1467
-
#1146 újabb látványos vígjáték.
Star Trek, T4, most ez, mind rohadt jó film, de az erőltetett poénok azért 1-2 pontot mindből lehúznak :( -
#1145 megnéztem közben én is, eredeti hanggal.
aki ennek a filmnek a látványát szídja (index?-nagy taps nekik. csak nehogy komoly kritikusnak higyjék magukat ezzel szánalmas óvodás szardobálással), az vak. közel teljesen fotorealisztikus az egész. de mondhatnám azt is, hogy mutasson jobbat, nem sokat fog tudni mondani.
a sztoriját lehet kicsit szídni. nem vészes, de az 1 sztem valahogy kerekebb volt, jobban egyben volt, néha itt nem volt egyértelmű, hogy akkor most mi és pontosan miért történik, volt néhány valóban erőltetett dolog, de annyira messze nem volt vészes, mint ahogy néhány szánalmas szardobáló oldal mondja.
ha pedig van olyan film, amit kifejezetten moziban érdemes megnézni, akkor ez pontosan az. egy ilyen filmhez azt kell mondjam, hogy a dvd is eléggé igénytelen, gyakorlatilag a gazdag látványnak (amire a film elég erősen épít) a töredékét sem fogod látni. azoknak meg külön taps jár, akik kamerásan töltik le, és aztán fikázzák. -
HoTDoG #1144 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát képzeld el, hogy lejött, de inkább neked nem jött le az én mondanivalóm lényege... A sztori válságos részét letudják annyival, hogy hopp, pont egy olyan robotot találnak aki álca volt, de már átállt autobotnak...
Csúcspoén az is, ahogy ráizgul a kis robot Fox-ra, vagy Pusztítónak a nagy heréi... De sok embernek biztos bejön ez is -
#1143 furcsán hangzik tőle, hogy olyan filmet akar amibe nincs robbanás :D hehe :D meggyőzik, hogy vállalja el :D -
#1142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Röptűz már az eredetiben is átállt az autobotokhoz...csak annyi különbséggel, hogy a földön készült Soundwave v Shockwave által....
És a filmben nem akkor állt át az autobotokhoz, hanem még korábban, de úgy látom ez nem jött le.... :D
A kis bizbasz robot meg nem autobotnak állt át, hanem Megan Foxhoz :D -
Nagydög #1141 Ne szokdecselj, lelek, mert meg leversz valamit! :)
-
spike0007 #1140 http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2009/06/19/gyorshirek_michael_bay_nem_akar_transformers_3-at/
Mondjuk Bay sose volt az a "folytasásos" figura.
Kivéve Bad Boys 1-2 és Transformers 1-2.Hétvégén remélem meg tudom tekinteni a filmet. -
HoTDoG #1139 Az effektek nagyon jók (bár 1-2 helyen a szemfülesebbek észrevehetnek gyenge minőséget), Megan Fox továbbra is 10/10 :), a film negyede kb a popsijára meg a cickójára épít.
A sztori lerágott csont, logikai bakikkal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyerekes, tinis eseményszálakkal, cselekményekkel,pl. a kis felderítőrobot aki a csajról gyűjtött infokat, miután már benne van a dobozban nem küld jeleket a pozíciójáról, aztán meg hirtelen átáll autobotnak... hagyjuk már...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyenge poénokkal...a "szakállas" robot aki hirtelen átáll autobotnak, meg bottal mászkál... női transformersek, az ikrek bohóckodása...Ja és teljesen hihető, hogy a legtúlsúlyosabb nemzet egyik legnehezebb egyetemére csak szupermodell cicababák járnak...
Szóval számomra a fenti okok miatt elég komolytalanná vált a film, de megnézni mindenkép érdemes, természetesen moziban. -
oregon1987 #1138 Hihetetlen itt pár meber ha ennyira utáljáka filmet akkor minek nézik meg? Kuss nekik pofa be és menjetek a bánatos faszba! Kirikikusok előnyben! -
Nagydög #1137 Baynek mindig is volt hozza erzeke, hogy ha valamit elbaszarintott, azt surgosen megismetelje.(Tudjatok, hol latni Predatort? A repteren.) :) -
oregon1987 #1136 A Predatoros részt meg fogjuk fel költségkímélésnek, több pénz jutott így az effektekre. :D -
oregon1987 #1135 Amúgy aki megmég nem látta a filmet az minek jár ide? Spoiler hegyek vannak! Ja poénok hatalmasak voltak ennyit rég nevettem már! -
oregon1987 #1134 Na megsasoltam moziban pont ma és ekkora überbrutál látványosságot elég feldolgozni agyilag! :D Már nézném megint, remélem hamar kijön DVD-n! -
#1133 Aktuális XD -
#1132 ezért kérdeztem mivel két gyerek mellett már ritkán járok moziba legutóbb a Dark Knight-on voltam azóta semmin,de tényleg csak az ilyen über látvány filmeket nézem meg moziban egy drámát vagy vígjátékot elég dvd-n... -
#1131 A Transformers pont nem az a tipikus letöltős film, mert ennél a filmnél, pont a látvány miatt érdemes először moziban megsasolni. Max utána letölteni :D -
#1130 Nézegettem más helyek hozzászólásait melyek a filmhez kapcsolódnak és az olyanok tetszenek a legjobban, mikor azt írják ,hogy tipikus letöltős film. Na az ilyen embereket nem értem, akkor milyen filmet éri meg szerinte moziban megnézni, mert én úgy gondolom, hogy moziba a látványért és a hangért érdemes menni drámát és mély érzelmeket bemutató, elgondolkodtató filmeket lehet nézni TV-ben is. Na mindegy érdekes. Az ilyeneknek jó a CAM-es verzió is :D -
spedway #1129 Egyértelmű, hogy megéri. Még szinkronosan is. -
#1128 Megan Fox-ról jó felvételek vannak, már csak ezért is érdemes megnézni a filmet :D -
Tripod #1127 Ez nem kérdés:D
Persze hogy megéri -
#1126 nekem megérte :D bár nem én fizettem :D -
#1125 egy kérdés röviden tömören,megéri a mozijegy árát mert akkor holnap megnézem? -
spedway #1124 Transformers 2 $55 Million Day in U.S.
Despite the bad reviews, Transformers: Revenge of the Fallen first day in theatres opened to a massive $55 million take for the best Wednesday opening day release for a movie domestically, as least based on early estimates. The total includes the $16 million from the midnight screenings of the film.
This easily surpasses previous record holder Harry Potter and the Order of the Phoenix ($44.2 million). According to Empire, if that number is any indication, that means that Transformers 2 could surpass Spider-Man 2's $152.4 million 5-day opening.
--------
Magáért beszél.:) -
#1123 Orionk.....tudod mit csináltam addig, amíg nem láttam a filmet....nem jöttem be ebbe a kibaszott kurva topikba....és láss csodát nem is tuttam meg semmit :D komolyan problémád van....bár nem vagyok benne biztos, hogy ezt mind komolyan gondoltad :D -
spedway #1122 Látom... A linket spoiler tag közé kellett volna szúrni, mert a félkegyelmű reflexből kattint aztán csodálkozik:DDD -
spedway #1121 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Tripod #1120 Nem szolgáltatok adatokat a műholdról, hanem Soundwave:D -
Szabi1991 #1119 ha visszamész az első oldalra, akkor láthatod hogy a fél filmet elszpojlereztem xD -
viizo #1118 javaslom hogy a fenti flyert is vegyétek ki, mert ERŐSEN SPOILERES INFÓKAT TARTALMAZ!!!444 -
spedway #1117 Namost jól elspoilerezted, hogy Űrdongó is visszatér... :D -
spedway #1116 "De, a kérdésedre válaszolva a NASA múzeumból arra következtetek, hogy ott fog porosodni jetfire..."
Gratulálok,SPOILER menő!!! :P -
Szabi1991 #1115 én még nem láttam a filmet, de az előzetes képek alapján a Názánál lehet kiállítva Jetfire.. erre a képre gondolok :DD -
Orionk #1114 hurááááá ujabb spoilereket kaptunk.
én alig várom, hogy moziban nézhessem, tehát nem vagyok a film ellen, DE az köztudott lett, hogy a sztorija egy nagy kalap szar, VAGYIS a sztorira nézve alig lehet spoilerezni, tehát ennél a filmnél még a helyzinek is spoilerek.
De, a kérdésedre válaszolva a NASA múzeumból arra következtetek, hogy ott fog porosodni jetfire... -
spedway #1113 Mondod te aki mindent elolvasol... egyébként kis iróniát érzek ki a hsz-ediből, delehet rosszul érzem.:)
A játék kedvéért: amennyiben még nem láttad a filmet, akkor mit mond neked a NASA múzeum "spoiler", mire következtetsz ebbőL? Ez csak egy helyszín, mint hogy helyszín még pl. Egyiptom is, meg Samék lakása meg az egyetem meg mittudomén. Semmilyen információt nem tartalmaz a sztorira vonatkozóan. -
#1112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a film végén betűk fognak menni........felfelé -
spedway #1111 Lol, te hülye vagy.:D -
Orionk #1110 és ÍME egy ujabb spoiler, halljátok gyerekek? optimus össze lessz kapcsolva jetfire-val.
elképesztő, komolyan mondom, hogy elképesztő...
pofátlanul mindent beírnak. pfff... -
Orionk #1109 az is nagyon fasza, hogy mostmár tudjuk, hogy tripod a műholdon fog adatot szolgáltatni.
a kutyaúristenit a spoilernek. -
Orionk #1108 tőled is megtudhattuk, hogy az ujabb robotok közül lesznek, akik nem kaptak nagyobbacska szerepet, hanem csak lövöldözgetni fognak.
minek is találták ki a spoiler taget, ugye?? -
Orionk #1107 te sem szeretsz spoilert tenni látom.
megtudhatjuk neked köszönhetően, hogy megatron, és üstökös között jobb párbeszédek is lesznek...
azt is elárultad, hogy lesz benne egy nagyon szuper NASA múzeum is...
hiába mindig is lesznek olyanok, akik leirnak apróságokat, mert isten se tudja, hogy miért nem használnak spoiler taget. Pofázhat is az ember nekik orrba szájba, akkor sem fognak használni...