Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
ha végignézted volna az elsõ részt, akkor láthatod hogy Starscream elmenekül. a kocsik robottá alakulhoz meg no comment. Leülhetsz 1-es.
Köszönjük Emese. Gyere máskor is.

Shep
Hát ez a film egy nagy hulladék semmi értelme, robotok kocsivá változnak mi ez már megint? Ész nélkül rohangálnak A-ból B-be mindenféle alaposabb magyarázat nélkül, tök gagyi az egész a harcok alig látszanak, idétlen poénok 1-2 szereplõtõl eltekintve nulla alakítás, pár szereplõ csak dekorációnak van a filmben. Meg mi az már, hogy a 24-es testõr fazon már megint itt van, mikor az 1-ben azt mondták ,hogy nem volt túlélõ, vagy mégis? 3/10 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Te sem sûrûn írsz ide?! 😊

Az magára vessen, minek olvassa ezt a topicot? Már egy hete adják a moziban.

Még több spoilert! (azoknak akik nem látták) 😊

" A film egyszerüen rossz, bárki bármit is mondjon."

Na persze, megnyilatkoztál, mindenki átértékeli az életét.. legalább egy "szerintem"-et tegyél már a mondatod elé, imádom az ilyen megmondóemberek. Honnan a francból tudnád te, hogy másnak mi tetszik.

"kevés a filmidõ"

Sokak szerint pedig túl sok. Nekem pedig pont jó.
Innen islátszik, hogy totál szubjektív kinek mi jön be.

"Az elsõ rész után egy lila vattacukor semmi több"

Sajnos ezzel én is egyettértek. A film egyszerüen rossz, bárki bármit is mondjon. Én is imádom az elsõ részt, az egy hatalmas film. A második rész teljesen összevissza film. Megatron-ra alig jutott pár perc, Prime-nak szinte semmi szerepe, teljesen légtelen a léte. A film többi része nagyon rendben van, itt az effektekre gondolok, vagy hangokra, zenére. Egyszerüen sok új robot, nagy történet, és kevés a filmidõ. A legjobban a hõsõk sorozatra emlékeztet a film, ott is az elsõ évad szuper, a harmadik meg már katasztrófa. Kár érte.

immovable
Nem mert írta, hogy látta moziban is. 😉 Itt: #1242
visszaolvasva 30 emberbõl kb 1-2 ember van, akinek hasonlóan lehúzó a véleménye, mint a Tiéd - nem gondolod, hogy így eléggé sommás azt javasolni vkinek, hogy nyugodtan nézze meg kamerásban, mert egy kalap *** a film?

😊
immovable
Mondom Indiana Jones. <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
immovable
*Idiana Jones. 😄
immovable
Túl sokat akartak. Néha, a kevesebb több, elv jobb.
Sztori egyszerûen NINCS is. Idétlen poénok tömkelege, az álcák olyan gyengék, mint a harmat, autobotok meg sokkal erõsebbek lettek. (optimusz az elsõben szinte hozzá sem tudott érni megatronhoz, itt meg õt plusz starscream-et, meg még egy óriást ver majdnem fasírtá egyszerre, plusz az elején az óriást) Mindenki feléled a halálból mint valami csipkerózsika, optimusz, sam....
Végén a nagy robotot egy lövéssel kiütik.
Kungfuznak a robotok mint valami Bruce Lee mikor mindenegyiken annyi fegyver van, hogy alig állnak a lábukon.
Fõiskolán mindenki model.
Kiscsaj a terminátor. 😊
Star wars - igen mester (megatron - fallen)
Idiana Johes - futkosás a sivatagban

Egy valami nagyon tetszett. Bumblebee csatája a sivatagban. Az nagyon el volt találva. Meg a blöki robot is állat volt. 😊
immovable
Szerintem nézd nyugodtan kamerásan is. Moziban is hulladék volt. Sosem nézem az órám film közben, de itt rendszeresen lestem, gondolkoztam kijövök közben, mert nagyon gáz. 😞 Az elsõ rész után egy lila vattacukor semmi több. 😞
Rage47
ezt akartam írni én is😄 én is megörültem, mikor benyelte😄
vkinek tetszett az Ikrek baromkodása?
Ha te mondod...

pzoli00
Gyerekek ez látványmozi és ezért jó!

Willenbrock
Ezt a filmet csak gyerekszemmel lehet nézni.Akkor még nagy sztori volt,de sci-finek nem lehet nevezni,sem akciónak mesefilm ez leginkább de ahoz meg sztoriban és mondanivalóban lapos.

Bucser
remélem lesz belõle egy recut.. mert a mostani vágás kritikán aluli.. (és remélem a drága vágókat elcsapják...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Illetve ha Transformers akkor Steve Jablonsky. 😊

LasDen
nah meg is jöttem a moziból.... 😄 megin jó volt.....a hülye poénoknál süllyedtem, de a terem meg röhögött.....
ez az elsõ film, amit kétszer néztem meg a moziban....de akkor sem a legjobb mozis élményem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pzoli00
2007 óta tudjuk, ha Transformers akkor Linkin Park!

Picizöldfül
Mint transformers fan,azt kell hogy mondjam ,hogy összességében csalódtam,bár az egyik szemem sír a másik nevet...spoilerezni fogok,mert már kint van a mozikban,és az ne jöjjön ide aki még nem látta a filmet!
negatívumok(elég sok van):
A kevesebb néha több...és ez tipikusan a filmre ragasztható jelzõ.
1,mi a fasznak ennyi új robot,ha nem használják fel õket normálisan? Az elsõ rész épp ezért volt nekem pozitív csalódás,hogy próbáltak a robotoknak személyiséget adni,itt mi volt? Teletömték sok robottal,és kaptak 1-2perces jelenetet(pl.:Jolt,Sideswipe,Arcee,Soundwave hagyne soroljam...),a régi szereplõk/robotok teljesen háttérbe szorulnak..
2,A 12-es besorolás és az amerikai butaság találkozása(pl.:altáji poénok tömkelege egy robotos filmbe no komment,az ikrek butyuta álszlenges viselkedése stb..)
3,Mindvégig azt hittem higy epikus-drámai hosszú film lett,hát epikusnak a látványt nevezném,de a történet,na az nem epikus,Bay bácsi ezt elkúrtad!Összevisszaságok,rohanás,logikátlanságok jellemzik a filmet.
4,a beígért bosszú helyett egy tipikus happy end.miért?😞

pozitívumok:
1,A látvány..kész,ezt látni kell nagyvásznon(azért elõfordult még a közelrõlvegyükazakciót-hatás,de az elsõ rész hibájának köszönhetõen itt sokkal kevesebb ilyen van.)
2,A hangok terén is zúzott a film.A zenei rész is teljesen vállalható kategória.Tetszett.
3,Színészek és robotok:jó volt újra hülyülni látni Torturrot,Jetfire karaktere telitalálat,Löböfnek jól áll Sam karaktere,Fox kisasszony pedig FUCKIN' HOT!

összességében (mint fan) nem tudok a 10bõl 6nál többet adni rá,persze újranézõs a csatajelenetek miatt,de ez kevés volt számomra.. Ki hogy gondolja?

5c0rp330n
kb teljesen mind1, hogy láttad-e.. teljesen értelmetlen kamerás változatot nézni.

Viszont nem kell fizetni érte😉

Ha olvasnál is nemcsak fröcsögnél, tudnád, hogy már láttam moziban.

5c0rp330n
ezt a filmet kamerás változatban nézni.. kb olyan mint sapkán át hajat mosni. szánalmas. saját magaddal cseszel ki a legjobban, ha úgy megnézed.

LasDen
ez szól az ellen, hogy leszedjem....de a másikon a felemás szinkron, viszont gecijó kép.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
Nagy élmény lehet mosott életlen képet nézni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez még nálam sem dõlt el, de nem tetszik, hogy megint szinkronosra tudnék csak menni, miközben most nézem eredetibe... 😉

HeadHunter86
Én már voltam 2x.

LasDen
én most azon gondolkozom, hogy megin elmegyek a moziba és megnézem 😄

Végre kijött az elsõ nézhetõ CAM verzió (Devise), ugyhogy kezdõdhet a sokszoros újranézés😊

zoliii
http://www.origo.hu/filmklub/blog/boxoffice/20090629-amerikai-boxoffice-transformers-a-bukottak-bosszuja-a-noverem-huga.html

5 nap alatt behozta az árát! Komoly 😄

LasDen
Jolt...

HeadHunter86
Volt egy robot a végén, aki Upgrade-li Optimust. Na õt hogy hívták? Ilyen kékes színû, autobot.

immovable
Elmentem megnézni moziban. Hát...nem kellett volna.

Történet:<#levele>
Látvány:<#eljen>

Összességében nálam nagy csalódás. Fõleg, hogy az elsõ nagyot szólt. 😞
😄DD

Beast Machine
meg nem Álca 😛

...vágod?

LasDen
Unicron kicsit nagyobb meg nem igazán van szüksége segítségre 😄

Beast Machine
Soundwave, mondta is a nevét.

...vágod?

De szemét vagy, na ezt is elrontottad! 😊

Az szerintem inkább
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Soundwave
Szolnokboy1
nagy spoiler volt, igazán!

DARTH VADER MEGHAL AZ EP VI VÉGÉN! HÁHÁHÁÁÁÁÁ!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hogy hivják azt az álcát aki végig az ürben volt és küldözgette az álcákat? Unicronra tippelek

Meg mikor az egyik fickó nem használta a spoiler tag-et!
Na az volt a legdurvább. 😊

vagyis nem sima birtokos viszony, hanem különleges birtokos viszony ami itt nem áll fenn.
pl: "piece of me"-a birtokosból egy birtoknyi

de ne tartsunk itt angolórát a lényeg, ha a világon mindenhol többesszám, akkor az többesszám

részemrõl ennyi, OFF :-)
Szolnokboy1
"Komolyan fellélegeztem, amikor Devastator benyelte Mudfalpet."

én is, de mikor kiköpte, megint ökölbe rándult a kezem. :-/

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

persze csak nem névnél, fõnévnél sztem
Beast Machine
Ezt nem tagadom, az Armageddon-t bármennyire is lehúzza midnenki, érdekes módon mindig szeretem megnézni.

Az eredeti ötlet hiánya viszont nem feltétlen rossz dolog, lásd. példának okáért az IDW-s TF képregényekben Driftet. Nagyon nem volt rá szükség. Bay legalább bevált, klasszikusabb karakterekkel dolgozik, azonban az eredetisége abban ki is merült, hogy idegesítõ, érthetetlenül hadováló kölyökrobotokat erõltetett a színre, akiknek semmi értelmük nem volt, csak járt a szájuk. Komolyan fellélegeztem, amikor Devastator benyelte Mudfalpet.

...vágod?

"(eredeti ötlete nem lévén)."

Na persze, másik oldalról meg mindig az a fika, hogy dobott egy csomó klasszikus dolgot.😄