Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Eltaláltad, csak poénból írtam, nekem ugyanis tetszett a film, ahogy az már 1 hete le is írtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

5c0rp330n
hülye fasz.

immovable
Jah tényleg, félreérthetõen fogalmaztam. 😄
immovable
Hát verekszik a sivatagban valamelyik álcával s közben az általam blökinek titulált ravage is rátámad. Arra a jelenetre gondolok. 😊
LasDen
melyik másik....?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

immovable
Jah, sajna. Nekem mondom a bumblebee vs "blöki" meg az a másik álca csata jött be.<#idiota>
LasDen
de....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor is látni mikor a Optimus testét vissza hozzák és a katonák körbeveszik az autobotokat....akkor õt is látni....meg mikor a gépre pakolják fel õket és a háló alatt ott van kocsi formában....
de Barricadet is láttam...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DJ Skyline
mint sokan mások az újabb robotok közül. szinte csak díszlet / statiszta ként szerepeltek. :\ legalábbis én így érzem több robot esetében

Ja ez annak a fröcsögõgépnek ment... 😄

HeadHunter86
Õ lesz az. Viszont õ nem is szerepelt többet. Vagyis nem vettem észre a filmben.

Ilyen kocsmaszöveggel inkább neked kéne szégyelned magad, néz már körül, nagyon kilógsz a sorból.

Szolnokboy1
Jolt, de már elmondták párszor.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

amúgy már egyszer megválaszolták :-)
immovable
Jolt
HeadHunter86
Nem. Arra gondolok aki ráaggatja. Villámokat szór stb.

LasDen
Jetfire (Röptûz)

HeadHunter86
Na ki upgrade-li optimust a végén? az melyik robot.
Mert a hülyeségrõl megy a vita de a filmrõl senki se beszél.
Tudom SG színvonal stb, meg offtopic az egész SG. Látom ez sose fog változni.

immovable
Jah lehet. 😄
Na mindegy az a jelenet, mikor elhozta a szikra maradványát, az bejövõs volt, meg mikor bumblebee elintézi. 😊
LasDen
sztem inkább párduc (ha a G1-t nézem 😄) 😄

immovable
Arra a kutyára.<#idiota>
DJ Skyline
mégsem. 😊 hirtelen nem tudtam kire gondolsz, de most már leesett. 😊

OrioN the S
autista szemuveghuszar

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DJ Skyline
az RC óriáskerekû? 😊 Wheelie

immovable
thx
LasDen
Ravage

5c0rp330n
faszság beszélés azért még mindig megy. mindegy, meg se próbáld magyarázni, trolletetés felfüggesztve.

immovable
Te gyilok mond már meg mi volt a neve a blöki álcának.? 😄 Az jó rész volt a filmben. 😊
LasDen
KUSS....VÉGE.....INTÉZZÉTEK EL PRIVÁTBAN......!!!!!!!!!! AKI NEM A FILMHEZ SZÓL HOZZÁ, AKKOR MEGKERESEM ÉS KÖRFÛRÉSSZEL DARABOKRA APRÍTOM....ÉRTVE??? 😄

immovable
Igazolsz köszi.😄DDD Print screen. 😄DDD Na részemrõl befejeztem.
5c0rp330n
senki nem kérdezte, hogy ki trágárkodik, félrebeszélsz, baromságokat. senkit nem gyõzködök semmirõl. te vagy az, aki már azelõtt, hogy láttad volna, meg akartál gyõzni itt mindenkit, hogy milyen kurvaszar film, most pedig ugyanezt folytatod troll módjára. úgy meg fõleg nem gyõzködok senkit, ahogy te mondod, az a primitív idiótizmus itt egyedül rád volt mindig is jellemzõ. én tényeken vitatkozok, te óvodás módjára szart dobálsz, semmi mást nem csinálsz. te hasonlítasz egy kis szerencsétlen szarosra, akinek valami baja van valamivel, és ezt egy film szarozásával kompenzálja és kompenzálta már azelõtt, hogy látta volna. aztán másokat vádolsz ugyanazzal, amit csinálsz. ennél szánalmasabb már alig lehetnél.

immovable
Érdekes, hogy a #1258 #1270 kommentekbõl nem érzik sértõdöttség s nem mondják, hogy balf..zságot beszél a másik, egyszerûen tiszteletben tartják, hogy van akinek nem jött be s ezt elmesélik a többieknek. De nem baj végül is jó a sok különbözõ ember. 😊
LasDen
hagyjátok má abba bazmeg....menjetek egyetek fõdet....

immovable
Visszaolvasva a kommenteket szinte csak te trágárkodsz itt. S gyõzködsz mindenkit, hogy mekkora "+%!+%"+, mert nem tetszik neki a film.
Ez sokaknak viccesnek tetszik, mert egy sértett kisgyermekre emlékeztet. S ezt sokan nem nézik itt jó szemmel. 😄
5c0rp330n
csak reagáltam még utoljára egyet. ellenben amit te csinálsz, az színtisztán értelmetlen kötözködõ balfaszoskodás, amit szerintem nem sokan néznek itt jó szemmel.

Mar csak azt nem ertem, ha ennyi minden nincs, akkor te miert porogsz itt, mint egy bespeedezett csivava?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

immovable
Oké fõnök. 😄DD Lépek kicsit melózni, többiek pedig had beszélgessenek tovább a filmrõl.
5c0rp330n
csináljak? mit? semmi értelmeset nem mondasz, nem is mondtál egész ittléted alatt, nincs mirõl beszélni, nincs mit csinálni, nincs mire reagálni. nincs ingyen trolletetés, sorry.

immovable
LOL csináld még. A fél iroda itt visít. 😄
5c0rp330n
az értelmesebb fórumozó úgy tûnik nem te vagy, mert amire utalsz, köze nincs ahhoz, amirõl beszélünk.
és továbbra sincs semmi vicces abban amit mondok, legfeljebb te vagy retardált, hoyg a saját nyomorodon röhögsz.

immovable
Rajtad. Vicces vagy. 😄

Amúgy meg az értelmesebb fórumozó szerint #1270.
5c0rp330n
valami vicceset mondtam volna? vagy ilyenkor saját magadon röhögsz?

immovable
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
5c0rp330n
nemtom mirõl beszélsz de a folyamatos faszság hadoválás helyett lassan leülhetnél már, mert már nekem kínos amit csinálsz.

immovable
OK. Ha megnyugodtál s levetetted sértettséged, mert leszólták a búgócsigád sétálj egyet. 😄
5c0rp330n
faszságot beszélsz. ezt a filmet kamerás változatban megnézni kb olyan, mint..sapkában hajat mosni. elmondhatod magadról, hogy megcsináltad, de értelme semmi.
egyébként lehet, hogy rossz filmre ültél be, mert ha ez a rész lila vattacukor, az elsõ rész mondjuk rózsaszín, mindenesetre csak a színében különbözik. 1 nézés után azt mondtam én is, hogy talán az elsõ jobban tetszett, de ekkora különbség nincs a 2 között, az biztos. meg majdnem kimentél a filmrõl? ez azért már kurvára szánalmas, már megbocsáss. ez biztosan nem igaz. illetve..
jah, már látom mi van itt. te vagy az, aki már egy hete eldöntötted magadnak itt néhány huszadrangú magyar oldal szardolbálós kritikáját elolvasva, hogy ez a film szar lesz. úgy ültél be rá, hogy esélyt sem adtál neki. ilyen mentalitással egy dark knight szintû filmet is nyugodtan le lehet szarozni, szóval gratulálhatsz magadnak, hogy elbasztad az egész moziélményt, csak magadnak köszönheted.

immovable
Így van.😄D
LasDen
nekem elsõre is ment 😄
am meg nem tetszhet mindenkinek minden..... 😄

immovable
Na aztán a dark night az überkomoly. 😄 Háromszorra tudtam megnézni. 😄
HeadHunter86
Én nem azt mondom hogy húú mekkora film. De igenis tetszett. Aki látta az 1-et az tudta hogy lesznek hülye poénok, azt is hogy robotok is, meg egy hasonló egyszerû sztori.
Innentõl kezdve nem tudom mit durrognak sokan. A transformers nem akar komoly film lenni. Popcorn film, nem pedig egy Dark Knight.
Könnyed szórakoztató látványfilm.

Ettõl függetlenül persze lehet hogy valakinek nem tetszik.

LasDen
sztem nem komolyan monta... 😄 vagy nemtom 😄 én nem tuttam komolyan venni 😄