3885
  • Bence94
    Vegas

Vegas 2

Ez az első rész
  • Bence94
    na kipróbáltam a játékot és máris van gondom mégpedig hogy nincs beszédhang. a grafikáról pedig azt mondanám , hogy sokkal jobban fut optimalizálták .van benne élsimítás ami pedig nem szokott ue3-as játékoknál lenni viszont rondább sokal és tele van grafikai bugokkal.
    íme a képek .képminőséget a fraps cseszte el.
    Vegas:

folyt köv.
    OFF

van egy kis gondom a Fraps-el. Eddig müködött simán, most se a Vistán, sem az XP-n nem akar képet, se videót csinálni. Akármelyik gombra állítom, semmi.
  • o0tomy0o
    Amúgy felejthető játék... Sztem nem szebb mint az első rész, és nem sok ujjítást láttam benne.
  • o0tomy0o
    Megvan! Ugye L alakban lehet mozogni a pályán ilyenkor, a tenniszpálya átellenes oldala felett lebeg a helcsi, akkor el kell futni jobbra a fakerítés tövéhez, lelövöldözni a katonákat akik a tpálya közepéről jönnek, mikor épp nem jön egy sem akkor kicsit hátrálni és kinézni a fa kerítés felett, a helcsi majdnem oldalt áll nektek. Elkezditek lőni az oldalát, kicsit megszédül és átmegy a másik oldalra a pálmákhoz. Ilyenkor gyorsan vissza kell futni a tpálya elejére ahol először feltápászkodtatok, és ott balra is van ilyen fa kerítés. Megint lelőni a jövő katonákat, a helikopter egy idő után elmegy ha nem lövöd akkor is. Utána... =)
  • kaqkk01
    begugoltam a beton mögé :)
  • kaqkk01
    Én szemből jobb oldalon megoggoltam az beton mőgé és onnan lőttem az embereket. a heli egy idő után máshonnan lő, akkor én is átmentem a kerítés másik oldalára, de mindig meghalok én is. Pont ezért néztem ide, hátha valaki tud valami okosságot
  • o0tomy0o
    Van aki túljutott már a tenniszpálya felett köröző helikopteren? Valami tanács? (Nemhogy folyamatosan lő, jönnek katonák is, még rakétázik is...)
  • JohnnySmith
    most "tesztelgettem" egy picit... nem rossz de engem már nem köt le sajna.
  • Fenrir
    Ahogy a kolléga megjegyezte a #277-ben: "sg szint..."

Te megveszed a játékot vagy letöltöd? Kéne egy kis coop nst-s móka :)

• UTE1
    ez igaz! valaki azt irta kint lesz ma a magyarositása is!
  • fanka93
    omg,végülis csak nem fogok visszaolvasni 5-6 oldalt..miszter csuháj dzsíí
  • Csuhai G
    Omg, végülis csak erről szól a topik az utóbbi 5-6 oldalon..
  • fanka93
    csá mindenki,most szedem a gémet,és vkinek vam vmi tapasztalata hogy milyen a játék?
  • UTE1
    az mit jelent hogy ma kint is lesz a forditás?elöre köszike!
  • rvn
    Állapot: A fordítás állapota 100%-os. Jelenleg tesztelés folyik.

Magyarázat: xman kolléga jóvoltából majdnem egy hónapja hozzájutottam a konzol verzióból származó nyelvi fájlokhoz, amelyeket azóta már rég lefordítottam. Viszont a játék PC-s verziója még csak most jött ki (nemhivatalosan...), ezért csak most tudom tesztelni a lefordított anyagot.
  • Bence94
    nem csak összehasonlítás kép.
  • UTE1
    és az már magyar lesz?
  • Bence94
    helo mindjárt beteszek képeket a vegas-ból és a 2. részből.
  • UTE1
    nem tudjátok van hozzá valami tainer? elöre köszike!
  • Viktorr
    Skacok!
    Azt belehet állítani,hogy a hullák netűnjenek el?
    Köszi előre is
  • JohnnySmith
    Ez erős volt picit..... azért faszláma mert kikapcsolja a hangcsippet?
    Hangnemből picit lekéne adni...
  • csgj
    Ugyanez volt velem is... De lecsaptam a tálcára, visszatettem, és már jó volt.
  • JohnnySmith
    Azt hittem sima AB9-ed van.... :)
  • UTE1
    nekem tegnap azt irta a srác már kész van csak teszteli és ma kint is lesz!ezt ibrik irta
  • SgtChris
    Urak! Az miért van, hogy tegnapelőtt feltettem a game-t, játszottam vele, eljutottam x pályáig, másnap indítom, hogy folytassam, be is tölt, de az egér a mozgásra nem reagál... Az egérgombok működnek, de maga a mozgás nem story-módban. Elkezdtem előről tegnap, megint mentés y pályá után és kiléptem..erre ma ugyanaz a szitu. Játék betölt, de nem tudok fel-le és körbenézni... :-(
  • Rainbow15
    Biztos nem csinálja meg egy nap alatt, az nagy munka.
    a menü kis részét magyarosítottam
    link
  • beef
    Hát Terrorist Hunt-ban (realistic + high enemy + 1 respawn) úgy rohanunk végig a pályákon, hogy el sem hiszem. Ezt az 1-ben nem lehetett így megcsinálni, pedig már az is elég árkádos volt a régi R6 szériához képest.
    AI néha jó, néha segg hülye. De nem is vártam mást.
    A fegyver modellek tényleg rondák, ami csak azért zavaró, mert ugye mindig a képernyő jelentős hányadát kitakarják :)

Miért nem tudja a végig játszott pálya után (multi) automatikusan betölteni a következőt?

Számomra olyan Vegas 1.5 érzés, jelentős butításokkal és néhány kidolgozatlan, de jó ötlettel.
  • DarkSector
    ?????????????
  • UTE1
    köszike csak annyit kellet volna irni hogy ma már kint lesz! az 1 rész folytatása az melyik pályátol kezdödik elöre köszike!
  • Fenrir
    Kattintgass itt sokszor egy nap és egyszer kint lesz a link.
  • UTE1
    a magyarositáshoz kell felteni valami mást is hogy majd müködjön elöre köszike! és ma kb mikorra lesz fent? aztis meg köszöném ha egy illetékes vissza irna!
  • Fenrir
    Valaki tegnap kérdezte, hogy hol lehet megvenni a játékot. Ha venni nem is lehet még, de előrendelni már igen:

576.hu

cdgalaxis.hu

Pcdome-nál webárúházában még nem találtam.
  • Fenrir
    Tanulj már meg olvasni, ha nem megy akkor menj vissza általánosba (ha még ott vagy akkor csak pár osztályt kell).

"Én alapból nem használok soha alaplapi hangkártyát (a régiek pár hónap használat után elkezdtek rendre recsegni), új alaplap beüzemelésekor első dolgom a biosban a letiltása, sok gondtól és kellemetlenségtől kímélt már meg."

A saját tapasztalataimat írtam le, nálam egy AC'97-es hangkártya sem volt hosszúéletű mert vagy az igénybevételt (ventri+zene+játék) nem birta sokáig vagy csak egyfolytában olyan alaplapot fogtam ki amin eléggé gagyi volt.

Amúgy ki itt a nagyképű amikor ilyeneket ír valaki?

"Elég nagy faszláma lehetsz vagy csak nincs pénz egy normális alaplapra szvsz !"

Jah te nem nagyképű vagy csak bunkó...

A válaszodra nem fogok reagálni a továbbiakban, nem topikot jöttem offolni vagy rombolni. Részemről ennyi volt a kis verbális csatánk és nem izgat, hogy te nyered-e végül vagy én.

Kthxbye...
  • NeBby
    Nyugi már... ki lesz írva ha lesz!
  • UTE1
    nem tudja valaki mikorra teszik fel a magyaritást és ha már fent van honnan lehet letölteni elöre köszike!
  • DarkSector
    Nekem TFT-m van.
    16:10 szokott kijelezni.
  • NeBby
    16:9 , ha PC monitorod van...
    Mivel én TV n tolom ezért nekem 16:10
    4:3 meg gondolom tuodod melyik
  • DarkSector
    Namost ha van egy adott felbontás, akkor higgadtan megkérdezném, hogy még milyen méretarányt válasszak mellé, hisz eleve a felbontás már adja magát.