Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
amúgy én az ikreknél kicsit nehezen tuttam elvonatkoztatni, hogy az egyiknek az a Kerekes József volt a hangja, aki Peternek is a family guyból..... 😄 de mintha mindkettõnek õ lett volna...legalábbis hasonlított a kettõ 😄

#1165: ennyi rendezõ 1 filmért 😄 lenne ám veszekedés 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Megnéznék 1 a matrixtesók által koreografált robot-balhét...rendesen bullettime meg a kurvaaanya minden- XD
Lenne benne kis tim burton -ös darkosság ,meg cameron-t behoznánk a stor ybordba ..de a látvány monnyuk akkor legyen bay-matrixtesók-john woooo páros..+ tim burton..

yes of course

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem non tetszett a film az elsõt felülmúlja. a történet keszekuszás volt de még elment de a szinkron... akinek non rosz volt a szinkronja az optimus, ikrek, a doki + starscream. amikor elõször +szólalt starscream a macskafogóból safrankek jutott az eszembe olyan talpnyaló hangja volt. övé volt a legszarabb ,csak pár robotnak volt elfogatható a hangja. annyira sok látványos rész volt a filmben h a végére már szinte "untam" azokat. akinek tetszett az elsõ annak kötelezõ +nézni akinek + nem az hülye 😊

LasDen
de ha azt nézzük, hogy Optimus túlerõben volt Fallen és Megatron ellen, akkor annyira nem csoda, hogy rövid volt....végülis Jetfire cuccait pakolták rá 😄 de igaz hogy rövid volt 😄

sztem Bayt meggyõzik, hogy csinájja meg a 3. filmet is....de ha nem, akkor rendezze Abrams 😄 vagy a Wachowski tesók 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DJ Skyline
nekem tetszett a film, összességében jó volt, volt egy két gyengébb poén, de amúgy nem volt rossz. 😊 ami nem tetszett, vagy hiányoltam:
1. az új robotokra lehetett volna több figyelmet fordítani, pl: Sideswipe, Arcee, Jolt, stb. nagyon mellékszereplõsek voltak, alig lehetett õket látni. pedig Sideswipe-ról nagyon sok kép keringett a neten anno. vagy Sideways, eléggé hamar elpatkolt a film elején, valami szerep juthatott volna még neki. 2. a film vége nekem nagyon összecsapottnak tûnt, Optimus restart, egyesül az oldszkúl robottal (Jetfire, aki egy hatalmas forma szerintem. 😄 ), kilövi a gépet, leszakítja Megatron fél arcát, ledarálja Fallen-t, következõ jelenet, hogy anyahajón búcsú beszéd, stáblista. szerintem az utolsó küzdelmet lehetett volna még húzni egy kicsit. de ezeket leszámítva nekem tetszett, és Bay befejezhetné már akkor a szálat, ha a végét úgy fejezte be a második résznek, hogy egyértelmû egy harmadik epizód...

Egyszóval nem akar dél-francia országban müvész filmet forgatni csak kis nyugira vágyik!

Michael Bay neves akciófilmes rendezõ nem készít több Transformers-filmet, mert elege van a nagy költségvetésû blockbusterekbõl – tájékoztatott az EST.hu.

A látványos, nagyszabású akciójeleneteirõl ismert Michael Baynek elege lett abból, hogy a kritikusoktól rendre csak negatív kritikát kap filmkészítési stílusa miatt, és elhatározta, hogy eltávolodik az akciófilm mûfajától.
Michael Bay

„Nagyon könnyû leforgatni egy mûvészfilmet egy dél-franciaországi borospincében, de az embereknek fogalmuk sincs arról, milyen nehéz összehozni egy olyan filmet, mint a Transformers. A kritikusok pedig már azelõtt meghozzák az ítéletüket, mielõtt megnéznék a mûvemet” – panaszkodott a rendezõ.

Bay azt is elárulta, hogy ha a stúdiófõnökök akarnak egy Transformers 3-at (márpedig biztosan akarnak, hiszen már a bemutató dátuma is ki van tûzve), akkor keresniük kell egy másik rendezõt. „Azután a három és fél év után, amit ezeknek a filmeknek az elkészítésével töltöttem, úgy érzem, elegem van a Transformers világából” – mondta Bay.

Bay „kiborulását” némiképp már sejteni lehetett, hiszen korábban a gyártó stúdió anélkül jelentette be a Transformers 3. premierjének dátumát, hogy vele egyeztettek volna, a rendezõ pedig többször utalt arra is, hogy a Transformers 2. után egy kisebb költségvetésû, visszafogottabb gengszterfilmet készül forgatni bûnözõ testépítõkrõl, Tarantino stílusában.

immovable
Te vagy kisfiú vagy, vagy nem igazán fogod fel a körülötted létezõ világot. Mindenki szabadon mondhat véleményt, ehhez nem kell senki beleegyezése, érted.?
Ha meg az ilyen vérpistikék (mint te)sértve érzik magukat, mert valaki rosszat mondott az õ "szent gráljáról", az õt, jelen esetben téged minõsít.
Sok hozzád hasonlóra van szüksége háliwúdnak!

A filmmel nincs baj, mert én azt kaptam, amit vártam.
20 évvel ezelõtt, amikor elõször megjelent a Kandi lapok gondozásában a legelsõ képregényszéria, én azóta rabja vagyok az Autobotok és Álcák (Varangyok) történetének.
Álmodni se mertem, hogy egyszer film is készülhet belõle.

DE mindezektõl függetlenül a film egy alkotás, produktum amirõl véleményt lehet (sõt! szerintem kell is) alkotni.
Habár a mostani bizonyítványod után a fasznak magyarázom neked.
Nem tudom mi a faszom bajotok van a filmmel kapcsolatban, mindneki csak rinyal,pedig milyen qrva jo film akarcsak az elso resz.
Kurvara nem ismerem a rajzfilm sorozatot,se a comics-ot ha letezik egyaltalan belole comics verza is.
Mindenert sirtok,mi a fasznak nezitek meg?
Huzzatok vissza es nezzetek a redvas rajzfilmeteket.
Ennyi az egesz!xD
Tovabbi szep napot!
Aki meg nem nezte meg a filmet, ne sajnalja erte a mozijegyet qrvara megeri!!!
Remelem minel hamarabb dobjak is piacra blurayen es mar veszem is!!!!!
LasDen
sztem Bay részérõl ez a rinya csak kamu...több pénzt akar érte....õ sose volt az a rendezõ, aki olyan filmeket csinált, amik megváltják a világot mondanivalójával, úgyhogy megfogja csinálni.... 😄

Azt hiszem értem Bay hozzáállást a TF3-hoz.
Tegnap megnéztem moziban a 2-ik részt: nagyon látványos, nagyon bárgyú helyenként, túl idealizált és rendkívül szentimentális alkotás. Jó volt nézni, hogy ebben a kis mozi világban olyan szövetség jön létre, amit a való világban képtelenek lennénk megoldani.
A 3-ik részbe mit lehetne beleerõltetni? Még több bomba csajszit, még több bárgyú mellékszereplõt, még több robotot vagy csata jelentet?
Már ez is sok volt néha!
Ennek a résznek sincs sok mondanivalója, se története.
Idõhúzás képpen Camaroval száguldoznak a sivatagban fel-alá jeleket keresgélve, mint Jones professzor.
Amúgy pedig, ha akad egy karrierista-gyilkos rendezõ, az út nyitva áll elõtte: a film nem lett lezárva.
pzoli00
úgy néz ki, hogy "Sötét lovagot" döntünk a hétvégén!

LasDen
max 30%-os visszaesés várható sztem 😄

DantszEE
Már bocs, de mégis meddig szeretnéd, hogy kizárólag spoiler tagekben kommunikáljunk? A film premierje 2 (bár inkább 3) napja lepergett. Most már aki nem szeretné, hogy poént lõjjenek le neki, az ne jöjjön már ebbe a topicba, legyenszíves.
Bay azon kijelentésére pedig, hogy megunta a robbantgatós filmeket és most egy Dél-Franciaország borvidékein játszódó mûvészfilmet akar forgatni, csak annyit tudok mondani, hogy: LOL! 😄
A TF elsõ része után is vmi ilyesmit hajtogatott, mégis itt a 2. rész.😉 Különben is, ha majd egy hét után meglesi a bankszámláját, úgyse mond le a 3. rész rendezésérõl, sz'al...😊

én inkább a 2. heti bevételre leszek kíváncsi, hogy mit gondol a jónép
de nagy kassza lesz az már biztos :-D
Kijöttk a végsõ számok, 1. napi USA bevétel 60,6 millió dollár... upsz, ez sok😊)

Bay köszönetet is mondott a blogján:

First Day
06/25/2009 11:45 AM
The 400 critics around the globe spoke. Then fans around the world spoke.

Transformers made $60.6 million dollars in the United States for a total of around $100 million from the world on opening day! One of the biggest single days in movie history.

Then never seem to understand that I make movies for people to take a ride and escape.

To all the Transformer Fans - Thank You

Michael

Ok.

LasDen
igen, a sok poén 90%-a irritált engem.....

Szerintem te ne nézzél ilyen filmeket hanem nézzél barátok köztöt abba sok a randa ember meg a történeti mélypont 😄
Punker
újabb látványos vígjáték.

Star Trek, T4, most ez, mind rohadt jó film, de az erõltetett poénok azért 1-2 pontot mindbõl lehúznak 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

5c0rp330n
megnéztem közben én is, eredeti hanggal.
aki ennek a filmnek a látványát szídja (index?-nagy taps nekik. csak nehogy komoly kritikusnak higyjék magukat ezzel szánalmas óvodás szardobálással), az vak. közel teljesen fotorealisztikus az egész. de mondhatnám azt is, hogy mutasson jobbat, nem sokat fog tudni mondani.
a sztoriját lehet kicsit szídni. nem vészes, de az 1 sztem valahogy kerekebb volt, jobban egyben volt, néha itt nem volt egyértelmû, hogy akkor most mi és pontosan miért történik, volt néhány valóban erõltetett dolog, de annyira messze nem volt vészes, mint ahogy néhány szánalmas szardobáló oldal mondja.
ha pedig van olyan film, amit kifejezetten moziban érdemes megnézni, akkor ez pontosan az. egy ilyen filmhez azt kell mondjam, hogy a dvd is eléggé igénytelen, gyakorlatilag a gazdag látványnak (amire a film elég erõsen épít) a töredékét sem fogod látni. azoknak meg külön taps jár, akik kamerásan töltik le, és aztán fikázzák.

Hát képzeld el, hogy lejött, de inkább neked nem jött le az én mondanivalóm lényege... A sztori válságos részét letudják annyival, hogy hopp, pont egy olyan robotot találnak aki álca volt, de már átállt autobotnak...
Csúcspoén az is, ahogy ráizgul a kis robot Fox-ra, vagy Pusztítónak a nagy heréi... De sok embernek biztos bejön ez is

LasDen
furcsán hangzik tõle, hogy olyan filmet akar amibe nincs robbanás 😄 hehe 😄 meggyõzik, hogy vállalja el 😄

LasDen
Röptûz már az eredetiben is átállt az autobotokhoz...csak annyi különbséggel, hogy a földön készült Soundwave v Shockwave által....
És a filmben nem akkor állt át az autobotokhoz, hanem még korábban, de úgy látom ez nem jött le.... 😄
A kis bizbasz robot meg nem autobotnak állt át, hanem Megan Foxhoz 😄

Ne szokdecselj, lelek, mert meg leversz valamit! 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2009/06/19/gyorshirek_michael_bay_nem_akar_transformers_3-at/
Mondjuk Bay sose volt az a "folytasásos" figura.
Kivéve Bad Boys 1-2 és Transformers 1-2.Hétvégén remélem meg tudom tekinteni a filmet.<#smile>

Az effektek nagyon jók (bár 1-2 helyen a szemfülesebbek észrevehetnek gyenge minõséget), Megan Fox továbbra is 10/10 😊, a film negyede kb a popsijára meg a cickójára épít.
A sztori lerágott csont, logikai bakikkal
pl. a kis felderítõrobot aki a csajról gyûjtött infokat, miután már benne van a dobozban nem küld jeleket a pozíciójáról, aztán meg hirtelen átáll autobotnak... hagyjuk már...
gyerekes, tinis eseményszálakkal, cselekményekkel,
a "szakállas" robot aki hirtelen átáll autobotnak, meg bottal mászkál... nõi transformersek, az ikrek bohóckodása...Ja és teljesen hihetõ, hogy a legtúlsúlyosabb nemzet egyik legnehezebb egyetemére csak szupermodell cicababák járnak...
gyenge poénokkal...

Szóval számomra a fenti okok miatt elég komolytalanná vált a film, de megnézni mindenkép érdemes, természetesen moziban.

Hihetetlen itt pár meber ha ennyira utáljáka filmet akkor minek nézik meg? Kuss nekik pofa be és menjetek a bánatos faszba! Kirikikusok elõnyben!

Baynek mindig is volt hozza erzeke, hogy ha valamit elbaszarintott, azt surgosen megismetelje.(Tudjatok, hol latni Predatort? A repteren.) 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A Predatoros részt meg fogjuk fel költségkímélésnek, több pénz jutott így az effektekre. 😄

Amúgy aki megmég nem látta a filmet az minek jár ide? Spoiler hegyek vannak! Ja poénok hatalmasak voltak ennyit rég nevettem már!

Na megsasoltam moziban pont ma és ekkora überbrutál látványosságot elég feldolgozni agyilag! 😄 Már nézném megint, remélem hamar kijön DVD-n!

Seth

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
ezért kérdeztem mivel két gyerek mellett már ritkán járok moziba legutóbb a Dark Knight-on voltam azóta semmin,de tényleg csak az ilyen über látvány filmeket nézem meg moziban egy drámát vagy vígjátékot elég dvd-n...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zoliii
A Transformers pont nem az a tipikus letöltõs film, mert ennél a filmnél, pont a látvány miatt érdemes elõször moziban megsasolni. Max utána letölteni 😄

Shep
Nézegettem más helyek hozzászólásait melyek a filmhez kapcsolódnak és az olyanok tetszenek a legjobban, mikor azt írják ,hogy tipikus letöltõs film. Na az ilyen embereket nem értem, akkor milyen filmet éri meg szerinte moziban megnézni, mert én úgy gondolom, hogy moziba a látványért és a hangért érdemes menni drámát és mély érzelmeket bemutató, elgondolkodtató filmeket lehet nézni TV-ben is. Na mindegy érdekes. Az ilyeneknek jó a CAM-es verzió is 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyértelmû, hogy megéri. Még szinkronosan is.

zoliii
Megan Fox-ról jó felvételek vannak, már csak ezért is érdemes megnézni a filmet 😄

Ez nem kérdés😄
Persze hogy megéri<#eljen>
LasDen
nekem megérte 😄 bár nem én fizettem 😄

Tatyla
egy kérdés röviden tömören,megéri a mozijegy árát mert akkor holnap megnézem?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Transformers 2 $55 Million Day in U.S.

Despite the bad reviews, Transformers: Revenge of the Fallen first day in theatres opened to a massive $55 million take for the best Wednesday opening day release for a movie domestically, as least based on early estimates. The total includes the $16 million from the midnight screenings of the film.

This easily surpasses previous record holder Harry Potter and the Order of the Phoenix ($44.2 million). According to Empire, if that number is any indication, that means that Transformers 2 could surpass Spider-Man 2's $152.4 million 5-day opening.

--------

Magáért beszél.😊

LasDen
Orionk.....tudod mit csináltam addig, amíg nem láttam a filmet....nem jöttem be ebbe a kibaszott kurva topikba....és láss csodát nem is tuttam meg semmit 😄 komolyan problémád van....bár nem vagyok benne biztos, hogy ezt mind komolyan gondoltad 😄

Látom... A linket spoiler tag közé kellett volna szúrni, mert a félkegyelmû reflexbõl kattint aztán csodálkozik😄DD

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem szolgáltatok adatokat a mûholdról, hanem Soundwave😄
ha visszamész az elsõ oldalra, akkor láthatod hogy a fél filmet elszpojlereztem xD

javaslom hogy a fenti flyert is vegyétek ki, mert ERÕSEN SPOILERES INFÓKAT TARTALMAZ!!!444 <#idiota>
Namost jól elspoilerezted, hogy Ûrdongó is visszatér... 😄