Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de Barricadet is láttam...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mert a hülyeségrõl megy a vita de a filmrõl senki se beszél.
Tudom SG színvonal stb, meg offtopic az egész SG. Látom ez sose fog változni.
Na mindegy az a jelenet, mikor elhozta a szikra maradványát, az bejövõs volt, meg mikor bumblebee elintézi. 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ez sokaknak viccesnek tetszik, mert egy sértett kisgyermekre emlékeztet. S ezt sokan nem nézik itt jó szemmel. 😄
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
és továbbra sincs semmi vicces abban amit mondok, legfeljebb te vagy retardált, hoyg a saját nyomorodon röhögsz.
egyébként lehet, hogy rossz filmre ültél be, mert ha ez a rész lila vattacukor, az elsõ rész mondjuk rózsaszín, mindenesetre csak a színében különbözik. 1 nézés után azt mondtam én is, hogy talán az elsõ jobban tetszett, de ekkora különbség nincs a 2 között, az biztos. meg majdnem kimentél a filmrõl? ez azért már kurvára szánalmas, már megbocsáss. ez biztosan nem igaz. illetve..
jah, már látom mi van itt. te vagy az, aki már egy hete eldöntötted magadnak itt néhány huszadrangú magyar oldal szardolbálós kritikáját elolvasva, hogy ez a film szar lesz. úgy ültél be rá, hogy esélyt sem adtál neki. ilyen mentalitással egy dark knight szintû filmet is nyugodtan le lehet szarozni, szóval gratulálhatsz magadnak, hogy elbasztad az egész moziélményt, csak magadnak köszönheted.
am meg nem tetszhet mindenkinek minden..... 😄
Innentõl kezdve nem tudom mit durrognak sokan. A transformers nem akar komoly film lenni. Popcorn film, nem pedig egy Dark Knight.
Könnyed szórakoztató látványfilm.
Ettõl függetlenül persze lehet hogy valakinek nem tetszik.