3885
-
#562 Hány Act van a játékban? -
#561 és integrált hangkártyával rendelkező lapok egy részével is jó a hang. -
#560 5k-s kártyával is jó a hang. -
#559 Na ez nekem is megvolt az Assassin's Creednél(azóta már letöröltem a fenébe). Ha ez is ilyen akkor nem tudom mit mondok:P. Pedig az Ubi jó játékokat szokott kiadni(SC,akkor a régi Rainbow Six játékok, Far Cry, és még sorolhatnám), de az ideiek azok valamiért nagyon nem jók(de lehet hogy a warez miatt.) -
#558 Az eaxos csak a térhatásokon segít -
#557 Elegem van ebből az ubisoftos szemétgyárból. Először az Assassins Creed, most a Vegas 2. Már előre elment a kedvem a FarCry 2-től. Hogy miért?
Loading, loading, loading, tetőtér, szép téli táj, lépéseim hangja sehol, lemegyek lépcspn, no hang, bemgyek az ajtón, mindenkinek mozog a szája csak én nem hallok semmit. No ,akkor legyen először az EAX driver cseréje, amit itt javasolt valaki. Változás nuku.
Akkor marad a DxDiga/Hang, Hardveres gyorsítás visszavétele.. Így jó.
Áruljátok el, hogy lehet így valamit kiadni? Vagy hogy lehet így feltörni játékot? Nem értem.
Ja és elhiszem hogy a 20ezer fortinos SB hangkártyákkal jó a hang. -
#556 nem akarok beszólni, de ez nem chat... probálj meg 5 percenként beírni egy postot, de inkább 10 percenként és ne egy percen belül 5x
köszi -
UTE1 #555 az elsö rész szebb volt! -
UTE1 #554 a vérnél kockás a kép biztos lesz javitás hozzá! -
#553 Hát nem tudom, de mintha az előzőrésznek szebb lett volna a grafikája. Ennek szemmel láthatóan homályosak a textúrák. Vagy legalábbis annak tűnik. Lehet ezen még valahol állítani? -
#552 Sztem ez télleg vmi beta , ennyire szar nemlehet , hogy pislog a hulla
Ez , majd nézzétek meg ha itt tartotok:
-
retek683 #551 srácok mi lehet a baj ha semmi se jön fel ? csak kék csikook meg ienek eddig ment rendesen pls help!+++ -
Balinthun #550 hi ! hogy lehet még egy profilet csinálni a játékban ??? -
UTE1 #549 köszike! -
UTE1 #548 irtam neked a privit!
elöre köszike! -
#547 sry..z., még csak a románítás van kész, de holnapra feltoljuk -
#546 -
UTE1 #545 mikor lehet letölteni a magyarositást meg az a kérdés kell valamilyen kcd kulcs? elöre köszike! -
#544 Nemártott volna átállítani a képarányt -
#543 Úgy mondanám, hogy valakinél jól működik, másnál meg nem.
Hogy miért? Passz...
Számomra az a lényeg, hogy nem az én hibám.
Akkor tesztelem tovább a fordításomat, javítom a hibáimat.
Ja...
Az azért kicsit túlzás, hogy 4-5 mondat van benne és azért nem érdemes magyarítani... -
UTE1 #542 jaja de a játék inditásnál kért cd kulcsot? köszike! -
#541 Nagyon bénának és idegesítőnek találom. főleg, hogy irtó gyorsan kell reagálni ha észreveszel valakit. -
#540 Jah tudom, csak azért mondtam, hogy ez hülyeség hogy nincs különbség, csak annyi hogy a képernyőn nem nagyon jön át.
Íme 1680x1050-ben:
-
UTE1 #539 a játék elinditáshoz kell valami cd kulcs? elöre köszike! -
csgj #538 WTF?! Nem mozog az egérrel a karakterem! :O Menüben működik a kurzor, de a játékban nemtok vele körbenézni a karival... lol már. -
#537 De van benne... -
#536 Jah akkor valszeg ebben sincs élsimítás.
Amúgy valóban nem sok különbség van. -
#535 Amikor a LOGIN -ra kattintok, akkor a CD kulcsot kéri, nem kerestem még CD kulcsot, annál tovább nem jutnák.
KÉP 1 (loginre katt utáni töltés), töltés után, CD kulcs
Versus esetén rámegyek a LAN-ra és utána Host vagy Join kép, ez pedig a LAN szerver kereső: kép
Senkinek sem jönnek be ezek? :S Pedig nem állítottam ezen semmit még. -
G18XM8 #534 Semmi különbséget nem látok az első és második rész grafikája közt, egyébként kiadták már ezt, vagy mikor fogják. -
UTE1 #533 akkor holnap reggel jön a magyarositás? -
UTE1 #532 a hang fájz hogyan lehet letölteni hogy jo legyen a hang? -
UTE1 #531 köszike! -
#530 Szvsz élőben többet kitakarnak a fegyverek :)
Egy kis on .. tegnap játszogattam még egy picit ... semmit sem állítottam el, terrorist hunt, első pálya, minden alap ... AI és a scriptek ... nemkicsit voltam ideg a teleportálós terroristáktól ... viszont amikor jobboldalt a 10-ik terrorpista akart lejönni a kötélen, aminek az aljánál ott álltunk 3-an ... mindegyikért kaptam 3 xp-t, mert leszedtem a kötélről ...
Hurrá ... -
#529 reggel -
#528 Az meg a másik -
#527 A hang azért rossz , mert az UBI rossz eax drivert használ!
Rainbow Six Vegas 2\Binaries be másoljátok be EZT és jó lesz a hang! -
UTE1 #526 mikor jön ki a magyarositás elöre köszike! -
#525 élőben is ennyit takar a képből mert vhogy célozni is kell nem? -
#524 Bár 1024 be is meglestem , úgy már télleg alig lehet tőle látni
Még 1 kép:
-
#523 FC2 reklám LOL
Amúgy THX a képet.
Itt valahogy jobban fest.