3885
-
#282 Jah végülis a pisztolyok faxák.
És eléggé jól is sebeznek.
THX
Nem is gondoltam, hogy ez ilyenn egyszerű....
Biztos ki vannak ballanszolva a fegyók:
Kicsi gyenge fegyó - jól látsz
Nagy durva fegyók - félig látsz -
#281 persze, játszd végig gránáttal -
#280 meg tudná mondani, hogy mit lehetne tenni az ellen, hogy ne takarják ki a fél képernyőt a fegyók??????? -
#279 1-et értek! -
#278 Ha csinálna valaki ebből is egy off/warez témát akkor talán a nagy része átmenne oda. -
#277 sg szint -
#276 sztem bummheccsátot neki -
tmisi #275 Na ennek se adjatok fegyvert, mert az erőszakos játéktól majd öldökölni kezd. -
#274 Bár a helyesírás menne neked ilyen jól... -
#273 hi,. Nekem a ,legszeben legyórsaban , megz
az öszes emberttszétlővőm bene .
Legjob, gépel nagy mónitorral
-
tmisi #272 Na itt üthet ki az AGP. Bár lehet hogy nem olyan kártyád van csak a p4-esből gondolom (ha egymagos). Azt olvastam vhol hogy ez csak az ATI-kat érinti (remélem mert nekem Geforce-om van). -
#271 Baromság. Televan a net olyan véleményekkel, miszerint a 2. rész gépigénye alacsonyabb, mint az elsőé. Még eddig mindenkinél legalább úgy, vagy jobban ment, mint az előző rész, a hiba a Te gépedben van. -
timantes #270 a gépigény radikálisan NŐTT! majdhogynem a 3szorosa lett az előzőnek...
Nekem az 1. rész tökéletesen ment 1024x768ban minden HIGHon , árnyékkal , mosódással.
Ez, a 2. rész meg 800x600ban minden low , árnyék ki , blur ki és úgy szaggat ahogyan a Crysis se...
Ezen a gépen toltam:
P4 3,4 GHZ
4 GB Ram
ATI X1950Pro 512 GDDR3 -
#269 Hali! Előző részhez viszonyítva milyen a gépigénye? Valaki aki ugyanazzal a géppel játssza mint az egyet mondjon valamiféle tapasztalatot. -
xido #268 bőven csinos és hangulatos a játék..hangok,zenék jók...karakternél mintha webkamerás fotót is lehetne alkalmazni...?:) -
#267 GRaf nem tetszik szebbet vártam de a game attól még jó lehet! -
#266 Itt már szintet léptem, lvl1-es akármi lettem!
Ja és az árnyékok nagyon jók, egyik ellnfelet úgy vettem észre, a tetőn volt és az árnyéka mozgott a földön, nem volt nehéz kiszúrni!
-
theodor #265 de sztem a call of dutyinál egy univerzumal arréb van.(nem akarok ezen vitázni csak egy megjegyzés) -
theodor #264 az zsear!!! csakmer az 1. rész elég döcögve ment. -
#263 Simán!
Minimum Configuration :
CPU: 3 GHz Pentium 4 Hyper Threading or AMD Athlon 3000
Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
Memory: 1024MB for Windows XP / 2048MB for Windows Vista
Drive Space: 7 GB
Graphics Card: 128 MB DirectX –compliant, Shader 3.0–enabled video card
Sound Card: DirectX–compliant sound card
DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)
Recommended & Preferred Configuration:
CPU: Intel and AMD processors 3.2 GHz
Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
Memory: 2048MB
Drive Space: 7 GB
Graphics Card: 256 MB DirectX –compliant, Shader 3.0–enabled video card
Sound Card: DirectX–compliant sound card
DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc) -
theodor #262 szerintetek egy 8600 ason h futna? core2 amd 4000+os proc 2 gigabácsi rammal? -
#261 A hangok nagyon jól el vannak találva, és elég realisztikus is, ahogy az első részben meszoktuk! Vigyázni kell, mennyit szaladgálunk! -
theodor #260 Csak az a fárnya AA ami teszi kicsit nálam lentebb a gamet a listán. Sajnos az unreal engine nemképes az AA ra... -
theodor #259 Jók lesz ez! (már nekem is csordogál...) :D Az 1. rész nekem nem tetszett annyira sok volt a csicsás effekt... Rem ebben jobb lesz. Na meg az a célkereszt elég híg. Rem. lehet változtatni majd! -
#258 1024x768 minden maxon:
-
#257 Itt most a többi játékhoz viszonyítottam, és nem a majd megjelenőkhoz.
De személyszerint király gémnek tartom. -
#256 Na pont ezt akartam kérdezni, hogy van e olyan fűrészfogas, mint az első rész?
Háát ezzel azé agyonlehet vágni 1 játékot.
Úgyhogy már most előre -1 pont az UBI-nak ha igaz. -
#255 Nyugi, ez csak ahogy alpból a game beállította magát!
-
#254 Élsímitás nuku :( -
#253 Huh ahogy elnézem ez viszont nagyon jó lett. Nekem az Assassin's Creed is nagyon tetszik :) -
#252 Nagyon jó a game! Pár kép tőlem:
-
#251 És az assassins creed se lett olyan fenomenálisan jó. -
#250 Háát EZ AZ!
Ez a hihetetlen, hogy megjelent végre VALAMI!
Ebben az évben csak az ASSASSIN CREED volt egyedül a nagy címek közül....
Se DMC4...se Turok ...Se semmi. -
#249 na megjöttem ide is :D csorog lassan ugyhogy banzaiiii -
#248 Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Jelszó: rsv2
Gyűljünk , holnap ki kéne próbálni , hogy megy e ! -
#247 Else hiszem végre megjelent valami game! -
rush21 #246 Elindul eddig semmi baja!!
-
#245 Ugyanmár, rettentően türelmes tudok lenni ha muszáj. 7 napon kb már nem múlik semmi sem. -
#244 én is röhögnék rajtad ennyi erővel, ha mégis az lenne :) -
#243 Reménykedjünk , hogy nem! De ha mégis , akkoris pár nap és kinnvan... Addig meg demó