Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönjük Emese. Gyere máskor is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még több spoilert! (azoknak akik nem látták) 😊
Na persze, megnyilatkoztál, mindenki átértékeli az életét.. legalább egy "szerintem"-et tegyél már a mondatod elé, imádom az ilyen megmondóemberek. Honnan a francból tudnád te, hogy másnak mi tetszik.
"kevés a filmidõ"
Sokak szerint pedig túl sok. Nekem pedig pont jó.
Innen islátszik, hogy totál szubjektív kinek mi jön be.
Sajnos ezzel én is egyettértek. A film egyszerüen rossz, bárki bármit is mondjon. Én is imádom az elsõ részt, az egy hatalmas film. A második rész teljesen összevissza film. Megatron-ra alig jutott pár perc, Prime-nak szinte semmi szerepe, teljesen légtelen a léte. A film többi része nagyon rendben van, itt az effektekre gondolok, vagy hangokra, zenére. Egyszerüen sok új robot, nagy történet, és kevés a filmidõ. A legjobban a hõsõk sorozatra emlékeztet a film, ott is az elsõ évad szuper, a harmadik meg már katasztrófa. Kár érte.
😊
Sztori egyszerûen NINCS is. Idétlen poénok tömkelege, az álcák olyan gyengék, mint a harmat, autobotok meg sokkal erõsebbek lettek. (optimusz az elsõben szinte hozzá sem tudott érni megatronhoz, itt meg õt plusz starscream-et, meg még egy óriást ver majdnem fasírtá egyszerre, plusz az elején az óriást) Mindenki feléled a halálból mint valami csipkerózsika, optimusz, sam....
Végén a nagy robotot egy lövéssel kiütik.
Kungfuznak a robotok mint valami Bruce Lee mikor mindenegyiken annyi fegyver van, hogy alig állnak a lábukon.
Fõiskolán mindenki model.
Kiscsaj a terminátor. 😊
Star wars - igen mester (megatron - fallen)
Idiana Johes - futkosás a sivatagban
Egy valami nagyon tetszett. Bumblebee csatája a sivatagban. Az nagyon el volt találva. Meg a blöki robot is állat volt. 😊
vkinek tetszett az Ikrek baromkodása?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ez az elsõ film, amit kétszer néztem meg a moziban....de akkor sem a legjobb mozis élményem 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
negatívumok(elég sok van):
A kevesebb néha több...és ez tipikusan a filmre ragasztható jelzõ.
1,mi a fasznak ennyi új robot,ha nem használják fel õket normálisan? Az elsõ rész épp ezért volt nekem pozitív csalódás,hogy próbáltak a robotoknak személyiséget adni,itt mi volt? Teletömték sok robottal,és kaptak 1-2perces jelenetet(pl.:Jolt,Sideswipe,Arcee,Soundwave hagyne soroljam...),a régi szereplõk/robotok teljesen háttérbe szorulnak..
2,A 12-es besorolás és az amerikai butaság találkozása(pl.:altáji poénok tömkelege egy robotos filmbe no komment,az ikrek butyuta álszlenges viselkedése stb..)
3,Mindvégig azt hittem higy epikus-drámai hosszú film lett,hát epikusnak a látványt nevezném,de a történet,na az nem epikus,Bay bácsi ezt elkúrtad!Összevisszaságok,rohanás,logikátlanságok jellemzik a filmet.
4,a beígért bosszú helyett egy tipikus happy end.miért?😞
pozitívumok:
1,A látvány..kész,ezt látni kell nagyvásznon(azért elõfordult még a közelrõlvegyükazakciót-hatás,de az elsõ rész hibájának köszönhetõen itt sokkal kevesebb ilyen van.)
2,A hangok terén is zúzott a film.A zenei rész is teljesen vállalható kategória.Tetszett.
3,Színészek és robotok:jó volt újra hülyülni látni Torturrot,Jetfire karaktere telitalálat,Löböfnek jól áll Sam karaktere,Fox kisasszony pedig FUCKIN' HOT!
összességében (mint fan) nem tudok a 10bõl 6nál többet adni rá,persze újranézõs a csatajelenetek miatt,de ez kevés volt számomra.. Ki hogy gondolja?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
5 nap alatt behozta az árát! Komoly 😄
Történet:<#levele>#levele>
Látvány:<#eljen>#eljen>
Összességében nálam nagy csalódás. Fõleg, hogy az elsõ nagyot szólt. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DARTH VADER MEGHAL AZ EP VI VÉGÉN! HÁHÁHÁÁÁÁÁ!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Meg mikor az egyik fickó nem használta a spoiler tag-et!
Na az volt a legdurvább. 😊
pl: "piece of me"-a birtokosból egy birtoknyi
de ne tartsunk itt angolórát a lényeg, ha a világon mindenhol többesszám, akkor az többesszám
részemrõl ennyi, OFF :-)
én is, de mikor kiköpte, megint ökölbe rándult a kezem. :-/
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az eredeti ötlet hiánya viszont nem feltétlen rossz dolog, lásd. példának okáért az IDW-s TF képregényekben Driftet. Nagyon nem volt rá szükség. Bay legalább bevált, klasszikusabb karakterekkel dolgozik, azonban az eredetisége abban ki is merült, hogy idegesítõ, érthetetlenül hadováló kölyökrobotokat erõltetett a színre, akiknek semmi értelmük nem volt, csak járt a szájuk. Komolyan fellélegeztem, amikor Devastator benyelte Mudfalpet.
...vágod?
Na persze, másik oldalról meg mindig az a fika, hogy dobott egy csomó klasszikus dolgot.😄