CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kopiati
Mintha az elõzõben nem csõben mentél volna😊 Mindig volt egy meredek hegy árok, stb... De egy városban gáz a szûkítés... lásd Bionic Commando most egy átugorhatatlan kerítéssel lesz lezárva az utca vége, mert itt jobbra kéne menni... király...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

kifli
az hogy a játékteret leszûkítik az elõzõhöz képes, azt azért lehet sejteni miért van. Azt is lehet tudni az elõzõ rész miért nem jött ki konzolokra.
DarkSector
Amúgy ha már a GoW 2-rõl van szó, érdekességképpen visszautalnék az #590-es hozzászólásomra....nah ugye jól láttam én?...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem is pc-n kell kiprobálni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

No de a Gow2 nem jött ki PC-re....
<#awink>

Shep
Hát ezt én nem bánom ,mert VTOL-ok olyan bénán néznek ki, hogy az valami félelmetes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muttley
Próbáld ki a GoW 2-t. Ha az tetszik, ez is tetszeni fog.
Jórészt annak a sikerén felbuzdulva lesz ez a helyszín.

Just do it :)

Kopiati
Majd a Centrál Park pótolja a dzsungel éhséget, csak a hobókat itt alienek helyettesítik...

Kivi vagyok a VTOL-t miért kellett szaros Blackhawkra, meg helikopterekre visszaváltani futurizmus egy része oda...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hát nekem a Crysis-t éppen a trópusi erdö látványa dobta fel, nemtom milyen lesz a városban tolni....hasonló mint a CityInteractive gamek....
<#fejvakaras>

DarkSector
igazad van, majd akkor az a minden gépre a maximumot hozzuk ki duma meg külön csapat fejleszti az hülyeség szerinted?

nem értem , miért kell elmondani minden egyes topic minden 3. emberének, hogy ne álljon meg a köd közepén, mert nem fog tisztán látni.
ez nem a konzolok miatt van, brutál köze nincs hozzá, ez egy dolgon mûlik a fejlesztõkön, ha a fejlesztõk még ostobábbak és pénzéhesebbek lennéánek, akkor egy wii port lenne mindegyik gépre akkor azt okolnátok, de ugye a fejlesztõknek semmi köze az egészhez...igazis.

nem védeni akarom, tiszta sok, egy olcso konzolnak semmi köze egy drágább pc-hez itt arról van szó, hogy sablonszövegekkel dobálóztok/nak.
valaki kitalálta ezt a baromságot, és ha manapság nem megy pc-n valami, bugos, lassu, vagy csak a piros az narancssárga akkor az azért van mert a fejlesztõk beleadtak apait anyait, de hát a buzi xbox, meg ps3 lefogta a kezüket....
Istenem ettõl hülyét szoktam kapni. ne vedd magadra.

The Protector
és buzi konzolok miatt szûkítik le az egészet.Így helyes mondattanilag és tartalmilag is!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kifli
az elsõ részben nekem tetszett, hogy szabadon kommandózhattam, remélem itt is lehet, és buzi konzolok miatt nem szûkítik le az egészet...
Shep
Tényleg? Pedig azt hittem ez is egy GTA klón.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Próbáltad már?? Ebbõl a pár perces bemutatóból semmit nem lehetett leszûrni. GTA szintû szabadságra ne számíts ez FPS ez nem errõl szól.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Csak nekem tûnt úgy, hogy teljesen le van szûkítve a játéktér?

gman906
Ja + ahogy összedõl az teljesen script.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

FSpofon
az is jó nagy kamu rombolás
belelõsz a falakba, egy nagy varázsfüst felhõ kerül köré aztán eltûnik semmi törmelék meg ilyenek 😛

Arab money

samsung123
nana BC2 pontosan jó példa arra hogy csak az rombolható ami ugy gondoltak hogy rombolható...álfizika van nagyon sok helyen scriptelve sajnos.

ja graf már egész szép fizika kell, mert pcn már 4 mag átlagos és ebbõl 2 áll feleslegesen!!! amit a Nvidia mûvel az csak lassita fizika pcn való eterjedését! õk is tudják ezt és próbálják hibrid csipeket kiadni amin a fizikát egy 250gts számolja mert a gpu is leterhelt, csak nehogy a cput kellejen használni mert akkor rájönnek hogy felesleges népámítás aFiziksz!!!!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

grebber
Csak az a gáz hogy nagyon illúzióromboló szarrá lösz pár bodét meg fát.
A következõ részen meg már nem tudod szétlöni az ugyanolyan fabödét.
Volt singlebe az a fatelepes pálya na mondom apukám széjjel robbangatom a rönköket ja majdnem nem hat rá semmi sem😞
Többet ki lehetett volna hozzni belõle fizika terén.

de van olyan game amiben szinte minden rombolthato. pl BFBC2

grebber
Sajnos ez a baj inkább a grafikára gyúrnak mint fizikára (ésszerûen a fizikát e legnehezebb megcsinálni normálisra)
Hiába mutogatnak itt ilyen olyan havok meg phsyX tech videókat amiktõl magunk alá szarunk ha egy játék nem használja ki azokat a dolgokat.
Pedig pc-re simán lehetne hisz már 6 magos procik burjánoznak mindenhonnan.
Csak baromi sok idõ lenne egy normális szinte mindenre kiterjedõ fizikát létrehozni.Szóval szerintem nem is erre törekednek ilyen nem lesz soha.Max a virtuális valóság ha felcsattintod majd a szemcsit mint a filmekben <#banplz>

Szeretem ha valami szép (ezért nézek állandóan tükörbe<#banplz> ),de inkább legyen egy game 2005-ös graf szintû ,de legyen brutál fizikája mert kurvasokat dob a hangulaton.

gman906
meg a Crysisban a jármûvek fizikája néhol nem volt a toppon.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

samsung123
A véleményem sajnos az hogy a grafika rendben van..kb ez aszint lesz 2-3 évig még mert a konzolok ennyit tudnak. Nem ez abaj!!! hanem hogy fizika számításra nem jut elég teljesítmény! azaz az van mint a 7 évvel ezelötti Half-Life2 ben..hordó, szék felborul, ronybabaefekt ablak törik oszlop kidõl és a fa..egy két viskó(jó estben) 5-6nagyobb elemre esik...Hiába van nálam gránátvetõ, rakéta, tank! stb, ha nem telibe találok valkit felesleges, télafalnak megy neki kb 5 cm elötte nem történik semmi...a legrosszabb valami szétesik valami nem, meg kell tanulni minden játékban mi rombolhotó és mi nem..amit már nagyon unok(gondoljatok bele). A köv generációs konzolok(max 3 év mert a játékfejlesztõ már csak állandóan komromisszumokat kötnek és butítanak, trükköznek) garfikája nem fog hatalamasat nõni, hiszen a 1080p felbontás és a 3d leviszi teljesítményt(pesze szebb lesz ettõl függetlenül, dx11 stb.), és a maradék pedig remélhetõleg a fizika számításra marad!!! amitõl igen komlex fizikát kaphatunk...a fizika most is megvan csak nem élnek vele.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

kifli
nem ojan szar az a gép, egy vga bõvítéssel simán futna. Szerintem konzolon nem lesz szebb sokkal, mint amilyen grafon neked gépen fog futni.
balee4
Én PS3-ra fogom megvenni, gondolom PC-n megint brutál lesz a gépigény, még ma sem fut rendesen az 1. Jó elég szar a gépem, de már úgysem fogom fejleszteni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát ezért kurvára érdemes volt várni! Ronda grafika, pedig HD-ben néztem, és kb 3 másodpercnyi gameplay.
Ha PC-n is butítanak a grafból, akkor annyira butítsanak, hogy egy p4-esen vagy legalább egy dual core-s gépen is maxon lehessen futtatni.

kifli
lowres texturák miatt tuti konzol 😄
DarkSector
szemszögedbõl nézve idiota, mert máshoz vagy szokva.

DarkSector
ez x360-on futott, vagy ps3-on....😄

berlinboy6329
Ez konzolos volt sztem..idióta kontrolleres mozgást láttam benne végig...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

FSpofon
hát ha ez konzolon is ilyen lesz (- AA) akkor meg fog fogyatkozni az unreal engines játékok száma jövõre 😊

Arab money

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Kopiati
Vagy megsült a gép amivel felvették a videót, aztán kapunk egy rendereltet😊

Shep
Vagy PC-s lesz atom szép és szaggat ráadásul a végén kiírják ,hogy 8 magos proci és 4db GTX 480 hajtotta 320*240-ben.

Még 12óra....hát nagyon kiváncsi vagyok rá, mit mutatnak be...

<#fejvakaras><#hehe>

Törölt felhasználó
akkor legalább kiderül h mire készítik elõször. <#vigyor3>
Prince23
Konzolos lesz, ismerve az EA-t :S

grebber
Tökmindegy csak lássam már mozgás közben!

Remélem a PC-s verzióból lesz.
Vagy kapunk egy ronda konzolos gameplayt, vagy egy PC gameplayt, ami ronda, és ráfogják, hogy még nincs 100%-ban az engine.

grebber
Gametrailers-en Gameplay videóhoz!

Törölt felhasználó
mivaaaaa? milyen visszaszámlálás? <#zavart2><#guluszem1>
grebber
Már megy a visszaszámlálás ezerrel 19 óra 18 perc még!

pénteken a GTTV-ben crysis 2 gameplay videó lesz

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
FPS kategoriában simán van keresnivalója.De úgyis az agyonajnár Cod lesz az!

bertino
"A Crysis 2-rõl szerényen csak annyit mondott, hogy "egyértelmûen az év játéka cím esélyese""

rögtön.
2x is...
.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Öt részesre tervezik a Crysist?

Az idei év egyik legjobban várt FPS-e kétségtelenül a Crytek Crysis 2 címû játéka, mely a legújabb hírek szerint decemberben jelenik meg.

Ám a játékot kiadó Electronic Arts már jóval elõrébb jár és egy friss interjúban az EA Partners vezetõje, David DeMartini már a harmadik, negyedik és ötödik Crysis részrõl beszélt. "Biztos vagyok benne, hogy folytatjuk a sorozatot (legalább az ötödik részig) és a Crytekkel való együttmûködést. Megtartjuk, amit megígértünk a fejlesztõknek, akik egyébként remek és hihetetlenül lojális partnereink."

A Crysis 2-rõl szerényen csak annyit mondott, hogy "egyértelmûen az év játéka cím esélyese" és bár most az emberek azon vannak "kiakadva, hogy mennyire jól néz ki, de majd meglátják, hogy ez csak a felszín. A Nanoruhának köszönhetõen ugyanis bármit megtehetünk New Yorkban és biztos vagyok benne, hogy simán felveszi a versenyt a Bungie Halo játékával vagy az aktuális Call of Duty programmal."

info: SG

gduck
"Crysis 2 is due for release for 360, PS3 and PC on the 29th October 2010."

forrás

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
jah a csávó uj, ebbõl most többet megtudtam....😄

grebber
Trailer már ezer éves de a csávó pofázása még nem volt!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit