1467
  • Grove4
    TE hülye vagy!!!!!!!!!
  • 5c0rp330n
    bázdmeg, a hivatalos megjelenés előtt 1 nappal azért nem ártana spoilert használni, a mocskos qrvaéletbe már. most komolyan lelőtted az egyik legnagyobb poént a filmből?
  • Tripod
    A kurva életbe mostmár tényleg. SPOILER tag használata legyen kötelező:D
  • Grove4
    SPOILER
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Spoiler szöveg
  • Doddy a düdő
    pontosan
  • 5c0rp330n
    közben a kritikába is beleolvastam. hasonlót színvonalat képvisel. egy idióta seggfej szardobálása.
  • zoliii
    Ha neked nem jön be a Transformers, akkor mi a fenének írsz ebbe a topicba? :D Én a Harry Potter-rel vagyok így, hogy utálom. Mégsem írok abba a topicba :D Azért nem kéne megjelenés előtt fikázni a filmet!!!
  • 5c0rp330n
    kommentekből:
    "Köszönöm szépen, nekem elég volt az első film háromnegyedét végigszenvednem (a többit kínomban áttekertem, pedig ilyet ritkán teszek)."

értelem^3
  • jamamura
    fantasztikus. elképesztő. zseniális. sikerült durván alulmúlni az első részt:
    transformers: revenge of the fallen kritika
    ez azért teljesítmény.
  • Darkerboy
    Most nem azért de miért lenne kamu? Mától játsszák a mozik, és miért olyan meglepő, hogy az újságírói/sajtóvetítés/próbavetítések miatt már páran innen is láthatták a filmet. Nem tudom megérteni ezt a felfogást...
  • boomsly
    Hö, síráály!

Épp a minap találtam meg az egyik transformers játékomat.
    Rögtön vissza is alakítottam gyurcsányból orbánba
  • sandor8206
    jó robotok zúznak rossz robotokkal :-D
  • LasDen #1010
    de ezé nincs értelme egy kritikára alapozni hogy megnézek e egy filmet vagy nem.....ami tudom most nem áll fenn....
  • boomsly
    Mi is az alaptörténete a második résznek?
  • viizo
    az index fórumon erről nagy tüzijáték volt pár hete: mégis milyen legyen egy kritika, ha nem szubjektív? :)

objektíven kb. csak annyit lehet írni a filmről, hogy kik szerepeltek benne, vagy ki rendezte :) minden más teljesen szubjektív :)
  • LasDen #1007
    nah én csütörtökig hanyagolom a topikot :D akkor nézem meg :D
    a kritikáknak meg nem kell hinni...elég szubjektívek.....
  • 5c0rp330n
    imdb-n egyelőre jobban áll, mint az első rész.
  • viizo
    én pedig köszönöm az újabb értelmes hozzászólásod :)
  • sandor8206
    egy ilyen filmnél az induló 38 % nem rossz! Legalább van dramaturgia, a zúzás a lényeg úgy is.
  • immovable
    Na mindegy, én megnézem jó vagy rossz kritika ide vagy oda. Azt ha tetszik megveszem dvd-n mint az elsőt. Ha nem, letöltöm majd. :)
  • Csak77
    Köszönjük az újabb kamú hsz-t... :D
  • Csak77
    Na, én nagy robot-dinó-repülő-autó átalakító vagyok! ;)
  • immovable
    Jajj, nem kell azért sértve érezned magad, mint egy óvodás kinek elvették a játékát. :DDDD
  • viizo
    jobb lett, mint az első rész, 10/7

nagyon zúzós, nagyon látványos, nagyon nyári blockbuster, kizárólag moziban nézze mindenki, mert a szemnek és a fülnek hatalmasat üt.

a forgatókönyv viszont sajnos nem áll a helyzet magaslatán, és
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha valaki azt mondta a T4 után, hogy a Terminátorból Transformers lett, akkor azt kell mondjam, a Transformersből meg Terminator...

egyébként a film hiába komorabb, darkosabb mint az első, megmaradt így is elég sok gyermetegség az első részből, bár mintha jobban ki lennének dolgozva ezek az ovis poénok.

igazi egyéniséget sajnos ismét csak pár robot kapott (az álcák közül 3 kivételellel az összes egykaptafa sablongonosz), de legalább a Megatron - Üstökös konfliktus sokkal jobban ki van dolgozva, illetve a titkos favorit, Jetfire is egész jó lett.

És a szinkron? hát khmmm, inkább nem nyilatkozom - inkább az 'egy idő után megszokod' kategória.

Asszem mától már elérhetővé válik a közönségnek is, így mindenki usgyi a moziba, nézzétek meg.
  • Csak77
    Köszönjük a szokásos, "nagyképű, nekem semmi sem jó, tinibuziemós vagyok, deazért írok, hogy nem várok semmit" hozzászolásod.
  • zoliii
    Nem mindig kell hinni a kritikáknak. Volt már rá példa, hogy egy filmet nagyon rossznak állítottak be, nekem meg pont az a film jött be Kinek mi az ízlése, filmek terén. Remélem az első rész színvonalát tartja, majd a 2. rész is. Apámnak is bejött a 2.rész előzetese :D
  • kovi04
    Eljött a film első vetítésének napja. Nincs túl sok elvárásom, mert a külföldi kritikák nem éppen bizalomgerjesztőek. A Rotten Tomatoes-nél 38%-on áll.
  • Tyler1
    hát mert hülyén hangzik sztem...
    már eleve a fővezérrel nem békültem ki, még ha azt is jelenti, de hát batman is jobb nekünk igy, mint denevérembernek nem?:D hagyták volna ink primenak.
  • Szabi1991
    nem is hangokkal volt a legnagyobb gond, hanem az érdekes fordításokkal :-)
  • SLICK
    nekem csak két szinkron hang nem tetszett az első részben. Samnek és annak az idióta ügynöknek a hangja. A többi hanggal semmi problémám nem volt.
  • Shep
    Miért lett volna gáz?
  • boomsly
    Ha már szinkron: én is angolul láttam a Trafók első részét és hát igen, sokkal jobb úgy.
    Azért meg kell hagyni, hogy néha nagyon remekbe van szabva a szinkron. Főleg a régi filmeknél. Ezért is nem szeretem, ha egy egy nagyobb klasszikust újra szinkronizálnak.
    Amúgy északi testvéreinknél már a gyermekfilmeket se szinkronizálják.
    Azzal a céllal, hogy úgy és ott tanuljanak angolt, németet vagy egyéb nyelveket, ahol és ahogy örömüket lelik benne.
    Meg is lehet nézni, hogy közülük hányan beszélnek perfektül egy vagy több idegen nyelvet.
  • Tyler1
    de ez milyen gáz lett volna:
    - Megatron!
    - Fővezéééér!

xDDDDDDD
  • Szabi1991
    elég érdekesek a reklámok.. mtv-n angol hang, magyar felírat, többi csatornán magyar szinkron, angol felírat.. xD
  • Shep
    Majdnem eltaláltam :) De akkor miért nem volt az abban a párbeszédben? Na mindegy.
  • Tyler1
    Optimus Fővezér :D:D:D
  • Shep
    Bár így belegondolva Optimus Vezér vagy valami hasonló lehetne éppen.
  • Shep
    Gondlom nem tudtak mit kezdeni a Prime-al nem tudták hangzatossá tenni ezért lett így. Bár nem néztem végig szinkronosan (csak ezt a rész pont láttam) ezért azt sem tudom ,hogy magyarul mit mondanak Optimus-ra?
  • spike0007
    Egészen pontosan eredetiben ezt mondja Megatron Optimusnak:
    -Prime!
    Magyar szinkronban ez így szól:
    -Foa!
    Szánalmas a magyar szinkron néha tényleg!
  • Shep
    Hát igen az nagyon gyenge, és gyanítom most is ugyanez lesz :( Kedvencem mikor Megatron és Optimus először találkozik akkor ugye Otimus mondja ,hogy Megatron. Megatron meg, hogy Prime. Magyarul ezt a Primeot ügyesen ellopták és csak egy ilyen hüm hüm, vagy nem is tudom mi van helyette :)