Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp a minap találtam meg az egyik transformers játékomat.
Rögtön vissza is alakítottam gyurcsányból orbánba<#mf2>#mf2>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
objektíven kb. csak annyit lehet írni a filmrõl, hogy kik szerepeltek benne, vagy ki rendezte 😊 minden más teljesen szubjektív 😊
a kritikáknak meg nem kell hinni...elég szubjektívek.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nagyon zúzós, nagyon látványos, nagyon nyári blockbuster, kizárólag moziban nézze mindenki, mert a szemnek és a fülnek hatalmasat üt.
a forgatókönyv viszont sajnos nem áll a helyzet magaslatán, és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként a film hiába komorabb, darkosabb mint az elsõ, megmaradt így is elég sok gyermetegség az elsõ részbõl, bár mintha jobban ki lennének dolgozva ezek az ovis poénok.
igazi egyéniséget sajnos ismét csak pár robot kapott (az álcák közül 3 kivételellel az összes egykaptafa sablongonosz), de legalább a Megatron - Üstökös konfliktus sokkal jobban ki van dolgozva, illetve a titkos favorit, Jetfire is egész jó lett.
És a szinkron? hát khmmm, inkább nem nyilatkozom - inkább az 'egy idõ után megszokod' kategória.
Asszem mától már elérhetõvé válik a közönségnek is, így mindenki usgyi a moziba, nézzétek meg.
már eleve a fõvezérrel nem békültem ki, még ha azt is jelenti, de hát batman is jobb nekünk igy, mint denevérembernek nem?😄 hagyták volna ink primenak.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért meg kell hagyni, hogy néha nagyon remekbe van szabva a szinkron. Fõleg a régi filmeknél. Ezért is nem szeretem, ha egy egy nagyobb klasszikust újra szinkronizálnak.<#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy északi testvéreinknél már a gyermekfilmeket se szinkronizálják.
Azzal a céllal, hogy úgy és ott tanuljanak angolt, németet vagy egyéb nyelveket, ahol és ahogy örömüket lelik benne.
Meg is lehet nézni, hogy közülük hányan beszélnek perfektül egy vagy több idegen nyelvet.
- Megatron!
- Fõvezéééér!
xDDDDDDD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-Prime!
Magyar szinkronban ez így szól:
-Foa!
<#buck>#buck>Szánalmas a magyar szinkron néha tényleg!
A zenéje nagyon nagy lett!
Egyébként meg nem értem miért ezt reagáltad le hozzá, miközben õ is azt írta, hogy van pár elrettentõ példa.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Amit viszont nem tudok megérteni, hogy rengeteg helyen láttam külföldön olyan csatornát, ahol eredeti hanggal mentek a filmek, sorozatok és feliratozták alatta. Szerintem ez nagyon jó ötlet 😊 Mondjuk kemény volt egy angol Magnum után, egy Cobra 11 németül 😄
De ettõl függetlenül kezdem kicsit unni ezt a "vitát". Amit már csak azért se neveznék annak, mert itt a nagy többség egyet ért abban, hogy jobb a film eredeti hanggal, de ettõl még nem fog megváltozni semmi. Aki akarja így nézi meg, aki akarja úgy. Én mindenesetre várom, aztán ha lesz egy kis szabad idõm, akkor elmegyek megnézni feliratosan. 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Tök jó, a legtöbb filmnél várjuk a magyar szinkront.
Most meg az angol nyelvre vágyunk 😄 Kár, hogy nincs olyan mozi, hogy angol/magyar nyelven adják, és lehetne választani hogy fejhallgatón keresztül melyik nyelven szóljon a film.