Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a bánatot csinálok rosszul? Torment X en aktívkodom, tehát mégcsak az sincs, hogy alacsony szinteken és felváltva rift, greater rift, kadala. Ennyire nem lenne szerencsém?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mondjuk egy druida jöhetne.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.09.05. 16:00:47
:)
:)
Meg gondolom HotS hősök, HS következő kieg, OW hős meg talán DLC.
November 3-án meglátjuk.
Várható az idei Blizzconon valami "nagy" bejelentés? Vagy ne nagyon számítsunk semmire?
köszönöm még egyszer
sajna még egyikből sincs meg a teljes azt lehet tudni hogy melyik set melyik darabja hol esik vagy az teljesen véletlen hogy hol
Ha ez az első szerzonod, akkor... sok sikert ezekhez, nem könnyű egyik sem. 😊
egy olyan kérdésem lenne hogy a seson egyik feladata az hogy egy set dungeont kell teljesíteni de nem tudom hol lehet megtalálni vagy mi kell hozzá hogy megnyíljon még kezdő játékos vagyok ez az első sesonom a választ előre is köszönöm
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2017.08.15. 09:56:03
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Más:
Van olyan társaság aki csak hardcore-ban játszik? Szívesen csatlakoznék ha igen! 😊
Köszi a válaszokat,.
(Én is PoE-zok, de minden alkalommal megunom néhány hét után, amikor új karakterekkel is ugyanazt kell csinálnom és nem dönthetem el, mit szeretnék.)
(Félreértés ne essék - mindkettővel játszom, és kedvelem.)
És ezt pont a Diablo 3 topicban hozod fel hiányosságként? 😄
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Jobb lenne, ha egy teljesen új Diablo részt csinálnának, ami kicsit komolyabb hangvételű lenne, komplexebb, összetettebb skill-rendszerrel - tehát, hogy ne egy adott builddel lehessen érvényesülni szezononként, hanem szinte bármilyennel amit a játékos kreál magának. Rengeteg build variáció lenne így, sokkal változatosabb játékmenettel.
Na majd talán egyszer.... 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.11. 12:43:20
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Két lehetőség van a perma vengeance-hoz: kb. 37% cdr paragonból és a gearból, vagy obsidian ring of zodiac a kanaiba (utóbbinál bukod a convention ringet, viszont gearbe nem kell cdr egyáltalán és a helmbe is mehet vit gem).
Az lenne a kerdesem, hogy a DH Unhallowed Essence setjehez, mennyi CDR-t kell felrakni, hogy folyamatos legyen a Vengeance? Ugye alapol 65%-rol indul a set, meddig noveljem?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.08.01. 19:08:32
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gondolom nyomok egy GR70et hogy eshessen primal... hát nem lett elsietve. 😄
I decide when I'm done.