Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyar filmgyártás meg sose fog fellendülni, mármint világszínvonalú sosem lesz. fõleg a pénzhiány miatt.
De hd-ban mikor jön ki, lesz kapható?
azért kérdezem, mert most nemrég lett gépem a hd minõséghez, és eddig nem foglalkoztam a hd dolgokkal..
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Csináljanak a magyarok is világfilmeket, és akkor majd a magyar filmek is magyarul mennek akár amerikában is!!!!! nem?
leglább fellendülne a magyar filmgyártás.
én is messze felirat párti vagyok, minden filmet felirattal nézek, eredeti nyelven - de óriási naivság lenne bárki részérõl azt hinni, hogy a mozibajárók legnagyobb része felirattal szereti a filmeket.
volt errõl régebben egy kimutatás, közvéleménykutattak az átlag mozibajáróknál, és vmi 80-85% nyilatkozta hogy a filmválasztásnál az egyik döntõ szempont, hogy szinkronos legyen.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ezzel több pénz jönne be nekik?
nem látják, hogy a legtöbb ember angolul szeretné nézni?
...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Most nem is tudom, hogy hogyan birom majd megnézni angolul, meg kell, hogy várjam dvd-n?, és azon is hátha lesz angol?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Tik, akik minden nap itt fórumoztok, biztosan tudjátok, hogy hogyan fognak menni a jövõ heti vetítések!
A kérdésem az lenne, hogy jövõ héten, vagy azutáni héten hol tudnám moziban ANGOLUL megnézni a filmet? A szegedi mozikra lennék kiváncsi.
Köszönöm szépen.
Üdv.,
Vááá már alig várom😄😄😄
Így:

Azt hallottam 3D lesz ráadásul Imax 3D. Persze magyar országon nem adják majd az imaxban. Igaz e?
Mi a különbség imax 3D és sima 3D között?
Csak érdeklõdés..Tényleg lehet olyan, hogy csak BP-en jön a premier eredeti nyelven?? Egyszerûen nem hiszem ezt el!! Tatabányán a Palace-ban szerettem volna megnézni de ott CSAK SZINKRON LESZ. Mennyire szánalom.<#violent>#violent><#violent>#violent> Gyõrben a CCity-ben hétfõn tudják megmondani, hogy melyik kópia kerül hozzájuk, reménykedem, hogy ott lesz englis premier.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
egyébként megnéztem a legnagyobb oldalakon amiket ismerek és csak egy helyen találtam, ott pedig hibás maga a file, úgyhogy vmi kiindulást (filenév, oldal) adhatnál..
de nézzétek a jó oldalát..lehet sz@r lesz a szinkron, de legalább nem vonja el a felirat a tekintetedet a látványról (persze aki hallás alapján megérti az angolt, annak nem elõny...én speciel inkább olvasva értem meg)
ha dvd-n kijön, akkor meg majd megnézem angolul
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Már most jobban bejön, mint az elsõ rész idegesítõ Frenzy-je!
DVD meg kalap fos, ha van olyan film, amit csak HD-ban érdemes beszerezni, akkor a Transformers tipikusan az.
Nekem a film a lényeg. Majd ha kijön DVD, akkor azt nézzétek meg 😄
Kb. 5 hónap csak 😄