3885
-
#362 megfejellek minnyár olyan szinten zsinóron keresztül, ha még egyet beszólsz... :) -
smusher #361 most mi bajod, köd van -
#360 megtörtént legfrissebb directx installálása, eredmény sajnos :(
-
#359 Pedig azt írták semmilyen AGPsen nem fog futni. De jó! -
#358 Megy! -
#357 AGP-n megy, elindul, működik? -
#356 Látom akkor a gépigény a szokásos mindenkinél máshogy megy kategória mint általában... davidka003 leírnád a tapasztalataidat, mert hasonló gépünk van. Köszi. -
#355 Azt írtam, hogy túl új, de amúgy semmi különbség :) -
Skyline #354 Csak olvasni nemtudok...:D:D:D:D
Bocs...Túl új..:) -
Skyline #353 "Túl jó a vga-d"...ez volt a túlzás:)
-
#352 Szerintem arra gondolt, hogy nem teljesen új driver kell, csak frissebb verzió. Mert ez jön le elsőre a hsz-edből. -
#351 hellosztok, hamachival próbálta valaki? nálam kábelt keres... -
#350 Mért régi az a kártya?
Tudtommal a legújabb GF-ok között van! -
#349 igen, ez már folyamatban van :D
köszi. -
#348 itt van egy régi cikk AGP vs PCI-e itt még azt irják alig van különbség.
Azóta nem tudom mennyit változott a helyzet.
http://index.hu/tech/hardver/vcsm061128/ -
#347 Olvass vissza...#338 -
Skyline #346 Melyik driver?
-
Skyline #345 Azért az picit túlzás volt..:) -
#344 gecc nekem 8800GT legujabb WHQL-es driverével villognak a textúrák összevissza és tök fehér az egész :D -
Puhos #343 Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy műxik-e tökéletesen a game, mert nekem is 9600GT-m van? A 174.74 driver van rajta. -
#342 Visszaolvasás powa -
#341 Túl új a VGA-d :)
Várj egy új driverre. -
Kaslerka #340 Valaki találkozott már olyannal, hogy LAN-ba szépen kiirja, hogy nincs ethernet kábel csatlakoztatva...? -
#339 LAN os gond:
"so i decided to leave it loading for the first level. it took 10minutes until it finally decided to respond...WOW maybe its a bad crack? but it runs so...Rainyday, i dont think it actually "crasshed" its probably just taking its sweet ass time to process. i meet the recommended requirements. so be patient and wait..."
Az a lényege , hogy amikor kiírja (vagy nemtudom mire gondol a first level alatt) , akkor hagyd állni kb 10 percig és jólesz! -
#338 Tölts le frissebb directx et! Ha villog , akkor tuti , hogy az a baja -
kokos #337 Ok kösz!Bizok benne! -
#336 nehezen mivel az agp duplázott sebességű továbbfejlesztett változata a PCI-e. amit mondasz csak önámítás :)
"mivel azt azokat az adatokat , amit használ a vga azt az AGP gyorsabban tudja vinni , függetlenül attól , hogy fele olyan gyors alapból!"
he?? ennek semmi értelme :) -
#335 Ja így érthető, még elég friss hozzá a driver, talán majd a következő verzió javítja ezt.
AGP ügyhöz: Ha olyan rossz vagy nem jobb a PCI-E, minek vesződtek volna a kifejlesztésével? -
#334 És megy AGPs karin a Vegas 2???
Mert még nem jött le az Assassins Creed és X1600osom van AGPs és ha nem működik szétverek valamit! -
kokos #333 9600gt a vidikari -
gyuri12 #332 nem drogoztál előtte? -
kokos #331 Hy!Valami nem stimmel!Másnak is van/vannak grafikai hibáik?Van úgy,hogy nem látom a palikat,lépcsőt,villognak a tárgyak.......hihetetlen!Más játéknál jó minden!!!!! -
gyuri12 #330 ezek szerint cseszhetem a geforce7300-ammal,ugye? -
#329 Ebben amúgy igazad van , sőt én még olyat is hallottam , hogy AGP gyorsabb is vga hoz , mivel azt azokat az adatokat , amit használ a vga azt az AGP gyorsabban tudja vinni , függetlenül attól , hogy fele olyan gyors alapból! -
#328 Van élsimítás. 8 beállítással :P -
csgj #327 Nekem amúgy egy AGP-s, 512 mb-os HD2600Pro-m van... Na mindegy, remélem azért menni fog rendesen a Vegas 2. Crysis-al sem volt igazán gondom. Most legutóbb az Assassin's Creed fogott ki rajtam, de nagyon... csak az is inkább a sz*r egymagos procim miatt. -
#326 Nekem sp1 nincs, ez lenne a baj?
A menű bejön, de a amikor tölti a játékot akkor kilép. -
#325 Webkam hiba:
-
#324 hatalmas baromságot mondott :)) egy 7600gt feletti kari pedig a kraftot a 8x-os agp-n már igencsak nehezen préseli át :) az ilyen régi lapokba tehető procikrol meg ne is beszéljünk :)
#317-ben annak a csávonak valami kőkeményen szutyok hibrid asrock lapja lehet hogy LGA775-ös E6600 mellé agp-s 7600-ot tettt :D -
csgj #323 Pedig teljesítményben nem igazán...