3885
-
#522 Még a tegnapi... (amúgy ez az egyik legnagyobb fegyver! átlagba kb akkora a legtöbb ,mint ez célzóka nékül)
-
#521 Küldj egy képet ha tudsz.THX -
UTE1 #520 sziasztok a magyaritás kb mikor tölthetö le a játkhoz elöre köszike -
#519 Én ws ben tolom , egyáltalán nem zavar a fegyver nagysága... -
#518 Háát nem szeretnék panaszkodni, de tény, hogy az Assassin Creed-re több figyelmet fordítottak.
Azt én még mindig ki vagyok akadva, hogy ezek a baszottnagy fegyóktól alig látok!!!
Ráadásul átraktam 1680x1050-be és 1024x768-hoz képest semmi különbséget nem láttam..
Ez 2008-ban már gázos! -
beef #517 Szerintem mindenkinél ezt írja ki, akinél nem megy a multi része.
Nálam is ez van. -
#516 mondjuk riszpekt minden fordítónak, aki veszi a fárdságot, de egyébként egyetértek, egyszerűen van, amit nem szükséges lefordítni. -
#515 kikapcsolod AA-t és nem fog villogni, ennyi a megoldás eddig. -
pzs #514 #474-re senki nem tud megoldás ? vagy mindenkinél ki van kapcsolva a gaméban a szürés ?
-
#513 Mindenki más véleménnyel van róla, nekem jobban tetszik, már csak azért is, mert jobban fut a gépemen:) Ez megdobja egy FPS játszhatóságát azért.. -
#512 -
#511 Van aki ebben eli ki perverziojat, hogy 5 szavas jatekokat fordit, persze a szavak jelenteset, kiszedve mas jatekokbol. Na meg van a masik oldal is, aki 10 eve nyomkodja ezeket a hulye jatekokat es keptelenek megjegyezni angolul azt az 5 szot. Mondjuk az elobbi legalabb nem rinyal azert az 5 szoert, hanem beleteszi a jatekba, cselekszik, tesz, lekoti magat, igy csak az utobbiak tartoznak bele a "hogy a fenebe elte tul a nagy taigetoszi ugrast" taboraba, ami egyre nepesebb...
-
#510 Tényleg teljesen olyan mint az első rész? Kár is kipróbálni? -
#509 minek ennek fordítás?:D mintha fontos lenne a bonyolult és fordulatos történet miatt :D -
#508 Kipróbáltam, igaz, még nagyon az elején járok, de az első rész ilyenkor már magába szippantott, ez pedig hááát....Az egy dolog, hogy szerintem RONDÁBB mint az első, de idáig túl sok újdonságot sem fedeztem fel benne. Remélem, ahogy haladok a játékkal, meg fog változni a véleményem, de idáig eléggé nagy csalódás... -
#507 Ezek szerint nem lesz fordítás?:'( -
#506 Akkor írd már le, hogy ténylegesen milyen felirattal jelenik meg ott ez az ablak (esetleg képmentést róla), amikor a LOGIN-ra kattintasz? -
#505 Hmmm... akkor jól sejtettem, hogy nem az én hibám.
Az a gáz, hogy a nyelvi fájlban pont ennél a résznél nincs semmilyen hiba. Ottvan, hogy minek kellene megjelennie - látszólag nincs semmilyen elgépelés, belebarmolás, stb..., de mégis hibásan jelenik meg.
Biztos valahol a scriptekben van elszúrva valami... -
#504 Egyébként tudnám miért raknak bele ilyen útkereszteződéseket, azt hiszik nem veszem észre a helikopterről, hogy átmennek egymáson a szines kockák :S -
#503 Nekem érdekes módon nem ad sosem ilyesmi hibát. Versus-ban tudok LAN-on hosztolni is, szerver kereső is bejön, COOP-ban is sikerült hosztolni (elméletileg, mert gyakorlatilag belépett a játékba és gépi társaim voltak). LOGIN-nál meg a CD kulcsot kéri egy kis töltés után (nem írtam be).
Valami megoldása kell lennie ennek, mert nekem működik. Nemsokára visszajövök és akkor körülnézek én is. -
GazCamp3r #502 nálam is ez van, sőt, ha a lan-ra kattintasz, akkor meg Kábeled nincs bedugva -.- érdekes, mert van akinek meg megy a game :/ -
#501 2 palya utan:
Elso inditas utan egybol udvozolt mint veteran katona, gondolom megtalalta az elozo resz menteset, kaptam is cserebe sok xp-t.
Grafika kicsit valtozott pozitiv iranyba, foleg a karakterek, de amit az elso resz sotet palyai illetve a vegas fenyei elrejtettek, az elso ket palyan nem sikerult. Iszonyatosan el van nagyolva a palyanak nagyon sok resze, akarcsak az elozonel. De itt nappali fenynel mar-mar gaz, ha eppen kitekinget az ember arra, amerre nem szerettek volna a palya szerkesztok. Egy filmben megneztem amugy Vegas felulrol tenyleg igen csufan fest az eletben is, szoval ezert az egyert, nem a jatekot kell hibaztatni :) Nalam is sokat gyorsult a sebessege az elozo reszhez kepest. Az AI tenyleg tele van hibaval, de mondjon valaki egy jatekot amiben jobban, elvezetesebben reagal a dolgokra, en nem tudnek. Neha tenyleg meg tud lepni.
Ez az xp mizeria nagy hulyeseg mint altalaban minden ilyen jatekban itt se kell sokat varni tole, ha jol emlekszem 20 szint van pl marksman-nel, de mar az elso palya utan valahol a 7-nel jartam...
Lehet, hogy lesznek meg nagy meglepik, de inkabb mondanam ra, hogy egy kiegeszito lemez, mint sem egy izig verig uj resz. Az elozot is szerettem, ezt is fogom majd coopban.
Ja mondjuk sniper puskanal eleg idegesito a celkereszt azzal a bazi nagy piros + jellel a kozepen. Az se artana ha picit mozogna a keze, mert igy vegigrohan az ember egy darab puskaval a palyan realisticon, ha eleg sokat rifle onlyzott COD-ban :)
-
#500 FELHÍVÁS!!!
Most vagy egy lehetséges hibát fedeztem fel az egyik eredeti nyelvi fájlban, vagy valami más történt.
A kérdésem a következő: Ha a főmenüben a "LOGIN"-ra kattintotok, akkor a következő ablakban megjelenik rendesen az angol felirat vagy nálatok is ez van, mint nálam:
-
#499 Akkor mondjuk úgy; Az átlagos konzol használó szintjére butitanak sok játékot! Mi a tökömnek írja ki, hogy heccsát? LÁTOM ÉN IS! Egy CLUB-ba elmegy, de egy R6-ban? Ugyanmár.
Eleve nem értem, egy fps-t hogy lehet kiadni konzolra? (tudom, létezik egér+bill arra is, de 1 nagyon drága, 2 az átlagfelhasználónak nincsen) Kipróbáltam öcsém X360-án a Bioshock-ot... Valami borzalom volt számomra!
Nagyon sajnálatos, hogy a játékipar kezd a magyar kereskedelmi tévék szintjére sülyedni; Sokan nézik, de egy értelmes dolog nincsen benne. MInden a végletekig le van egyszerüsítve, hogy a brazil szappanoperákon nevelkedett generációnak nemhogy az agyát, de lassan a szemét se kelljen használnia... Méghogy heccsát... pfff... -
#498 nem a grafikára gondoltam, a játékmenetre. nekem pl. a mafia2-ben egyáltalán nem hiányozna, hogy átöltöztethessem a főszereplőt... -
theodor #497 Hát én zstem a next genes konzolok szintjére bukgatnak nyugodtan mer nem egy hányadék -
#496 A célkeresztet ki lehet kapcsolni? És tényleg lehet a sajád arcod beraknik a játékba? -
#495 na jó, az még elmegy.
rage47: jaja, sajnálatosan konzolszintre butulnak még az olyan régi nagy nevek is mint mafia a 2. résszel. -
theodor #494 Főleg h félár a 7600 a 8600 meg drága, xar, lasúú, semirekellő.... -
Skyline #493 A kép alján az XP számolás,meg néha jobbszélre kiírja hogy headshot,stb... -
#492 mit vársz egy konzolos game-től?:) majdnem teljesen konzol feeling az egész -
#491 (írígykedik:S) -
theodor #490 8600 GTS fornever X_x -
#489 ezek a pontszámolások, meg kiírások, hogy "na most jól fejbetaláltad az ellenfelet" hol vannak? remélhetőleg nem a képernyő közepén.... -
priluki #488 csá,tudja valaki? lehet hamachival vagy valahogy coop-ba nyomni? -
#487 7600 GT forever:D! -
#486 6600 gt 4 ever:D -
#485 jobb, mint az AC így van:) -
retek683 #484 naon pocsék ne jáccatok rajta pfúú:D -
#483 Akkor ezek szerint nem olyan unalmas mint a AC?:)