• azriel
    Nem tudom mi a baj a karekterek mozgásával, nekem pont az miatt tetszik. Szerintem nagyon profin mozognak az egység tagjai (legalábbis a legtöbb mozdulatsor nagyon eltalált), persze mint mindenben, ebbe is vannak hibák. Mondjuk akár a GoW-al vagy a COD4-el hasonlítva is nekem jobban tetszik a mozgás, bár ez is meglehetősen szubjektív.
    Végigjátszottam az összes előző részt, azokat is nagyon szerettem, de azok kicsit más kategóriát képviseltek. Ettől függetlenül nagyon tetszik a Vegas2 is. Ez "kicsit" arcadosabb azoknál, de még mindig nem egy COD4 (ami szintén tetszett, de azért nem lehet egy lapon említeni őket) ahol addig özönlik az ellenség számolatlanul, amíg el nem jutsz egy pontig, ráadásul csak mennek előre mint az oroszok, persze ettől (vagy pont ezért) volt neki egy sajátságos, néha idegesítő hangulata.
    Én a legnehezebb fokozaton kezdtem (még csak az elején járok), de azért volt 1-2 rész, ahol csak a 3x-i halál után vettem észre egyáltalán, hogy miért haltam meg. Volt olyan hogy amint rálőttem az ellenre, azonnal fedezékbe bújt, és megpróbált a hátam mögé keveredni (volt hogy sikeresen), a gránatokat is nagyon jól (sőt idegesítően jól)tudják használni. Persze van hogy csak néznek mint a moziban, de én eddig tökéletes, hiba nélküli AI-t nem láttam, és nem is fogok szerintem.
    A grafika szerintem tűrhető, a karekterek kidolgozottsága tetszik, a környezeté néha elnagyolt, de nekem bőven megfelel. Ja, és nekem is sokkal (nagyságrendekkel) jobban fut ugyanazon a konfigon (C2D 2,8 Ghz, ATI 1950Pro, 2GB RAM) mint az első rész.
    Összességében eddig a játék azt nyújtotta amit vártam, pedig ilyen vén fejjel évente max 3-4 játékot játszok végig, de ezt minden bizonnyal végigviszem.