CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Tetszetõs. És szerintem jóval szebb, mint az elsõ rész.

+fav

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
jah.
utoljára a Fear2 volt ehhez hasonló stílus a nagyok közül, de az pfff.
ott is inkább azt merem mondani, hogy picit uncsi volt a játék, pedig magyarul nyomtam...de nem volt erõm végigjátszani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Ketten vagyunk, nekem is sokkal jobban bejön a város.

Töltsük le az internetet!

DarkSector
igen a régi crysis brutál gépigényes volt, még a patch-ek után is.
nekem az nem is hiányzik. ez a graf télleg nagy on kompromisszumosnak kell hogy legyen, mert a crysis 1 az nem földi halandóknak készült.
Nembaj ha nem is lesz szép, de legaláb élvezetes legyen, és az embert húzza magával, nekem ez a lényeg, bár tény hogy a mostani videókból még sajnos ezt nem lehet kitalálni, csak annyit hogy a graf ha ien lesz, akkor már csak egy jó játékmenetért kell imádkozni.
És ne legyen olyan unalmas mint nekem az elsõ rész volt. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
azt észrevetted, nem roszból hogy ez nem 0 ahhoz képest, lehet ott brutál full-hd-ben küldhetted, de volt 2-3 ember akit lelõttél, azt nézted hogy hullámzik a víz a part mellett.
meg lötted a fákat, azt sokan kiverték a monitorra.

Itt meg full akciós az egész robbanások füst a szörnyek sokkal komolyabbak, meg egy faxa nagy város.

én nem pixelszámra nézem a játékot.
ps3-ra az uncharted 2-õt meg a GoW3-at a crysis pixelszámra meg a 2640-es felbontással veri, de mit kapsz cserébe? full unalmas szar 1x lenyomják és ennyi. Az egy nagy techdemo. Míg a 2 említett játék ps3-ra a grafikát úgy alkalmazza hogy életet "visz a játékba".
Nem vitaképpen mondtam meg hogy konzol vagy pc, mert nem azon van a hangsúly most.

de akár mondhatnánk a BF-BC2-õt is, jó ott lehet nincs akkora nagy játékélmény, de a látványvilág nagyon intenzív, a sok robbanás, meg a többi.
független attól hogy nem nagyszabásúak benne a textúrák ha nagyitóval néznénk.

összeségében lehet csak nekem jön be ez a betondzsungeles téma, de jobban tetszik mint a régi crysis.
jó legyen akkor hogy csúnyább, de akkor is én untig megelégednék ennyivel látottak alapján ha persze ez valóban így néz ki játék alatt is, mert a szörnyek azért eléggé hihetetlennek tûnnek, hogy nem cg-s karakterek.

nekem ez a betondzsungeles téma áll közel az izlésemhez, lehet azért örülök ennyire hogy végre egy normális fps van láthatáron, a sok világháborús után.

grebber
Hát nem is a videóból állapítottam meg hanem a bemutató techvideokból meg a képekbõl.
Annyi a plussz hogy konzolokra is jön és nem óceános pálmafás környezetben játszódik hanem máshol.
Ezért nem is félek a gépigénytõl pláne azok után hogy elvileg mindenhol ugyanugy fog kinézni.
Max megint kamuztak konzolon zsír jó lesz pc-n meg megint atomgép kell hozzá és hülyét csinálnak magukból.Mondjuk õket biztos nem érdekelné pc már mellékes konzolos eladásokból megszedik magukat eléggé.

Next PC upgrade: 2022

gduck
Ebbõl a videóból nem igazán lehet megállapítani semmit. Ez csak átvezetõ képsor 😉
Ha visszaemlékezel anno a crysisról olyan elõzetes képek jelentek meg, amik sokkal szebbek voltak a játéknál <#szomoru1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Ha már a grafikánál tartunk anno a Crysis grafja akkoriban szép volt.De ez ahhoz képset semmi nagy 0.
Itt a 2010-es és mindennek jön a folytatása szinte 0 grafika változással.
AC2 alig szebb,Bio 2 (szóra sem méltatom) itt van ez is.
Tényleg az lesz hogy majd az új konzolgenerációnál az UE4-el jön el egy újabb WTF grafikai téren!

DarkSector
pedig jobb mint az a dzsungelharcos. az elsõ rész se volt nagy szám.

grebber
Már megint kezded?Semmi über álleejtõs nincs ebben a grafikában sajnos.
Nem igen fejlõdött 😞

DarkSector
OMFG!!!
Ez ahogy nézem ingame jelenet volt, legalábbis a katonák....
ez télleg a legszebb grafik lesz ha kijön ....bazzeg nah ezt tutira megveszem x-re pedig nem szoktam fps-t venni .....LOL
ez odabasz ez a videó...sokkal keményebb a játék hangulata mint az elsõ rész, és végre nem olyan idióta polip robotok vannak a játékban.

nah ez kemény lesz...box már van....már csak pénzt kell szereznem!!!
<#worship><#worship><#worship><#worship>

grebber
Egyértelmû hogy ha a pénz számít akkor Xbox 360-at vegyél!

JaSoN HuNTeR
Vagy újitom a gépem. De még nem tom nyárig eldöntöm. Szerintetek?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Gyerekek ehez milyen gép kell majd? Veszek egy boxot háá😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MaxPayne
Crysis 2

(PC, magyar felirattal, várható: 2010. november 15.)

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

grebber
Hivatalos oldalt emiatt linkeltem.
Kíváncsi vagyok mire vonatkozik a végén a felirat akkor kapunk új infokat ?

bertino
bocsmá, ha votmá.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber

KaszaN
Akkor olyan 2011 eleje.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

grebber
2010 vége december elvileg!Pontos még nincs!

KaszaN
Remélem lesz valami! 😄 Am van már valami megjelenési dátum?

Szega87
nem jön be

DarkSector
alakul alakul....

grebber

grebber

DarkSector
ebbõl a képbõl kellett volna a nanosuit2-õt rátenni szerintem a banneresbe, mert az a középsõ ruha az elsõ részbõl van...😄

DarkSector
😄 ez se csúnya->

Bence94
amúgy jobb lenne ha egy topikban lenne a trilógia.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Szega87
zsír a banner <#eljen>

Muttley

Ügyi vagy. 😊 Mehet a bannerba.

Just do it :)

gduck
mehet <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KILLER2
Nekem bejön, részemrõl mehet!

grebber
Akkor rakathatom bannernak?

KaszaN
Az elsõ a jó, csak elé bekéne tenni egy crysis 2 feliratot.

Rowlend
Ne legyetek ennyire kibaszottul naivak...

GET OVER HERE!

Szép!

Muttley
vörösszemcis, visszanézõs <#eljen> + felirat és jobban kiemelni a városháttér jelleget.
A Szemben állós, egésznyárondinnyéthordtamezénemtudomkinyújtvaleengedniakezem-tettetõs gáz..

Szega87
második jó lenne bannernak, azon felírat is van! <#eljen>

grebber
grebber
Bannernak esetleg valamelyik nem lenne jó?

Mind a kettõt le kell kicsinyíteni banner méretûre!
Erre kell egy Crysis 2 felirat!

grebber
Az lehet nálad ez van de én valahogy a Crysis és a Warhead-et (a mocskos mod irritáló szar dolgaiktól eltekintve) nem tûnnek csúnyának.
Olyan VGA-m amin mennek majd maxon csak jõvõre veszek.A jelenlegiek között nem találok olyat amit megérné megvenni.

kifli
de 3 év mulva már annyi játékkal akarsz majd fullon játszani, hogy addigra már csúnyának látod majd, és lesz egy rakat sokkal jobb játék, mindenféle új megoldással 😄
(nekem is ez volt)
grebber
Vegyék költsék csak a pénzüket!Én ráérek 3 év múlva fullon játszani akkor már csak kb 50 ezres VGA-val!A játék nem fut sehova ugyanugy meglesz.
Nekem nem létem mindig mindenbõl a legjobbat megvenni.Simán megtehetném (nem csak én mindenki más is aki dolgozik),de értelmét nem látom.

Viktor9202
A sok ÖKÖR ÁLLAT meg becsábul, és veszi a jobbnál jobb Vga-t:S

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

grebber
Crysis 2: A legszebb grafika a videojátékok történelmében

Nagy szavak!Ha már ezeknek a 20%-a megvalósul akkor örülhetünk szerintem!

KILLER2
Nem baj az, ha kivételesen nem tudunk mindent elõre a játékról. Esetleg még a végén valami fordulatos története is kap. Bár ilyen történeti alapból nem lehet túl nagy durranást kihozni, de egy FPSnél nem is feltétlenül ez a fõ. Ennek ellenére remélem, hogy kihozzák a dologból a legjobbat.

kifli
én még mindig nem értem hogyan kapcsolódik ez az elõzõ részhez, de remélem a 3. rész majd teljesen összeszedi a történetet és lesz egy rendes vége 😊
Várom már az emulátorokat.
Am a gameroom miatt van live accountom, psn-t pedig fingomsincs, csak úgy megcsináltam. <#hehe>

Muttley
Akinek inge ugye TommyB993...xlive gamertaggal az aláírásában...<#hehe>

KILLER2
Remélem, bár bele sem olvastam 😊