78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
undY1ng #76563 +++ A skill rendszer miatt én se kedvelem a PoE-t, de jelenleg a Grim Dawn az ami le tud kötni a dió után. Kár, hogy amolyan online része nincs ennek... -
#76562 A PoE-vel két nagy bajom van, pedig szeretném szeretni és sokat játszottam vele:
- A ligákat (a season-ok megfelelői náluk) mindig előlről, százszor is végig kell tolni ugyanúgy, hogy eljuss arra a szintre, ahol már érdekes lehet és nincs semmi adventure mód, vagy riftezés (az elég ritka Vaal dungeon-öket, vagy a master-ek quest-jeit leszámítva). Hiába random minden pálya, a fő struktúra ugyanaz, minden quest ugyanaz, minden boss ugyanaz.
- A fejlődésfa igen bonyolult és rengeteg kis lépésből áll, emiatt csak kb. a felénél, kétharmadánál fogod észrevenni, hogy elcseszted. Mivel igen kevés refund pont van, kezdheted előlről és l. előző pont. -
#76561 LA-val talán majd nyugdíjas koromban játszhatok is angolul, a L:E-ről pedig az utóbbi időben nagyon rossz hírek jöttek. -
soundsonic #76560 lesznek diabló klónok jobb feldolgozásban !
Lost Ark (már béta ,de sajnos csak kóreában vagy hol):
Lineage ethernal:
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2018.11.03. 11:04:07 -
#76559 Hát nem:
Épp ezért remélem, hogy nem fog ez megjelenni. Törli a Blizzard, elnézést kér a rajongóktól és F2P modellre vált a Diablo 3.
De mivel már nem igazán foglalkoznak a játékosok visszajelzéseivel és a negatív visszhanggal (pedig ez volt a cég mottója is), valószínűleg végig fogják vinni és az alacsonyabb korosztály tejelni fog.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.03. 10:57:23 -
Daermon #76558 Pont, hogy nem kell szeretni :D
És ahogy a helyszíni és netes véleményekből látni: nem is szeretik. -
#76557 Mást vártam én is, hidd el, de ez van, ezt kell szeretni. :)
Megnézném én is, de nincs se Androidos, sem iOS-es cuccom. Windows-os telefont használok (Lumia 950), amíg még működik, az meg ugye nem okostelefon. :) -
sirdond #76556 elkaszálni? dehogy,meg minek? láttad a híreket gondolom, ez nem egy új játék és nem is ők fejlesztik.
csinálják a marketinget, adják az asset-eket és felezik a bevételt a kínai céggel, hülyeség lenne visszalépni, mert szinte 0 munka van vele.
aztán pár hónap (év) múlva, mikor már lenyugodtak az emberek, majd megmondják, hogy az nem is igazi Blizzard játék és hogy mennyire sajnálják, meg elnézést a fanoktól...
amit az emberek szokás szerint el is hisznek és minden megy tovább, a lehúzásokkal együtt.
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2018.11.03. 10:38:56 -
#76555 Hearthstone is főként mobilos cucc már és mégis termeli a pénzt. Valve is azért invesztált bele ebbe a kártyás/mobiljátékos iparba, mert érzik a pénz szagát. Nem akarnak ők már egy rizikós Half-Life 3-at bevállalni. :)
Gondolom végeztek piackutatást is, nem véletlenül történt az, ami. Amerikában és Koreában nagyon népszerűek a mobilos játékok (és pumpálják is beléjük a pénzt az emberek).
Diablo Immortal is hozhat pénzt, F2P modell, ahol csak 1-2 karakter és terület elérhető. A többi karakterhez és területhez meg majd hozzá lehet jutni mikrotranzakció keretében, az adott réteg, meg is fogja venni, hidd el, az Activision Blizzard meg kipipálhatja azt a negyedévet is bevétel szempontjából.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.03. 10:37:53 -
nordan #76554 profit? hogy? senki nem játszik a mobilján, feltételezem 16 éves kor alatt talán ,de nem számottevő -
#76553 Sajnos ilyen még nem volt a Blizzard történetében. Sem ilyen béna bejelentés, sem ekkora negatív visszhang, bár, amikor Mike bácsit lekísérte a színpadról az új elnök, titkon számítottam valami ilyesmire. Ebben az iparban még soha senki nem jött ki jól egy korábbi cégvezető (pláne alapító) távozásakor.
Persze nincs kőbe vésve ez a játék sem. Ezt még bármikor kukázhatja a Blizzard, de lehet, hogy azok az idők már elmúltak és felváltotta a minőséget a profitszerzés? Érthető, hisz nem kis cég ez már, ahol bevállalhatnak rizikós dolgokat, munkát kell adni rengeteg embernek és azoknak fizetés is kell, ugyebár.
Warcraft Adventures, StarCraft: Ghost, Titan, lehet, hogy mostanság már ezek törlését sem engedné meg magának az Activision Blizzard.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.03. 10:34:18 -
sirdond #76551 az eredeti trailer már 162k dislike-nál jár, erre a blizzard válasza?
feltöltik újra a videót (és lock-olnak minden topic-ot, meg comment lehetőséget, ahol van rá jogosultságuk). lol ez a cég.
tessék csak szépen értékelni mindkét videót, meg minden újat,amit majd ezután feltöltenek:
https://www.youtube.com/watch?v=RtSmAwpVHsA
https://www.youtube.com/watch?v=5iajnrdSj1o
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2018.11.03. 09:45:30 -
#76550 -
#76549 WC3-at megveszem. Régen nyilván warezoltam, mint akkor kb mindent mindenki, de legalább kétszer végigtoltam a főkampányt, kiegészítővel együtt. Jó lesz nosztalgiázni.
A D3 mobil egy vicc, inkább nem is írok semmit.
Igazából az egész blizzcon egy vicc volt: egy remaster, egy kieg, egy mobiljáték meg egy karakter. Kb ennyi, ha jól számolom a mérleg. Nem sok. Új játék? WC3 helyett WC4? Vagy D4? -
#76548 Szokás szerint túlárazva. 30 dollár. Ennyi nincs benne, pláne, ha megvan és végigjátszottad már az eredetit. -
Daermon #76547 Kurva ciki volt az egész :D Cheng is érezte, hogy ez gáz... -
Ariakus #76546 Tudom, hogy a legtobben fanyalognak ezutan a Blizzcon utan es megmondom oszinten meg is ertem oket DE most neztem meg ezt a remasterel-t Warcraft 3-at es ez brutal jo!!!! Azt hittem az egesz csak annyi lesz, hogy atultetik majd full hd-be meg 4k felbontasba es minden marad ugyanaz, de atrajzoltak az egysegeket es ugy altalaban minden texturat igy hat elegge nagy a kulonbseg. Egy szo mint szaz engem megvettek vele kilora pedig en is vartam egy druidat vagy diablo 4-et. -
#76545 Ha netan a nagy izgalomban nem tudtok varni a megjelenesig mert annyira jatszanatok vele, itt van par alternativa ugyan attol a kinai cegtol.
Endles Of God
Crusaders of Light
Raziel Dungeon Arena
Barminemu veletlen egyezes csak a veletlen muve.
Utoljára szerkesztette: Daell Drow, 2018.11.03. 01:55:13 -
#76544 Akkor ezzel zárnám a mai napot. :D
-
#76543 GD lassabb, mesélősebb. Több a küldetés is. POE gyors, pörgős, történet vezetés faék. Mindkettő jó, évek óta játszom őket. A GD-vel várj egy kicsit, köv évben jön új kieg :D
-
#76542 Személyszerint én jobban élveztem, plusz most jön kieg. :) -
#76541 Most tesztelgetem a POE-t rangerrel.
Most akkor a Griom Dawn jobb? -
#76540 Látom már linkelték.
BigJoke. Ideje újra feltenni a Grim Dawnt. :D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2018.11.03. 00:16:39 -
Wootan #76539 Mikor néztem a bejelentést, és kiderült, hogy a 2 után veszi fel a fonalat, azt hittem, hogy stornózni akarják a diablo 3 elcseszett sztoriját (Rip Cain) / látvány világát, és egy alternatív történet szálat behozni. Aztán jött a gaymplay, és ... -
#76538 Poe, Grim Dawn, Wolcen. Nálam a Diablo jó ideig lekerl most az asztalról. Sokat vártam, ettől az estétől, jó nagy semmi lett belőle. :(
-
#76537 Igaz, ha már ennyire szarik a communityre a blizzard, akkor én is meg tudom erősíteni, hogy a PoE nagyon jó, érdemes kipróbálni. Több idő megtanulni, mert összetett, de megéri. -
#76536 Egyébként van alternatíva: pl. ott a Path of Exile, vagy a Grim Dawn, mindkettő a "gamer" mentalitásra épít és egész jól megvannak vele (sőt, a PoE mikrotranzakciós, de senkinek sem fáj). Azt sem tartom kizártnak, hogy jön még pár Diablo-klón, csak lesz köztük még élvezhető. -
#76535 Nekem nem rémik, hogy valaha hallottam volna fújolást blizzconon, ekkora failt.. -
dantor7 #76534 Ooookkkééé.
Most volt elég, ez volt nálam az utolsó csepp a pohárban.
Értem én, meg "biztos jó lesz", és tuti fogok vele játszani majd a vonaton, de hogy én hazamenjek és rákészüljek egy jókis játékos sessionre, az tuti nem ez a mobilos fos lesz.
Nagyon remélem, hogy végre csődbe megy a Blizzard az Activisiont meg viszi magával. Nem járja, hogy -valószínűleg- BORZASZTÓ sok kreatív munka megy a szemetesbe, csak azért, mert pár karót nyelt pszichopata felső-manager JOBBAN TUDJA, mint maguk a gamerek.
Vesszen mind, és a romokból épüljön fel egy új generációnyi gamer, akik nem fogják hagyni, hogy az ÜZLET legyen az első a szórakoztatásban. Szívvel-lélekkel. -
#76533 uuuuuuuuuujjjjjjjjj de kínos.
Hát ez tényleg a Biggest FAIL Ever a Blizzardnak
-
sirdond #76532 wow, legend :D -
#76531 A druida = Witch doctor (állati szummonok, természet irányítása)
Az assasin = Monk (teleportrúgás meg ilyenek)
Mi a gond? -
#76530 https://clips.twitch.tv/TawdryHonestFlamingoCoolStoryBob -
#76529 Ok, fiatalember jól bekérdezett. :D -
#76528 Diablo Immortals minden infó egy helyen -
#76527 Kérdezz-felelekben eléggé megy a fejlesztők izzasztása. Szerintem már alig várják, hogy vége legyen. :) -
#76526 Nem, csak a további karakterek fognak majd pénzbe kerülni. Tervben van a Druida és az Assassin class is. -
#76525 Na jó... végül is megmondták, hogy ne legyenek túlzó elvárásaink, de azért ez még így is kemény volt.
Egyébként műsor közben nem figyeltem annyira, de jól rémlik, hogy a közönség sem csapott túlzottan nagy ovációt a nagy bejelentés hallattán? Nagyon gáz ez, nagyon gáz. -
#76524 Destiny 2 free gift
A launchert újra kell indítani hogy aktiválódjon.
A Blizzcon nem ért meglepetésként, d2 remasteredre tippeltem volna, de a mobilos történet sem volt annyira meglepő.
Majd 1490Ft-ért árulják, és a seteket meg lehet venni krediten.
Meg a Horadric chesteket meg gyémántokon :) Van benne lóvé. -
Plata #76523 Mobilos diablo?
Hát dögöljenek meg,vagy tolják fel a mobiljukat a jó xxxx xxxxxxxxxxx.