Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát szerintem a cam azért messze áll a jótól, ez meg fõleg (megnézem egy sample képet)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darkerboy
Tudod attól hogy Szolnokon nem vetítik attól még lehet látni máshol. 😊 Orosz camos verziót nem szidni, elég nézhetõ minõség, de a mozi a tutti. Fõleg Transformers esetében. 😊
Egyébként szoktak lenni tesztvetítések, bár nem biztos, hogy ez nagyon idevaló lenne...szóval legyen elég annyi, hogy kurvajó film. 😄

Ne viccelj ezzel, oroszok kurvajó cam dolgokat csinálnak!

Shep
Nem biztos, már van kamerás orosz verzijó csak ínyenceknek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"Na de egyáltalán hol látta?"

Sehol, kamu. Fõleg "falun"(Szolnok)...

Shep
Pont ezért nézem én is moziban, mindegy hogy szinkronos a kép és a hang megvan, aztán majd meg lehet nézni eredeti nyelven is, akárcsak a tejminátort.

mégis tele lesznek az elsõ cam-es release-ek után "kritikákkal" a fórumok, mint ilyenkor mindig..

kíváncsi leszek ide mikor jönnek beszámolni a 700 megás "nézhetõminõségez!" riphuszárok 😊
LasDen
persze akinek nincs más az dvd-n nézi...de õk lúzerek..... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5c0rp330n
aki ezt a filmet kamerásan nézi, az szimplán egy segg. a film lényege veszik csak oda.. dvd is édeskevés ehhez a filmhez.

Shep
Na de egyáltalán hol látta? Tudtommal még nem adják sehol. Vagy õ a vetítõsfiú, vagy szinkronizáláshoz van köze?

LasDen
nem volt akkorra de késõbbiekben tessék vigyázni... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darkerboy
Jájj bocsi ha spoiler volt, nem akartam.

Ahogy látom most már hanyagolni kell a forumot amíg meg nem nézem mert véletlen valaki benyög valamit, amit nem kéne. 😄

Shep
JÓ én is jobban örültem volna a feliratosnak ,de attól még megnézem és a többségnél ez csak egy kifogás, mert nagy részük ugyanúgy nem fogja megvenni a dvd-t sem hanem letölti a netrõl a kamerás szart és majd mondja ,hogy mekkora szar film, gyengék az effektek, sötét az egész stb. Tisztelet a ...

Darkerboy
Aztamocskos ez mekkora film volt. 😄
Már a film elején lerombolják a fél várost, nagyon brutális látványvilággal párosítva. Te úristen szerdán megyek is újranézni. 😄 Ki jön velem? Szolnok, Cinema City, 14:00.

5c0rp330n
annyira nem gyenge kifogás az. egy filmben 2 dolog számít technikailag: a kép és a hang. a szinkron végülis csak az egyik élményt nyírja ki teljesen.
én palace-ben fogom nézni felirattal.

Shep
Aki akar talál kifogást 😊

REALista
A szinkron miatt ne nézed meg moziban?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Detto.

LasDen

Rage47
most olvasom, hogy szinkronosan lehet csak megnézni a filmet. hát ez szánalom, így várhatok a dvd-re :S
EnZsolt
r4pt0r: így tényleg nem értem, hogy miért is lett volna kavar 😊

LasDen: I am Omega-hoz, csak annyit, hogy 1971-ben volt egy film az Omega ember, ami arról szólt, hogy egy férfi a Föld utolsó túlélõje, ha minden igaz, ez is egy regény átdolgozás. Szóval a Legenda vagyok is egy másolás, csak nem zs kategória, ezért hívják úgy, hogy remake 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

LasDen
ez nagyon kivitelezhetõ 😄 rohatt pontosnak kell lenni hogy élvezhetõ legyen 😄

am most megnéztem az elsõ részt....csak úgy....hogy ez az Ironhide mennyit ugrál...egyfolytába vetõdött, bukfenceket nyomott...mintha muszáj lenne 😄

5c0rp330n
vagy pedig elõtte töltöd a leggagyibb kamerást és hozzáidõzítve a filmhez fülesen nyomod közben a hangot a moziban 😊

LasDen
nem szánalmas csak ez van 😄
ez hollywood zs része 😄
I am omega, The day the earth stopped és hasonlók 😄

Na ez már szánalmas:

Jön a Transmorphers 2: Fall of Man:
http://www.youtube.com/watch?v=VYSVNzJAYaM

1. részét állandoan adják a film+on transformers teljes leutánzása sokkal gyengébb minõségben. Még a fallent is leutánozták, mutatják a trailerben a teleportálo robotot.

Ugyanígy gondolkoztam ahogy te, volt egy pár film amit meg akartam idén nézni moziban, de mind szinkronba jött/jön így nem nézek meg egyet sem. A TF2-t viszont eldöntöttem már hónapokkal ezelõtt, hogy ezért csakazért is felmegyek Pestre megnézni, de aztán pár nappal a vetítés elõtt már nem tûnik olyan ésszerûnek kiadni vonatra 4000 ft-ot egy film kedvéért... bármekkor fan is vagyok. Ugyhogy megnézem egyszer moziba a látványért, utána pedig töltem le azonnal a leggagyibb kamerást, hogy haljam a robotokat eredetiben.

Tyler1
kezedben van egy csoki, akk megkérdezel mást h milyen íze van?? mer hát beszélgetni kell...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

és, akkor az emberek mindent itt keressenek meg, és már ne is beszélgessenek az emberek?
Felfordulok az ilyen hozzáállástól!!

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Doddy a düdő
LasDen
A producer feladata a film elkészítéshez szükséges források biztosítása, kapcsolatok kiépítése.

a rendezõ meg a filmet csinálja....õ mondja meg mit hogyan kell csinálni.....

zoliii
<#falbav>ez már nekem fáj

a magyar hivatalos honlapot láttam. http://www.transformersmovie.com/intl/hu/

Hát bakker még a magyar honlap is egy nagy sz**, nemhogy még a szinkron.
Láttam az elõzetest magyarul. A legnagyobb csalódás optimus magyar hangja. A büdös pi****-ba már, hát miért nem tudnak rendes szinkront keresni? Mi értelme van annak, hogy idõt és nagy figyelmet forditanak a szinkronnak, amit összecsapnak?

Egyébként van néhány jó szinkron, csak azok a szinkronok meg rossz karakternek lettek adva. pfff...

meg még, ha nem is az lenne a bajom, hogy rossz szinkronhangot választottak, akkor az lenne a bajom, hogy, amikor szinkront huznak egy filmre, akkor a háttérhangnak romlik a minõságe, és az NAGYON

ááhhh

Rendezõ: Michael Bay
Producer: Steven Spielberg

Tudja valaki, hogy mi a különbség rendezõ és producer között? melyiknek mi a feladata?

Én csak palace mozikról beszélek mindig még ha nem is írom. Nyilván nem ismerhetem mindegyik mozit. És ott csak 1ben adnak, mert a szinkronra nagyobb az igény. Nem értem hol van itt a kavar? 😄

EnZsolt
Azért a te fejedben is van kavarodás, mert kurvára nem 1 moziban adnak feliratos filmeket.

Azért van több szinkronos film, mert arra nagyobb az igény, több ember megy el, nagyobb zseton, ez tiszta sor, magyarázni nem érdemes tovább. Adnak feliratos filmeket is, mert vannak akik azt szeretik, és elegendõen nagy réteg ahhoz, hogy még megérje vetíteni. A magyar filmipar akkor lendülne fel, ha lenne megfelelõ management mögötte, ami nincs. Ha egy film jó, akkor kap pár díjat külföldön is, aztán annyi. Szóval nem kell feltétlenül ahhoz sok pénz, hogy jó filmet készítsen valaki.

BAk3r: ne basszon rá a vidéki, csak ott nem lenne akkora kihasználtsága a dolognak, így nem éri meg levetíteni, mert nem hoz elég bevételt.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ha Te mozit üzemeltetnél, neked is biztosan nagyon megérné lehozni a feliratos kópiát és egy teremben azt vetíteni 5-8, max 10%-os kihasználtság mellett, míg a szinkronosnál ugyanez 70%-os teremkihasználtság.

muhaha, tényleg zavar van a fejekben 😊
Optimus Prime
Azért nagyobb mozikban, Plázákban lehetne max heti egyszeri vetítés felirattal vagy csak simán eredeti nyelven. Mert van, aki úgy szereti a filmeket, és van amit kár szinkronizálni. Fõleg sci-fit -> Star Trek, Terminator 4. Transformers 2, G.I.Joe. Én idén ezeket akartam megnézni moziban, mert az elmúlt évtizedben nem voltam ennyit moziban. De így maradt a TF2, mert mind szinkronos. Azért az egyért, meg talán(!) felmegyek a MOM Parkba.
Egyébként nem felvágáskép írok így az eredeti nyelven mániáról. 3 évet tanultam általánosban és 1 évet estin az angolt. Mégis mostanság már angol nyelven nézzem a filmeket.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Csúcs!!!😄

Úgy tûnik, sajnos igen... már megint.😞
Na mindegy én már szokatom magam a gondolathoz, hogy szinkronosan kell megnéznem.

Tök király már 😊

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

a vidéki meg basszon rá mi?

Azért itt vannak kavarodások a fejben. A feliratos filmek nem bukták, ha kevés helyen adják. Nah most Budapest a pár millió emberrel (a vonzás körzetet is beleszámítva) 1db!!!!! moziban adnak feliratos filmeket, nah most ez szerintem elég hogy az a pár ember aki feliratot akar megkapja.

Másik én a vígjátékokat szeretem szinkronosan megnézni, nem tudom azok jól szoktak sikerülni. Másik ami szerintem klasszikus szinkron a Gyûrûk ura, szerintem ott nagyon el van találva minden.

Shep
TE hol élsz, nem tudom már hol olvastam, de az amcsik úgy gondolják ,hogy õk tudnak angolul aki meg beszélni akar velük az szintén tanulja meg, nehogy már õk tanuljanak másikat.

hát ízlések és pofonok, én még csak jó szinkronnak sem nevezném a trópusi vihar szinkronját. de pl. a blöff, ravasz az agy és ponyvaregény szinkronját annál inkább.

Szolnokboy1
nem mondtam, hogy jobb, nincs jobb szinkron az eredetinél (na jó, kivéve a bud spencer filmeket), de a Trópusi Vihar szinkronja egy rettentõen jól megírt és játszott szink lett. a "fekás" beszédet meg egy mucsai paraszt tájszólással helyettesítették, mert valamivel érzékeltetni kellett, na bumm. de ettõl függetlenül remek munka volt.

bocs de a trópusi vihar szinkronja okádék gagyi az eredetihez képest, hogy egyet említsek, downey jr. zseniális az eredetiben. össze sem lehet hasonlítani.

Szolnokboy1
Biztosan nem a filmakadémia az, ami ilyenfajta törvényt hozhat. Egyelõre a forgalmazó dönt arról, hogy milyen formátumban kerüljön a mozikba az adott film, viszont az nem lesz olyan hülye, hogy ne szinkronizálja a filmet, ha az hoz több pénzt. Emellett viszont nem értem, hogy akkor miért mennek egyáltalán feliratos filmek? Elvileg a lentebb említett felmérés figyelembe vétele mellett minden feliratos film bukás lesz, sõt, a statisztika ezt mutatja is.

én egyértelmûen felirat párti vagyok, de azért néha készülnek iszonyat nagy szinkronok (trópusi vihar), de azt nem értem, hogy ha egyszer nem mûködött (T1), miért ismétlik meg a hibát? (T2)

5c0rp330n
ugyanakkor szokott bd-n megjelenni, mint dvd-n.