3885
-
#642 Áh...
Írták is játék közbe : "Egy univerzum van eközött és az 1. rész között"
(A multiban legalábbis)
-
#641 Multi mókát én is kiprobálnám :)
-
TBALINT19 #640 Hy. Valakinek csinálta a játék azt, hogy a single rész nem indul, de a terrosist hunt az meg igen, de ott is csak az elsö pálya. Ott lehet játszani, de többinel restartol a gép. Valaki tud segiteni???
THX. HYHY -
#639 most akkor nézz rá az én konfigomra gondolkodj el és azthiszem nem kell nagy okosnak lenned ... elég lámának lenni ahhoz hogy eltudd dönteni mi a probléma forrása mivel hogy az enyém messze nem került annyiba és mégis tökéletesek a hangok hallani lépcsőt padloot sőt hátulrool érkező embereket is !!!
a másik meg hogy kurva nagyképű vagy kéretik visszafogni magad picit -
#638 nem volt rossz csak nagyon laggoltam és kifejezetten kevesen voltunk
talán majd máskor -
#637 Letölthetném ha akarnám, van most kódom FTP-re. De az első rész sem tetszett, akkor ez sem lehet olyan jó. -
#636 Coop-ot nézte valak müködik frankón? -
SZULTA #635 thx müxik! -
#634 olvass vissza -
#633 Jah, nagyon jó volt. De egyébként tényleg nincs sok különbség az első rész és ez között :D A játék menet kb. annyiban különbözik, hogy talán kicsit kevesebb az élet, és lehet futni a játékban. Illetve itt páncélt lehet felvenni és akkor lassabb lesz de erősebb végülis több élet, első részben ezt nem nem lehetett.
Meg nem kellett XP -ket szerezni, hogy lehessen használni a fegyvereket (itt is kicsit feleslegesnek tartom őszintén szólva). -
SZULTA #632 nekem az a problema h
"ethernet cabe not connected"
erre nem tudja vki a megoldást? :S -
#631 Nah , toltuk most egy kicsit, hát bakker a pályák nagyon frankók ! Olyan fasza filingle van párnak , amilyet még sose láttam!
És az egész multi nagyon királyságos! -
#630 Ja én nem WASD-vel nyomom, ezért át szoktam állítani. Kösz. -
#629 Pedig ugyan gy kell mindent mint az előző részben. Az R betüt kell tartani, és utána egér balra húzás. -
#628 Sztem ez felesleges. -
#627 Az első részben, volt olyan lehetőség, hogy fel le lehetett pakolgatni a hangtompítót, na az itt már nincs, vagy ha van akkor melyik gombbal lehet előcsalni, a lézercélzót szintén nem tudom használni, pedig az első részben az is működött. -
#626 remélem ez segít a hamachi-soknak most találtam nem tudom mi de biztos jó:
katt -
#625 A co-opot probáltátok? -
#624 Assault and Defend -ben (vagy Attack and defend?) a bombát kell valahova eljuttatni. A Team leadder-ben meg van a csapatban egy leader, és azt kell védeni, ha jól értettem amíg él addig ki tudnak teremni a csapattársak.
Többit még én se tudom. -
#623 Hsz-edből látszik mennyire értelmes vagy...
Sajnos nekem csak egy Abit AB9 Pro-ra futotta bár nem most vettem, de még mindig 30k Ft körül van újonnan :\
Igazad van, f@szláma vagyok -
theodor #622 karaj hamachin ez a game csak nemértem még annyira mit is kell csinálni... -
CitizenX #621 Nézd, nekem offie pc, ennél jobbal dolgozom a munkahelyemen. Ilyen gépem lenne itton, nem akarnék játszani, az biztos. De ha neked jó, akkor miről beszélünk. -
#620 hat nekem vhogy a regi hamachival sem megy....vista alol is kene müködnie? -
csgj #619 Pff... kár, nekem 1.0.2.5-ös van. -
#618 Én megyek majd szívesen! -
#617 Nah 1. game megvolt , gyretek sokan!!
Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Pass: rsv2
1.0.1.5 ös vagy régebbi hamachival megy CSAK! -
csgj #616 Vá, ez nagyon frankó game! Az első résszel nem játszottam, akkor még gyenge gépem volt hozzá... De ez a 2. rész, a mostani gépen is akad egy picit :P Tulajdonképpen akkor akad kb 2 percig, amikor még először belépek egy bizonyos helyiségbe. (pl vmilyen szobába) Utána minden okés :D -
#615 Elég nagy faszláma lehetsz vagy csak nincs pénz egy normális alaplapra szvsz ! -
#614 Szerintem bármeik tuipusu windows oprendszeren megy nyugodtan lehet proobálkozni !!
Nekem vistán megy !! -
#613 Mindenképpen kell angol xp? -
#612 Hamachiból 1.0.1.5 vagy annál régebbi kell , hogy tudj csatizni! -
o0Gomboc0o #611 Vistara mukodik ez a csel? -
Rainbow15 #610 megyek! -
Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Pass: rsv2
-
#608 Működik! Ezer köszi! -
#607 Ehez kell egy angol nyelvel megáldott XP cd is
(még szerencse hogy van :) ) -
#606 köszi, ezt kipróbálom -
#605 A harmadik részben talán majd sikerül nekik mindkét játékrészre figyelniük egyszerre :) -
#604 Multiban van a sok újítás... nézz vidiket! (sztem nagyon ütős a multija)
Mondja is pár vidiben , hogy az 1 ben nem figyeltek a multira , itt meg főleg arra koncentráltak! -
beef #603 Szóval LAN kábel problémára a megoldás:
Vezérlőpult -> Területi beállítások -> Speciális :
Angol (United States)
Vagy angol XP-nél:
Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced :
English (United States)
Ez nem vicc, ez tényleg megoldja a " ethernet cable unplugged " gondot!