CRYSIS 2

Oldal 1 / 187Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A CryTeknél vannak a jogok, a Warhead is az ű művük volt egy a Budapest-i stúdió csinálta, megszűnt, de kétlem hogy vittük volna magukkal a jogokat. Konzolra se jött ki anno, mert ez megmaradt PC exkluzívnak. Ha remasterelnék, akkor ki kéne adni konzolr ais.

Szerintem a Wardhead a megszünt magyar studió miatt jogilag nem volna ok. Nem értek a jogos dolgokhoz meg a cég hátterét se tudom ezért csak vakon írogatok, de szerintem (talán/esetleg) ez csak jogi dolog. Bár ilyenkor nem tudom milyen jogok vannak mikor a cég aki csinálta már nem létezik.. Nem tudom passz.

(De a Warhead valóban jó volt. A szinkron dobott rajta hangulatilag de ha jobban mögénéztél egy utolsó gagyi szar volt a megvalósítása mert totál mű volt ha nézted közbe a karaktert meg hallgattad miket mondanak.. beleéléstelen csak bemondom a mikrofonba azt legyen már vége volt a szinkron 90%-a ráadásul fullra nem is jött össze a 3d karakterek szájmozgásával meg semmivel.)

Plusz az a tényező hogy az új konzol generációkra is el lehet így adni újra. Engem az zavar vagy 10 évig ezekkel megint nem tudok rendesen játszani, valamint hogy a Warhead miért maradt ki? Na meg már az egészet pakolhatták volna egy launcherbe, mint a MELE-t vagy az MCC-t.

Már a legelső remastered bizonyította hogy a régi játékokat szeretik az emberek és ha újra kiadják őket jól fogynak. Szóval ehhez sincs sok köze a Mass Effectnek<#eplus2>

Ki mondta hogy köze van egymáshoz a két sorozatnak??? :) Én csak azt mondom, hogy a MELE üzleti sikere bizonyította hogy van pénz a remastered kiadásnak és ez is közre játszhat abban hogy egyben adják ki a Crysis Trilogy Remasteredet.

Semmi köze a Crysisnak a Mass Effecthez.. Már az EA-nek semmi köze a Crysishoz

Jól fogy a Mass Effect LE - praktikus anyagi lépés a Crysis remastered is. Főleg hogy nem sokat kell rajta polírozni hogy szép legyen mostanában is :D Reméljük bele lehet majd varázsolni a magyar nyelvi fájlokat is.

Ahogy a twitter szösszenetekből várható volt érkezik a Crysis 2-3 Remastered is

//www.youtube.com/embed/_b0csk7IdJw

Itt hamarosan bejelentő trailer jön...

Crysis 2 Remastered – Befutott az első kép a játékról

Leszámítva a lineáris pályákat a 2 még ma is megállja a helyét, a 3 meg főkép! Gyanítom a multi ebből is kimarad pedig ütős kis multija volt. Én még azért félek tőle, mert az első remasterből nem csak a multi, de még egy pálya is kimaradt!

NeoMaN
a maximum editionben benne van, most vettem meg 300ft-ért :)

Sziasztok, ha az Origin -en veszem meg a játékot akkor abban már benne vannak a DX11 -es és High Textures biszb@szok??

Köszi a válaszokat előre is.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Tisztelettel kérnék segítséget!
Sajnos a játék eredeti,nem tudom,hogy lanban lehetne e játszani mondjuk gamerangerrel?vagy tungle vagy ehhez hasonlóval??
mindenkinek köszönöm aki tud valami használható modot a több játékos modra.
Sirch
Tavaly tavasszal, mikor megszűnt a Gamespy.

Dency
A multija megszűnt? Nem olyan rég vettem meg mondom nyomom a multit még a profilom is megmaradt a tört verzióból , mindent maxra fejlesztettem, azt most megint nyomnám de nem tud belépni..... Hát a f@sz kivan.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Akit esetleg érdekel vagy játszik a játékkal még -> hamarosan jön!!!

http://www.youtube.com/v/m3xfK1zuheE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
roland4
Már megoldották <#hamm> Írtam a supportnak.
Dehát a dobozos Crysis 2 kulcsot elfogadja az Origin is,termékkód beváltása menüpont-beírod a szériaszámot-megjelenik a játékaid közt.Ennyi.Bármennyiszer letölthetõ.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

grebber
Ezért kell okosnak lenni nekem van olyan játékom ami 6 éve fent van a gépen így sosincs gondom a telepítések számával.

Mellesleg lehet írni a supportnak és adnak még lehetõséget.Nincs lehetetlen,csak tehetetlen!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok, elõre bocs a kérésemért, de amikor megvásároltam a játékot senki nem közölte velem, hogy 3 db alkalommal telepíthetem.
Szóval szükségem lenne egy mûködõ 1.9 -es crack -hez egy közvetlen linkre.

Köszönöm Srácok.....az utolsó EA játék volt amit megvásároltam.

Érdekes üzletpolitika az EA -tõl, nem akarok demagóg lenni de nem tudom mit szólna egy EA felsõvezetõ ha a megvásárolt felsõ kategóriás céges autójával 3 db alkalommal tankolhat és/vagy mehet haza.

A játékon belül nem egy Gamespy account-al kell belépni?Az nem ugyanaz az Origin accountal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

roland4
Sziasztok!
Megvettem a Crysis 2 Maximum Editiont. Minden jól ment , originen használtam fel a kódot, le is töltöttem, de mikor elinditom és multiplayerben be kell lépni nem enged be valami miatt, azt írja hogy rossz felhasználó vagy jelszó. Pedig az origin felhasználóval akartam belépni amivel aktiválva van a játék. Felmentem Mycrysis.com-ra mert azzal is be lehet lépni, látom ott hogy hozzá lehet adni origin fiókot, kéri is az a fiók adatait de mikor leokézom akkor kiírja hogy még nem teljes az origin fiók aktiválás és kéri hogy lépjek be Crysis 3-ba... Meg sincs a játék. Ha meg beakarok regisztrálni Mycrysis.com-ra és be írom a felhasználót amit használok originen is akkor kiírja hogy már foglalt. Segítsetek!!

köszönöm elõre is!!
Magyarítást hogy lehet rátelepíteni a Maximum Edition-ra,mert nekem nem lesz tõle magyar,akárhogy is csinálom?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Köszi még 1x, menni fog ez:)

arty
felbontás 720p, részletességet leveszed, dx11 kikapcsolva, tesszelácio detto kikapcs, tex pakkot nem rakod fel

igy se megy jol??

Forza.

Köszi a válaszodat, igazából csak "lejjebb" szeretnék venni néhol a grafikából.

arty
dx11 patch + textura update fentvan? annál részletesebbre (inkább: másabbra) a hsz-ed alatt található moddal teheted, de én annyira nem javaslom, elég felemás.

az aláírásodban levõ gépnek egyébként sem tesz jót semmiféle "részletesítés", ahoz jóval erõsebb vga kellene

és szvsz alaphelyzetben is igen szép tud lenni a crysis2.... :)

Forza.

javítás: vettem meg :)

Sziasztok, én csak most vetem meg és elsõ alkalommal telepítettem a játékot.
Létezik, valami program amivel részletesebben lehet állítani a grafikát.

Elõre is köszi a türelmes és segítõ válaszokat.

Scany01
akk nem értetél meg és olvasd el még1szer de rendesen

na amúgy is angol most ott tartok hogy Q-gombot kell nyomnom de a controlsban nincs benne hogy mit csinál!

Shep
Minden benne van a controlsban a többit meg amúgy is a szádba rágja a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scany01
olyanra gondoltam pl: álca az e-gomb és leírás hogy mire jó......stb
(most játszok ezzel a részel elsõnek így az újításokat nem ismerem benne)

Egy kicsit pontosíts. A beállításokra gondolsz vagy a játékmenetre?

Scany01
vki ad leírást mi micsoda?(ami nincs az 1-ben funkciók)

maujuri
Szia. Van már rá valami megoldásod? Belebotlottam ugyanabba a problémába, ugyanott ahol te. Esetleg videokari drivert cseréltél már? Vagy ha van már megoldás légyszíves írd meg. köszönöm.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Advanced menü.

Scany01
a játékban hol lehet a grafikát állítani mert csak a felbontást találtam meg?

kill3r21
üdv, srácok olyan gondom lenne, hogy felrakom a cry2õt, 1.9 rá majd magyaritás, elkezdek játszani megy mint atom, de ha újrainditom és kampány folytatása, akkor kidob, hogy a program nem válaszol stbstb, mi lehet nem tudjátok?
kifli
az a belassulás. Nem ugyanaz mint a késés. Késénél megnyomsz egy gombot, és késve reagáll.

microstuttering pl mikor apró pici pillanatokra belassulnak a játékok, de ugyanúgy érzékeli a kattintást és egyebeket.
DarkSector
Én tudom ne nekem írd. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A lag a netes késés, ha mag a játék akad azt angolban általában a 'stuttering' szóval illetik, vagy a 'slugish' kifejezéssel.

kifli
A lag mint fogalom a késést takarja, és teljesen mindegy mi miatt van a késés, és hogy mit okoz.
Monitoroknál tv-knél is azért használják az inputlagot, mert azzal mérik, mennyit késik a bemenõ jelhez képest a megjelenítés.Illetve használják még autóknál is turbolag pl, ami a turbó késést jelzi, mennyi idõ telik el a pedál lenyomása és a turbó felpörgése közt.

DarkSector
Lag-ot nézzétek meg neten mint fogalmat...

Sokan azért találják ki hogy a szaggatás lassúság lagg, mert hasonlít a neten lévõ csúszás-késésre, de mint lag,, az online fogalom...
Offline max magatok nevezhetitek annak. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Tudom másfelé is, csak tévesen.

kifli
nem feltétlen van a lag multihoz csatolva. Lagol a játék akkor is, ha késik a játék ahhoz képest, hogy mikor nyomod le a gombot pl , multi közben 2 féle képpen is lehet lag vagy ha internetkapcsolati gondok vannak, vagy ha a szervergép nem bírja a terhelést.

Tulajdonképpen akkor használják ezt a szót, ha valami nem bírja a terhelést, és akadni kezd miatta a játék. Ez lehet a te számítógéped is, de lehet az internetkapcsolatod, vagy egy szervergép. Monitoroknél tévéknél is használják, inputlag néven.
Scany01
nem a kártyámmal van baj hanem a dual core 1,9GHz-es procimmal

Scany01
nem vagyok kezdõ számítástechnikában de felénk így is mondják minda2õre

DarkSector
Lagg az netes multizáskor van nincs hozzá köze a gépednek.
A lassulás, akadás, szaggatás, a a gép teljesítménye miatt van. :D

De értem mire mondtad. :D

Oldal 1 / 187Következő →