Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fasza lenne, de elég utópikus a dolog, mivel ebbõl is pénze van a stúdióknak.
a magyar filmgyártás meg sose fog fellendülni, mármint világszínvonalú sosem lesz. fõleg a pénzhiány miatt.

tudom, hogy dvd-n kb. december környékén jön ki a film.

De hd-ban mikor jön ki, lesz kapható?

azért kérdezem, mert most nemrég lett gépem a hd minõséghez, és eddig nem foglalkoztam a hd dolgokkal..

üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

kellene egy olyan törvény a filmakadémiától, hogy tilos lesz a szinkronizálás.

Csináljanak a magyarok is világfilmeket, és akkor majd a magyar filmek is magyarul mennek akár amerikában is!!!!! nem?

leglább fellendülne a magyar filmgyártás.

én már tökön szúrom magam ettõl, hogy mindent leszinkronizálnak...hát nemigaz, egy darab filmet nem tudok megnézni moziban, várhatok dvd, hd verziót..dejó

legtöbb ember = pár száz ember néhány filmes fórumon? (ami itt az sg-n kb 1-2 tucat ember 😄)

én is messze felirat párti vagyok, minden filmet felirattal nézek, eredeti nyelven - de óriási naivság lenne bárki részérõl azt hinni, hogy a mozibajárók legnagyobb része felirattal szereti a filmeket.

volt errõl régebben egy kimutatás, közvéleménykutattak az átlag mozibajáróknál, és vmi 80-85% nyilatkozta hogy a filmválasztásnál az egyik döntõ szempont, hogy szinkronos legyen.

Shep
Hát igen, pont ez az oka. Míg pár évvel ezelõtt ha bementél a moziba 10 filmbõl 7 feliratos volt azok is fõleg csak a gyerek filmek addig ma már 10-bõl 9 szinkronos. Nincs nagy bajom a magyar szinkronnal, de azért van pár nagyon szar mû, pl. pont a Transformers elsõ része. Lehet hétvégén bemelegítésként megnézem szinkronosan 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Met
a legtöbb ember lusta olvasni, az meg nem zavarja õket, hogy iszonyat szar a szinkron, minõségre is és a karakterhez nem illõ hangot adnak valakinek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

de egyáltalán miért akarták szinkronosan adni?
ezzel több pénz jönne be nekik?
nem látják, hogy a legtöbb ember angolul szeretné nézni?
...

Shep
Most hívott haverom ,hogy kedden 19-tõl T2? Hát mondom nem 24-tõl adják? Mondjuk a szinkrontól elõre félek, az elsõ részt nem is néztem végig szinkronosan, na de hátha nem lesz olyan vészes és nem lesz mindenkinek full béna hangja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szolnokboy1
miért ne lenne a dvd-n angol? lol 😄 am én szolnoki vagyok és ha minden igaz, felmegyek pestre megnézni.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

köszi, hogy válaszoltál, de ez igy tiszta sz**.

Most nem is tudom, hogy hogyan birom majd megnézni angolul, meg kell, hogy várjam dvd-n?, és azon is hátha lesz angol?

Szolnokboy1
csak és kizárólag a budapesti MOM parkban lesznek feliratos vetítések.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szevasztok transformers rajongók!

Tik, akik minden nap itt fórumoztok, biztosan tudjátok, hogy hogyan fognak menni a jövõ heti vetítések!

A kérdésem az lenne, hogy jövõ héten, vagy azutáni héten hol tudnám moziban ANGOLUL megnézni a filmet? A szegedi mozikra lennék kiváncsi.

Köszönöm szépen.

Üdv.,

Na jegy lefoglalva szerda 17:00-ra.
Vááá már alig várom😄😄😄
Nem 3D! Szó nincs errõl! Voltál már IMAX moziban? Láttad a vásznat? Nem szélesvásznú, hanem majdnem kocka. A film IMAX moziban is szélesvásznú lesz, ám a IMAX felvételek kitöltik a teljes IMAX vásznat, mint a Batman pár jelenetében! Nem kell hozzá szemüveg.

Így:

3d infokat szeretnék a filmrõl.
Azt hallottam 3D lesz ráadásul Imax 3D. Persze magyar országon nem adják majd az imaxban. Igaz e?
Mi a különbség imax 3D és sima 3D között?
qrva jo lesz!!!!
Willi Betz
Na az igen durva😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

így 😄

nagyon erõsen szpojler.. elég sok minden kiderül a filmbõl..

Nem hiszem el hogy lehet egy ilyen filmet szinkronosan leadni. Hát békés megyébõl biztos nem megyek föl Pestre. Ez Olyan mintha a Gladiátort, vagy a 300-at adnák szinkronosan. Optimus hangja is egy közröhej. Valaki tud infót vidéki angol vetítésekrõl?
Hali!

Csak érdeklõdés..Tényleg lehet olyan, hogy csak BP-en jön a premier eredeti nyelven?? Egyszerûen nem hiszem ezt el!! Tatabányán a Palace-ban szerettem volna megnézni de ott CSAK SZINKRON LESZ. Mennyire szánalom.<#violent><#violent> Gyõrben a CCity-ben hétfõn tudják megmondani, hogy melyik kópia kerül hozzájuk, reménykedem, hogy ott lesz englis premier.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

immovable
Valaki volna olyan kedves mutatni egy linket ahol a második rész sztorijáról lehet olvasni. Vagy ha valaki tud valamit egy spoilerben. Vagy honnan lehet leszedni azt a képregényt amirõl beszéltek?
Kijött egy új 1 perces klipp, amin "reptetik a kocsit". A képregényben jobban meg volt "csinálva". Mindegy.

várom már énis nagyon a filmet! remélem durran akkorát mint az elsõ, és nem fogunk csalódni! 😉

5c0rp330n
itt ugyan nem látok hd-t..

Hülye vagy? Csinálj idõgépet!

tudtok adni nekem a mom park július közepi-végi mûsorrendjérõl linket adni? fontos lenne. thx

kill3r21
én már 23.án este meglesem! 😊
5c0rp330n
hát, én még nem, de nemsokára..
egyébként megnéztem a legnagyobb oldalakon amiket ismerek és csak egy helyen találtam, ott pedig hibás maga a file, úgyhogy vmi kiindulást (filenév, oldal) adhatnál..

Itt senkisem alszik? 😊

5c0rp330n
ja ok, csak úgy írtad, mintha a hivatalos oldalon lenne hd, ott meg nem nagyon láttam 😊

hivatalos oldal a hd meg közismertebb torrent oldalakon fentvan!

5c0rp330n
melyik hivatalos oldalon? linkt

A New Divide klipp fentvan a hivatalos oldalon már hd-ben is.Nemvolt semmiféle tömörítési hiba ami fura az tényleg fura 😊

Shiwo
valahogy majd csak kibírom a szinkront, mivel én is messze lakok pesttõl (legutóbb csak a vonat oda-vissza + az 1 napos bérlet volt 10k)

de nézzétek a jó oldalát..lehet sz@r lesz a szinkron, de legalább nem vonja el a felirat a tekintetedet a látványról (persze aki hallás alapján megérti az angolt, annak nem elõny...én speciel inkább olvasva értem meg)

ha dvd-n kijön, akkor meg majd megnézem angolul

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

zoliii
24-én jelenik meg a mozikban szó sem volt 26-ról

Ezek szerint nem!

Met
nem úgy volt, hogy 26 a premier?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ja, nagyon póz lett a kis mikrobi😄
Már most jobban bejön, mint az elsõ rész idegesítõ Frenzy-je!
Tatatata... hatalmas ez a kis videó! 😄

5c0rp330n
kinek nem a film a lényeg? pont a filmet bassza el egy szar szinkron, mi mást baszna el?
DVD meg kalap fos, ha van olyan film, amit csak HD-ban érdemes beszerezni, akkor a Transformers tipikusan az.

Jah elnéztem. XD

A mai naptól? Mi a rák ez? 😄

Hmm, már alig van jegy keddre. Szép.

MOM mozi két teremben is feliratos!

Dehogy 5 hónap, 3 max.

zoliii
Öcsém, mennyi bajotok van! 😄
Nekem a film a lényeg. Majd ha kijön DVD, akkor azt nézzétek meg 😄
Kb. 5 hónap csak 😄

szinkronnal? áááh.. a robothangok vmi szánalmasak voltak az 1ben is magyarul... :S