még egyszer
PetruZ
Ott van a listában, amit linkeltem (középtájon): Act I, Old Ruins, a waypoint-tól nem messze.
monk és Raiment of a Thousand Storms a set amim van
PetruZ
Akkor már csak az hiányzik, hogy leírd, mégis milyen set-ed van és milyen karakterrel. 😊
a szezonért kapott setem az megvan de nem találtam semilyen leírást hogy hol van a set dungeon csak másik setekhez volt
PetruZ
Ha most kezdtél szezont és már set dungeon feladatot csinálnál, akkor lennie kell egy full set-ednek a Chapter II-IV feladatok teljesítése után. Haedrig-től kellett kapjál két-két darabot minden chapter után (az elsőt kivéve). Ha ugyanazzal a karakterrel vagy, a season set darabjai lesznek és a Chapter IV végén egy teljes set-ed lesz.
köszi a választ
sajna még egyikből sincs meg a teljes azt lehet tudni hogy melyik set melyik darabja hol esik vagy az teljesen véletlen hogy hol
PetruZ
Ez attól függ, milyen karakterrel vagy és van-e teljes set-ed valamiből hozzá. Itt vannak a kasztok és a set-ekhez tartozó dungeon-ök lelőhelyei. Viselni kell a set-et és megkeresni a pályán a két oszlopot. Ott fog megnyílni a bejárat.
Ha ez az első szerzonod, akkor... sok sikert ezekhez, nem könnyű egyik sem. 😊
helló
egy olyan kérdésem lenne hogy a seson egyik feladata az hogy egy set dungeont kell teljesíteni de nem tudom hol lehet megtalálni vagy mi kell hozzá hogy megnyíljon még kezdő játékos vagyok ez az első sesonom a választ előre is köszönöm
morcosqtya
+ szárny, + a hátra rakható izé
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2017.08.15. 09:56:03

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Pet, +2 karakter slot, Láda slot, zászló, portré, ha jól emlékszem.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Srácok, mit kapok ha megveszem a Necro dlc-t? Valami egyéb tartalmat magán a karakteren kívül vagy csak ennyi?

Más:

Van olyan társaság aki csak hardcore-ban játszik? Szívesen csatlakoznék ha igen! 😊

Köszi a válaszokat,.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Kérem a segítséget? milyen felszerelés fegyver és egyebek kellenek ahoz hogy wizard karival szólóban GR70-et meg tudjam csinálni, eddig csak a GR60 sikerült, paragon szintem 900.
Érdekelne hogy a különlegesen erős tárgyak (pl. set) esése milyen szinthez van kötve?
PetruZ
Még mindig nem érted: én az adventure módról beszélek. PoE-ben nem tudsz szabadon járni a pályákon, csak miután végigmentél egy karakterrel. Aztán a következő karakterrel kezdheted előlről ugyanazt a sztorit. Nem tudsz a saját kedved szerint vándorolni és azt csinálni, amihez kedved van. Ha akarok, riftezek. Ha akarok, bounty-zok, vagy a season challenge-eket próbálgatom. Tele van a PoE is kihívásokkal, és nem tudod, csak sorban megcsinálni azokat. Ez a legnagyobb bajom vele.
(Én is PoE-zok, de minden alkalommal megunom néhány hét után, amikor új karakterekkel is ugyanazt kell csinálnom és nem dönthetem el, mit szeretnék.)
WinT
Viszont mást sem csinálsz mint, hogy annyi riftet tolsz le, hogy számon se tudod tartani. Ez legalább olyan monoton mint amott a sztori mód.
(Félreértés ne essék - mindkettővel játszom, és kedvelem.)
morcosqtya
De D3-ban nem kell minden seasonben story módon végigmenni 50x. Erre gondolt.

WinT
"Mindig ugyanazt és ugyanazt kell játszanod."

És ezt pont a Diablo 3 topicban hozod fel hiányosságként? 😄
PetruZ
A PoE-nak egy fájdalmasan nagy hiányossága van szerintem: nincs benne adventure(-szerű) játékmód. Mindig ugyanazt és ugyanazt kell játszanod. Az agyam kifolyna és biztosan már rég leszedtem volna a gépemről, ha D3-ban minden season kezdetén kötelező lenne újra és újra végigmenni a fősztorin...
Teljesen egyetértek. Ez már kevés, hiába vettem meg a Necrot új seasonra már nem köt le. Ellenben a Path of Exiile elől alig bírok most felállni 😊 Tényleg egy új diablo rész kéne és nem kiegészítő. Ezt túl egyszerűnek tartom most, minden seasonban ugyan az, van egy jó build és azt viszed végig. Kevés.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

SLICK
így volt bejelentve valóban, de most alig páran fejlesztik a játékot. A Blizzard már lényegében nem úgy foglalkozik a Diabloval mint azelőtt. Most dobtak egy csontot a Necroval, de ez már nem elég ehhez. A játék olyan szinten nem nyújt újdonságot, hogy még így is hamar unalmassá válik.
Jobb lenne, ha egy teljesen új Diablo részt csinálnának, ami kicsit komolyabb hangvételű lenne, komplexebb, összetettebb skill-rendszerrel - tehát, hogy ne egy adott builddel lehessen érvényesülni szezononként, hanem szinte bármilyennel amit a játékos kreál magának. Rengeteg build variáció lenne így, sokkal változatosabb játékmenettel.
Na majd talán egyszer.... 😊

PetruZ
Az alapjáték megjelenésekor két nagy kiegészítőt lengettek be, az első volt ebből a RoS, szóval egy még esélyes.
Caliph
druida?Amazon? Assasin? sztem ezekből kapunk még biztos
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.11. 12:43:20

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sziasztok! A necron kívül szerintetek várható még újabb karakter, esetleg DLC vagy bármilyen komolyabb update a jövőben?
morcosqtya
Mint a Taxi-ban, a másik addig a csomagtartóban alszik... 😄DD

Jani Hun
najo ez durva... 1695 ös paragonu impale dh-t láttam tegnap. azért ez már nevetséges😄 biztos hogy többen játszanak 1 accountal

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Jani Hun
ha megvan a lvl 70 akkor mennyél riftezgetni, minden item random esik 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Sziasztok!Eléggé kezdő vagyok a játékban,tudnátok segíteni hogy az armor szetteket hol tudom kifarmolni?
A karakterlapon legyen 37% cdr.
Mydgard
Marhogy a Dawn fent van tehat 65%-rol indulok, amugy HC.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

A seten nincs cdr, a 65% a dawn-ból jön, ha a kanaiba tetted (remélem nem a kezedben van 😊
Két lehetőség van a perma vengeance-hoz: kb. 37% cdr paragonból és a gearból, vagy obsidian ring of zodiac a kanaiba (utóbbinál bukod a convention ringet, viszont gearbe nem kell cdr egyáltalán és a helmbe is mehet vit gem).
Mydgard
Udv!

Az lenne a kerdesem, hogy a DH Unhallowed Essence setjehez, mennyi CDR-t kell felrakni, hogy folyamatos legyen a Vengeance? Ugye alapol 65%-rol indul a set, meddig noveljem?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

PetruZ
Könyv készült 10 sikeres játék hátteréről és a kapcsolatos buktatókról, a Kotaku pedig elég hosszú részeket közölt a Diablo 3 kezdeti nehézségeiről, Wilson lelépéséről, a Loot 2.0 megszületéséről, az AH kinyírásáról, és ilyesmikről, amelyek végül megmentették a katasztrófától a játékot a RoS megjelenésekor. Érdekes olvasmány.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.08.01. 19:08:32
dante3
😊 sok idő elment az respawnra? 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

sadface

Gondolom nyomok egy GR70et hogy eshessen primal... hát nem lett elsietve. 😄

I decide when I'm done.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."