1467
  • BaliBoy
    Hol adják eredeti hanggal? Nekem sem tetszett a szinkron. Már az első résznél sem.
  • spedway
    Ugye most csak viccelsz??? Feliratosan egyetlen helyen, a MOM Parkban adják, Budapesten. Azt azért ne várd már el, hogy az ország legtávolabbi sarkaiból majd odafognak rohangálni az emberek. A szinkron sokat elvesz az élvezhetőségből, a robotok hangjai pl. borzalmasak lettek. Nem azt mondom hogy csak feliratosan kell mennie, de azért nem ártana, ha legalább néhány más városban is menne vetítés, hogy ne több száz km-t kelljen vonatozni egy rohadt filmért.
  • HeadHunter86
    Már láttam a filmet, de ma este elmennék a 22:00 órási vetítésre Győrbe. Valaki? :D
  • LasDen #1183
    persze az eszébe nem jutna, hogy a gyerekek ekkor fogékonyak és pillanatok alatt megtanul angolul.....
  • PrisonMan
    Szinkron kérdés: Ha szinkronosan van akkor az a baj, ha feliratosan az a baj. Olvastam már olyan kommentet is [első résznél még anno], hogy mit képzelnek hogy feliratosan merészelik moziba küldeni - a 6 éves fiúcskája nem tudja ezért megnézni. Megértem teljesen.. Van lehetőség feliratosan nézni, menjen úgy aki akarja.

Bevételileg kaszál a film!!!
    Első napján amerikában szerdán 60,5 (!!!) millió dollárral nyitott, majd 28,5 M és a korai pénteki becslések szerint 36,5 millió körül hozott. Az összesen $125,946,000 ZOMG
  • Rage47
    Most néztük meg. Nagyon tetszett, szerintem sokkal jobb, mint az első része. A szinkron egy kicsit rontott az összképen, de valamilyen szinten megszokható. Amit nem bírtam, azok az idióta poénok - pl. az Ikrek. De összességében nagyon jó kis film.:) Eredeti hanggal mindenképp megnézem még.
  • pzoli00
    Bevételek terén nagyon belekezdett ez a múvi 89 milla két nap alatt és még hol van a péntek, szombat, vasárnap !
  • DJ Skyline
    Sideswipe
  • lama king19
    ebben a trailerben a 23. mp.-nél levő robotnak mi a neve? http://www.youtube.com/watch?v=NKyTGoj9dTs&feature=related
  • LasDen #1177
    tuttam, hogy a másik is ismerős :D
  • DantszEE
    Mudflap-nek (piros) volt Kerekes József a hangja, Skidsnek (zöld) pedig Józsa Imre. 2 kedvenc szinkronszínészem.^^ És szerintem nagyon is illettek hozzájuk a hangok. Starscreamhez meg pláne. A rajzfilm sorozatban is mindig ilyen hangja volt.
  • spedway
    Ahogy Bay is mondta, a nép a mozipénztárnál szavaz, ott pedig eddig nyoma sincs fanyalgásnak:))
  • joeperry
    Egy negatív kritika.
  • boomsly
    Ezekre a képekre én is kíváncsi lennék!

Amúgy egy történetet én is el tudnék képzelni a harmadik résznek.
    The movie 1986.

Azért érdemes végignézni kik működtek közre!
  • BaliBoy
    A Transformers 1-nél a robot modellekről kerültek fel anno képek. (stúdió környzetben - fehér háttér) Nem tudja valaki, hogy mostani modellekről nem kerültek fel ilyen képek?
  • lama king19
    igen és szarabb is lett :(
  • Suffering
    Optimusnak változott a szinkron hangja az első rész dvd-jéhez képest?
  • BaliBoy
    That was fucki'n awesome :))
  • Tripod
    Starscream-nek meg szerintem ugyan az volt a szinkronhangja, mint aki a Gyűrűk Urában Gollumnak:D Nekem rögtön ő ugrott be mikor meghallottam a hangját.
  • Nagydög
    Nem ismered a rajzfilmeket, es a kepregenyeket? Akkor a TF2 tenyleg neked keszult, mert 15-nel egy nappal sem lehetsz tobb. :)
  • LasDen #1166
    amúgy én az ikreknél kicsit nehezen tuttam elvonatkoztatni, hogy az egyiknek az a Kerekes József volt a hangja, aki Peternek is a family guyból..... :D de mintha mindkettőnek ő lett volna...legalábbis hasonlított a kettő :D

#1165: ennyi rendező 1 filmért :D lenne ám veszekedés :D

• bcrics
    Megnéznék 1 a matrixtesók által koreografált robot-balhét...rendesen bullettime meg a kurvaaanya minden- XD
    Lenne benne kis tim burton -ös darkosság ,meg cameron-t behoznánk a stor ybordba ..de a látvány monnyuk akkor legyen bay-matrixtesók-john woooo páros..+ tim burton..

yes of course
  • lama king19
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem non tetszett a film az elsőt felülmúlja. a történet keszekuszás volt de még elment de a szinkron... akinek non rosz volt a szinkronja az optimus, ikrek, a doki + starscream. amikor először +szólalt starscream a macskafogóból safrankek jutott az eszembe olyan talpnyaló hangja volt. övé volt a legszarabb ,csak pár robotnak volt elfogatható a hangja. annyira sok látványos rész volt a filmben h a végére már szinte "untam" azokat. akinek tetszett az első annak kötelező +nézni akinek + nem az hülye :)
  • LasDen #1163
    de ha azt nézzük, hogy Optimus túlerőben volt Fallen és Megatron ellen, akkor annyira nem csoda, hogy rövid volt....végülis Jetfire cuccait pakolták rá :D de igaz hogy rövid volt :D

sztem Bayt meggyőzik, hogy csinájja meg a 3. filmet is....de ha nem, akkor rendezze Abrams :D vagy a Wachowski tesók :D
  • DJ Skyline
    nekem tetszett a film, összességében jó volt, volt egy két gyengébb poén, de amúgy nem volt rossz. :) ami nem tetszett, vagy hiányoltam:
    1. az új robotokra lehetett volna több figyelmet fordítani, pl: Sideswipe, Arcee, Jolt, stb. nagyon mellékszereplősek voltak, alig lehetett őket látni. pedig Sideswipe-ról nagyon sok kép keringett a neten anno. vagy Sideways, eléggé hamar elpatkolt a film elején, valami szerep juthatott volna még neki. 2. a film vége nekem nagyon összecsapottnak tűnt, Optimus restart, egyesül az oldszkúl robottal (Jetfire, aki egy hatalmas forma szerintem. :D ), kilövi a gépet, leszakítja Megatron fél arcát, ledarálja Fallen-t, következő jelenet, hogy anyahajón búcsú beszéd, stáblista. szerintem az utolsó küzdelmet lehetett volna még húzni egy kicsit. de ezeket leszámítva nekem tetszett, és Bay befejezhetné már akkor a szálat, ha a végét úgy fejezte be a második résznek, hogy egyértelmű egy harmadik epizód...
  • oregon1987
    Egyszóval nem akar dél-francia országban müvész filmet forgatni csak kis nyugira vágyik!
  • oregon1987
    Michael Bay neves akciófilmes rendező nem készít több Transformers-filmet, mert elege van a nagy költségvetésű blockbusterekből – tájékoztatott az EST.hu.

A látványos, nagyszabású akciójeleneteiről ismert Michael Baynek elege lett abból, hogy a kritikusoktól rendre csak negatív kritikát kap filmkészítési stílusa miatt, és elhatározta, hogy eltávolodik az akciófilm műfajától.
    Michael Bay

„Nagyon könnyű leforgatni egy művészfilmet egy dél-franciaországi borospincében, de az embereknek fogalmuk sincs arról, milyen nehéz összehozni egy olyan filmet, mint a Transformers. A kritikusok pedig már azelőtt meghozzák az ítéletüket, mielőtt megnéznék a művemet” – panaszkodott a rendező.

Bay azt is elárulta, hogy ha a stúdiófőnökök akarnak egy Transformers 3-at (márpedig biztosan akarnak, hiszen már a bemutató dátuma is ki van tűzve), akkor keresniük kell egy másik rendezőt. „Azután a három és fél év után, amit ezeknek a filmeknek az elkészítésével töltöttem, úgy érzem, elegem van a Transformers világából” – mondta Bay.

Bay „kiborulását” némiképp már sejteni lehetett, hiszen korábban a gyártó stúdió anélkül jelentette be a Transformers 3. premierjének dátumát, hogy vele egyeztettek volna, a rendező pedig többször utalt arra is, hogy a Transformers 2. után egy kisebb költségvetésű, visszafogottabb gengszterfilmet készül forgatni bűnöző testépítőkről, Tarantino stílusában.
  • immovable
    Te vagy kisfiú vagy, vagy nem igazán fogod fel a körülötted létező világot. Mindenki szabadon mondhat véleményt, ehhez nem kell senki beleegyezése, érted.?
    Ha meg az ilyen vérpistikék (mint te)sértve érzik magukat, mert valaki rosszat mondott az ő "szent gráljáról", az őt, jelen esetben téged minősít.
  • boomsly
    Sok hozzád hasonlóra van szüksége háliwúdnak!

A filmmel nincs baj, mert én azt kaptam, amit vártam.
    20 évvel ezelőtt, amikor először megjelent a Kandi lapok gondozásában a legelső képregényszéria, én azóta rabja vagyok az Autobotok és Álcák (Varangyok) történetének.
    Álmodni se mertem, hogy egyszer film is készülhet belőle.

DE mindezektől függetlenül a film egy alkotás, produktum amiről véleményt lehet (sőt! szerintem kell is) alkotni.
    Habár a mostani bizonyítványod után a fasznak magyarázom neked.
  • FuryAlpha
    Nem tudom mi a faszom bajotok van a filmmel kapcsolatban, mindneki csak rinyal,pedig milyen qrva jo film akarcsak az elso resz.
    Kurvara nem ismerem a rajzfilm sorozatot,se a comics-ot ha letezik egyaltalan belole comics verza is.
    Mindenert sirtok,mi a fasznak nezitek meg?
    Huzzatok vissza es nezzetek a redvas rajzfilmeteket.
    Ennyi az egesz!xD
    Tovabbi szep napot!
    Aki meg nem nezte meg a filmet, ne sajnalja erte a mozijegyet qrvara megeri!!!
    Remelem minel hamarabb dobjak is piacra blurayen es mar veszem is!!!!!
  • LasDen #1156
    sztem Bay részéről ez a rinya csak kamu...több pénzt akar érte....ő sose volt az a rendező, aki olyan filmeket csinált, amik megváltják a világot mondanivalójával, úgyhogy megfogja csinálni.... :D
  • boomsly
    Azt hiszem értem Bay hozzáállást a TF3-hoz.
    Tegnap megnéztem moziban a 2-ik részt: nagyon látványos, nagyon bárgyú helyenként, túl idealizált és rendkívül szentimentális alkotás. Jó volt nézni, hogy ebben a kis mozi világban olyan szövetség jön létre, amit a való világban képtelenek lennénk megoldani.
    A 3-ik részbe mit lehetne beleerőltetni? Még több bomba csajszit, még több bárgyú mellékszereplőt, még több robotot vagy csata jelentet?
    Már ez is sok volt néha!
    Ennek a résznek sincs sok mondanivalója, se története.
    Időhúzás képpen Camaroval száguldoznak a sivatagban fel-alá jeleket keresgélve, mint Jones professzor.
    Amúgy pedig, ha akad egy karrierista-gyilkos rendező, az út nyitva áll előtte: a film nem lett lezárva.
  • pzoli00
    úgy néz ki, hogy "Sötét lovagot" döntünk a hétvégén!
  • LasDen #1153
    max 30%-os visszaesés várható sztem :D
  • DantszEE
    Már bocs, de mégis meddig szeretnéd, hogy kizárólag spoiler tagekben kommunikáljunk? A film premierje 2 (bár inkább 3) napja lepergett. Most már aki nem szeretné, hogy poént lőjjenek le neki, az ne jöjjön már ebbe a topicba, legyenszíves.
    Bay azon kijelentésére pedig, hogy megunta a robbantgatós filmeket és most egy Dél-Franciaország borvidékein játszódó művészfilmet akar forgatni, csak annyit tudok mondani, hogy: LOL! :D
    A TF első része után is vmi ilyesmit hajtogatott, mégis itt a 2. rész.;) Különben is, ha majd egy hét után meglesi a bankszámláját, úgyse mond le a 3. rész rendezéséről, sz'al...:)
  • sandor8206
    én inkább a 2. heti bevételre leszek kíváncsi, hogy mit gondol a jónép
    de nagy kassza lesz az már biztos :-D
  • spedway
    Kijöttk a végső számok, 1. napi USA bevétel 60,6 millió dollár... upsz, ez sok:))

Bay köszönetet is mondott a blogján:

First Day
    06/25/2009 11:45 AM
    The 400 critics around the globe spoke. Then fans around the world spoke.

Transformers made $60.6 million dollars in the United States for a total of around $100 million from the world on opening day! One of the biggest single days in movie history.

Then never seem to understand that I make movies for people to take a ride and escape.

To all the Transformer Fans - Thank You

Michael
  • HoTDoG
    Ok.
  • LasDen #1148
    igen, a sok poén 90%-a irritált engem.....
  • SlayR
    Szerintem te ne nézzél ilyen filmeket hanem nézzél barátok köztöt abba sok a randa ember meg a történeti mélypont :D