Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok,SPOILER menõ!!! 😛
én alig várom, hogy moziban nézhessem, tehát nem vagyok a film ellen, DE az köztudott lett, hogy a sztorija egy nagy kalap szar, VAGYIS a sztorira nézve alig lehet spoilerezni, tehát ennél a filmnél még a helyzinek is spoilerek.
De, a kérdésedre válaszolva a NASA múzeumból arra következtetek, hogy ott fog porosodni jetfire...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A játék kedvéért: amennyiben még nem láttad a filmet, akkor mit mond neked a NASA múzeum "spoiler", mire következtetsz ebbõL? Ez csak egy helyszín, mint hogy helyszín még pl. Egyiptom is, meg Samék lakása meg az egyetem meg mittudomén. Semmilyen információt nem tartalmaz a sztorira vonatkozóan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
elképesztõ, komolyan mondom, hogy elképesztõ...
pofátlanul mindent beírnak. pfff...
a kutyaúristenit a spoilernek.
minek is találták ki a spoiler taget, ugye??
megtudhatjuk neked köszönhetõen, hogy megatron, és üstökös között jobb párbeszédek is lesznek...
azt is elárultad, hogy lesz benne egy nagyon szuper NASA múzeum is...
hiába mindig is lesznek olyanok, akik leirnak apróságokat, mert isten se tudja, hogy miért nem használnak spoiler taget. Pofázhat is az ember nekik orrba szájba, akkor sem fognak használni...
Így most megtudtam, hogy ironhide sok szerepet kapott...
Ennél a résznél kicsit jobban meg oldották a szinkront mint az elsõ résznél.Azt nem értem viszont ha ebben a részben minden jó részt ellõttek akkor mi lesz a 3-dik részben már?😄
Én Arcee-t hiányoltam kicsit jobban, aztán
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ööö kib.szottul tetszett, asszem ez megfelelõ kifejezés😊)
A szinkron összességében megszokható volt (lett volna más választásom?), a robotok hangja viszont brutál rossz, az árcák mormogtak az autobotoknak emberi hangja volt... az ikrek és a távirányítós robot hangja ellenben nem volt zavaró, mert õk gyártották a poénokat, dõlt is rajtuk a mozi a nevetéstõl😊)
Kedvenc karaktereim: Jetfire, a már említett ikrek és a távirányítós robot, Fülelõ (bár nagyon kevés, ugyanakkor véleményem szerint logikus szerepet kapott), Ravage (ugyancsak kevés szereppel), valamint nagyon tetszett a Megatron-Üstökös párbeszédek. Jó volt a Fallen is bár
A zenei betétek is nagyon tetszettek, Jablonsky kitett magáért, és most már értem, miért rövidebb a TF2 Score album, hiszen jó pár dallamot átvettek az elsõ részbõl, ami nem baj, mert minõségrõl van szó.
Összességben pontosan azt kaptam amit vártam, több akció, nagyobb látványosság, sok poén, igazi popcorn, látványorgia miatt moziban nézõs. Nagyon jól szórakoztam és egyáltalán nem éreztem hosszúnak a filmet, pedig jó 10-15 perccel hosszabb volt az elsõ résznél.
Ja és még valami: abba a NASA repülõmúzeumba el kell jutnom egyszer!! Nagyon cool!!! 😉
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hát tényleg nem volt nagy szerepe :/ Mint ahogy Sidesweep-nek és Sideways-nek sem :/ Na meg Arcee...
a kritika meg nem csak fikázódás lehet 😄
Egy bajom volt csak a filmmel- szinkron!!!
Az angol messze a legjobb!
A faszkalap kritikusoknak pedig nem kell hinni!
Tuti vetel ez is Blurayen akarcsak az egy!!!
Johet a 3ik resz!
DE (és most jön a nagy de) az akció, a LÁTVÁNY, a hangok, a zene mind mind elsõ osztályú, szemet/fület kápráztató/gyönyörködtetõ. És én ezek miatt el tudom nézni azt a sok butaságot.
A robotok harca, ahogy meg van "koreografálva" az egész, ahogy érzed azt az erõt, amikor
Nem kell hinni az ilyen indexes kritikának, én is elolvastam, de komolyan, ez a csaj azt sem tudja miket irkál össze. Aztmondja (idézem):
" miután a második részre muszáj volt rádobni még öt lapáttal, most alig maradt olyan jelenet, amiben nem szerepel valamiféle Transformer. A költségvetés viszont nem lett ötször nagyobb. Így nyilván minden jeleneten spórolni kellett, mint annak a háziasszonynak, akinek ugyanabból a havipénzbõl egy helyett öt gyerekre kell fõznie: tessék fiam, rántott hús helyett itt a finom szójapörkölt."
" Az odacsapós basszushangokból visszavettek, és az elsõ részhez képest kevesebb az olyan jelenet, ahol tehetetlenül óbégató kisemberek tarkója mögül mutatják a feléjük tornyosuló fémisteneket."
Namost, ez vagy rossz filmet nézett, vagy süket/vak egyszerre, mert a látvány és a hang úgy odabasz, hogy a fal adja a másikat 😊
köszi
A filmet szerintem többször is meg lehet nézni, még az egyet is, bár látom kezd divatba jönni a jó filmek fikázása...
Nem igazán értem azt, amit a spoiler alatti hozzászólásodban írtál.
Leirnád, hogy melyik eseményre gondolsz, légyszives?
köszi
Bárgyú poénok felejthetõek, mély mondanivalót meg senki sem keres benne.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pl mikor Bumblebee levizeli a tagot. Itt pedig sokan mondják, hogy még nagyobb marhaságok vannak. "Disney" pedig nem érdekel. De azért igyekszem pozitív maradni. 😉