3885
-
CitizenX #442 Kábé mikorra leszel kész vele úgy, hogy hozzáférhetővé válhasson? Egyébként respect, szép munkának tűnik a shotokból. -
#441 mi az, hogy "másodosztályú közlegény" ? -
#440 Nem lehetne ezt inkább abbahagyni?
Amúgy meg átsiklottatok a lényegen... (#418) -
CitizenX #439 Oké, visszaveszke, mert azt mondtad. :D Hogyne már....
Az a konfig meg szerintem egy szarfos office pc, akár tetszik, akár nem. Nekem az. Na, próbálj változtatni a véleményemen... :DDD
Hogy mi számít tahóságnak, hidegen hagy, nem vagyok gamer, így gamer körökben sem mozgok. Egyszóval telibeszarom mit gondolsz. Meg a gamer köröket is. Én itt véleményt fejtek ki, oszt ennyi. Tetszik, nem tetszik, nem érdekel. -
bgabor #438 Nem értek egyet. Alapból nem kellene összehasonlítani a kettőt, a COD4 az arcade shooterek királya, ez viszont egy kicsit szimulátorosabb. -
bgabor #437 Vegyél vissza az arcodból. Az a konfig korántsem office PC, és számos probléma felmerülhet, ami miatt lassabban megy egyes gépeken. Emellett ennnek a sorozatnak már az első része is híres volt a rossz skálázhatóságáról.
Örülj neki, hogy neked jobb géped van, és eszedbe ne jusson leszólni másokét. A legnagyobb tahóságnak számít gamer körökben. -
Skyline #436 No akkor egy vélemény a "kemény kritikádról"..:)
Az opciók menüt kb 1 perc alatt megtaláltam,jóllehet azért mert már találkoztam olyan játékkal amiben az EXTRA opcióba rakták bele...Ha nem találkoztam volna vee akkor lehet 1 perc 2mp lett volna végigkattintani az összes menüt:)
A grafika szar,optimalizálatlan...Ajánlom figyelmedbe (ami hibába kb 2 percre énis beleestem) amikor állítgatod a grafikát kiírja hogy game restart után lép életbe...No énis elsőre elndítottam mindent feltoltam maxra indítom game és pislogtam hogy basszus ez ronda (nagy darabos korlát,emberek,stb..Aztán eszembejutott hogy kiírt vmit hogy game restart:) És hopp máris szépen fut 1680*1050en fullon jólkinézesítve és nembőgök amiért nemnézki úgy mint egy crysis,de nemis mondom hogy ronda,mert nem ronda..Ittott vannak randább textúrák amúgy faja...CoD4 graikáját? Háááát a ráktudja,nemérdekel...Szarul van optimalizálva? Az első rész ennél picit "csúnyácskább" volt és ittott megmegröccent,leesett 20fps-re a konfigomon,ez fullon még a legnagyobbobb csatáriázás közepette is mosolyogva 40 fölött ketyereg 40 alá esni nemláttam...Szar fegyvermodellek? Nemtudom én Cod4-ben is,ebben is mp5tel rohangálok,kb egy és ugyanaz a kinézete:)
Ha fejbetumkolod az ellent mitírjon ki jólvan kisfijam ügyesvoltál?:)
És a legjobb: Ubisoft hozta a formáját...Te teljesen maximalistamódon hülyevagy?:) Gondolom splinter cell,régi r6-ok és még hosszúlehetne a lista (ezek egyébként sikerjátékok joggal) mind hugyfosok..:)
-
CitizenX #435 Értelmezd amit olvasol: Jobbára egyetértett a másik fogyatékos "kritikájával". Ennyit simán ki lehet olvasni abból a posztból -
CitizenX #434 Aha, szóval akkoroptimalizált, ha elfut egy laptopon fullban. :D
Nem majd valós elvárás, hogy teljes pompájában ragyogjon egy tetütré 1650-en és egy alsókategóriás procin, hogyne. Egy giga ram külön vicc. Ugyan már. -
#433 basszus olvass már vissza jógyerek ne csak írkáljál
Ő csak válaszolt a legelső reakcióra
a fikázó srác nem írt konfigot
-
#432 Tudod te mit jelent optimalizálni egy játékot?
Játszhatóvá tenni rengetegféle konfigon.
Ahhoz nem kell tudomány, hogy egy 88 gt dualfaszom akármivel, jól fusson. -
CitizenX #431 Egy lövéstől simán hasalnak az ellenfelek, nem tudom honnan szedted ezt a háromtáras mesét, de azért azon kívül hogy ostoba, elég aranyos. -
CitizenX #430 Kérésnek megfelelően rámutattam, hogy mitől is szar a gépe.
Mit nem ő kezdett? Beokádta a baromságát, ami full megalapozatlan, lévén egyszerüen nincs hardvere ahhoz, hogy érdemben megítélhesse egy mai játék valós szinvonalát és élvezeti faktorát. Ha ilyet tesz, akkor simán vállalja, hogy kiröhögik szegényt. -
#429 Demindehogydeméééér????
Nem létezik, hogy 3-ik évezred, meg mittomén milyen fejlett számtech, meg űberkommandósjátékok, és nem tudnak utánnanézni, hogyan lehet az acog-ot ráheggeszteni egy AK-ra (Arról nem is beszélve, hogy akkor mlért nem raktak már rá egy normális optikát?)
Ez kicsit a krájszisz életérzésre hasonlít ... én vagyok a gigakommandós, úberruhában, majdhogynem istenként ... de 20-30 méterről kb 3 tárnyi bogyó kell hogy agyonlőjek valakit ...
Hjajajj ... félve állok neki ... -
#428 el vagy tévedve , nem ő kezdte az egészet -
CitizenX #427 Szarul optimalizált? Minden maxon, 8x-os élsimítással 55 framem átlagban megvan, de volt itt már 100 felett is nem egyszer. Tényleg deszar.... :D -
CitizenX #426 Taán vess egy pillantást az aláírására: C2D E4300|2G Ram|X1650XT|
Enyhén szólva szánalom ezt a office pc-t játékra fogni, de mindegy. -
#425 mutass már rá hol írta, hogy ócska a konfigja?
A Cod4 -hez képest tényleg kifejezetten szarul optimalizált.
Mint az utóbbi 2 év összes ubi játéka. -
CitizenX #424 Köszönjük, megalapozott, jól kifejtett, intelligens vélemény. -
Skyline #423 A hangokkal nekem sincs semmibajom lehet alaplapra integrált vezérlőkkel van a gond,én SB Xfi extreme audio-val nyomom...Alaplapra integrált szarokat el kell felejteni csak a gond van velük és a minőségük is hagy bőven kívánnivalót,egy ideig énis elvoltam vele szépnek is tünt aztán volt game ami nemindult vele (CnCtibwars),volt amibe a hang akadt..:)
-
#422 sztem szar game::S:S::( -
theodor #421 Námigondoltam volnah az unreal tudja az AA-t. GRAT!!4 -
CitizenX #420 Haláli, ahogy ötfilléres irodai konfiggal rendelkezők opróbálnak labdába rúgni játékmegítélés alapján. Ahelyett, hogy rájönnének: Nme a graf szar, nem a frame kevés, hanem a gépük egy rakat kacat. Már várom, mikor toppan be ide valaki egy GF3-as rommal szent meggyőződéssel hírdetni, hogy szar a játék, mert neki nem fut.
Gyerekek! Akinek csóringer gépe va, az minek prbálkozik? Mariózzon, vagy flash játékozzzon, de szálljon már magába, és ne itt fröcskölje e a habot a szájáról.
Szar géped van=Nem játszol. Véleményed meg nem számít. -
theodor #419 Jó ez... Ami kifejezetten tetszik, h átlehet lőni a tárgyakat. Ez nagyon kellett bele. -
#418 Ízelítő... -
#417 Mintha régebben írtva volna vki , hogy nincs silencer és nem teszik föl a csapattársak annak ,vagy aki most kezdi annak mondom , hogy az R t kell hosszan nyomni -
#416 Semmi baj a hangokkal , megnéztem , és onnan jönnek a hangok , ahol mászkálnak! (Snake cam ba a legegyszerűbb megnézni) -
#415 szerintem az is könnyen meglehet, hogy nem végleges kiadás.
bár menüben 1.0.xxx a verziószám, a hangok se tökéletesek, a grafon sok javulást ugysem fgunk tapasztalni, valljuk be viszont: ez csak egy port.
nekem speciel az első jobban bejött, de ezzel is eljátszogatok :) -
retek683 #414 kellemesen csalódtam a játékba teccik nagyon jó grafika optimizálás jobb mint az egynél annak ellenére hogy szebb grafika van na meg jobb kezelő felület
-
#413 Persze, és ha meguntad, el is lehet adni, mint eredetit! -
Miskolc88 #412 Off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Törttel lehet multizni neten? -
#411 saját képet be tudok valahogy tenni webkamera nélkül? -
#410 Cod 4-ben a távoli látkép volt a lenyűgöző főképp, ebben a közelebbi dolgok szebbek/részletesebbek (u3 enginnek hála), meg a fényeffektek is talán. Itt nem is kinti háború jelenik meg, inkább benti terepek vannak, és arra tényleg jó így ez a motor. Sztem semmi gond nincs az optimalizálással sem, még jobb is mint az előző rész.
Hangokat tényleg sajnálom h ilyen rosszak. Hát az h nem találod meg az options-t könnyen az sztem csak a te bajod :D Tényleg kicsit hülyeség h az extra -kba rakták, de azért megtalálható...
Egyébként ezektől függetlenül teljesen játszható és élvezhető, és még gyenge grafikán is szép. Ha valakinek nem tetszik azt csak sajnálni tudom :D (én sem akartam kipróbálni az első részt, mert inkább SWAT hívő voltam, de aztán rávettem magam, és rá is jöttem h kicsit más stílus:) ) -
#409 Magyar színvonal... majdnem meghaladja a kutyáét. -
#408 Miért mit mondott rosszul?
Grafika szar, mégis kevés az fps.
Ezért rögtön fogyatékos gyökér? -
#407 nem az a baj, hogy nem tetszik, hanem az, hogy ökörségeket írkál -
#406 Well I did have Hamachi running + at top of priority list in Advanced Settings at Network Connections or whatever it is in english, dunno if that is what is making it work. -
#405 most mért baj az nektek hogy nem tetszik neki? -
#404 mit irnak ? -
#403 Te tényleg szerencsétlen vagy...