3885
  • Fenrir
    Azért kíváncsi lennék, hogy milyen a verziószáma ennek a wareznek. Eléri egyáltalán az 1.0-át?
  • Riddick21
    fogyatékos gyökér...
    persze, kijött egy ilyen játék, ami minden aspektusában egy szarfos, csak azért, mert nem fut a kacat gépeden, persze basztad megvenni is és most olyan ökörségeket fröcsögsz, hogy "kevés az fps".
    csak azért, mert apuék bekötötték a netet, még nem kell feltétlenül mindenről elmondanod a tyúkszaros véleményedet.

"Szerintem az ubisoft hozta a formáját."
    Ha ez így van, örülhetünk. Az egyik legnívósabb kiadó.
  • Nesztea
    Nah írok egy kemény kritikát, Aki szereti az ne olvassa el. Szoval, szerintem ez a gém nagyon szar lett. Ezt azért is mondom, mert az optimalizálás pocsék, a grafika szar és kevés az fps. A hangok borzasztóak, a menü is, 2 órát kerestem míg megtaláltam az optionst.
    Nemvagyok egy nagy rainbow six rajongó, de aki azt mondta hogy a cod4 grafóját lekörözi, azmég nemlátta fullon a cod4-et. Játékélmény pocsék, 1 lövésböl meghal az ember, ha szarrá tunkolod a fejét semmit nemir ki. Fegyverek modellje pocsék, ien ronda ak-t a világ nemadott ki még magából. Szerintem az ubisoft hozta a formáját. Bocsi 20 perc gém után uninstall. Jóét bb
  • Prince of Máté
    Én majd a nanoruhát fogom a Crysisból :D
    Act 2 vagy 3-nál van.
  • 5c0rp330n
    Jóhogynemmár Q3-ból akarod átvinni a BFG10k-t :)
  • CitizenX
    Ezt az eksönt nem kicsit bénáztam el. :D
  • NeBby
    Dolgozok a LANon , de sajna nemműködik az amit írnak a neten :[
  • urbijoe
  • tobias88
    súlyos hiba: sujos
  • Riddick21
    CoD4-hez sem kell, de az erre köröket ver látványban...
    Mindegy, ha olyan fasza lesz, mint az első, akkor leszarom, hogy néz ki.
  • Prince of Máté
    Ja, de ehhez legalább nem kell nagy gép.
  • urbijoe
    nekem mikor elinditanám a single playert akkor 10 percig tölt aztán kilép sujos hibával és a monitoron a szinek kurva rondák lesznek ,csak az urainditás segit
    miért?
  • Rainbow15
    Ubi reklám
    Csináljak egy FAQ-t, vagy nem szükséges?
  • Riddick21
    Így néz ki max grafikán?
  • NeBby
    Hehe
  • Puhos
    Itt meg tudod nézni.
  • Mr Bishop
    Hi !
    a DOOM 3-ból a BFG-t át lehet vinni a játékba ?
    Lehet, hogy láma kérdés...
  • Nesztea
    Hellósztok! Most szedem a gémet, mindjárt lejön és azt szeretném kérdezni, hogy egy c2d 2,2 2 giga ddr2 és egy 8600gt 512ddr2 fog futni 1024 highon rendesen? a másik az hogyha multizni akarok hamachin menni fog? olvastam hogy problémák vannak, de valaki multizott már vele hamachin? Köszönöm előre is és Jóét mindenkinek!
  • teddymac
    lehet nincs bent a multis rész ?
  • Balumann
    Az eax csak ilyen effektek ha jól tudom, itt most nem azzal van a gond, azok nagyon jók. Csak a hangirányok, a távolsági hatások hiányoznak. És ez tényleg azért is furcsa, mert az első részben viszont tényleg NAGYON jók voltak. Multiban is szinte hangról megtudtam állapítani h merről mozog valaki és milyen távolságban, még hátulról is.

Egyébként így az elején tartva, 1. rész nekem jobban tetszett.
  • trogerzsiger
    Hali!

Demo nincs mi?
  • tobias88
    ez az elején van? mert nekem ilyen nem volt
  • wander01
    esetleg valaki tud megoldást a multiplayer parára? nagyon nyomnánk :) de sehol semmi info nincs rola...
  • Prince of Máté
    " Az még rendben is lenne, hogy nincs 5.1 csak sztereo.
    Ha ezt úgy 2001 környékén mondod, akkor még elnézem, de 2008ban legalább egy EAX 3.0 minimum követelmény...
    Hangok télleg nem jók benne. Én most nyomom először, az első résszel nem játszottam. Nekem még szokatlan az irányítás, elsőre nagyob ben tetszik a játék, később lehet megszereztném, csak az a baj h ugyanezt mondtam az AC-re is, és azóta el sem indítottam.
    Viszont jó dolog ez az arc integrálás, kár hogy abszolút nem hasonlít rám, úgy nézek ki mint egy kommandós kutya
    Végre nekem is elindult :)

Elég brutál részhez értem!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A tornateremben igen veszett hentelés volt, tetszett ahogy a mászófalról csak úgy repültek a terroristák, ehehee
  • NeBby
    Köszönjük Emese!
    Ha kicsit utánnaolvastál volna , akkor tudnád , hogy nemcsak a PC s verzsönbe vannak ilyen gondok...
  • Kaslerka #375
    Ha tévedek, ne bántsatok :)
  • Kaslerka #374
    Szerintem mondhatjuk, hogy ez nem a full verzió. Az hagyján, hogy lanba nem megy, de hogy internetes sign alatt is csak egy értelmetlen krix-kraxot ir ki, igy elég egyértelmü, hogy ebben bizony nincs multiplayer, igy NEM full.
  • theodor
    "Silencer on" parancsolol aztán "silencer off" és marad a hangtompító. Kisseb bugok vannak azé....
  • Balumann
    Nah nem lett rossz a játék, sőt. Megmaradtak az előző rész tulajdonságai is, ebbe mostmár lehet splintelni is. Érdekes módon optimalizáltabb is mint az 1. rész, sokkal tisztább a kép (ami u3 engnes játékokról szinte egáyltalán nem mondható el).
    Én egyedül a hangokkal nem vagyok megelégedve. Mintha teljesen eltűnt volna a térhatás. Az még rendben is lenne, hogy nincs 5.1 csak sztereo. De akárhogy forgolódok mikor beszélt a legelején az a parancsnok, előlről jött. De ugyan ez vonatkozik mindenre amikor az emberek csinálnak valamit, szemből jön a hang mikor mellettem cserél tárat. A távolságot sem lehet már érezni, 10 méterre vok az ajtóktól és úgy hallottam, mintha itt lennének előttem 1 méterre.
    De ugyanakkor a tér érzet megvan, nem mono a játék. De előző részben nagyon ütős volt az is. :(
  • bertino
    vagy lehet, hogy nem is vista driver, nem is látom honnan lehetne leszedni :D
    majd keresgélek még.
  • bakvarnyu
    Van pár Raven Shield pálya pl Oil Refinery, Villa, Import-Export.
    De nem teljesen ugyanolyanok pl, a refinery az nappali és vannak plusz ajtók- szobák is; a villára meg rá se ismerek elsőre.
    Jó jó de annyira nagy szám, a RavenShield még mindig jobb:)
    Micsoda faszság, hogy nem lehet kihajolni.
    Simán megy AGP s kártyával.
    buzi ubi..

• bertino
    ok kösz, csak ez vista driver, én meg XPn nyomulok :)
    végülis cak jó lett.
    de hihetetlen, hogy a mai világban ilyen gondok vannak néha, patchben remélem orvosolják azért.
    tobiasnak meg köszönet a tippért, ami végülis bevált.
  • Skyline
    4800 x2 2 giga memó 8800gt oc vista alatt 1680*1050 minden maxon és faszán fut még a csaták között is:)
    bertino ha segít vmit: 169.35 van fenn és hibátlan..:)
  • bertino
    most blurral variáltam és jó lett...
    azért ez borzalom így :D
    de legalább normálisan fut.
  • NeBby
    Pedig nekem az megoldotta
  • tobias88
    leteszed nullára és kész, blur meg közepesre, nekem így lett normális a kép
  • bertino
    de, 8x-os, de már azzal is variáltam, ki is kapcsoltam, és csak ezzel a gameval van gáz, assasin's creed meg minden más hibátlan, szal gőzöm sincs, majd lesz valami, egyenlőre ezen a véleményen vagyok :)
    de csalódás, mert első részt nagyon szerettem.
  • Eisenhower
    esetleg élsimítás nincs bekapcsolva?