CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy néz ki November 15 a megjelenés. <#eljen>

gduck
Természetesen VERY HIGH beállításra gondoltam DX10 alatt + FULL AA és AF 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bucser
1920x1080-ban fut a crysis a 8800GT-men. CCP 1.31-el high-ra állítva.

Most full részletességre vagy FUll felbontásra gondolsz? jó lenne eldönteni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Snexi
amõgy éns em vagyok pc párti,mert van ps3-am is,igazából egyikkel sem játszom ma már

Snexi
de nem is a fullt mondtam,konzolon sem fog a pc-s grafika fullján futni...

bertino
nem hiszem, mert messze a legnagyobb badarság.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szega87
cool story bro <#wow3>

gduck
Pedig hidd el 😄 AA és AF és egyéb feature ide vagy oda, játék közben egyszerûen nem igen veszi észre a szemed! Akkor nem képkockázod ki😉
De nem is errõl szólt volna a hozzászólásom, csak arra akartam rávilágítani hogy sajnos a PC-nél jobban is optimalizálhatnák a játékokat <#wave>

Snaxi: sajnos két év kellett ahhoz hogy megjelenjen olyan videókártya, amivel full felbontásban futtatható a Crysis. Amikor megjelent az elsõ béta, majd a játék, az akkor csúcs 8800GTX kártyámmal elmehettem a sóhivatalba 😞 /pedig nem kis spórolás kellett hozzá hogy megvegyem! /

Na mind1, türelmetlenül várom a 2. részt <#circling>

Bucser
A gépigények azért nem változtak, mert a rengeteg multiplatform játékhoz nem KELL erõsebb hardver.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bertino
ehh 😄

Shep
Ezt ugye te sem hiszed el?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rowlend
Azért nem változnak annyira a gépigények mer az Nvidia "lefizetett" pár céget azzal az okkal hogy ne változtassanak sokat a grafikán mer az Nvidia nem fejleszt mostanában erõs kártyákat (Majd most jönnek) és ugye az ATI meg folyamatosan adja ki az erõs kártyákat. És így megveszik az nvidia karikat is

GET OVER HERE!

Snexi
pár éve talán megállta volna a helyét ez az állítás,de nagyjából 2 éve megállt a gépigények rohamos növekedése (jó,nyilván nõtt valamelyest,de én speciel 3 éves géppel highon játszok mindennel,ég a crysis-al is)
nincs az hogy félévente kell új vga hogy maxon menjen
persze ez nem marad így örökké,de az új konzolokig biztos

bertino
fullhd és X360 ?
ehh, távolról is alig ismeri egymást ez a 2 fogalom...

Rage47
miért vársz többet? ha annyira szép grafot csinálnának, nem menne konzolokon😊
gduck
A poén az, hogy a most 5 éves ATI kártyán (ami az xbox360-ban van) fullhd felbontásban zökkenõmentesen fog futni és gyönyörû lesz. Persze PC-n majd 3 kétmagos VGA-t kell üzemeltetni, hogy ne szaggasson <#circling>

UI: nem vagyok konzolpárti!

Szega87
semmi grafikai elõrelépés túlzás! biztos hogy nem a 3éves motor akkori állapota van

"...olyasmiket láttok, amiket még a moziban sem láthattatok eddig."

Akkor vagy valami poligonoktól duzzadó nagyon elmebeteg szörnyet tesznek bele, vagy nagyon szép robbanáseffektet.<#hehe>

Mégis mit nem láttunk még a moziban? <#whatever>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

grebber
De a Crytektõl többet vár az ember.
Hisz mindig kimagaslót alkottak grafikailag erre tessék megállt az idõ 😞
Itt csak annyival lesz másabb hogy városban zúzunk semmi grafikai elõrelépés.De nem is lenne lényeg ha fizikára izomból rágyurnának de ez sem lesz még egy darabig 😞

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Azért nem is ronda 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Snexi
nem sokkal szebb ahhoz képest hogy 3 év eltelt az 1 óta

JaSoN HuNTeR
Hát szerintem X360on vagy PS3on nem lesz ilyen grafikája. Ott olyan Far Cry2õs lesz kb.De amúgy eltudom képzelni majd a gépigényét gépre. =D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fehercsoki
Kíváncsi vagyok konzolokon mennyire lesz szép!Egy jó PCn szerintem sokkal szebb lesz.

DarkSector
bocs ha nagyok a képek, de ha zavaróak, kitörölhettetitek a hsz-mat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Snexi
szerintem hülyén fog kinézi ez az üres város
az addig oké hogy valószínûleg evakuálták a városokat de azért ne hogy már new yorkban utcánként két taxi maradjon

bertino

grebber
A Crysis 2 öt nagy pillanata!

A Crytek legújabb nyilatkozata szerint legalább öt olyan epikus jelenet lesz a Crysis 2-ben, amire mindig emlékezni fogunk.

Elméletben már az idén megérkezik a Crysis 2, ami a legszebb konzolos FPS lesz, legalábbis ha hihetünk a Cryteknek. Igazság szerint hajlamosak vagyunk hinni nekik, mert a Crysis is simán a legszebb játék volt megjelenésekor, csak éppen erõmû nélkül nem lehetett élvezni.

A Crysis 2 viszont nem csak a grafikával hódít majd. A Crytek ugyanis olyan filmekbõl vett ihletet, mint a Day After Tomorrow, vagy az I Am Legend. "Mindkét film egy egyedi New York-ot mutatott be, és szándékunk szerint ez nekünk is sikerülni fog. A Crysis 2 öt olyan pillanatot ajándékoz majd nekünk, amelyekre életünk végéig emlékezni fogunk. A Crysis-ban úgy változtattuk meg a szigetet, ahogyan azt senki nem gondolta volna. A Crysis 2 esetében még durvább lesz a helyzet, készüljetek fel, hogy olyasmiket láttok, amiket még a moziban sem láthattatok eddig." Jól hangzik, nemde?

info: Gamestar

grebber
"Our last question to Cevat Yerli was if Crysis 2 would get modern high-end PCs to their limits as Crysis one did in its time and what hardware would be required to play the game at 1920 x 1200 pixels with 4x MSAA and 16:1 AF. Unfortunately the Crytek founder couldn't comment on that topic yet."

Még nem találták fel ezt a gépet ezért nem tudott válszolni <#taps>

tobias88
Tantárgy keretében tanulnánk elvileg...
tobias88
Elvileg úgy volt, hogy ma a cryengine 3al dolgozhatok, de a suli és a crytek még nem állapodott meg egymással <#zavart2>
Prince23

Kopiati
Biztos valami sy-fy klisét lõnek el... a titkos szervezet, ami megalkotta a nanoruhákat, most világuralomra tör, aminek csak egy szegény amerikai katona állhatja útját...miközben lekaratézik kismillió élient...XD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Bokafix2
Crynet? Ez nem a Crytek-hez kötõdik valahogy? Az lenne a legnagyobb buli, ha az idegenek megszállnák a Crytek központját is, és ez benne lenne a játékban hogy berontanak az irodájukba mikor õk épp a Crysis 3. részén dolgoznak és halomra lövik õket.
Egyedül Cevat Yerli menekülne meg aki bosszúból létrehozza az elit Crynet kommandót ami klónozott génmanipulált crytek tagokból áll. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Szega87
nekem kicsis hasonlít a sztory a new yorkban játszodó predator filmre

KILLER2
Én is erre a rejtélyes harmadik félre gondoltam. Az a gond, hogy attól félek, nevetséges lesz a dolog.
Mindegy, úgyis a Crytek-es srácokon múlik, hogy milyen lesz a dolog. Az alapötlet nagyon jó, a megvalósításon múlik minden (az elsõ résznél is ezzel volt a baj, minden adott volt, de a játékmenet szerintem lapos lett, meg a sok fa is egyhangúvá vált egy idõ múlva, függetlenül attól, hogy most fagyott-e vagy nem). Bár ez a 3. fél nekem akkor is furcsának tûnik. Picit erõltetettnek hatna, ha egy idegen támadás közben beszállna még egy faj 😊

Töltsük le az internetet!

grebber
"Nem elég, hogy az idegenek ott bugiznak New York utcáin, egy harmadik fél (CryNet?) is beszáll az ostromba"

Ennyi.Fagyasztó alienek után jönnek a gyújtogató piromán alienek is mese nincs!

JohnnyNapalm
loooool tényleg 😄D

KILLER2
A megszenesedett hulla szerintem azért érdekes, mert az alienek az eddigiek alapján fagyasztanak. Kíváncsi vagyok, miket újítanak.

Synchronous
"...patkányok rágcsálják a megszenesedett hullákat."

Akkora lol ez a mondat... <#hehe> Mondjuk mindegy, valamilyen állatot bele kell tenni.
Nekem anno a csirkék nagyon bejöttek az 1-ben, jól el lehetett szórakozni velük. Gránátot dobtam közéjük, hordók, épületek tetejére pakoltam fel õket, az ellenség arcába vágtam stb...
De a legtutibb crytek-es állat a szelíd röfi volt a Far cry-ban ami v.milyen oknál fogva mindig beleakadt a kerítés szélébe. <#hehe>
Mondjuk New Yorkban nemigen lesznek ilyenek, de patkányokkal helyettesíteni õket... hát elég vicces. Akkor biztos csatornás pálya is lesz.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

JohnnyNapalm

JaSoN HuNTeR
Vajon mi lesz a története a második résznek? Össze függõ lesz az elsõ résszel?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szépek az épületek!

grebber

JaSoN HuNTeR
remélem jobban optimizált lesz mint az elõdjei.

KILLER2
Persze értem én, csak többnyire a portolás miatt szoktak halasztani egy játékot, ha már egyszer kész van, nem értem, hogy minek halogatni.
De biztos, hogy részben vagy teljesen igazad van, nem értek én ehhez.

grebber
Leírtam a pénz miatt konzolra megveszik pc-re letöltik azért és nagyon kevesen veszik csak!

KILLER2
Nekem akkor sem tiszta, hogy minek halasztani a kiadást, ha elvileg egyszerre csinálják mind3 verziót, mivel csak sandboxban dobálják össze a cuccokat, mert gondolom az engine már kész van mind3 platformra.