Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
mert Bay idióta. hogy kerültek oda az elõzõ részben megmurdelt álcák?

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

LasDen
az elején shájá mondja, hogy játsza magát.... :D de baromságnak tartom, hogy nem beszél :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lehet volt már szó róla de Bumblebee miért nem tud beszélni? Az 1.végén már tudott...
+A többi autobot hogy került képbe? Jó eltelt pár év (2ha joltudom)de a nézõ találja ki hogy jöttek,hisz Optimus üzent nekik..?
Ez is jogos
:)
Jogos de azért a pislogás...:)
És az eddig fel se tûnt, hogy öregebb a civilizációjuk, mint az emereké, de mégis emberszabásúak? Úgyértve, hogy van két lábuk, két kezük, fejük, szemük, orruk, szájuk... Pont, mint egy ember :D
Szolnokboy1
ez pszichológia. minél több emberi tulajdonságokkal bír a nem emberi lény, (minél antropomorfizáltabb) a nézõ annál jobban tud vele azonosulni, szimpatizálni.

Az nem tetszik nekem hogy amikor pl Jetfire beszél a muzeum elött(vagyis a gépek közt a füvön) akkor az autobotok miért kocsi formában vannak.Jó lenne minél többet robot formában látni õket. Ugyanez amikor nagy lövöldözés és kocsi formában vannak nemhogy átalakulva figyelnének,hátha valki ellen jön.
Biztos olvasták a forgatokönyvetmhogy nem jön ugyse senki:)
Jó persze erre gondoltam én is. Csak azért furcsa. Minél emberibbek? Öregebb a civilizációjuk mint az emberiség.
Szolnokboy1
bárcsak ez lett volna a legnagyobb probléma ebben a filmben! a baki ott kezdõdik, hogy (totál felesleges) szobatárs.

LasDen
minnél emberibbnek tûnjenek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez milyen baki már: Amikor a múzeumban vannak Sam szobatársa saját magát is besokkolja a wc ben,remeg a földön,de magánál van és mégis ki kell húzni onnan. A film végén amikor elkezd rinyálni a nyakába megy a sokkolás aztán be is kómál,de pár perc után már 2lábon van mintha semmi se történt volna....

Amugy a robotoknak miért kell pislogni? :)
sziasztok nem tudjátok honna tudnám letölteni vagy meghallgatni azokat a zenéket amik a film közbe vannak?
LasDen
november-december

az erdõs jelenetnél sokkban voltam, mert annyira tetszettek a robotok :)

ugyhogy erre nem emlékszem, meg kellett volna még egyszer nézni.

NAh, mindegy, majd, ha kijön hd-ban

tényleg, kb. mikorra várható?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Szolnokboy1
FAIL! :D

LasDen
meg mikor Sam alápörköl és lövik õtet, akkor is elõször tankká és aztán repülõvé alakul....

toysoldier
tévedsz.

amikor Optimust meg Samet üldözi az erdõben

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

A trans 2-õt néztem a moziban, de megatron, csak repülõ jármûnek volt átalakulva.
Ilyen tank szerûségnek nem volt átalakulva. Ha mégis, akkor mikor?

Te láttad már a második részt???:D:D:D:D<#idiota>
toysoldier
<#wow3>
már a 2-ben is van amikor így néz ki...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

wow, igy néz majd ki Megatron a 3-ik részben?

durrva:)
Köszi!

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Cybertron vadászgép sztem :)

Megatron az mivé tud átalakulni?
semmi nem rémlik

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

DantszEE
Igen, erre én is felvigyeltem már a moziban ülve.^^"
Fõleg amikor az a zöld dömper kereste Starscream-ékkel Samet meg a bigét, miközben elvileg fél perce egyesült a többi álcával Devastatorrá. xD -.-"

Szolnokboy1
"Sok sok kontinuitás beli hiba..."

Nem. Egyszerûen Bay leszarta. "Meghalt? Szarni bele, most él."

Bucser
Egyáltalán mit keresett ott Devastator? Hisz több darabját kinyírták a film közben máskor vagy éppen az elsõ részben...

Bár Bonecrushert sem értem hogy került elõ a film végére, hisz az elsõ rész autópályás részének végén optimus elválasztja a fejét a testétõl...

Aztán a 2. rész elején Sanghaiban szépen pofánlövi optimus Demolisher-t... Mi a faszt keres akkor a végén a sivatagban??

Vagy rampage hogyan lehetett demolisher része ha közben Bumblebee-vel harcol az romoknál??? Sok sok kontinuitás beli hiba...

Ennyi erõvel Jazz is lehetett volna a második részben...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SLICK
lol :D

azon én is gondolkodtam milyen lenne ha optimus úgy visszaalakulna.. :D

SLICK
Na tegnap én is megnéztem a filmet.

Nem tudom miért fanyalognak annyian a poénok miatt, nekem max 2-3 kivételével mind tetszett. A szinkron hangokat egyeseknél nem tudom minek kellett megváltoztatni, pl. Optimusnak kifejezetten csak az elsõ részben levõ szinkron hang illik. Szvsz van ugyanolyan jó mint az elsõ rész, sõt még jobb is. Bár nekem is volt pár apróság ami nem tetszett.
Elõször is ahogy néztem, nem fogott meg az a "hûbazdmeg" érzés, csak a nagyobb csatákban. Amúgy mindenki írta, hogy sok harc van benne, vártam is hogy na legyen már valami esztelen pusztítás, de alig volt több mint az elõzõ részben. Ráadásul néhány nagy Álcát olyan hamar kinyírtak, lehet itt vártam azt, hogy legyen egy hosszabb harc. Mondjuk ez kárpótólva lett a látvánnyal, ami tökéletes volt számomra. Hangok is szintén.
A történet miatt is nem értem a fanyalgást, keresik a mátrixot és annyi. 1-ben meg az Örök Szikrát keresték, szóval ott mégis mivel több a story mint itt? Számomra talán itt annyi a hiba, hogy kicsit vontatott ezét picit unalmasabb.
Robotok: na belõlük voltak bõven, nekem tetszett is, hogy halomra ölik egymást, viszont tényleg bemutathatták volna jobban õket, persze nem mindet.
A színészek is hozták a kötelezõt, bár Sam szobatársa már túlontúl idegesítõ volt számomra.

Nem tudom mit hagytam még ki, de mindent összevetve ez a rész sztem tökéletes folytatása volt az elõzõnek. Nálam 10-bõl egy erõs 8-ast érdemel. Mondjuk kiváncsi leszek, hogy a 3-ban milyen robotok lehetnek még?

De ha jól láttam Megatron megint túlélte, sztem õ is vmi felturbózott állapotban tér vissza. Amúgy lehet az én hibám, mert én imádom az ilyen filmekben, ha valaki vagy valami mégerõsebb lesz ilyen plusz felszerelések által és akkor megy a hent - gondolok itt Optimus és Jetfire egyesülésére -, de mikor Optimus kinyírt mindenkit, majd sétált vissza a többiekhez ledobva Jetfire alkatrészeit az számomra csalódás volt. Igaz úgy nem lett volna az eredeti már.

Számomra az elsõ 10perc ami hamisítatlan TF, aztán az egész átmegy valami elnagyolt, tömeggyártásba. Nagyot csalódtam a 2. részben. Valahogy nem ezt vártam. Azt, hogy Optimus újraéled oedig egyenesen felháborítónak tartottam, miért kellett így elkanyarodni. Egyszerûen nem köt le annyira mint az elsõ rész, és ahogy olvasom nem csak én vagyok így vele. Minden esetre azért egy ekkora sikerû folmnek és történetnek nagyobb figyelmet fordítottam vona Bay helyében. Ütött, de szerintem akkor is az elsõ rész az ami megismételhetetlen. Ezt a részt csak a teljesség kedvéért fogom megvenni BD-n, míg az elsõt egyenesen vártam, hogy megvehessem, tiszteletemet adva a Tf világnak és Bay odaadó munkájának.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

LasDen
hatalmas nagy célpont....így könnyen leszedhetõ volt...

DantszEE
Nah, erre én is kiváncsi lennék.^^

Amúgy én is hiányoltam egy rendes Devastator harcot. Azt is, hogy intézték el? Egy jól célzott lövés egy szuper-titkos katonai fegyverrel, és viszlát!-.-"

Picizöldfül
nekem is kéne:) lécci lécci:)

LasDen
és ahhoz tudnál-e linket adni??? :D

az egész filmben azt sajnáltam, hogy nem volt Optimus VS Devastator harc. vagy valami normális Devastator fight, mert ami az ikrekkel volt az elég komolytalan volt.

A képregényben benne van a harmadik részre vonatkozó történet... persze az még változhat.

LasDen
nézegetve a jeleneteket elgondolkodtam, hogy ha már úgyis a bosszú van a címben lehetett volna, hogy Fallennek sikerül elpusztítani a napot, de Optimus így is megöli....így a 3. részben lehetne tisztán csak gép vs gép.....vagy egy kis prequel a cybertronon.... :D

mielõtt megnéztem a moziban a 2. részt, itthon megnéztem az elsõt, mert még nem láttam. én röhögtem azért mind a kettõn

jófajta, a szinkron az elején érdekes, de szokható :-)

5c0rp330n
hát, nagy poénfergetegre azért ne számíts, legfeljebb 1-2 jelenetet megmosolyogsz :)
egyébként akárhogy is, egyszer mindenképpen moziban nézõs a film.

SLICK
Youtube-n megnéztem a New Divide klipet, és olvasgattam a kommenteket. Egész sok embernek tetszik a film, van akinek a poénok is nagyon bejöttek.
Most már csak rajtam a sor, hogy véleményt nyílvánítsak, majd megnézem a héten a filmet én is, mivel eddig nem volt idõm rá. :|

LasDen
a lényeg benne van :D

Na ezt jól elmondtad :D
LasDen
Sam jól meghal mikor próbálja eljuttatni a mátrixot Optimusba, de ekkor a régi Fõvezérek felélesztik mert ez a sorsa és Optimus is jól feléled....aztán jön a Bukott és elveszi a mátrixot....ekkor Röptûz felajánlja magát Optimusnak és így Prime jól legyõzi Bukottat meg Megatront, aki jól elmenekül......

Prince of Máté
Most jöttem haza a moziból, tetszett a film, de a végét nem értettem mert ki kellett mennem :/ Valaki leírná spoilerben?

Bucser
Szar vágás.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
lehet :D megfejtették a szöveget aztán Jetfire monta, hogy ez volt a küldetése és most húzzanak a picsába....