CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ezt képletessen mondta, hogy kicsi a kép.
ebbõl aztán télleg semmit nem lehet leszûrni, de a #579-es videó bár igen mert az egy "béta" verzió mozgás közben bár ott se full hd a feltöltött videó minõsége.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Nagyon recés a betontömb, de azért tetszik <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KaszaN
3x3 pixeles?
Ez mióta 3x3 pixeles?😄
1kép
2kép

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

grebber
Ott is ezt írják.
Hát igen 3x3 pixeles képrõl pedig nehéz bármit leszûrni!De ahogy nézem sokan megteszik.

Next PC upgrade: 2022

KaszaN
Nem is néz ki olyan jól. Szerintem nemlesz baj a gépigénnyel.

grebber

DarkSector
Hallod de a végén banyek mien faxa az amikor mutatja hogy esik az esõ a földre, nah az eddig asszem nem volt még így megoldva játékokban...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah tuom az csak kis poén volt...maragyonmá a videó ráadásul 2009-es volt....😊
de a 2 link az már igazi.
Látszik azért hogy nem egy 500ezres pc-n fut, de nekem igénytelen formámnak 42000forintos gépemre megteszi, a pc-s változatot meg gazdag haveromnál majd megnézem 1x...😊

Fehercsoki
Ez nem igazi,ez csak egy renderelt kis videó,még az elsõ részéhez csinálták.

DarkSector
Nah az elõbbi csak vicc volt, de ez már valóban egy teszt verzió ps3-on,

- ezen még látok dolgokat amiket majd illene kicsit kijavítgatniuk.
katonák pl elég furány esnek össze, azért ennyire ne legyenek "rongybabák" ba+
-robbanás effectet azt vágják a kukába inkább
-falak itt ott kicsit szögletessek

fejlesztõi bemutató crysis 2 (ps3)

DarkSector
Ezt most találtam Crysis 2 gameplay videó😊

KILLER2
Én sem használok AA-t és ha a monitor natív felbontásában játszom, akkor nem is nagyon vannak recék. Alatta már annál inkább.

Töltsük le az internetet!

DarkSector
de télleg lehet hogy én látok kicsit már homályossan és azért van hogy nekem nem nagyon jönnek elõ a recék.
Létezik ien?
😊

Vagy az olysok mai Motion Blur-HDR-Post Process teszi ezt hogy nem kell, vagyis nem használják sok játékban az AA-t?

DarkSector
technikailag nem értek hozzá valahol foglalkoztak ien témákkal, de pc-n is ugyanez van.
Itt ugye az számít hogy a játékok mekkora textúrákkal dolgoznak tudtomal.
Pont ebbõl volt 1x példa a Tomb Raider-ben, hogy átváltottál Nextgen-re és full lecserélte a textúrákat.
Amúgy pc-n is hiába szoktam rátenni a játékokra élsimítást, 15%kb amiben látható változást okoz 1680x1050-nél nálam, vagy már kezd romlani a látsom???<#vigyor1>

KILLER2
Én úgy tudom, hogy az X360 minden játékot 1280x720-ban renderel és a gép csak felskálázza a beállított felbontásra.

DarkSector
Ezt most küldöm ez is jó kis játék, bár leegyszerûsödött a régiekhez képest, de lehet benne bibelõdni a fejlesztgetésekkel....😊
FF13 1080p

DarkSector
1920x1080-ba élsimítást? mien géped van mars-ot vettél? 😛
amúgymegy konzoloknál a max az az 1080p.

kifli
1920x1080-ba nekem gta-hoz kellene aa, konzol meg nemhiszem hogy 1680x1050-es felbontásba jeleníti meg
DarkSector
jesszus most néztem a screenshotokat, nah azok már nagyon gázossak, remélem azért ettõl jobb lesz.<#fogmosas>

DarkSector
nekem gta nem nagy téma, pc-n meg boxon is 1680x1050-be kell a rohadásnak AA.
pc-n már évek óta nem teszek be AA-t, csak fps-t szedi le mindig.

kifli
nincs rajta aa mivel a motor nem tudja
Bence94
az lehet, hogy tud aa-t de ne mbírja erõvel... gta-ban pc-n azért nincsen élsimítás mert nem dx10-es ha az lenne szerintem lehetne.most vannak képek hát elég rond de sztem vagy régi vagy konzolos.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
pedig van szar a kijelzõ amin nézted.
amúgy pc-n is a 2x-et észre se lehet venni ez motortól függ részben.

kifli
én gta-n még 2x-est sem láttam 😉
DarkSector
azért meglepõdnél hogy konzolokra mien játékok vannak mostanában...
mármint ne a multiplatformokat nézd.

KaszaN
ott a pont 😊

KILLER2
Most nem azért, de most komolyan a grafikán megy a vita?
Az elsõ résznél pont azért ment a sírás, hogy csillivilli minden, de alig fut meg hogy egy techdfemo az egész. Most, hogy nem annyira a grafika kerül a középpontba, lehet, hogy végre a játékon lesz az igazi hangsúly. Vagy csak én szarom le, hogy hány poligonból épülnek fel a karakterek és hogy milyen felbontású az árnyék? Jól fog kinézni, akkor most nem mindegy? Vagy most, hogy van konzolra is kiadják, nem viselitek, hogy nekik is lesz Crysis-uk és rögtön szidni kell õket, hogy miattuk nem lesz nekünk olyan szép?
Ha megint kiadnának egy techdemo-t, akkor megint az lenne a baj, hogy ezzel próbálják eladni és nem fut senkinek. Én pl kifejezetten örülök, hogy picit engednek a rendszerigénybõl, mert így talán majd a 2vel nem csak minimumon tudok majd multizni, mert a Wars-al igen és még így is beszaggat olykor, kevés hozzá a processzorom.

Muttley
winter ~
<#papakacsint>

Just do it :)

Totti5
Attól hogy kiadják konzolra, még a pécés verziót ugyan úgy lehet majd játszhatatlan beállítások mellett futtatni 10 fpsel, annak aki szeretné. Hogy ez miért jó azt nem tudom, de nem kell aggódni, a lehetõség meglesz. Egy jobban optimalizált játékot szeretnétek vagy egy használható játékot ami az átlagnál elfut normálisan, nem úgy mint az elsõ rész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"mert a box 2x-es vagy még akkora élsimítást sem tud"

2* az alap mindennél, de 4szeres is szokott lenni pl Dirt 2

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

holliday 2010 az nyár?

kifli
ja igen, ezzel kampányolnak csak hogy alig lehet majd észrevenni a külömbséget a pc-s illetve a konzolos változat közt (1280x1024-ben aa és af nélkül talán alig lesz külömbség, mert a box 2x-es vagy még akkora élsimítást sem tud)
kifli
olyan grafon mint amit a box tud, olyanon a géped simán elviszi majd. Pc változathoz képest, a boxos eléggé le lesz butítva. Márcsak azért is mert nemhiszem, hogy azt tervezik hogy az elõzõ részhez képest visszalépnek, márpedig ezt kellene tenniük, hogyha mindhárom platformon egyforma játékot akarnának. A konzol változatokban jóval kisebb felbontásúak lesznek a textúrák, és a cryengine 2 vs cryengine 3 vidiben látottak is úgy lesznek, ahogy a vidiben van. (a cryengine 3 a pc változatban nem kap butítást, a videóban ezért sem szerepel ce3 mellett a pc)
Muttley
Észrevehetõen, de nem számottevõen.

gduck
Elméletileg nem a játékot, hanem a grafikus motort csinálták meg mindhárom platformra. Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy azért a PC-n csak jobban fog kinézni <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kandurex
Most nagy elhúzzák a jelenlegi konzol generációt. Ami jó és rossz is.

Jó PC szemmel, hisz így alapvetõen nem kell fejleszteni a gépet, egy 2005. -ös évi konzol hardvert nem kunszt átlépni.

Jó konzol szemmel, hisz több, mint 6 éve nem kellett gépet fejleszteniük.

Rossz fejlõdés szemmel, hisz a vizuális tényezõk nem haladnak.

Jó a játékoknak, hisz a külcsin háttérbe szorulásával kénytelenek elõtérbe helyezni a tartalmat.

3 jó és egy rossz tulajdonság. Szerinted?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

KaszaN
Ez nemigaz. Szerintem jóval brutálisabban néz ki a 3 mint a 2 vagyis nemcsak pár efektet tettek hozzá. Amúgy lekell butítaniuk még így is a grafikát mert különben konzolon nem menne el.

Muttley
Na, ja. Maj' gyün az Xbox Natal 8-10 magos CPU-val, Hirosima féle VGA-val, meg évekig tartó stabilitás- és hûtésgondokkal 150 e. induló árral.<#alien>
Amúgy sza(g)értõk szerint még sok kiaknázatlan lehetõség rejlik a 360-asban. Optimalizálás kérdése. Az új platform bejelentéséig az õ érdekük. Vagy még tovább is. Kivéve, ha Microsoft hûen eddigi módszereihez <#levele>, minden ex-gen csatornát elzár, amint kijön a next-gen.

Eleve nem lehet nagyságrendekkel nagyobb a játék grafja mivel azokon a dobozokon kell elfusson a 2. rész amiken az elsõ rész megjelenésekor is már kifutó modellek voltak,jo az x360 de itt lenne már az ideje egy generáció váltásnak.

Az elsõ rész sem lett volna ien grafikailag ha nem lett volna pc only,
Most kcisit optimalizálták az elsõ rész motorját 1-2 effektet beleraktak még és rányomták a címkére hogy Cryengine3 support,kalapkabát😄

cry2 vs cry3

KaszaN
Gondolom. De remélem télleg stabil lesz. Akkor nekem nemlesz gondom.

Muttley
Azért a konzol miatt sz.rt nem adnak ki. Leégni nem akarnak.

KaszaN
Én biztos nemveszek konzolt. Mondták egy hírben, hogy voltak gondok ugye a konzolos portolásokkal és xboxra úgy tudják megcsinálni, ha elég jó le optimalizálják a grafikus motort. Ami aztjelenti, hogy pc-n is remekül fog futni! Egy videóba írta, hogy milyen videókártyával ment a jelenet és, hogy ott 50fps-volt, hát nemvolt olyan nagy kártya, vagyis nemlesz olyan egetrengetõ gépigény szerintem.

Bence94
én viszont még mindig azt mondom, hogy nyissuk össze a tápigot az 1.résszel és írjuk át trilogy.ra mert annak tervezik.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Muttley
ha viszont nem, akkor atom-PCt

grebber
A fejlesztõk mondták.
Majd úgyis lesznek összehasonlító videók kiderül hogy hazudtak-e vagy sem4

KILLER2
Igazából szerintem ha meglesz ilyen a grafika, akkor az már bõven elég. Ez már rég nagyon jól néz ki, a lényeg az, hogy fusson és nem az, hogy minden szarról teljes részletességgel csillanjon vissza a fény.

DarkSector
JAH!

Ha már itt tartunk, azt azért tartsátok figyelemben, hogy ez a fejlesztés menetét nézve szerintem x360-as verzió.
Namost tudtommal mindhárom platformra a maximumot akarják. Akkor hogy lehetünk abban biztosak hogy pc-n is ugyanezt kajuk majd??
Hiszen oda is külön optimalizálnak.

DarkSector
jó elhiszem én csak azt mondtam, amit én gondoltam azért is helyesbítettem, hogy biztos ez a stílus miatt nézem elfogultan a dolgokat, azért mondom hogy igazad van részben és majd meglátjuk amikor megkapjuk a végeredményt.

akkor maradjunk abban hogy átlagon fellüli lesz, és ha lesz valami negatívum a játékban akkor az nem a grafika lesz. 😊

DarkSector
grebbernek szerintem is ebben igaza van mert ugye az elsõ rész full HD vagy a felett is ment, és részletes volt, de ezt isten tudná megmondani, itt az "interaktív környezet" meg amiket mondtak az 5 nagy filmszerû jelenet, háát ezekután el tudom képzelni....😊

grebber
Nekem nem tûnik unalmasnak a Crysis és a Warhead sem.
A Crysist szám szerint 6-szor vittem végig és az unalom szó nem igen került elõ és ha lesz majd gépem hogy maxon toljam végigfogom párszor!