CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Igen ott vettem meg, csak az a bibi, hogy ha fizetsz egybõl átrak európai régióba és ott már nem dollárban, hanem euróban kell fizetned <#wave>

Fehercsoki: jó kérdés, igazándiból most volt rá pénz is, meg elvetemült vagyok néha és ennyi összegnek a kamata is elenyészõ 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
EA.com-on a letöltõs verzió 9800FT-ra jön csak ki!

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
És miért vetted meg ennyivel hamarabb?Kb fél év még mire jön.

kifli
énis jobban szeretem a letölthetõ játékot, mint a dvd-seket. Nem kell berakosgatni dvd-t, bárhonnan elérhetõ ahol van net 😊
Az eredeti játékaim nagyrésze ezért steames. (ja meg az akciokra azonnal lehet reagálni, így jutottam 2euroé, tf2-höz 😊)
gduck
Na elvetemült Crysis rajongóként megvettem a játékot. Lehet nem a legolcsóbb (~13e Ft), de jobban szeretem a digitaldownload verziókat mint a dobozosakat. Most már csak pár hónap és lehet tölteni <#idiota>

grebber
Újabb Crytek hír.Mondom én szeretnek szerepelni!

Crytek: Megszûnnek az ingyenes demók

"Cevat Yerli, a Crytek egyik alapítótagja ezt egy, a Develop-nak adott interjújában fejtette ki, amikor is bejelentette, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az év végén megjelenõ Crysis 2-bõl szintén lesz majd ingyenesen kipróbálható demó. Elmondása szerint az ingyenes demók készítése megjósolhatatlan költséggel járna, ami a kiadók részérõl nagy luxusnak számít."

gduck
Értelmesek ezek a hírek 😄 Biztos direkt adagolják így. Picit égõ 😄

kifli
hát boxon nem is fog úgy kinézni mint az 1 highon 😊
KaszaN
Je, hogy tudtam! 😄 Szerintem minden játéknál, ha van pc-s változata azon szebb.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Bence94
nekem perpill a ps 3 jobban bejön...bár továbbra is pc.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

JaSoN HuNTeR
Egy se fút normálisan. Szóval PC felejtõs. Majd még nyárig eldöntöm hogy PC fejlesztés vagy Xbox 360. De valószínû hogy az utóbbi.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kifli
olyan grafiká lesz nálad is simán, mint amilyen 360-on (sõt lehet még jobb is)
Ha valaki tud olyan videót amin normális, olyan trailer van amilyen valamit elmond a játékról az légyszi linkeljen.Gyors választ elõre is kösz!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor>
Én így valami trailer nélkül baromira nem értem a sztorit.Most az Úfók komolyan csak úgy semmivé lettek vagy most mi van!?!?!?!?!
JaSoN HuNTeR
PC-n a legszebb ja igen fél milliós gépen talán . Nevetséges konzolon se lesz sokkal csúnyább. Xbox 360 50k alatt van jobban megéri.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Na ez jól levezették.Benyögték hogy mindenhol ugyanúgy fog kinézni.Utána hogy PS3-on szebb mint Xbox 260-on és most meg a pc-s a legszebb.
De legalább foglalkoznak vele hisz a középpontba kerül!

PC-n lesz a legszebb!

Szega87
megfelelõ HW-vel

Bucser
"PS3 natív felbontása 1920 X 1080"

Ezt honnan a herébõl vetted???

A PS3 ugyanúgy upscalel mint az X360...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KaszaN
Szerintem még mindíg a pc a szebb.

bertino
hülye válasz volt.

vagy nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

valami faca háttérkép nem jött még hozzá?
DarkSector
nem hülye kérdés, mivel tudtomal számításban tud többet, de videókártya az nem erõsebb, de lehet rosszul tudom akkor sorry.
Érdekes hogy legtöbb játékban vagy nincs eltérés, vagy x360-ra szebb élesebb a kép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
hülyekérdés, igen szebb
DarkSector
igen de vajon szebb egy játék ps3-on?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ingyenes CryEngine 3-at tervez a Crytek

Na akkor talán végre lesznek is játékok a Crytek enginejével.
(Ugye tudjuk mennyi készült eddig beülök <#eplus2> )

Muttley
Ez annyira nem újdonság, mivel az
X360 1280x720-ban renderel, majd skálázza fel azt HD felbontásra,
míg a
PS3 natív felbontása 1920 X 1080
Legszebb úgyis PC-n lesz,
csak kell hozzá majd a "the most powerful PC in the galaxy" <#vigyor>

Just do it :)

bertino
ha a legelsõ 3 platform compare összehasonlító videóra hagyatkozunk, akkor igen... végülis szebb a ps3, mint a fosbox.

pár 100 mérfölddel.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kifli
de valszeg lesz különbség, ha azt állítják, hogy minden platformon a legszebb lesz.
DarkSector
ez kamu szöveg, mert nem aszt irja hogy szebb hanem hogy kicsit jobban fut, itt az fps-re érti, mert utána írják hogy látványban nincs eltérés a videóban, és mivel még fejlesztõi, nincs kész ezért ez csak ebben a fázisban nyilatkozzák, nem végleges különbségrõl beszélhetünk.

gduck

soo277
Ja Box ra😞(<#rinya><#rinya><#zavart1>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Muttley

Just do it :)

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

soo277
Halii!
Ha volt már SRY!!
Dobog a szivem 1000el<#wow1><#wow1>

EZE

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector
jah ne kukacoskodj már, tudom hogy manapság nem divator, de annál a mind játéknál, aminél értelemszeren van, ahol nincs ott max a vga driver.<#bee1>

kifli
nincs minden játéknál 😄
Crysisba 2xaa-nál nincs, cs:s-ben sincs, AVP-ben sincs és még lehetne sorolni... (ha van is akkor azt max úgy látnám, ha közvetlen odamegyek valamihez, és közelhajolok a monitorhoz)
DarkSector
jah de minden játéknál van ha ráraksz ha nem...amugy engemis nagyon tud zavarni.

kifli
a recék legfõképp az autókon csúnyák (ajót készlei, lámpák szélei, hasonlók)
DarkSector
jo tudom, énse azt mondtam hogy kerül rá AA, hanem élesebbek lesznek a textúrák, és nem fogod anniyra észrevenni.

kifli
az hogy van-e aa nem attol függ mennyi ram van 😄
DarkSector
jah nem mert nincs annyi ramod. 😊

KaszaN
Nekem very highen vannak a cuccok ésa csúszkák is maxra vannak húzva, 30fpsel megy de egy szempillantás alatt lezuhat 12re is néha. A GTA4 egy optimalizálatlan sz@r. 😄

kifli
azokat a csúszkákat hiába húzom tovább, a recék nem tûnnek el így sem...
Hihetetlen,hogy ez a szar,még egy ilyen marha nagy gépen is ilyen szarul fut

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DarkSector
<#vigyor3>
nah errõl beszéltem. nincs maxon nálad. ahhoz 1600mb ramos kártya kell legalább. Megnéztem 1x a ram unlock-al...
nah ha majd lesz és felhúzod a 4 csúszkát is, akkor majd lehet másképpen fogod látni...😄

kifli
nem mars 😄
VID ezekkel a beállításokkal játszok+realizm iv+ultimate texture pack 2.0 😊

és igen, zavarnak a recék, fõleg a kocsikon...
KILLER2
Valóban hasonlít, nekem is azt juttatta az eszembe. (bocs a dupláért)

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Azért hiába kicsi, ez ronda. A fegyver éles, de a föld textúrája nagyon mosott(szar). Remélem, hogy ezt többet nem látom, mert ez még az elõzõ rész textúráinál is gázabb, pedig ott a talaj nagyon gáz volt helyenként. Nagyon kicsi itt a textúrák felbontása, az a baj. Ha ilyen lesz a kész játék is, na az már tényleg gáz lesz, mert azért ennyire nem kéne visszavenni, mert az optimizálás az nem a textúrák negyedelését jelenti.

Töltsük le az internetet!

DarkSector
Most ugrott csak be vazze hogy az elején a Reval videóban a helikopteres részt a Gear of War-ból lopták, vagy legalábbis kisértetiessen hasonlít rá...😄

DarkSector
amúgy ez minden játékban így van, ezt megfigyeltem...játszok pc-n, és mondom kifényképezek 1-et, azt utána az már elég recés lesz, hiába fixelre ua.
Ienkor azt szoktam, hogy lementem JPG-be, és kicsinyítek rajta, de nem ennyit mint ezen...😄