Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1165: ennyi rendezõ 1 filmért 😄 lenne ám veszekedés 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lenne benne kis tim burton -ös darkosság ,meg cameron-t behoznánk a stor ybordba ..de a látvány monnyuk akkor legyen bay-matrixtesók-john woooo páros..+ tim burton..
yes of course
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem Bayt meggyõzik, hogy csinájja meg a 3. filmet is....de ha nem, akkor rendezze Abrams 😄 vagy a Wachowski tesók 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A látványos, nagyszabású akciójeleneteirõl ismert Michael Baynek elege lett abból, hogy a kritikusoktól rendre csak negatív kritikát kap filmkészítési stílusa miatt, és elhatározta, hogy eltávolodik az akciófilm mûfajától.
Michael Bay
„Nagyon könnyû leforgatni egy mûvészfilmet egy dél-franciaországi borospincében, de az embereknek fogalmuk sincs arról, milyen nehéz összehozni egy olyan filmet, mint a Transformers. A kritikusok pedig már azelõtt meghozzák az ítéletüket, mielõtt megnéznék a mûvemet” – panaszkodott a rendezõ.
Bay azt is elárulta, hogy ha a stúdiófõnökök akarnak egy Transformers 3-at (márpedig biztosan akarnak, hiszen már a bemutató dátuma is ki van tûzve), akkor keresniük kell egy másik rendezõt. „Azután a három és fél év után, amit ezeknek a filmeknek az elkészítésével töltöttem, úgy érzem, elegem van a Transformers világából” – mondta Bay.
Bay „kiborulását” némiképp már sejteni lehetett, hiszen korábban a gyártó stúdió anélkül jelentette be a Transformers 3. premierjének dátumát, hogy vele egyeztettek volna, a rendezõ pedig többször utalt arra is, hogy a Transformers 2. után egy kisebb költségvetésû, visszafogottabb gengszterfilmet készül forgatni bûnözõ testépítõkrõl, Tarantino stílusában.
Ha meg az ilyen vérpistikék (mint te)sértve érzik magukat, mert valaki rosszat mondott az õ "szent gráljáról", az õt, jelen esetben téged minõsít.
A filmmel nincs baj, mert én azt kaptam, amit vártam.
20 évvel ezelõtt, amikor elõször megjelent a Kandi lapok gondozásában a legelsõ képregényszéria, én azóta rabja vagyok az Autobotok és Álcák (Varangyok) történetének.
Álmodni se mertem, hogy egyszer film is készülhet belõle.
DE mindezektõl függetlenül a film egy alkotás, produktum amirõl véleményt lehet (sõt! szerintem kell is) alkotni.
Habár a mostani bizonyítványod után a fasznak magyarázom neked.
Kurvara nem ismerem a rajzfilm sorozatot,se a comics-ot ha letezik egyaltalan belole comics verza is.
Mindenert sirtok,mi a fasznak nezitek meg?
Huzzatok vissza es nezzetek a redvas rajzfilmeteket.
Ennyi az egesz!xD
Tovabbi szep napot!
Aki meg nem nezte meg a filmet, ne sajnalja erte a mozijegyet qrvara megeri!!!
Remelem minel hamarabb dobjak is piacra blurayen es mar veszem is!!!!!
Tegnap megnéztem moziban a 2-ik részt: nagyon látványos, nagyon bárgyú helyenként, túl idealizált és rendkívül szentimentális alkotás. Jó volt nézni, hogy ebben a kis mozi világban olyan szövetség jön létre, amit a való világban képtelenek lennénk megoldani.
A 3-ik részbe mit lehetne beleerõltetni? Még több bomba csajszit, még több bárgyú mellékszereplõt, még több robotot vagy csata jelentet?
Már ez is sok volt néha!
Ennek a résznek sincs sok mondanivalója, se története.
Idõhúzás képpen Camaroval száguldoznak a sivatagban fel-alá jeleket keresgélve, mint Jones professzor.
Amúgy pedig, ha akad egy karrierista-gyilkos rendezõ, az út nyitva áll elõtte: a film nem lett lezárva.
Bay azon kijelentésére pedig, hogy megunta a robbantgatós filmeket és most egy Dél-Franciaország borvidékein játszódó mûvészfilmet akar forgatni, csak annyit tudok mondani, hogy: LOL! 😄
A TF elsõ része után is vmi ilyesmit hajtogatott, mégis itt a 2. rész.😉 Különben is, ha majd egy hét után meglesi a bankszámláját, úgyse mond le a 3. rész rendezésérõl, sz'al...😊
de nagy kassza lesz az már biztos :-D
Bay köszönetet is mondott a blogján:
First Day
06/25/2009 11:45 AM
The 400 critics around the globe spoke. Then fans around the world spoke.
Transformers made $60.6 million dollars in the United States for a total of around $100 million from the world on opening day! One of the biggest single days in movie history.
Then never seem to understand that I make movies for people to take a ride and escape.
To all the Transformer Fans - Thank You
Michael
Star Trek, T4, most ez, mind rohadt jó film, de az erõltetett poénok azért 1-2 pontot mindbõl lehúznak 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
aki ennek a filmnek a látványát szídja (index?-nagy taps nekik. csak nehogy komoly kritikusnak higyjék magukat ezzel szánalmas óvodás szardobálással), az vak. közel teljesen fotorealisztikus az egész. de mondhatnám azt is, hogy mutasson jobbat, nem sokat fog tudni mondani.
a sztoriját lehet kicsit szídni. nem vészes, de az 1 sztem valahogy kerekebb volt, jobban egyben volt, néha itt nem volt egyértelmû, hogy akkor most mi és pontosan miért történik, volt néhány valóban erõltetett dolog, de annyira messze nem volt vészes, mint ahogy néhány szánalmas szardobáló oldal mondja.
ha pedig van olyan film, amit kifejezetten moziban érdemes megnézni, akkor ez pontosan az. egy ilyen filmhez azt kell mondjam, hogy a dvd is eléggé igénytelen, gyakorlatilag a gazdag látványnak (amire a film elég erõsen épít) a töredékét sem fogod látni. azoknak meg külön taps jár, akik kamerásan töltik le, és aztán fikázzák.
Csúcspoén az is, ahogy ráizgul a kis robot Fox-ra, vagy Pusztítónak a nagy heréi... De sok embernek biztos bejön ez is
És a filmben nem akkor állt át az autobotokhoz, hanem még korábban, de úgy látom ez nem jött le.... 😄
A kis bizbasz robot meg nem autobotnak állt át, hanem Megan Foxhoz 😄
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mondjuk Bay sose volt az a "folytasásos" figura.
Kivéve Bad Boys 1-2 és Transformers 1-2.Hétvégén remélem meg tudom tekinteni a filmet.<#smile>#smile>
A sztori lerágott csont, logikai bakikkal
Szóval számomra a fenti okok miatt elég komolytalanná vált a film, de megnézni mindenkép érdemes, természetesen moziban.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Persze hogy megéri<#eljen>#eljen>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Despite the bad reviews, Transformers: Revenge of the Fallen first day in theatres opened to a massive $55 million take for the best Wednesday opening day release for a movie domestically, as least based on early estimates. The total includes the $16 million from the midnight screenings of the film.
This easily surpasses previous record holder Harry Potter and the Order of the Phoenix ($44.2 million). According to Empire, if that number is any indication, that means that Transformers 2 could surpass Spider-Man 2's $152.4 million 5-day opening.
--------
Magáért beszél.😊