CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Most full részletességre vagy FUll felbontásra gondolsz? jó lenne eldönteni😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De nem is errõl szólt volna a hozzászólásom, csak arra akartam rávilágítani hogy sajnos a PC-nél jobban is optimalizálhatnák a játékokat <#wave>#wave>
Snaxi: sajnos két év kellett ahhoz hogy megjelenjen olyan videókártya, amivel full felbontásban futtatható a Crysis. Amikor megjelent az elsõ béta, majd a játék, az akkor csúcs 8800GTX kártyámmal elmehettem a sóhivatalba 😞 /pedig nem kis spórolás kellett hozzá hogy megvegyem! /
Na mind1, türelmetlenül várom a 2. részt <#circling>#circling>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GET OVER HERE!
nincs az hogy félévente kell új vga hogy maxon menjen
persze ez nem marad így örökké,de az új konzolokig biztos
ehh, távolról is alig ismeri egymást ez a 2 fogalom...
UI: nem vagyok konzolpárti!
Akkor vagy valami poligonoktól duzzadó nagyon elmebeteg szörnyet tesznek bele, vagy nagyon szép robbanáseffektet.<#hehe>#hehe>
Mégis mit nem láttunk még a moziban? <#whatever>#whatever>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Hisz mindig kimagaslót alkottak grafikailag erre tessék megállt az idõ 😞
Itt csak annyival lesz másabb hogy városban zúzunk semmi grafikai elõrelépés.De nem is lenne lényeg ha fizikára izomból rágyurnának de ez sem lesz még egy darabig 😞
Next PC upgrade: 2022
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az addig oké hogy valószínûleg evakuálták a városokat de azért ne hogy már new yorkban utcánként két taxi maradjon
A Crytek legújabb nyilatkozata szerint legalább öt olyan epikus jelenet lesz a Crysis 2-ben, amire mindig emlékezni fogunk.
Elméletben már az idén megérkezik a Crysis 2, ami a legszebb konzolos FPS lesz, legalábbis ha hihetünk a Cryteknek. Igazság szerint hajlamosak vagyunk hinni nekik, mert a Crysis is simán a legszebb játék volt megjelenésekor, csak éppen erõmû nélkül nem lehetett élvezni.
A Crysis 2 viszont nem csak a grafikával hódít majd. A Crytek ugyanis olyan filmekbõl vett ihletet, mint a Day After Tomorrow, vagy az I Am Legend. "Mindkét film egy egyedi New York-ot mutatott be, és szándékunk szerint ez nekünk is sikerülni fog. A Crysis 2 öt olyan pillanatot ajándékoz majd nekünk, amelyekre életünk végéig emlékezni fogunk. A Crysis-ban úgy változtattuk meg a szigetet, ahogyan azt senki nem gondolta volna. A Crysis 2 esetében még durvább lesz a helyzet, készüljetek fel, hogy olyasmiket láttok, amiket még a moziban sem láthattatok eddig." Jól hangzik, nemde?
info: Gamestar
Még nem találták fel ezt a gépet ezért nem tudott válszolni <#taps>#taps>
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Egyedül Cevat Yerli menekülne meg aki bosszúból létrehozza az elit Crynet kommandót ami klónozott génmanipulált crytek tagokból áll. <#smile>#smile>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mindegy, úgyis a Crytek-es srácokon múlik, hogy milyen lesz a dolog. Az alapötlet nagyon jó, a megvalósításon múlik minden (az elsõ résznél is ezzel volt a baj, minden adott volt, de a játékmenet szerintem lapos lett, meg a sok fa is egyhangúvá vált egy idõ múlva, függetlenül attól, hogy most fagyott-e vagy nem). Bár ez a 3. fél nekem akkor is furcsának tûnik. Picit erõltetettnek hatna, ha egy idegen támadás közben beszállna még egy faj 😊
Töltsük le az internetet!
Ennyi.Fagyasztó alienek után jönnek a gyújtogató piromán alienek is mese nincs!
Akkora lol ez a mondat... <#hehe>#hehe> Mondjuk mindegy, valamilyen állatot bele kell tenni.
Nekem anno a csirkék nagyon bejöttek az 1-ben, jól el lehetett szórakozni velük. Gránátot dobtam közéjük, hordók, épületek tetejére pakoltam fel õket, az ellenség arcába vágtam stb...
De a legtutibb crytek-es állat a szelíd röfi volt a Far cry-ban ami v.milyen oknál fogva mindig beleakadt a kerítés szélébe. <#hehe>#hehe>
Mondjuk New Yorkban nemigen lesznek ilyenek, de patkányokkal helyettesíteni õket... hát elég vicces. Akkor biztos csatornás pálya is lesz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De biztos, hogy részben vagy teljesen igazad van, nem értek én ehhez.