78989
  • Lammer
    Royal ring :)
  • coolpet
    Van ez a Captain Crimson DH MS build.
    DH MS S18
    Nem értem mi a lényege, ha a set-ből minimum 2db kell, hogy a set bónuszt megkapjam. Viszont akkor az UE setből kell elvenni, hogy meglegyen, akor viszont bukta a Multishot.

What?
  • coolpet
    Új szezon :)

Ebben is kötelező játszani egy órát.
  • mooo
    Már csapatjuk is,de eddig szerintem ez a legrosszabb szezonális buff.
  • TBTPumpa
    Elkezdődött a 18. szezon!

Jó játékot!
  • krisztajo
    Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék.
    Biztos nagyon láma kérés lesz, de nem tudom beállítani a autentikációt.
    Rákattintok a fizikaira, megkapom a biztonsági kódot amit be is írok.
    Ezek után kéri a serial-t amit beírok.
    De utána mit kéne csinálni, az autentikációs kódot nekem kéne megadni agy azt honnan vegyem?
    Mert bármit írok be azt írja ki, hogy a serial-om invalid pedig azzal telepítettem fel a gamet.
    Please help!
  • undY1ng #76758
    Azért írtam, hogy csak a Terraria kedvelőinek (is) szól. :) Hidd el, hogy ez a játék rengeteg AAA-s játékot leköröz a tartalom és újrajátszhatósága miatt és ismét bebizonyítva, hogy nem minden a grafika..
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.06.08. 13:53:20
  • coolpet
    Mi???

17 Euro egy pixelgraf gaméért, ami C64-es felbontású? Ez 20 évvel eklésett :)
  • TBTPumpa
    "A Blizzard leállított egy StarCraft FPS fejlesztést és az erőforrásait a Diablo 4 és Overwatch 2 projektekre fektette."
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.06. 22:29:35
  • undY1ng #76755
    Talán az engine az ugyanaz, de számít ez valamit? Lehet kéne neki csinálni egy külön topikot...
  • Wootan
    Sokkal inkább hasonlít a starboundra, mint a terrariára, és rengeteg diablo elemet tartalmaz (random loot, gemek, skillfa, kasztok stb.) Még Diablo utalások is vannak benne, pl. Deckard Cain testvére + a sírköve.
  • PetruZ
    Ez nem Diablo, csak Terraria 1.5, annak viszont nagyon vaskos koppintás. Bár az irányítás és a kezelőfelület jobbnak tűnik, szóval valahol érthetők az értékelések is.
  • undY1ng #76752
    Egy kis off de mégse off:

Napokban jött ki az It Lurks Below ami egy Terraria + Diablo keverék. Nagyon jók az értékelések és aki imádta a Terraria-t na és persze a dájáblókat, garantált függőséget okozhat!
    Azt aligha kéne megemlítenem, hogy David Brevik (akit akár a Diablo atyjának is nevezhetünk) a kreálója?! :)
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.06.05. 23:21:23
  • undY1ng #76751
    Erősen gondolkodok a HC karin, hogy gyors meghalhassak vele és delete game.
  • coolpet
    Hú új szezon van? Miért em szóltok :D
    Ennyire pörög a topic?

Már indítom is az új karit.
  • hitman1028
    diabloba is mint a wow-ba visszalehet hozni a törölt karaktereket,azt newm tudom h itt mennyi a szinthatár,ami alatt nem lwhet
  • Romeo One
    Hát nem állítottam, hogy pótolhatatlan veszteség ért... :))))))))))
    Inkább csak a kíváncsiság miatt kérdeztem. Én is az elévülésre gondoltam, 2-3 évről beszélhetünk....

Azért köszi...!
  • coolpet
    Megkérsz valakit, 10 perc alatt felránt lvl70-re, futtok egy két t13 riftet, és azt sem tudod hova pakold el a rengeteg legendary-t.
    Strterben amúgy is Act1 talán 1/3-ág mehettél, meg talán lvl20-ig.

Ha átgondolod, nem volt semmid :D
  • WinT
    Nem kizárt, hogy elévültek ha már nagyon régen történt a starter pakkos játék. De nem gondolnám, hogy starterben olyan felszerelést meg karaktereket gründöltél volna össze amit élesben ne űberelnél sokszorosan akár fél óra játék után. :)
  • Romeo One
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Régebben toltam a Starter Pack-al. Akkor arról volt szó, hogy a karikat, cuccokat lehet vinni a megvásárolt játékba is. Hosszabb kihagyás után most megvettem a BattleChestet. A régi karaktereim, felszereléseim sehol. Elcsesztem valamit, vagy bizonyos idő után törölték őket?
  • TBTPumpa
    Patch 2.6.5 Patch Notes

Úgy tűnik a Blizzard még mindig nem adja fel és foglalkozni akar ezzel. :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.14. 19:29:32
  • TBTPumpa
    Május 17-én kezdődik a 17. szezon!

• pimpi001
    utobbi 10 seasont wd-vel toltam szal most valtok. necro inarius mennyire eletkepes mostansag? blizzcon ota nem voltam csak a szezon kezdesnel 1 hetet. szal uj patch s17-ben eletkepes az inarius?
    koszi a valaszt
  • dante3
    jaja kár, hogy nem ma, még el is hinném :D
  • undY1ng #76740
    Végreeee!!! D4 A láthatáron! Év végére jön!!!
  • Lammer
    Annyira lassan, hogy meg lett hosszabbítva

Május 12-ig :)

Amúgy én is elpörögtem 1484 paragonig sima szezonban, aztán most váltottam kis ideje HC-ra (819 para most)

Ez a Royalos szezon most annyiból cool, hogy van varia rendesen. :)
  • hawkie22
    Jaja, semmi tartalom. A szezonokat dobálják ki egymás után, de gyakorlatilag ennyi. Ezért se léptem már be egy jó ideje, valahogy nem vonz már. Most úgyis Division 2-láz van nálam. :)
  • T800
    Lehet ennyi akkor a D3-nak? Mondjuk már évek óta haldoklik... Semmi tartalom nem érkezik már hozzá a szezonokon kívül nem?
  • undY1ng #76736
    Már lassan vége e jelenlegi szezonnak is, szóval nem igazán fogsz (főleg HC-ban). Lehet jobban jársz ha megvárod a kövi szezont.
    Bár ugye a diablofans is bezárja a kapuit, úgyhogy.... :D
  • T800
    Sziasztok!

Mekkora lehet még a játékostábora a játéknak? 1 éve kb. be sem léptem, de most kedvet kaptam egy kis HC kalandhoz. Van esély, hogy low lvl szinten is összefutok ugyan olyan kezdő játékosokkal, vagy felejtsem el? (Power lvl nem nagyon érdekel.)

Köszi a válaszokat előre is!

Üdv.
  • undY1ng #76734
    Off: Diablo GoG verziója ugye megjelent nemrég.
    Jó kis nosztalgia volt pár órára, de rémesen idegesítő mai szemmel... főleg a méreg köpködő hülyegyerekek.. :D
  • Carmang
    Jaja, kösz, ezt eddig is tudtam. Akkor próbálkozok tovább.
  • undY1ng #76732
    Valami hír erről a forintos Immortal-ról?
  • coolpet
    Az alap item számít és a szintje (lvl70)
    olyan rare-ből készíts leget, aminek ugyanaz az alapja amit szeretnél.
  • Carmang
    Sziasztok! Az számít egy Canai rare -> legendary uppnál, hogy milyen nehézségen csinálom? Gondolom nem, mert az elég nagy hülyeség lenne, de valahogy mindig ugyanazt a két bunyóskesztyűt dobja.
  • CrashBoostZoom
    Nincs érdeklődés és a Curse (az oldal üzemeltetője) szekere sem megy valami jól. Szóval az lett amit vártunk a Blizzcon után, a közösség még nagyobb hanyatlásnak indult.
  • WinT
    Minek csinálnák tovább mikor kb. annyi hírt meg friss infót lehet közzétenni három havonta, hogy vége a szezonnak/jön az új szezon? Sok értelme így nincs folytatni.
  • undY1ng #76727
    Mi történt? :( Nem követtem az infókat.
  • TBTPumpa
    Bezár a DiabloFans :(
  • TBTPumpa
    Igazából már Mike Morhaime sem a Blizzard alkalmazottja. Lapátra tették őt is. :(
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.13. 15:24:56