CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(De a Warhead valóban jó volt. A szinkron dobott rajta hangulatilag de ha jobban mögénéztél egy utolsó gagyi szar volt a megvalósítása mert totál mű volt ha nézted közbe a karaktert meg hallgattad miket mondanak.. beleéléstelen csak bemondom a mikrofonba azt legyen már vége volt a szinkron 90%-a ráadásul fullra nem is jött össze a 3d karakterek szájmozgásával meg semmivel.)
Köszi a válaszokat előre is.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Sajnos a játék eredeti,nem tudom,hogy lanban lehetne e játszani mondjuk gamerangerrel?vagy tungle vagy ehhez hasonlóval??
mindenkinek köszönöm aki tud valami használható modot a több játékos modra.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mellesleg lehet írni a supportnak és adnak még lehetõséget.Nincs lehetetlen,csak tehetetlen!
Next PC upgrade: 2022
Szóval szükségem lenne egy mûködõ 1.9 -es crack -hez egy közvetlen linkre.
Köszönöm Srácok.....az utolsó EA játék volt amit megvásároltam.
Érdekes üzletpolitika az EA -tõl, nem akarok demagóg lenni de nem tudom mit szólna egy EA felsõvezetõ ha a megvásárolt felsõ kategóriás céges autójával 3 db alkalommal tankolhat és/vagy mehet haza.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Megvettem a Crysis 2 Maximum Editiont. Minden jól ment , originen használtam fel a kódot, le is töltöttem, de mikor elinditom és multiplayerben be kell lépni nem enged be valami miatt, azt írja hogy rossz felhasználó vagy jelszó. Pedig az origin felhasználóval akartam belépni amivel aktiválva van a játék. Felmentem Mycrysis.com-ra mert azzal is be lehet lépni, látom ott hogy hozzá lehet adni origin fiókot, kéri is az a fiók adatait de mikor leokézom akkor kiírja hogy még nem teljes az origin fiók aktiválás és kéri hogy lépjek be Crysis 3-ba... Meg sincs a játék. Ha meg beakarok regisztrálni Mycrysis.com-ra és be írom a felhasználót amit használok originen is akkor kiírja hogy már foglalt. Segítsetek!!
köszönöm elõre is!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
igy se megy jol??
Forza.
az aláírásodban levõ gépnek egyébként sem tesz jót semmiféle "részletesítés", ahoz jóval erõsebb vga kellene
és szvsz alaphelyzetben is igen szép tud lenni a crysis2.... :)
Forza.
Létezik, valami program amivel részletesebben lehet állítani a grafikát.
Elõre is köszi a türelmes és segítõ válaszokat.
na amúgy is angol most ott tartok hogy Q-gombot kell nyomnom de a controlsban nincs benne hogy mit csinál!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(most játszok ezzel a részel elsõnek így az újításokat nem ismerem benne)
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
microstuttering pl mikor apró pici pillanatokra belassulnak a játékok, de ugyanúgy érzékeli a kattintást és egyebeket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Monitoroknál tv-knél is azért használják az inputlagot, mert azzal mérik, mennyit késik a bemenõ jelhez képest a megjelenítés.Illetve használják még autóknál is turbolag pl, ami a turbó késést jelzi, mennyi idõ telik el a pedál lenyomása és a turbó felpörgése közt.
Sokan azért találják ki hogy a szaggatás lassúság lagg, mert hasonlít a neten lévõ csúszás-késésre, de mint lag,, az online fogalom...
Offline max magatok nevezhetitek annak. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tulajdonképpen akkor használják ezt a szót, ha valami nem bírja a terhelést, és akadni kezd miatta a játék. Ez lehet a te számítógéped is, de lehet az internetkapcsolatod, vagy egy szervergép. Monitoroknél tévéknél is használják, inputlag néven.
A lassulás, akadás, szaggatás, a a gép teljesítménye miatt van. :D
De értem mire mondtad. :D