3885
  • davidka003
    "Az AGP és a PCI-E semmiben nem különbözik egymástól"

Ez nem szakember. Teljesen különböznek egymástól.
  • BEAST #321
    acog :p
  • davidka003
    Vista 32bit SP1-et használok.
  • Rainbow15
    Csináljak faq-t?
  • csgj
    Egy számtech bolt főnöke...
  • csgj
    Na, ha már AGP-nél tartunk, itt egy jó hír AGP-s kártya tulajdonosoknak (nekem is), akik még nem próbálták a gamet!

"Can it work with AGP cards?

Hell Yeah,
    Works fine on my 7800GS,
    Running at 1024x768, no AA, medium shadows, Rest high.

Setup :
    E6600
    2 GB DDR²
    7800GS AGP
    XP

AGP still doing its thing "

Nforce-on írta egy srác... Úgyhogy jól megy agp-s kártyával. Magyarán az a gépigény, amit kiadtak, nem volt éppen reális...
  • smusher
    Kíváncsi lennék arra a "szakemberre"
  • csgj
    Én azt hallottam, hogy ez kemény 0,2% plusz gyorsaság, de mindegy... Nem 2x olyan gyors, ez halálbiztos. Amúgy meg eddig minden más játéknak ugyanúgy elég volt az AGP-s kártya is. "Az AGP és a PCI-E semmiben nem különbözik egymástól." - ezt is szakembertől hallottam, nem én találtam ki.
  • NeBby
    Semmiben , csak más a port és 2× annyi az adatátviteli sebesség AGP=8× PCI-E=16×
  • DummyBoy
    AzmiazazAK-n????
  • csgj
    Bocs, de ez hülyeség... Az AGP és a PCI-E semmiben nem különbözik egymástól. Csak más a port. Ettől semmiképpen sem lehet lassabb a játék. Ha nem támogatja az AGP-s kártyákat, akkor sztem nem indulna el a játék, mert nem ismeri fel a kártyát.
  • GazCamp3r
    jaja :S:S:S
  • El Brujo
    ultimate 32 bit en sp1 megy
  • ibrik
    Hát ha idéznéd pontosan azt az üzenetet, akkor okosabbak is lehetnénk...
  • DarkSector
    Mikor webkameráról akarok FACE-t csinálni, mindig kidob egy MESSAGE-t...
    Mi lehet a gond???
  • teddymac
    nálatok is a kábelt keresi ?
    Vista alatt próbálta már valaki?
    Nekem nem indul :(
  • DarkSector
    De miet?
  • Viktor9202
    Nem ujdonság :) Már más jétkokban is láttam ilyet;)
  • GazCamp3r
    Probálta már vki hamachival coop-ba tolni? mert szeretnénk haverral, de vhogy nem akarja :S
  • theodor
    #10-12 O.o
  • theodor
    Nem rossz a terrorist hunt sztem de úgy jönnek mint a zombik... A semmiből hirtelen előbukkan 15 terro oszt csak osztogassad a a parancsot ha tudod miközben 20an szednek. Lone wolf ot meg játszik a halál... 1ébként kb. 10-10 map van.
  • DarkSector
    Gondolom te már próbáltad...
    Mert nálam nem ez a helyzet.
  • davidka003
    Vista tökéletes játékhoz. Semmivel nem lassabb, mint XP-n egy mostani középkategóriás géppel.
  • smusher
    Helló! Aki már esetleg játszik vele, el tudná mondani értelmesen, hány skirmish (terrorist hunt) pálya van benne, és kb. milyenek? Gondolok itt az ígeretekre, hogy Raven Shield újragondolások is lesznek a gammában! Kössz előre is!
  • theodor
    sztem ennek kellett volna anno 1. rész ként megjelenni. A2. rész meg hozná az extrákat nempedig a a javításokat mint ez...
  • DarkSector
    Háát biztos hogy gyorsabb nem lesz, és különbséget sem fogsz látni.
    Manapság egyértelműen XP ha játékokról van szó.
  • DarkSector
    MIVVVVVAAAAAAAAAAA???
  • wander01
    amikor installáltad a windózt és particionáltad a vinyodat 130gb meg maradékra vagy többre, a maradékon (d,e,f akármelyik) a particiot magát nem hoztad létre. windozcd betesz, bebootol, és mielött telepitést inditanál, a c melett a maradékon is hozz létre particiot. utána windozbol már látod és onnan tudod formázni hogy használni is tudd.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Van valakinek tapasztalata arról, hogy mennyivel lassabb a játék vistán??Mert ha lassabb akkor inkább teszek fel xp-t
  • NeBby
    Ez nagyon durva! Láttátok, hogy mikor csinálod a karid webcammal meg tudja csinálni a saját fejedet?
  • teddymac
    Hi másnak is azt irja ki hogy a hálozati kábel nincs bedugva lan játék esetén?
  • DarkSector
    Néhány szektor meghibásodik oszt ennyi.
  • bertino
    igen és ebben az esetben nyilván több, mint a fele köddé válik...
  • DarkSector
    Háát kb ennyi a jó benne, amit elmondtál....
  • DarkSector
    Van olyan is, hogy elveszik bizonyos rész a winyóból.
  • Evin
    Vagy a vinyón van a jumperekkel lekorlátozva a mérete, vagy BIOs frissítés kell, mert akkor az alaplapod nem támogatja az ekkor méretet.
    Vagy átvágtak a boltban.
  • Bence94
    de jó nektek ti itt játszotok én meg a gépemmel szarakodok mert vettem egy 500-as vinyót és szarik felismerni csak 130 gb-ot lát ilyenkor mi van?

ON:a képeket nézve a célkeresztet elég trehányul csinálták meg szar konzolos. első részben jobb volt.
  • theodor
    Qrva jó lett ez a rész! Nemcsak, hogy van benne Ani Alaiasing és méghozzá 8x-os ( ami nélkü xart sem ér ) és érthetővé, kezelhetővé tették. Ja a gépigénye. Az meg sokkal jobb lett nálam legalábbis faxán megy olyan közép és magas között (4XAA,shadow medium,Motion blur medium)
  • bertino