3885
-
#482 Egyet kell, hogy értsek, igaz sokan fikázzák, de sztem nem lett olyan rossz! A grafika meg úgy jó ahogy van, engem nem nagyon érdekel! -
#481 jobb, mint amit vártam, jobb, mint az első része:)
megy 1280x1024-ben, eddig minden UT3 game ment ilyen felbontásban, tök jó:) -
#480 extrák -
Miskolc88 #479 Grafikát hol lehet beállitani?
-
#478 Belehet azt kapcsolni,hogy a hullák ne tűnjenek el? -
#477 Magyarítása lesz Ibrik jóvoltából, már a tesztelés folyik:D! -
#476 Egyébként meg megsúgom, hogy maxon játszoTTam vele, kivéve az élsimítást, nekem eddig mindenhol elégnek bizonyult a 2x-es. -
#475 Ez neked office PC?
VIcces vagy...
Eddig mindennel tudtam legalább highon játszani átlag 30-40 fps-sel 1280x1024ben, kiéve a Crysist...
Sokaknak még ilyen gépük sincsen, nem kéne leszólni őket!
Az X1650XT-t meg ne becsüld le! -
pzs #474 Sziasztok
Köv problem: ha bekapcsolom az élsímitás akkor elkezd villogni a kép és jáchatatlan. 1 8800 gts-vel nyomom , ha valakinek volt ilyen és tud rá megoldást akkor irja már le légyszíves.
Köszi előre is
-
azriel #473 Én ilyeneket eddig nem tapasztaltam. Nem egyszer figyeltem, hogyha a térdelő társam elé álltam, ő felállt arréb ment pár lépést, majd folytatta a lövöldözést. A gránátdobást mondjuk néha elbasszák nem kicsit, de még belém nem lőttek. Előzékenyen arrébb állnak ha oda akarok férni valahova és netán útban vannak.
A scriptek sajna itt is jelen vannak nem kis mértékben, de legalább nem mindig ugyanúgy reagálnak az ellenfelek minden egyes alkalommal.
Mondjuk ha egy játékot úgy kezdek el játszani hogy a hibáira fókuszálok, biztos hogy a negatív élmények maradnak meg jobban, még ha kisebb is azok száma mint a pozitívumoké. De embere válogatja, nekem a hibái ellenére is nagyon tetszik a játék (eddig). -
Sith #472 Nem tudom milyen csak a videókat láttam a kettővel még nem játszottam de az első rész nem fogott meg (és a videók alapján a második sem)
Régen ez egy taktikai FPS volt aláírom hogy ez csak egy játék de a repűlős játékok közt is van olyan ahol csak repkedni kell és a tűzgombot nyomogatni.. vagy ott a Lock on
Régen nem erről szólt ha nem Rainbow Six lenne a címe hanme Kómandós Játék Vegas 2 valószínűleg nem zavarna ennyire max nem játszom vele
Jó akciódus áték a de a viszonylagos valósághűséghez nem sok köze van olyan Bruce willis film érzés... jó látványos és ennyi :(
Azért a kevlár sem csoda
puska karabély lőszert gyakorlatilag csak a kerámia betét fogja meg P91 vagy az FN57 illetve a lőszer amit ezek lőnek direkte arra lett ki fejlesztve hogy át üsse a golyóálló mellényeket (pld aszem a 3A mellény elvileg megfogja a 7,62 RU lőszert de pld az 5,7mm lőszer ezt átüti) -
#471 Nem a nehézségi szinttel van a gond, hanem azzal hogy hülye az AI. Ha elé állok lelő. És addig lő amíg meg nem halok.
A többi probléma meg baromira nem függ a nehézségi szinttől... Mint ahogy az sem hogy amíg rálátok egy rohadt tetőre üres de amint leereszkedek a magaslatról, kapásból elkezdenek lőni rám fentről.
Viva pályatervezés.
A Casual nehézésget meg kikérem magamnak... Ha Armed Assaultot tudok relistic módban játszani Hard AI-val akkor ezt is. Csak míg ott nemdarál le a sjaát AI-m itt símán megteszi. -
Skyline #470 Az MI sztem nem rossz az ellen fedezi egymás amíg az egyik zárótüzet biztosít addig a másik próbál előretörni,bekeríteni...Tegnap volt egy esemény amit röhögtem,egy L alakú folyosón lelőttem egy csókát berontottam a mellettem lévő szobába,oldalajtón kinyomtam a kis kiváncsioptikámat nézem egy kommandós a folyosó másik részén fedezékről fedezékre kommandózva elindult oda ahol lövöldöztem..ajtó kinyit lopakodok utánna,nézem mitcsinál..Fedezékből bemérte hogy a folyosón incs senki ajtó mellé ment és oldalfedezékből nézett be a szobába majd ment be oda is kommandózni,aztán meguntam és adtam neki egy skulót..Mindenesetre egész életszerü volt amit csinált..:)
A sérülés..Fejlövés még jóhogy megöl egy embert de pl mellényen lőve nemigazán terül el senki 1-2 lövéstől,hacsak nem húsdarálóval vagy csipával lövöm..Ez így teljesen jó... -
azriel #469 Annyival kiegészíteném az előző részekkel kapcsolatos véleményemet, hogy mégse játszottam végig minden előző részét, mert a Lockdown számomra tragikusnak tűnt, úgyhogy fél óra után törlés volt. Na abban gáz volt a karekterek mozgása, meg jó pár más dolog is. -
azriel #468 Nem tudom mi a baj a karekterek mozgásával, nekem pont az miatt tetszik. Szerintem nagyon profin mozognak az egység tagjai (legalábbis a legtöbb mozdulatsor nagyon eltalált), persze mint mindenben, ebbe is vannak hibák. Mondjuk akár a GoW-al vagy a COD4-el hasonlítva is nekem jobban tetszik a mozgás, bár ez is meglehetősen szubjektív.
Végigjátszottam az összes előző részt, azokat is nagyon szerettem, de azok kicsit más kategóriát képviseltek. Ettől függetlenül nagyon tetszik a Vegas2 is. Ez "kicsit" arcadosabb azoknál, de még mindig nem egy COD4 (ami szintén tetszett, de azért nem lehet egy lapon említeni őket) ahol addig özönlik az ellenség számolatlanul, amíg el nem jutsz egy pontig, ráadásul csak mennek előre mint az oroszok, persze ettől (vagy pont ezért) volt neki egy sajátságos, néha idegesítő hangulata.
Én a legnehezebb fokozaton kezdtem (még csak az elején járok), de azért volt 1-2 rész, ahol csak a 3x-i halál után vettem észre egyáltalán, hogy miért haltam meg. Volt olyan hogy amint rálőttem az ellenre, azonnal fedezékbe bújt, és megpróbált a hátam mögé keveredni (volt hogy sikeresen), a gránatokat is nagyon jól (sőt idegesítően jól)tudják használni. Persze van hogy csak néznek mint a moziban, de én eddig tökéletes, hiba nélküli AI-t nem láttam, és nem is fogok szerintem.
A grafika szerintem tűrhető, a karekterek kidolgozottsága tetszik, a környezeté néha elnagyolt, de nekem bőven megfelel. Ja, és nekem is sokkal (nagyságrendekkel) jobban fut ugyanazon a konfigon (C2D 2,8 Ghz, ATI 1950Pro, 2GB RAM) mint az első rész.
Összességében eddig a játék azt nyújtotta amit vártam, pedig ilyen vén fejjel évente max 3-4 játékot játszok végig, de ezt minden bizonnyal végigviszem.
-
#467 "Egyedem-begyedem". LOLL:D:D:D... Tök ari:D. -
#466 Tök ari lányod lehet:). Hallom a széfet néztétek:D. -
#465 Na milyen a játék? Olyan amilyet vártatok, vagy jobb esetleg rosszabb? -
#464 -
tmisi #463 Bár sokat még nem nyomtam, sztem is kb. olyan mint az első rész (igaz abban nem volt havas pálya), a grafika mintha kicsit élesebb, szebb lenne - ugyanazon beállításokkal megy (800x600, low árnyék, blur kikapcs)- nálam nem lett gyorsabb, igaz lassabb sem. De mostmár legalább az akcióknál nem esik az fps, mint a vegas1-ben. Most ezt normalon kezdtem el, így hamarabb ki lehet purcanni, de nekem ez pont jó, ha realisztikus harcra kívánkozik az ember, ott van a GRAW hardon, na az kemény rendesen. Ezért toltam végig easyn. :D -
#462 +1, de azért leírom bővebben:
Fél óra játék után eléggé vegyes kép alakult ki bennem...
A játékmenet a régi, ami nem rossz, de ugye elég sivár, jó lenne, ha azon valamit bonyolítottak volna, vagy legalább a már meglévő feature-öknek kölcsönözhettek volna valami mélységet. Gondolok itt arra, hogy ha már egy fix csapattal kell hadakozni, akkor az szerintem valami kidolgozottabb történet után kiált, illetve választékosabb parancskiadással és lehetőségkkel is lehet mélyíteni az akciókon, növelni a változatosságot, stb.
Ez nem történt meg, sőt! Biztos én vagyok hülye, de a gépem kiváló, és mindent ki tudok hozni a játékból, ami benne van. Azonban ez édeskevés, az első, havas környezetben játszódó pálya valami tetűszarul néz ki, nem akartam elhinni, hogy ez tényleg az. Először valami hibára gyanakodtam, azonnal rohantam is az options menübe, de nem, minden fullon van, ez ennyi. Jó, talán majd a következő pálya, ami már Vegasba kalauzol. Nos ki kell ábrándítsam a reménykedőket: ugyanolyan szar.
És nem a textúrákat fikázom, meg az ilyen-olyan effekteket hiányolom, mert ezeket leszarom, de az egészből valahogy eltűnt az a kicsi élet is, ami még az előző részben annyira ott volt. Ott is voltak csúnya megoldások, de ennyire soha nem húztam a számat, pedig fél éve játszottam végig, szóval nem az igényeim nőttek ilyen nagyot.
Tetézi mindezt a karakterválasztás, hát nem tudom, persze marha nagy fun szakállat meg szalmakalapot aggatni az überkommandósra, de ez most Sims, vagy taktikai FPS? Egyik sem. Tök felesleges feature, de az XBoXgenerációs kölkök biztos kurvára élvezik, nosza, tegyük bele. És sajnos az egész játékról süt ez az igénytelenség...
Egyelőre semmi pozitívumot nem tudok elmondani róla, ami nem valami jó jel, pedig nagyon vártam és nem fikázós kedvemben talált meg... -
#461 Esetleg gondoltál már arra, hogy ne "casual", hanem "realistic" nehézségi szinten próbáld? -
#460 hát tipikus konzol port. Nagy modellek alacsony felbontású textúrák. Egyébként jól fut a 2,5 éves gépemen amibe csak videókártyát vettem. A játékmenet bot egyszerű realitáshoz sok köze nincs. A karakterek mozgása borzalmas (a föld felett csúszás a kedvencem vagy egymás padlóncsúsztatása).
Ennyi maradt mára a R6-ből sajnos. Ami az egyik legjobb taktikai szim volt anno. Kár érte. Az AI símán hajlandó végignézni ahogy 2 méterre tőle agyonlőnek vagy éppen átlövi a fejem ha elé megyek... Grat.
Egyszer végigtolni jó móka lesz, de hosszabbra nem számolok. -
#459 Amikor a teniszpálya fölé berepült a sárga helikopter - na akkor szálltam ki az egészből - nevetséges lett ez az árkád - kár érte -
Leky #458 Én is kellemesen csalódtam a program étvágyát illetően. Az aláírásomban szereplő gépen 1024x768-ban nagyon szépen futott. Nem úgy mint az első rész. -
SZULTA #457 ha levan már írva sry lehet h átcsúsztam fölötte ... ez elég fontos infó lenne...thx -
SZULTA #456 cs fiuk figy senki sem tud választ adni arra h lan ba hamachin akarom nyomatni és kiirja h ethernet problem mint azt már láttam a forúm elején nincs rá megoldás ? ga-p35-ds4 alaplapomvan egy realtek hálokártyával!
thx -
#455 Nem ez van elqrva hanem az egész játékipar ... de hagyjuk ... kipróbáltam, tetszett ... nem az a húdenagydurranás, de tetszik és kész ...
Fegyverek és modelljeik az más tészta de azt hagyjuk ... hangulatos kommandózós ... -
gstup #454 Sziasztok!
Visszaolvastam egy picit és meglepődve láttam hogy néhányan kritizálták az optimalizálást.Nekem egy athlon 64 3000+ proci 1gb ddr és gef 7800gt-vel(nem hurrogni,és lefikázni,ez van ezt kell szeretni ) Vista alatt simán elmegy 1024-ben,habár a játék alapből 1280-ra tette.Nincs persze minden maxon,de medium alá nem nagyon mentem.De nekem igy is szépnek tűnik. Ami viszont nem tetszett,hogy rengeteg fegyvernek ,szinte ugyan olyan hangja van!Lehet én hallom rosszúl...Sebaj.
Üdv Mindenkinek! -
#453 De szar nembirja a game azt alt+ tabot
Meg rafban sincs újítás.Szinte ugyanaz mint az 1 :( -
CitizenX #452 Te meg értelmezd megfelelően, amit beírtak... -
#451 olvass vissza... -
#450 Látszik, hogy nem voltál katona...
A sima "közlegény" vagy "újonc" a legalja a ranglétrának.
Habár Magyarországon a "sima" honvéd"-ből csak egyfajta létezett, néhány más hadseregben - mint pl. az USA-ban is - képességek/érdemek szerint ilyen "alibi" kategóriák is léteznek ("2nd class private" vagy "1st class private" vagy a légierőnél a "2nd class airman", "1st class airman").
A lényeg, hogy ezek valójában mind közlegények (vagy sorkatonák) akik ugyan még nem tisztesek (őrvezető, tizedes), de azért már "letettek valamit az asztalra" és ezzel az osztályozással lettek honorálva. -
CitizenX #449 Hát nem, ugyanis a Crysist összefüggésbe hozva ezzel a játékkal tett egy célzást arra, hogy ez biza el lett kurva. Már ott baromság, hogy a Crysis el lett kurva, de mindegy, hagyjuk.
És ha a 443-as kérdésben megmutatod hol a kérdés egy képről, akkor megtapsollak... -
#448 megyek aludni
Egyébként a játék nekem tetszik. -
#447 Ugye nem esett meg le hogy meg nem probalta ki a jatekot, csak egy keprol kerdezett... -
CitizenX #446 Ja, mint az előbb, igaz? Hehehe... -
CitizenX #445 Jó de ez mivel van elkúrva? Nem fut kávéfőzőkön, oké. És még? Nem ultra-realiszitkus a fegyver arzenál, jaj istenem, de rossz. De mi van még? Nem tudom, én élvezem, és közben nem lapozgatok fegyverújságokat, hogy megnézzem, tényleg milliméterre pontos e a mdellezés. Lapozhatnék orvosi szaklapokat, hogy tényleg feltámadok e, ha lelőnek, de nem teszem.Mert ez egy játék. -
#444 nem gond, gyakorlatilag mindent félreértelmez -
#443 Ez spec a krájszizre vonatkozott :) Bocsesz ... csak arra akartam rávilágítani, hog hiába agyonhájpolt és csodagrafikájú egy game, ha valamivel nagyon elqrják ...