1467
  • Orionk
    Miért nem tettél spoilert?

Így most megtudtam, hogy ironhide sok szerepet kapott...
  • zoliii
    na én is megnéztem eléggé ütős egy film az animációk is kúrva jók voltak de nekem is az ikrek tetszettek a legjobban.
    Ennél a résznél kicsit jobban meg oldották a szinkront mint az első résznél.Azt nem értem viszont ha ebben a részben minden jó részt ellőttek akkor mi lesz a 3-dik részben már?:D
  • spedway
    Egyelőre én is... remélem ebből a második részből is lesz vmi különleges kiadás, mint az első esetében a fémdoboz.
  • spedway
    Sztem Csatár nagyon menő volt ahogy harcolt, őt elég sokat mutatták! Ironhide is sok szerepet kapott, bár ő ugye első részben is szerepelt.

Én Arcee-t hiányoltam kicsit jobban, aztán
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még meg is halt... :(
  • LasDen #1102
    nekem meg be kell érnem a dvd-vel....
  • spedway
    Jaja, pár év múlva két filmet veszek meg biztosan Blu-Rayen eredetiben, az pediga TF1 és a TF2 lesz, és majd a TF3.:) Más film eddig nálam még nem ütötte meg látványban a Blu-Ray szintet, speciel csak egy sorozat szerepel még ezen a megvevős listán, a BSG. :)
  • spedway
    Tegnap néztem meg Debrecenben, szinkronosan a filmet.
    Ööö kib.szottul tetszett, asszem ez megfelelő kifejezés:))

A szinkron összességében megszokható volt (lett volna más választásom?), a robotok hangja viszont brutál rossz, az árcák mormogtak az autobotoknak emberi hangja volt... az ikrek és a távirányítós robot hangja ellenben nem volt zavaró, mert ők gyártották a poénokat, dőlt is rajtuk a mozi a nevetéstől:))

Kedvenc karaktereim: Jetfire, a már említett ikrek és a távirányítós robot, Fülelő (bár nagyon kevés, ugyanakkor véleményem szerint logikus szerepet kapott), Ravage (ugyancsak kevés szereppel), valamint nagyon tetszett a Megatron-Üstökös párbeszédek. Jó volt a Fallen is bár

az nem tetszett, hogy Optimus ilyen könnyen eltudott bánna vele, amikor a hat másik testévre sem tudott vele mit kezdeni annak idején... egyébként a teleportálgatása volt effektileg az egyik leglátványosabb megoldás véleményem szerint.

A zenei betétek is nagyon tetszettek, Jablonsky kitett magáért, és most már értem, miért rövidebb a TF2 Score album, hiszen jó pár dallamot átvettek az első részből, ami nem baj, mert minőségről van szó.

Összességben pontosan azt kaptam amit vártam, több akció, nagyobb látványosság, sok poén, igazi popcorn, látványorgia miatt moziban nézős. Nagyon jól szórakoztam és egyáltalán nem éreztem hosszúnak a filmet, pedig jó 10-15 perccel hosszabb volt az első résznél.

Ja és még valami: abba a NASA repülőmúzeumba el kell jutnom egyszer!! Nagyon cool!!! ;)
  • Tripod
    Bár nem tudom, lehet hogy ott volt ő is a végén, de még meg kell néznem párszor, mert a végén valami hatalmas nagy káosz van (pozitív értelemben persze).
  • Tripod
    Ja igaz, Soundwave meg talán le se jött a földre, csak rácuppant a műholdra és szolgáltatta az infót.
  • LasDen #1097
    oké még Jetfire, igaz....de én azt vártam, hogy Soundwave meg a többi új arc is azér kap szerepet és nem csak azt, hogy láthatjuk őket lövöldözni.....de sztem ez azér volt, hogy a 3. részre is betudjanak hozni új arcokat.....
  • Tripod
    De volt. Jetfire :)
  • LasDen #1095
    igen....Fallenen és az ikreken kívül talán nem is volt új robot aki személyiséget kapott volna....csak egy mondatos volt pár....
  • Tripod
    A buzi ikrek, a "terminátor" csaj meg Sam seggfej szobatársa helyett pedig szerepeltethették volna őket inkább.
  • Tripod
    Hmmm, akkor nem figyeltem eléggé:D
    Hát tényleg nem volt nagy szerepe :/ Mint ahogy Sidesweep-nek és Sideways-nek sem :/ Na meg Arcee...
  • DantszEE
    De! Ő volt az egyik autobot, aki összekapcsoltatta Jetfire-t Optimussal a végén. És ennyi volt az összes szerepe. x'D
  • Tripod
    Az csak nekem tűnt fel, hogy Jolt (asszem egy kék Chevrolet Volt) nem is volt benne a filmben:D Pedig ha jól emlékszem még valamelyik promo videóban is benne volt meg a robotok listáján is imdb-n.
  • LasDen #1090
    én is így érzem, hogy mennék vissza megnézni :D
    a kritika meg nem csak fikázódás lehet :D
  • FuryAlpha
    qrva jo volt a film,tegnap mammutban megneztuk.
    Egy bajom volt csak a filmmel- szinkron!!!
    Az angol messze a legjobb!
    A faszkalap kritikusoknak pedig nem kell hinni!
    Tuti vetel ez is Blurayen akarcsak az egy!!!
    Johet a 3ik resz!
  • SlayR
    Őszintén szólva én nem szeretek már kritikát olvasni mert legtöbbször a kritika már nem kritika hanem fikázódás....akráki akármit mond a TF2 fantasztikus lett aki mélyenszántó sztorival megáldott filmet akar az ne nézze szerintem ez a film így jó ahogy van! Ennyi! AMúgy gondolkodok rajta mégegyszer beülök megnézni :)
  • Tripod
    Na megnéztem én is és azt kell mondjam, hogy egyetértek azokkal, akik a sok (néhol tényleg erőltetett és kínos) poénkodáson fennakadtak (de azért akadnak benne kifejezetten jó poénok is)! Az is igaz, hogy sok a logikai bukfenc és sok van az idegesítő szereplőkből. Az is igaz, hogy sok a gyerekesen viselkedő robot, és valóban a sztori sem valami erős (bár szerintem jobb, mint az első részé).
    DE (és most jön a nagy de) az akció, a LÁTVÁNY, a hangok, a zene mind mind első osztályú, szemet/fület kápráztató/gyönyörködtető. És én ezek miatt el tudom nézni azt a sok butaságot.
    A robotok harca, ahogy meg van "koreografálva" az egész, ahogy érzed azt az erőt, amikor
    Megatron átdöfi hátulról Optimus-t, és rádöbbensz, hogy ezt még a Fővezér sem képes túlélni
    , az valami fantasztikus. És ezért kell elmenni moziba és nem holmi szar kamos verziót nézni.

Nem kell hinni az ilyen indexes kritikának, én is elolvastam, de komolyan, ez a csaj azt sem tudja miket irkál össze. Aztmondja (idézem):
    " miután a második részre muszáj volt rádobni még öt lapáttal, most alig maradt olyan jelenet, amiben nem szerepel valamiféle Transformer. A költségvetés viszont nem lett ötször nagyobb. Így nyilván minden jeleneten spórolni kellett, mint annak a háziasszonynak, akinek ugyanabból a havipénzből egy helyett öt gyerekre kell főznie: tessék fiam, rántott hús helyett itt a finom szójapörkölt."
    " Az odacsapós basszushangokból visszavettek, és az első részhez képest kevesebb az olyan jelenet, ahol tehetetlenül óbégató kisemberek tarkója mögül mutatják a feléjük tornyosuló fémisteneket."

Namost, ez vagy rossz filmet nézett, vagy süket/vak egyszerre, mert a látvány és a hang úgy odabasz, hogy a fal adja a másikat :)
  • LasDen #1086
    nincs kedvem mégegyszer leírnia véleményem...vagy valami olyasféle akar lenni....
  • megalodon
  • megalodon
    [~spoiler] csak megnéztem tudok e spoilert csinálni.:) sorry [~/spoiler]
  • HF
    Predator volt az amcsi felderítőgép, amit egyébként nem ember vezet... ugyanazt küldték felderíteni az 1ben. Egyébként a sivatagos díszlet is kísértetien hasonlított az egyben látottakhoz :D
  • Orionk
    de azt mondjátok már, hogy milyen predatoros részről beszéltek :D . Az első részben, mikor volt milyen predatoros rész?

köszi
  • HF
    Hát nemrég jöttem a moziból, a film nagyon ottvan (terjedelemben is), az egy is jó volt, ez is jó, csak optimus hangja marahatott volna...
    A filmet szerintem többször is meg lehet nézni, még az egyet is, bár látom kezd divatba jönni a jó filmek fikázása...

A predatoros rész rögtön feltűnt nekem is :D
  • Orionk
    Szia!

Nem igazán értem azt, amit a spoiler alatti hozzászólásodban írtál.

Leirnád, hogy melyik eseményre gondolsz, légyszives?

mit értesz az alatt, hogy predatoros felderitős rész. Ez benne volt a transformers 1-ben? nem emlékszem, mi volt ez?

köszi
  • boomsly
    Ha csak abból indulok ki, hogy már az egyet se tudtam újból végignézni TV-n, akkor popcornmozinak ez is jó lesz...egyszer.
  • neoG
    Hagyjátok a kritikákat!Akinek kicsit is tetszett az 1, annak ez is tetszeni fog: több robot, több akció.Egy ilyen moziba ennyi kell.
    Bárgyú poénok felejthetőek, mély mondanivalót meg senki sem keres benne.

Viszont azt sohasem bocsájtom meg Bay-nek, hogy a felderítős predatoros részt 1:1-ben átemelte a TF1-ből
  • Shep
    Ja és még valami, sose voltam igazán transformeres sokkal inkább G.I. Joe-s, de mégis bejönnek a filmek. A G.I. Joe filmtől viszont előre félek. Szuperruha, fekete bőrszerkó, Duke nem is szőke stb. háát.
  • Shep
    Hát a te döntésed, de engem sosem érdekeltek a kritikák. Az érdekel ,hogy én jól szórakozzak a többi hülye aki meg csak azért is a hibát meg a kifogást keresi nem érdekel, de abban biztos vagyok, hogy a lehúzók nagy része is végig jól szórakozott, csak nem ismeri be, mert akkor aztán ...
  • immovable
    Túl sok a negatív kritika, ami általában mond valamit. Nekem rohadtul bejön a TF világ, csak nekem már az elsőben is volt egy két dolog ami nem tetszett, így bizalmatlan vagyok.
    Pl mikor Bumblebee levizeli a tagot. Itt pedig sokan mondják, hogy még nagyobb marhaságok vannak. "Disney" pedig nem érdekel. De azért igyekszem pozitív maradni. ;)
  • Shep
    Akkor meg nem értelek, tetszik de mégsem nézed meg egy kritika miatt. Hát érdekes.
  • immovable
    AvP2 egy szar, de megvettem azt is, mert rohadtul csípem az egész frencsájszt. :) Transformers 1 is megvan. Én azok táborába tartozom akik meg is veszik a filmet ha tetszik.
  • Shep
    Semmi sértődöttség nincs benne, csak próbállak rávilágítani valamire. Úgy látom nem értem célt :S
  • immovable
    Ugyanez ment annó az AvP2 topikban is. Átcsapott a habzószájjal védő s a filmet fikázók harcába. :)
  • Shep
    Ebből egyértelmű mi lesz. Na megnéztem ezt is, de akkor meg már minek vegyem meg, annyira nem is jó és különben is ... 1000Ft-ot szerintem egy ilyen látványfilm simán megér, a hülye indexeseknek meg amúgy sem jó semmi.
  • immovable
    Ehh bírom ezeket a sértett kommenteket. :D Mint a gyerekek akik szájkaratéznak kinek az apukája erősebb. Vicces. :D
  • Shep
    Hát ha te ilyen hülye kritikáka alapján döntesz egy film megnézése mellett/ellen ahhoz csak gratulálni tudok. Ha tetszett az 1 nem fogsz csalódni, ha meg nem akkor miről beszélünk?
  • immovable
    Sajna az avp2 is jobb volt mint az 1, aztán... na mindegy majd letöltök egy nézhető verziót 1 hónap múlva, azt ha frankó megveszem. :)