Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként szoktak lenni tesztvetítések, bár nem biztos, hogy ez nagyon idevaló lenne...szóval legyen elég annyi, hogy kurvajó film. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sehol, kamu. Fõleg "falun"(Szolnok)...
kíváncsi leszek ide mikor jönnek beszámolni a 700 megás "nézhetõminõségez!" riphuszárok 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Már a film elején lerombolják a fél várost, nagyon brutális látványvilággal párosítva. Te úristen szerdán megyek is újranézni. 😄 Ki jön velem? Szolnok, Cinema City, 14:00.
én palace-ben fogom nézni felirattal.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
LasDen: I am Omega-hoz, csak annyit, hogy 1971-ben volt egy film az Omega ember, ami arról szólt, hogy egy férfi a Föld utolsó túlélõje, ha minden igaz, ez is egy regény átdolgozás. Szóval a Legenda vagyok is egy másolás, csak nem zs kategória, ezért hívják úgy, hogy remake 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
am most megnéztem az elsõ részt....csak úgy....hogy ez az Ironhide mennyit ugrál...egyfolytába vetõdött, bukfenceket nyomott...mintha muszáj lenne 😄
ez hollywood zs része 😄
I am omega, The day the earth stopped és hasonlók 😄
Jön a Transmorphers 2: Fall of Man:
http://www.youtube.com/watch?v=VYSVNzJAYaM
1. részét állandoan adják a film+on transformers teljes leutánzása sokkal gyengébb minõségben. Még a fallent is leutánozták, mutatják a trailerben a teleportálo robotot.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Felfordulok az ilyen hozzáállástól!!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
a rendezõ meg a filmet csinálja....õ mondja meg mit hogyan kell csinálni.....
Hát bakker még a magyar honlap is egy nagy sz**, nemhogy még a szinkron.
Láttam az elõzetest magyarul. A legnagyobb csalódás optimus magyar hangja. A büdös pi****-ba már, hát miért nem tudnak rendes szinkront keresni? Mi értelme van annak, hogy idõt és nagy figyelmet forditanak a szinkronnak, amit összecsapnak?
Egyébként van néhány jó szinkron, csak azok a szinkronok meg rossz karakternek lettek adva. pfff...
meg még, ha nem is az lenne a bajom, hogy rossz szinkronhangot választottak, akkor az lenne a bajom, hogy, amikor szinkront huznak egy filmre, akkor a háttérhangnak romlik a minõságe, és az NAGYON
ááhhh
Producer: Steven Spielberg
Tudja valaki, hogy mi a különbség rendezõ és producer között? melyiknek mi a feladata?
Azért van több szinkronos film, mert arra nagyobb az igény, több ember megy el, nagyobb zseton, ez tiszta sor, magyarázni nem érdemes tovább. Adnak feliratos filmeket is, mert vannak akik azt szeretik, és elegendõen nagy réteg ahhoz, hogy még megérje vetíteni. A magyar filmipar akkor lendülne fel, ha lenne megfelelõ management mögötte, ami nincs. Ha egy film jó, akkor kap pár díjat külföldön is, aztán annyi. Szóval nem kell feltétlenül ahhoz sok pénz, hogy jó filmet készítsen valaki.
BAk3r: ne basszon rá a vidéki, csak ott nem lenne akkora kihasználtsága a dolognak, így nem éri meg levetíteni, mert nem hoz elég bevételt.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
muhaha, tényleg zavar van a fejekben 😊
Egyébként nem felvágáskép írok így az eredeti nyelven mániáról. 3 évet tanultam általánosban és 1 évet estin az angolt. Mégis mostanság már angol nyelven nézzem a filmeket.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Na mindegy én már szokatom magam a gondolathoz, hogy szinkronosan kell megnéznem.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Másik én a vígjátékokat szeretem szinkronosan megnézni, nem tudom azok jól szoktak sikerülni. Másik ami szerintem klasszikus szinkron a Gyûrûk ura, szerintem ott nagyon el van találva minden.
én egyértelmûen felirat párti vagyok, de azért néha készülnek iszonyat nagy szinkronok (trópusi vihar), de azt nem értem, hogy ha egyszer nem mûködött (T1), miért ismétlik meg a hibát? (T2)