Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"De, a kérdésedre válaszolva a NASA múzeumból arra következtetek, hogy ott fog porosodni jetfire..."

Gratulálok,SPOILER menõ!!! 😛

én még nem láttam a filmet, de az elõzetes képek alapján a Názánál lehet kiállítva Jetfire.. erre a képre gondolok 😄D

hurááááá ujabb spoilereket kaptunk.

én alig várom, hogy moziban nézhessem, tehát nem vagyok a film ellen, DE az köztudott lett, hogy a sztorija egy nagy kalap szar, VAGYIS a sztorira nézve alig lehet spoilerezni, tehát ennél a filmnél még a helyzinek is spoilerek.

De, a kérdésedre válaszolva a NASA múzeumból arra következtetek, hogy ott fog porosodni jetfire...

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Mondod te aki mindent elolvasol... egyébként kis iróniát érzek ki a hsz-edibõl, delehet rosszul érzem.😊

A játék kedvéért: amennyiben még nem láttad a filmet, akkor mit mond neked a NASA múzeum "spoiler", mire következtetsz ebbõL? Ez csak egy helyszín, mint hogy helyszín még pl. Egyiptom is, meg Samék lakása meg az egyetem meg mittudomén. Semmilyen információt nem tartalmaz a sztorira vonatkozóan.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a film végén betûk fognak menni........felfelé

PSN ID.: Beegabor

Lol, te hülye vagy.😄

és ÍME egy ujabb spoiler, halljátok gyerekek? optimus össze lessz kapcsolva jetfire-val.

elképesztõ, komolyan mondom, hogy elképesztõ...

pofátlanul mindent beírnak. pfff...

az is nagyon fasza, hogy mostmár tudjuk, hogy tripod a mûholdon fog adatot szolgáltatni.

a kutyaúristenit a spoilernek.

tõled is megtudhattuk, hogy az ujabb robotok közül lesznek, akik nem kaptak nagyobbacska szerepet, hanem csak lövöldözgetni fognak.

minek is találták ki a spoiler taget, ugye??

te sem szeretsz spoilert tenni látom.

megtudhatjuk neked köszönhetõen, hogy megatron, és üstökös között jobb párbeszédek is lesznek...

azt is elárultad, hogy lesz benne egy nagyon szuper NASA múzeum is...

hiába mindig is lesznek olyanok, akik leirnak apróságokat, mert isten se tudja, hogy miért nem használnak spoiler taget. Pofázhat is az ember nekik orrba szájba, akkor sem fognak használni...

Miért nem tettél spoilert?

Így most megtudtam, hogy ironhide sok szerepet kapott...

zoliii
na én is megnéztem eléggé ütõs egy film az animációk is kúrva jók voltak de nekem is az ikrek tetszettek a legjobban.
Ennél a résznél kicsit jobban meg oldották a szinkront mint az elsõ résznél.Azt nem értem viszont ha ebben a részben minden jó részt ellõttek akkor mi lesz a 3-dik részben már?😄

Egyelõre én is... remélem ebbõl a második részbõl is lesz vmi különleges kiadás, mint az elsõ esetében a fémdoboz.

Sztem Csatár nagyon menõ volt ahogy harcolt, õt elég sokat mutatták! Ironhide is sok szerepet kapott, bár õ ugye elsõ részben is szerepelt.

Én Arcee-t hiányoltam kicsit jobban, aztán
még meg is halt... 😞

LasDen
nekem meg be kell érnem a dvd-vel....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jaja, pár év múlva két filmet veszek meg biztosan Blu-Rayen eredetiben, az pediga TF1 és a TF2 lesz, és majd a TF3.😊 Más film eddig nálam még nem ütötte meg látványban a Blu-Ray szintet, speciel csak egy sorozat szerepel még ezen a megvevõs listán, a BSG. 😊

Tegnap néztem meg Debrecenben, szinkronosan a filmet.
Ööö kib.szottul tetszett, asszem ez megfelelõ kifejezés😊)

A szinkron összességében megszokható volt (lett volna más választásom?), a robotok hangja viszont brutál rossz, az árcák mormogtak az autobotoknak emberi hangja volt... az ikrek és a távirányítós robot hangja ellenben nem volt zavaró, mert õk gyártották a poénokat, dõlt is rajtuk a mozi a nevetéstõl😊)

Kedvenc karaktereim: Jetfire, a már említett ikrek és a távirányítós robot, Fülelõ (bár nagyon kevés, ugyanakkor véleményem szerint logikus szerepet kapott), Ravage (ugyancsak kevés szereppel), valamint nagyon tetszett a Megatron-Üstökös párbeszédek. Jó volt a Fallen is bár

az nem tetszett, hogy Optimus ilyen könnyen eltudott bánna vele, amikor a hat másik testévre sem tudott vele mit kezdeni annak idején... egyébként a teleportálgatása volt effektileg az egyik leglátványosabb megoldás véleményem szerint.

A zenei betétek is nagyon tetszettek, Jablonsky kitett magáért, és most már értem, miért rövidebb a TF2 Score album, hiszen jó pár dallamot átvettek az elsõ részbõl, ami nem baj, mert minõségrõl van szó.

Összességben pontosan azt kaptam amit vártam, több akció, nagyobb látványosság, sok poén, igazi popcorn, látványorgia miatt moziban nézõs. Nagyon jól szórakoztam és egyáltalán nem éreztem hosszúnak a filmet, pedig jó 10-15 perccel hosszabb volt az elsõ résznél.

Ja és még valami: abba a NASA repülõmúzeumba el kell jutnom egyszer!! Nagyon cool!!! 😉

Bár nem tudom, lehet hogy ott volt õ is a végén, de még meg kell néznem párszor, mert a végén valami hatalmas nagy káosz van (pozitív értelemben persze).
Ja igaz, Soundwave meg talán le se jött a földre, csak rácuppant a mûholdra és szolgáltatta az infót.
LasDen
oké még Jetfire, igaz....de én azt vártam, hogy Soundwave meg a többi új arc is azér kap szerepet és nem csak azt, hogy láthatjuk õket lövöldözni.....de sztem ez azér volt, hogy a 3. részre is betudjanak hozni új arcokat.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De volt. Jetfire 😊
LasDen
igen....Fallenen és az ikreken kívül talán nem is volt új robot aki személyiséget kapott volna....csak egy mondatos volt pár....

A buzi ikrek, a "terminátor" csaj meg Sam seggfej szobatársa helyett pedig szerepeltethették volna õket inkább.
Hmmm, akkor nem figyeltem eléggé😄
Hát tényleg nem volt nagy szerepe :/ Mint ahogy Sidesweep-nek és Sideways-nek sem :/ Na meg Arcee...
DantszEE
De! Õ volt az egyik autobot, aki összekapcsoltatta Jetfire-t Optimussal a végén. És ennyi volt az összes szerepe. x'D

Az csak nekem tûnt fel, hogy Jolt (asszem egy kék Chevrolet Volt) nem is volt benne a filmben😄 Pedig ha jól emlékszem még valamelyik promo videóban is benne volt meg a robotok listáján is imdb-n.
LasDen
én is így érzem, hogy mennék vissza megnézni 😄
a kritika meg nem csak fikázódás lehet 😄

qrva jo volt a film,tegnap mammutban megneztuk.
Egy bajom volt csak a filmmel- szinkron!!!
Az angol messze a legjobb!
A faszkalap kritikusoknak pedig nem kell hinni!
Tuti vetel ez is Blurayen akarcsak az egy!!!
Johet a 3ik resz!
Õszintén szólva én nem szeretek már kritikát olvasni mert legtöbbször a kritika már nem kritika hanem fikázódás....akráki akármit mond a TF2 fantasztikus lett aki mélyenszántó sztorival megáldott filmet akar az ne nézze szerintem ez a film így jó ahogy van! Ennyi! AMúgy gondolkodok rajta mégegyszer beülök megnézni 😊
Na megnéztem én is és azt kell mondjam, hogy egyetértek azokkal, akik a sok (néhol tényleg erõltetett és kínos) poénkodáson fennakadtak (de azért akadnak benne kifejezetten jó poénok is)! Az is igaz, hogy sok a logikai bukfenc és sok van az idegesítõ szereplõkbõl. Az is igaz, hogy sok a gyerekesen viselkedõ robot, és valóban a sztori sem valami erõs (bár szerintem jobb, mint az elsõ részé).
DE (és most jön a nagy de) az akció, a LÁTVÁNY, a hangok, a zene mind mind elsõ osztályú, szemet/fület kápráztató/gyönyörködtetõ. És én ezek miatt el tudom nézni azt a sok butaságot.
A robotok harca, ahogy meg van "koreografálva" az egész, ahogy érzed azt az erõt, amikor
Megatron átdöfi hátulról Optimus-t, és rádöbbensz, hogy ezt még a Fõvezér sem képes túlélni
, az valami fantasztikus. És ezért kell elmenni moziba és nem holmi szar kamos verziót nézni.

Nem kell hinni az ilyen indexes kritikának, én is elolvastam, de komolyan, ez a csaj azt sem tudja miket irkál össze. Aztmondja (idézem):
" miután a második részre muszáj volt rádobni még öt lapáttal, most alig maradt olyan jelenet, amiben nem szerepel valamiféle Transformer. A költségvetés viszont nem lett ötször nagyobb. Így nyilván minden jeleneten spórolni kellett, mint annak a háziasszonynak, akinek ugyanabból a havipénzbõl egy helyett öt gyerekre kell fõznie: tessék fiam, rántott hús helyett itt a finom szójapörkölt."
" Az odacsapós basszushangokból visszavettek, és az elsõ részhez képest kevesebb az olyan jelenet, ahol tehetetlenül óbégató kisemberek tarkója mögül mutatják a feléjük tornyosuló fémisteneket."

Namost, ez vagy rossz filmet nézett, vagy süket/vak egyszerre, mert a látvány és a hang úgy odabasz, hogy a fal adja a másikat 😊
LasDen

nna most..
<~spoiler> csak megnéztem tudok e spoilert csinálni.😊 sorry <~/spoiler>
HF
Predator volt az amcsi felderítõgép, amit egyébként nem ember vezet... ugyanazt küldték felderíteni az 1ben. Egyébként a sivatagos díszlet is kísértetien hasonlított az egyben látottakhoz 😄

de azt mondjátok már, hogy milyen predatoros részrõl beszéltek 😄 . Az elsõ részben, mikor volt milyen predatoros rész?

köszi

HF
Hát nemrég jöttem a moziból, a film nagyon ottvan (terjedelemben is), az egy is jó volt, ez is jó, csak optimus hangja marahatott volna...
A filmet szerintem többször is meg lehet nézni, még az egyet is, bár látom kezd divatba jönni a jó filmek fikázása...

A predatoros rész rögtön feltûnt nekem is 😄

Szia!

Nem igazán értem azt, amit a spoiler alatti hozzászólásodban írtál.

Leirnád, hogy melyik eseményre gondolsz, légyszives?

mit értesz az alatt, hogy predatoros felderitõs rész. Ez benne volt a transformers 1-ben? nem emlékszem, mi volt ez?

köszi

Ha csak abból indulok ki, hogy már az egyet se tudtam újból végignézni TV-n, akkor popcornmozinak ez is jó lesz...egyszer.
Hagyjátok a kritikákat!Akinek kicsit is tetszett az 1, annak ez is tetszeni fog: több robot, több akció.Egy ilyen moziba ennyi kell.
Bárgyú poénok felejthetõek, mély mondanivalót meg senki sem keres benne.

Viszont azt sohasem bocsájtom meg Bay-nek, hogy a felderítõs predatoros részt 1:1-ben átemelte a TF1-bõl

Shep
Ja és még valami, sose voltam igazán transformeres sokkal inkább G.I. Joe-s, de mégis bejönnek a filmek. A G.I. Joe filmtõl viszont elõre félek. Szuperruha, fekete bõrszerkó, Duke nem is szõke stb. háát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát a te döntésed, de engem sosem érdekeltek a kritikák. Az érdekel ,hogy én jól szórakozzak a többi hülye aki meg csak azért is a hibát meg a kifogást keresi nem érdekel, de abban biztos vagyok, hogy a lehúzók nagy része is végig jól szórakozott, csak nem ismeri be, mert akkor aztán ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

immovable
Túl sok a negatív kritika, ami általában mond valamit. Nekem rohadtul bejön a TF világ, csak nekem már az elsõben is volt egy két dolog ami nem tetszett, így bizalmatlan vagyok.
Pl mikor Bumblebee levizeli a tagot. Itt pedig sokan mondják, hogy még nagyobb marhaságok vannak. "Disney" pedig nem érdekel. De azért igyekszem pozitív maradni. 😉
Shep
Akkor meg nem értelek, tetszik de mégsem nézed meg egy kritika miatt. Hát érdekes.

immovable
AvP2 egy szar, de megvettem azt is, mert rohadtul csípem az egész frencsájszt. 😊 Transformers 1 is megvan. Én azok táborába tartozom akik meg is veszik a filmet ha tetszik.
Shep
Semmi sértõdöttség nincs benne, csak próbállak rávilágítani valamire. Úgy látom nem értem célt :S

immovable
Ugyanez ment annó az AvP2 topikban is. Átcsapott a habzószájjal védõ s a filmet fikázók harcába. 😊
Shep
Ebbõl egyértelmû mi lesz. Na megnéztem ezt is, de akkor meg már minek vegyem meg, annyira nem is jó és különben is ... 1000Ft-ot szerintem egy ilyen látványfilm simán megér, a hülye indexeseknek meg amúgy sem jó semmi.

immovable
Ehh bírom ezeket a sértett kommenteket. 😄 Mint a gyerekek akik szájkaratéznak kinek az apukája erõsebb. Vicces. 😄
Shep
Hát ha te ilyen hülye kritikáka alapján döntesz egy film megnézése mellett/ellen ahhoz csak gratulálni tudok. Ha tetszett az 1 nem fogsz csalódni, ha meg nem akkor mirõl beszélünk?

immovable
Sajna az avp2 is jobb volt mint az 1, aztán... na mindegy majd letöltök egy nézhetõ verziót 1 hónap múlva, azt ha frankó megveszem. 😊