CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Akkor sry, hogy linkeltem, mert a VG247 oldalon frissek állítólag 😄

gman906
ráadásul a 4. kép brutálisan ronda 😄

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

gduck
4 régi kép 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Prince23
gduck
A #679 alapján "egyenlõ" ellenfél lesz: "Úgy fognak alkalmazkodni hozzád, mint a nanoruhád." <#szomoru1>

KILLER2
Felõlem kelljen neki az egy tár, csak akkor indokolt legyen! Ha szétpáncélozott elleneket lövünk, akkor mehet a tár! Viszont ha csak sima katonákat (remélem ilyen is lesz), akkor max 5-10 lövés!

Töltsük le az internetet!

Muttley
k.rva jó lenne, ha az ellenségbe ezúttal
nem kellene egy teljes tárat beleengedni ahhoz, hogy megpusztuljon

Just do it :)

KaszaN
Ezt olvastam multkor, csak az sg.hu-n. 😄 Má nagyon várom, tûkön ülök és a kezemet morzsolgatom.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KILLER2
Ez igen jól hangzik.

KILLER2
Azért azt a videót még ne vedd készpénznek, az 1 részben is nagyon intelligensnek voltak beígérve. Bár taktikázni lehet, hogy tudtak, de ha közelebb kerül hozzájuk a játékos, akkor szemtõl szemben nagyon idiótán viselkedtek. Remélem, hogy ez a 2 részben nem fog elõfordulni és valóban okosak lesznek az ellenfeleink.

KaszaN
Fú, ma néztem milyen inteligens ellenfelek lesznek a játékban, elképesztõ. Egyre jobban várom, fõleg az új sandboxot.

JaSoN HuNTeR
Xbox360on is magyarul lesz kapható a játék?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DarkSector
pár évszázad az játéktól is függ.
ne feledd, egy 40000-es géprõl beszélsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
rondább is a konzolos pár évszázaddal a pc-stõl, de mind1.

tudjuk, te maximalista vagy.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
HD5850-el is szépen szaladgál 1920-ban. Oszt fele annyiba kerül mint a 480.

[merlinw.org]

grebber
Mai világban ezt sosem lehet tudni.
Metro 2033 is van konzolon és pc-n hogy fut elég szarul!Jobb félni mint megijedni!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Jön konzolra is a cucc, szal már nem kéne tojni a gépigénytõl....

grebber
Majd olyan VGA-t veszek/akarok majd venni "1 GPUsat" ami full HD-be maxon viszi a Metro 2033-at.
Remélem lesz jövõre olyan VGA ami megveri majd az 5970-et mert az elég is lenne hozzá a tesztek alapján (ati úgyis olcsóbb lesz mint NV) és a 8800GT-m megmarad PhysX kártyának az ati mellett majd!

gduck
Hát most néztem én is, hogy már a GTX480 egész szépen viszi HD felbontásban az elõzõ részeket. Csak az a baj, hogy nagyon drága és porszívó+radiátor már van a lakásban <#wave>

grebber
Nem azzal van a gond hogy nem menne csak egy kimondottam a grafikájáról elhíresült játékot megszégyenítek csak ezzel a fossal.
De majd jövõre remélhetõleg full pompájában tudom majd végigvinni 7-edszerre!

gduck
1. Hehe
2. LOL! Pedig az online része is nagyon jó <#wave>
3. Miért ne menne 8800GT-n? Ne HD felbontásra állítsad <#wave>

UI: Nem szoktál te ilyen pesszimista lenni <#wink>

bertino
ték.

kifli
kötekedsz, vagy olvasni nem tudsz tovább.
Fehercsoki
"Single nem ér meg 10 ezer ft-on."?Miért gagyi lesz benne a multi?Vagy egyáltalán nem lesz?

grebber
1. Azért mert sokszor végigvittem még nem vagyok/nem érzem magam fannak.
2. Single nem ér meg 10 ezer ft-on.Crysis és a Wars multijával is csak a bétával toltam eredetivel alig pár percet.
3. Az eddigi 2 Crysis sem megy a gépemen maxon majd kb jövõre ha lesz új gépem szóval nem félek majd játszok vele maxon késõbb.

Prince23
LOller?
miért?
1. hisz te nagy cry fan vagy
2. miért hagynád ki, ha az eddigiek is megvannak?
3. netán gépigénytõl félsz?

grebber
Nekem full bejön mind a két eddigi rész!De már most kijelentem ezt nem fogom megvenni!

MerlinW
Ja oké, épp csak kotortam az oldalon és megláttam. Én messzirõl kerülöm az ilyen játékokat😊

[merlinw.org]

grebber
Már egy jó ideje! De szerintem ez a dátum tuti kizárt!

MerlinW
Elõrendelhetõ a cucc. Okt. 29-én jelenik meg.

[merlinw.org]

A faxom már hányadjára látom.... de nagyon jóóóóóóóóóóóóóó
<#hehe><#hehe>

DarkSector
ez vicc akar lenni, vagy a link rossz?
ez todod mien régi videó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na végre találtam valamit.Így már világosabb!Itt a trailer ami elmondgya
hogy mik is lesznek az ellenségek!:Crysis 2
grebber
Nagyon szem elõtt vannak most:

Crytek: Mozgásvezérlés!

(HW Insider) A Crysis-t kifejlesztõ Crytek megerõsítette a sajtó felé, hogy serényen dolgozik az MS és a Sony mozgásvezérlõ rendszereinek beépítésén. Szerintük a 3D hadonászérzékelés élménydúsítja az FPS termékeket. Carl Jones, a globális bizniszfejlesztési menedzser szerint itt az idõ, hogy ráébredjenek az emberek az FPS játékokban megvalósítható térérzékelés kibõvítésére. Akik dögfáradtak és ülni se nagyon van kedvük, nemhogy még állni vagy ugrálni meg hadonászni, azok inkább szunyálják ki magukat, kábé két hétig..

info: Hardwired

DarkSector
jah vagy a(z) (cs)ûrben.

Prince23
Ott befejezték. De Japánba meg USA-ban közel sem😊)

valszeg a Crysis 3 Tokióban fog játszódni 😄

DarkSector
olyan nem létezik hogy befejezel valamit, csak olyan hogy nagyobb szünetet tartasz....

Én már csak egy dolgot nem értek:a crysis végén azt mondták befejezik a harcot és most még se!akkor döntsék már el!!!!!
KaszaN
Úhynéz ki az a kép mintha egy sima fényképre paintal bedobtak volna valami füstöt és kész. Meg a képminõség se a legjobb.

KILLER2
Na azért, az EA ilyen szintre nem süllyedhet, de igazából egyik kiadó sem.

bertino
dehogy hivatalos, sg színvonal.

KILLER2
Ez tuti hivatalos? Csak mert elég gyengék ezek a képek, meglepne, ha az EA ilyeneket gyártana.

grebber

KILLER2
Az XBOXban azért az a jó, hogy jelenleg 50e Ft-be kerül kb és arra ameddig lesz játék, addig nem kell a fejlesztésre költeni. Ellenben a PCvel. A PC valóban szebb többnyire, mint a konzolok, de azért azt tartsuk szem elõtt, hogy egy játék nem a grafikájától lesz jó. Fontos a látvány, de szerintem manapság már nagyon ritkán vesz el egy játék értékébõl a kinézete, mert az átlag grafikai szint már bõven elégséges ahhoz, hogy egy élvezhetõ világot tárjon elénk (ez alól mondjuk a Wii kivétel, mert szerintem manapság már elég ciki egy ilyen teljesítményû konzolt kiadni és ez már a megjelenésekor is igaz volt, de ennek ellenére mégis veszik, mint a cukrot és bõven élvezhetõ is állítólag)

KILLER2
Szerintem pont annyit tudnunk amennyit kell. Bár néhány screenshot azért jöhetne, meg talán egy trailer, de egyrészt még fél év van a megjelenésig és engem nem is zavar, hogy nem tudunk sokat a játékról, mert az 1el is pont az volt az egyik baj, hogy szinte ismertük az egészet mire kijött.

Én nem értem mit kell azon vitatkozni hogy min szebb, de azért elmondom a véleményem:az xbox-os játékok soha a büdös életbe nem lesznek olyan szép grafikájúak mint a pc-sek.Aki akar vegyen xbox-ot õ járja meg.(egyébként 150-200k-ért simán veszel trial procis, rohadt erõs gépet, ami probléma nélkül viszi nagyon magas grafikán)
Én a youtube-n eddig egy rohadt videót nem láttam amire biztosan rá tudtam volna fogni hogy a crysis 2, nem értem trailer sincs, semmii egyszerûen.Fájt volna egy normális trailert összedobni amibõl kiderül valami használható.Hát elég égés!!!XD
Fehercsoki
Kipróbálás nélkül nem éri meg manapság játékot venni,összedobnak valami játszhatatlan szart és ráfogják a warezra hogy nem veszik meg...(ezt most nem a crysis 2re írom)

Mind1 úgyis lesz majd valami tört verziója a demónak.