CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljes mértékben megértem õket.
Next PC upgrade: 2022
Meg szerintem nagy hiba volt eldobni Nomádot (vagy fene tudja, hogy lesz-e még valami szerepe) és helyette fõhõssé tenni Prophet-ot, nekem nem volt annyira szimpatikus. Skyes karaktere a Warheadban szerintem telitalálat volt, de a fõszálnak szerintem pont jót tett, hogy nem ismert a fõhõs arca és kevesebbet is lehetett róla tudni, kicsit olyan volt, mint Master Chief a Halo-ban. De hát majd meglátjuk.
A ruhamódok összevonása jó ötlet, de remélem, hogy nem nagyon erõltetik majd, hogy power up-ok, meg energiacsomagokkal kelljen majd töltögetni a ruhát, mert akkor a multiban máris átmenne a hangsúly a taktikáról és az ügyességrõl arra, hogy akinek volt épp energiacsomagja és mielõtt meghalna, feltolja a ruha armorját, azt már nyert is.
Ez a nyomozós dolog jó ötlet, bár remélem, hogy azért nem lesz minden teljesen kihalt. Picit mintha hasonlítana a Halo: ODST-re, de annak is az a bajom a fõszálával, hogy sötétben mászkálunk egy tök üres városban, ahol csak az ellen van. Szerintem jót tennének a civileg a Crysinak, remélem, hogy ezt Crytek-ék is így gondolják.
A 3. fél is érdekes, kíváncsi vagyok, hogy ez mit akar jelenteni.
Töltsük le az internetet!
Megjelent a német PCGAMES magazin, benne egy jókora Crysis 2 beszámolóval.
Három év telt el legutóbbi kalandozásunk óta, azaz 2023-at írunk és az idegenek idegesebbek, mint valaha. New York romokban. Mindenhol betört ablakok, becsapódási kráterek, patkányok rágcsálják a megszenesedett hullákat. Síri csend, a halál nyomasztó jelenléte lengi körbe az egykoron népes, mára kihalt utcákat. Elvétve kivezényelt katonai osztagok próbálnak ellenállni a folyamatos, szûnni nemakaró idegen inváziónak. Idõközben befut a hír, miszerint Tokió, London és Rio de Janeiro lakosait teljesen kipucolták. A halálozások száma milliókban mérhetõ és napról-napra csak nõ.
Az elõzõ részben nem nagyon volt sztori és a lehetõségeink is korlátozottak voltak. Ezúttal minden másképp lesz, ígéri Nathan Camarillo producer. Elsõként erõs cselekménnyel, háttértörténettel, infócsokrokkal készülnek és ami a harctéri teendõinket illeti, számos módon érvényre juttathatjuk akaratunkat. Csapattársaink mini videók formájában (a'la System Shock, Bioshock) tudatják velünk, hogy még mennyi hús maradt a lábukon, pontosabban mennyi húst faltak fel belõlük a falánk idegenek. Ha úgy tartja kedve a játékosnak kielemezheti a hullákat. Hogyan haltak meg, mi által, sõt még a New York-ot ért támadás kiváltó okait is felderíthetjük, feltéve, ha lesz idõnk és kedvünk az idegenek fojtogatása és fejük falba csapkodása közben.
Fõhõsünket Prophetként emlegetik a csapattagok, amikor épp egy idegen hajót rakétáznak szanaszét és hajszolnak bele egy égbeszökõ felhõkarcoló kellõs közepébe. Mindenkinek a fantáziájára van bízva, hogy a cseledetei miatt hívják prófétának vagy azért, mert õ volt az elõzõ rész végén a fõjani.
A Nanosuit módozatait kicsit megváltoztatták, a POWER és SPEED módot egybevonták, cserébe kaptunk egy TAKTIKAI modult, ami mindenféle extra infót, például ellenséges csapatpoziciókat vetít a retinánkra, de tisztes távolból hallgatózhatunk is, ha úgy tartja kedvünk. Ezúttal különféle vizuális és hangeffektekkel egybekötött jelzések adják tudtunkra, épp melyik módban vagyunk. ARMOR-ban például más hangot adnak a nanosuitba becsapódó lövedékek és mozgással járó hanghatások is nehézkesebbé válnak. A pályákon elszórt modulokkal pedig tovább tápolhatjuk a már meglévõ NanoSuit módokat. Például nem kell megállnunk, ha szólít a természet, instant evaporizálhatjuk a dolgokat.
Nem elég, hogy az idegenek ott bugiznak New York utcáin, egy harmadik fél (CryNet?) is beszáll az ostromba. Kik lehetnek õk és vajon szeretik a nyuszis kakaót?
A játékot X360-on, 720p felbontásban prezentálták, de aggodalomra semmi ok, a PC változattal parallel készítették, így talán pár hónap eltéréssel mindkét platformra megjelenik a játék.
info: Hardwired
http://www.abload.de/image.php?img=image-48y6qs.jpg
http://www.abload.de/image.php?img=image-49zu2a.jpg
Remélem E3-ra viszik és lesznek végre ingame videók!
Mivel hogy idegenek artják a népet nem lesz szerintem olyan sok sok ember a városban max pár civil fog rohangálni meg a társain már ha lesznek majd.
Crysis 2 - New York az új csatatér
A korábban kiszivárgott információk alapján körvonalazódó sejtésünk beigazolódott, ezúttal a betondzsungelben kergetjük az idegeneket.
A PlayStation Official Magazine márciusi száma leplezi le az immáron multiplatform Crysis 2 csatáinak otthont adó helyszínt.
A korábbi híreszteléseknek megfelelõen a viszonylag csendes, hol forró, hol jeges õserdõbõl átnyergelünk kicsiny sárgolyónk legismertebb metropoliszába, New York városába. Az új csatatér minden bizonnyal megváltozott játékmenettel jár, civilek menekülnek, rendõri és katonai egységek próbálják fenntartani a rendet, biztosítani az evakuációt. Legalábbis erre engedett utalni a tavalyi Crysis 2 teaser.
Reméljük nem követ el akkora bakit a Crytek, hogy egy kiürített várost vet elénk gumicsontnak.
info: Gamestar
Crytek is building Crysis 2 on their new state-of-the-art multiplatform game development solution CryENGINE 3.
While it was recently revealed that the game would have sandbox gameplay to a different, yet ultimately familiar environment, and be set in a new style of jungle far from tropical, the newest cover of PlayStation: The Official Magazine blows the lid off the new location, New York, teasing with "Aliens invading NYC? No Problem!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
majd a 3. rész ami már a következõ konzolgenerációra jön...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Az igazságra már csak pár napot kell várnunk, ugyanis a februári PC Gamer, valamilyen furcsa okoknál fogva már a jövõ héten megtalálható lesz az újságosstandokon. Innen pedig már csak egy lépés, hogy az interneten is felbukkanjanak az érdekesebb oldalak."
Töltsük le az internetet!
Trailereket mellesleg a béta tesztekbõl készítik.
Azért volt az a sok szép dolog amit végül nemkaptunk meg. De sebaj.
V2es nanosuit pedig randább lett mint az eredeti. Ezen is fognak dolgozni jó sokat. Emlékezz, milyen volt az elsõ amit publikáltak (és leszavazták)
Végül lett az amit ismerünk, és a Koreai Nanosuit, ami mellesleg szerintem veri az eredetit😛
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
de én eddig nem értem mit mûvelnek, mert amik a trailerekben vannak azok egyáltalán nem illenek az eddigi történetbe... pedig a játék végén már elkezdett felpörögni
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nem valószínû, mert nekik is érdekük minél több kártyát eladni, és az árbeli középkategóriát célozzák meg jobban, mert abban a szegmensben vásárolnak leginkább a felhasználók. Legfeljebb a csúcskategória lenne egy kicsit drágább.
Másrészt tiszta vicc lenne ha az nvidia más területre térne át, hisz legtöbb játék a geforce-okat támogatja, akkor van nekik olyan hogy aegia physx, amit az ati kártyák nem tudnak, egyszóval a vga-piac kispórolása hatalmas öngól lenne.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
csk sajnos az otthoni felhasználásban sok szerepet nemfog játszani ez a technologia. mindazonáltal veri impressziv 😄
jólenne ati-nak valami egészséges versenytárs a vga piacra, mert ha az nv áttér más területre, akkor lesznek szép vga áraink :S
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
De az hogy belelövök egy koreaiba, sokszor 10-15 golyót (...), és utána gumilabdaként pattog. Ha nem hiszed, játsz, vagy készítek neked videót.
Sima Ragdollt beleraknánka, ha nemis euphoriát, és gyönyörû lenne.
Ezt csak szimplán nemértem miért így programozták...
Jaffa, egyetértek veled.
lehet tudni valamit a második rész multijáról?
Legtöbbször csak összecsuklanak, vagy szimplán eldõlnek. Az már fejlesztõi dizájn amit az akciójátékok közben látsz, hogy dupla szaltóval vágódik hanyatt az ipse meg összevissza forog, vagy megpördül...
A látvány végett lett belecsempészve ez a kis "hálivúdi" íz. De én pl. láttam az egyik videón, amin afgán milicisták lövöldöztek az egyik városban, hogy akit lelõttek csak szimplán történt vele a dolog, semmi különös nem volt benne. Csak szaladt végig az utcán a fickó és hátulról ledurrantották, de el sem esett szinte csak lassan leült majd elterült.
Bizony való életbe ez csak ennyi. De a Crysis minden fronton igyekszik a realizmus felé törekedni, úgyhogy lehet kissé szánalmasnak hat ahogy elesnek.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.