Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tudom hogy ez a hazafias, kemények vagyunk stílus a Bay filmek sajátossága, és nagyon szeretem az akciófilmjeit, de itt túlzásokba esett nagyon. Ha összehasonlítom a T4-el, abban visszafogottabb volt az akció mégis, nekem az jobban tetszett. Abban nem vonult fel a teljes US Army Predatorostul M1A1 UAV AVACS-ostul, de abban szerintem mégis sokkal jobbak voltak az akciórészek.
A story: ilyen nem volt.
Egy nagy látványorgia, de ez sajnos kevés.
Nem vagyok Terminátor fanboy, mielõtt a köveket dobná valaki. Szerintem abból is lehetett volna egy jobb filmet kihozni.
Én egy kemény Bad Boys-os Sziklás Aliens-es Gears Of War filmet akarok látni Baytõl, vagy nem feltétlenül tõle. Érdekes dolog ez a háborús feeling, de egy rég elfeledett Starship Troopersben jobban kijött ez az ÉRZÉS, mint a "blockbuster" Transformers2ben
10/5,9 szvsz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Valaki igazítana rajta?
Ha jól emlékszem, Megatron-t az álcák reanimálták, nem pedig transformers-szakértõ Sam. 😊
A fiamat vittem el a moziba de igen, én is élveztem.
Lehet te 30-on felül majd csak Ingmar Bergman filmeket fogsz nézni de hát nem vagyunk egyformák. 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
viszont , hogy megatront felelesztettek a kockadarabbal optimust meg nem ez tenyleg logikai bukfenc ha szorszalhasogatoak akarunk lenni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik meg: Megatron határozottan halott volt... Miben különbözött az õ állapota Optimusétól??
Másodszor, a vezérek célja az volt, hogy elrejtsék a cuccot az álcák elõl. Ez sikerült? Igen.
Hol bukott meg itt az értelem?
Háát, ha szerinted nem volt értelme az egész történésnek, akkor a te készülékedben van a hiba. 😊
Szerinted ezt én írtam? A kissrác mondta el így. 😊
"nem volt értelme az egésznek"?
Ez azért furcsa mert még egy 10 éves kissrác is el tudta mondani mirõl szól:
Katonaság kifejlesztett az autobotokkal harcosokat, hogy az elbújt álcákat megtalálják és megsemmisítsék.
Sam talál egy szilánkot a kockából amibõl az agyába mentek a jelek amikor megfogta. Az iskolában is a jeleket látta, össze-vissza. A robotok leérkeznek a földre szétrobbantják a csatahajókat és egy másik szilánkkal feltámasztják Megatront, hogy a Bukottal tudjon harcolni. Optimus feláldozta az életét, hogy megmetse Samet. Meg kell szerezni Samnek a mátrixot hogy Optimust felélessze, mert ha a gonoszok megszerzik akkor arra használják fel, hogy a napot elpusztítsák. Egy géppel akarják, ami a piramis tetején van ebbe kell a mátrix. A Bukott akarja megszerezni a mátrixot, hogy elpusztítsa az emberiséget és õt csak egy fõvezér ölheti meg. Samet találat éri és akik a kaput állították ahol a mátrix volt újraélesztik Samet, hogy visszatudja éleszteni Optimust. Optimus olyan erõs lett egy régi álcarepülõgéptõl Tûz sólyomtól(?), hogy legyõzte a Bukottat. Megatron meg Üstökös elment. A végén Opitimus fõvezér üzenetet küldött megint. Aztán mentek a betûk és a bácsi kikapcsolta."
emlékeztetne valaki légyszives?
üdv., és köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
a terra az föld
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de ha ezt szûrtzed le, akkor mégnagyobb tehetséged van, mint azt elsõre gondoltam. bár a szemüveghuszár még mindig megmagyarázatlan retély.
Az autizmus egy idegi-fejlõdési rendellenesség, ami csökkent mértékû társadalmi kapcsolatokban, kommunikációs képességekben, abnormális viselkedési és érdeklõdési mintázatokban nyilvánul meg.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amúgy ok.