3885
  • Fenrir
    576.hu pl...
  • overlocker
    Hol lehet mgvenni?? érdemes? Sztem nem sok ujitás van az 1 hez képest
  • dragon11
    LOL, 1 hét múlva lehet megrendelni galaxisnet-től..

Btw, a multi része milyen tipusú lesz?A Respawn idő mennyi lesz?Milyen matchek?Érdemes-e megvenni?:D
  • xridergabo
    hali! Valaki megtudná nekem mondani hogy mit kell csinálni azon a részen ahol egy helikopter lő rám megállás nélkül?
  • Bence94
    balumann én benne lennék multiban de inkább a vegas-szal játszanék mivel nem sokat tudtam multizni vele.
  • NeBby
    Hol vetted meg ?
  • NeBby
    Nézdmeg kérlek , hogy itt milyen a háttér...
    (azért olyan , hogy egybeolvadjon az egész bannerhely :] )
  • Bence94
    nekem az a kék háttér nem tetszik egyébként jó.
  • cucmalajmc
    a multiplayer megy tört játékkal?

megvettem a játékot, csak kíváncsiságból kérdem
  • NeBby
    Annak a kilógó kéznek az ujjai az eredeti képen is olyanok , nem én vagyok a béna
  • NeBby
    Egy ilyen sikerült hirtelen:
  • Balumann
    Nekem most integrált (Realtek HD) hangkártyám van, és eddig semmi problémám nincs és nem is volt vele.
  • Balumann
    Szerintem felesleges. Lesz egy FAQ amibe bennelesznek az ilyen kérdésekre a válaszol.
    Én viszont szeretnék Hamachis csapatot összeszedni itt is. Függetlenül attól, hogy kinek eredeti, kinek warez. Ha megtudnám venni eredetiben, akkor is a Hamachis csapat mellett lennék. Így azokkal tudunk játszani akikkel szeretnénk. Össze kellene szedni egy 10-14 fős csapatot és vmilyen időközönként játszani (minden kör elején megfelelően elosztva, Ventrilo vagy Teamspeak mellett).

Sajnos Fuel of Wars-nál nem sikerült, pedig GRAW 2-nél korábban nagyon jól bevált, sokat játszottunk és többnyire nagyon jó menetek voltak.

Meg ráadásul ott is próbáltam mint házigazda szervezni csapatot, de sok makacs ember volt, beraktam járműveket erre átmentek másik szerverre... válaszolni sem voltak hajlandóak játék közben sem... Meg ott nagyon soká kaptam meg a házigazda jogot is, már azért is adtam fel.

Egyelőre mondjuk meg kellene oldani ezt a kapcsolódási problémát, mert így h szinte senkinek sem működik nem nagyon fogunk játszani.

Lehet h szándékos hibás verziót kaptunk tényleg. Mind1, addig próbálkozzunk megoldani, de ha megjelnet akkor majd kiderül, vagy majd jön patch ha az eredeti is így bugos.
  • Deajka
    Sziasztok!

Nem tudjátok miért indítja újra a gépet? Videókaresz 7900GT PCI-e és drivert is cseréltem.
    Hmmm?
  • Skyline
    Én sem szeretem,évekig sb live 5.1-el mosolyogtam és szartam a 7.1-es és egyéb nyalánkságot ígérő alaplapi szarokra...Aztán eljött az sb live ideje ,újgép,stb...Alaplapi hang...Az emlékeim: Állandó hardveres gyorsítással baszakodás,recsegő el el menő hangok,de ami a legnagyobb kedvencem volt: a tiberium sun nem volt hajlandó elindulni amíg le nem tiltottam az alaplapihangot..Na ez tett be nekem és mentem hangkarit venni...
  • Fenrir
    Az utolsó 2 oldalnyi hozzászólást végigolvasa nem hinném...
  • Fenrir
    Én alapból nem használok soha alaplapi hangkártyát (a régiek pár hónap használat után elkezdtek rendre recsegni), új alaplap beüzemelésekor első dolgom a biosban a letiltása, sok gondtól és kellemetlenségtől kímélt már meg.
  • Skyline
    20 k-s hangkártya a tököm ,8 pénz körül lehet kapni sb xfi hangkártyát azzal semmi gond,ne a készítőt ócsároljuk már ha az alaplapi szar nemremekel könyörgöm...
  • gettobuxa
    sziasztok

úgy olvastam csak 15-én jelenik meg a játék... ez a reloaded müxik faszán, vagy olyan mint a assassin's c? valaki vitte már végig?

• Fenrir
    Valakivel te engem keversz mert rohadtúl nem támogatom a warezt. A minőséget eddig is és ezután is meg fogom venni. Ha már egy csapat akár évekig dolgozik egy játékon (ami nekem tetszik) akkor az a minimum, hogy ennyivel honoráljam a munkásságukat.

Jah és nem a warez miatt vagyok itt sem, csak informálódom egyelőre. Gondolom te leszel olyan jó és megveszed a legelső boltban, ugye? Vagy nem?
  • Vorpal
    Nem lenne warez nem lennél te sem itt - eszetlen hozzászólások ezek.
  • BEAST #581
    enis igy vagyok vele, szerintem meg fogom venni... bar minden haverom akivel eltervetuk hogy coopban vegigjatszuk kitalalta hogy mekkora szar lett a masodik resz, de attol meg elfer a polcomon az eredeti :p

Teny hogy mar reg nincs meg az utobbi r6 reszekben a jo oreg rogue spear hangulat meg "komolysag" ... de ettol fuggetlenul tetszik :)
  • zeus89
    valaki segitene fontoss lenne !!! #577
  • NeBby
    Amúgy sztem ebbe a részbe inkább az onlinera koncentráltak , néztem vidiket és elég ütős...
  • Fenrir
    Nekem mindegy, de amit kijön hivatalosan is a játék kéne egy külön warez topik szerintem. Én pl tuti megveszem a játékot és nem szeretnék majd 5 oldalt lapozni akármi miatt mert a hozzászólások 80%-a a warez verzió miatt lesz. Unalmasak a "hogyan kell neten játszani?", "miért nem indul el?" meg a hasonló kérdések.

Aki neten akar játszani az vegye meg, ez a játék sem lesz drága.
  • zeus89
    lehet neten nyomulni a játékkal Coop módba? és ha lehet hogyan?
  • Balumann
    Úgy akartam írni, hogy ha beleegyeztek.
  • Balumann
    Én szivesen lennék egyébként a topik házigazdája, ha gondoljátok. Én úgyis sűrűn nézem a forumot.
  • NeBby
    Minnyár elkezdem
  • mama2
    Csak evvel az a baj, hogy nem veszik meg. Mert kijön, akkor mindenki aztmondja:Ez a végleges, ilyen lesz a bolti is. Letöltik, kipróbálják, bugos, hang nuku, szaggat, stb. akkor aztmondják:Megakartam venni, de ha ilyen a bolti verzió(mivel az internetre kikerült az a teljes, bolti verzió ugye), akkor azért se veszem meg, mert ilyen szar. Szóval evvel, semmivel nem lesz jobb a fejlesztőknek, mert, a bugost tették fel a netre, amire mindenki azt mondja ez a teljes, ilyen a bolti verzió. Szóval ha ezt a készítők tették fel a netre akkor, nem lesz nekik evvel jobb...sőt!
  • tommyg
    valami jófajta banner is készülhetne :)
  • Bence94
    helo na sikerült megoldanom a problémát.faq-nak a tárhelyet már lefoglaltam majd valamikor elkészítem csak még egy pár tucat progit fel kell tennem :)
  • tommyg
    de ettől úgyse fogják kevesebben letölteni
  • sz4bolcs
    Szerintem mostanában a gyártók direkt szivárogtatják ki a játékok félkész bugos verzióit, mert ugyan élvezhetetlen, de reklámhúzásnak nagyon jó.

"majd letöltöm kész verziót; majd megveszem a boltban"
  • theodor
    nekemaz az üvegtörés nemtetszik ne nagyon nem. Olyan lehetetlen. Amúgy faxa a game az AI is jó de lehetne azért kicsit jobb is...
  • tommyg
  • Fenrir
    Ki sincs még adva hivatalosan, nem zavar? Ez valami kiszivárgott verzió lehet.
  • csoola
    srácok van egy bug ami idáig egyszer idegelt fel, amikor beromboltunk az ablakon akkor utána az üvegtörés hangja folyamatosan lejátszodott és felbaszta az agyam irgalmatlanull...:D amugy nekem jobban tetszik mint az elsö, egész jo csak most inkább assassinkodok
    Köszi!
  • ibrik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SP történet módban 7 felvonás van.