CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+fav
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
utoljára a Fear2 volt ehhez hasonló stílus a nagyok közül, de az pfff.
ott is inkább azt merem mondani, hogy picit uncsi volt a játék, pedig magyarul nyomtam...de nem volt erõm végigjátszani.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nekem az nem is hiányzik. ez a graf télleg nagy on kompromisszumosnak kell hogy legyen, mert a crysis 1 az nem földi halandóknak készült.
Nembaj ha nem is lesz szép, de legaláb élvezetes legyen, és az embert húzza magával, nekem ez a lényeg, bár tény hogy a mostani videókból még sajnos ezt nem lehet kitalálni, csak annyit hogy a graf ha ien lesz, akkor már csak egy jó játékmenetért kell imádkozni.
És ne legyen olyan unalmas mint nekem az elsõ rész volt. :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
meg lötted a fákat, azt sokan kiverték a monitorra.
Itt meg full akciós az egész robbanások füst a szörnyek sokkal komolyabbak, meg egy faxa nagy város.
én nem pixelszámra nézem a játékot.
ps3-ra az uncharted 2-õt meg a GoW3-at a crysis pixelszámra meg a 2640-es felbontással veri, de mit kapsz cserébe? full unalmas szar 1x lenyomják és ennyi. Az egy nagy techdemo. Míg a 2 említett játék ps3-ra a grafikát úgy alkalmazza hogy életet "visz a játékba".
Nem vitaképpen mondtam meg hogy konzol vagy pc, mert nem azon van a hangsúly most.
de akár mondhatnánk a BF-BC2-õt is, jó ott lehet nincs akkora nagy játékélmény, de a látványvilág nagyon intenzív, a sok robbanás, meg a többi.
független attól hogy nem nagyszabásúak benne a textúrák ha nagyitóval néznénk.
összeségében lehet csak nekem jön be ez a betondzsungeles téma, de jobban tetszik mint a régi crysis.
jó legyen akkor hogy csúnyább, de akkor is én untig megelégednék ennyivel látottak alapján ha persze ez valóban így néz ki játék alatt is, mert a szörnyek azért eléggé hihetetlennek tûnnek, hogy nem cg-s karakterek.
nekem ez a betondzsungeles téma áll közel az izlésemhez, lehet azért örülök ennyire hogy végre egy normális fps van láthatáron, a sok világháborús után.
Annyi a plussz hogy konzolokra is jön és nem óceános pálmafás környezetben játszódik hanem máshol.
Ezért nem is félek a gépigénytõl pláne azok után hogy elvileg mindenhol ugyanugy fog kinézni.
Max megint kamuztak konzolon zsír jó lesz pc-n meg megint atomgép kell hozzá és hülyét csinálnak magukból.Mondjuk õket biztos nem érdekelné pc már mellékes konzolos eladásokból megszedik magukat eléggé.
Next PC upgrade: 2022
Ha visszaemlékezel anno a crysisról olyan elõzetes képek jelentek meg, amik sokkal szebbek voltak a játéknál <#szomoru1>#szomoru1>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Itt a 2010-es és mindennek jön a folytatása szinte 0 grafika változással.
AC2 alig szebb,Bio 2 (szóra sem méltatom) itt van ez is.
Tényleg az lesz hogy majd az új konzolgenerációnál az UE4-el jön el egy újabb WTF grafikai téren!
Nem igen fejlõdött 😞
Ez ahogy nézem ingame jelenet volt, legalábbis a katonák....
ez télleg a legszebb grafik lesz ha kijön ....bazzeg nah ezt tutira megveszem x-re pedig nem szoktam fps-t venni .....LOL
ez odabasz ez a videó...sokkal keményebb a játék hangulata mint az elsõ rész, és végre nem olyan idióta polip robotok vannak a játékban.
nah ez kemény lesz...box már van....már csak pénzt kell szereznem!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
(PC, magyar felirattal, várható: 2010. november 15.)
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Kíváncsi vagyok mire vonatkozik a végén a felirat akkor kapunk új infokat ?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
A Szemben állós, egésznyárondinnyéthordtamezénemtudomkinyújtvaleengedniakezem-tettetõs gáz..
Just do it :)
Mind a kettõt le kell kicsinyíteni banner méretûre!
Erre kell egy Crysis 2 felirat!

Olyan VGA-m amin mennek majd maxon csak jõvõre veszek.A jelenlegiek között nem találok olyat amit megérné megvenni.
(nekem is ez volt)
Nekem nem létem mindig mindenbõl a legjobbat megvenni.Simán megtehetném (nem csak én mindenki más is aki dolgozik),de értelmét nem látom.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Nagy szavak!Ha már ezeknek a 20%-a megvalósul akkor örülhetünk szerintem!
Töltsük le az internetet!
Am a gameroom miatt van live accountom, psn-t pedig fingomsincs, csak úgy megcsináltam. <#hehe>#hehe>