4158
  • PrisonMan
    Tényleg nem rosszból, nem is szidom Árpit, de az a kép kész:

Érdemes nézegetni a csillagszuletik.tv-t, olyan képek vannak..
  • rcstuning
    olyan, mint a flám, csak rosszabb :)
  • cs511
    Mi az a flém?
  • SHADOWEYES7
    Hányszor szóljak még ,hogy fejezzétek be, a legközelebbi OFF, vagy flém gyanú, és repültök!
  • cs511
    Nem unjátok még? Ha rcstunig utálja a 4for dance-t akkor had utálja már! Miért kell bas*ogatni? Szólásszabadság van nem?
  • rcstuning
    Az előző hsz ancsie18-nak ment. sorry akyyy
  • rcstuning
    Melyik mondatom volt az, amelyikben másra akartam erőltetni a véleményemet? Neked muszály mindenbe beleszólni? Nem sok barátod lehet...
  • rcstuning
    Tudjátok, ha tudom, hogy ekkora vita lesz belőle, nem is "mondom" el a véleményemet.
    Nekem nem tetszett, de a tiszteletet megérdemlik. Mivel én nem adtam meg, már nem tudom visszacsinálni, mert leírtam. Ha meg azt mondom igazatok van, akkor meg cinikus vagyok. Egyébként meg sorry, ha felkorbácsoltam a kedélyeket, de ilyen vagyok. Az Úristen így köpött a földre, így is fogok felszáradni.
    Peace
    Spoiler

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Testépítő versenyen vettem részt, ezért voltam a szinpadon
  • saradawn
    Szia Peti! Te is fórumozol? Megnéztem a videóidat. A karácsonyi dal egyszerűen gyönyörű, a Fa Nándor meg tiszta őrület :) persze pozitív értelemben!!! Ha ennyire tök jó dolgokat csinálsz, mért a Hosszú fekete hajjal indultál? Kár...remélem azért hallok még rólad!!! Pusza!
  • Guilty01
    rcstuning: a barátság kérdése nem rajtam áll vagy bukik, én mindenki felé ugyanolyan nyitott és közvetlen vagyok. Legalábbis igyekszem az lenni. Nem azért kérdeztem, hogy mit csináltál a színpadon, hogy ezzel kihasználjalak, vagy bármiféle előnyt kovácsoljak belőle:) Csak kíváncsi voltam. Ha te ezt valamiféle hendikepként éled meg, akkor elmondom, én is álltam már színpadon, zenei illetve zsonglőr előadással, ha gondolod, szidhatod bármelyiket (bár remélem nem fogod:)).
    Sztem a Blacktime-ra gondolsz, hát igen, ha jól tudom ők világbajnokok, úgyhogy tőlük elvárható volt ez a színvonalas szereplés. Kötve hinném, hogy a 4fordance ezt az egész Csillag születiket kudarcként éli meg, főleg hogy vmi szereplési lehetőséget is kaptak, már nem emlékszem hol:)
    ancsie18, köszönöm a kommented, kezdetben én is így gondolkodtam, most már kezdek megenyhülni vele szemben, de amíg csak olvassa a hozzászólásaimat és nem AKARJA megérteni (mert ez itt a nagy gond) azok mondanivalóját, addig én tehetetlen vagyok. Ha nem áll be valami változás a viselkedésében akkor tényleg hagyom a francba az egészet:)
  • SHADOWEYES7
    Egyenlőre kivárok :)
  • ancsie18
    Szerintem itt az egyik alapvető probléma az, hogy elbeszéltek egymás mellett. Jelen esetben rcstuning újra meg újra leírja a magáét, míg meg nem unod a válaszadást, és részéről ez a vita megnyerését fogja jelenteni, függetlenül attól, hogy valójában ez a vitakészség teljes hiányát jelenti, mert tulajdonképpen semmi pluszt nem szerzett a vitából, a saját véleményét akarta mindvégig csak rád erőltetni, és a te véleményedet fel sem akarta fogni, mert végiggondolta volna egy percig is, belátta volna, miről beszélsz. Nagyon okosnak hiszi magát, pedig a hozzászólásai mindent elárulnak. Szerintem ne foglakozz vele.
  • akyyy
    gogogo
  • rcstuning
    A tiszteletet megérdemlik, de azt Polgár Péter is megérdemelte volna a Náraytól az első adásban...

Most őszinte leszek hozzád. A 4for dance egyik produkcióját sem néztem végig, mert amikor az elsőt megláttam, azt kérdeztük egymástól barátnőmmel, hogy mi ez? A táncos produkciók közül sokkal színvonalasabb volt aaaa nem tudom mi volt a nevük, de azt hiszem az elődöntőben estek ki és sokan voltak. Ők tényleg showműsort csináltak, bár az sem érdekelt. A 4for Dance inkább valami sziházi előadás volt táncos formában számomra, de nem élveztem. Ne próbáljuk meggyőzni egymást szerintem hogy mi színvonalas és mi nem, mert mások vagyunk. Abban igazad van, hogy könnyű lefikázni névtelenül mások élete munkáját, de nem hiszem, hogy én teszem egyedül. Te engem szúrtál ki magadnak és ezt a mai napig nyögöm.
    Azt hogy mivel álltam színpadra, azért nem szeretném megmondani, mert biztos jönnél azzal, hogy annak mi értelme és hogy attól sem lesz előrébb a világ. Nem is állok már színpadon, pont ezért. Persze most mondhatod, hogy milyen hülye vagyok, hogy ezért nem állok színpadra. Az igazság az, hogy már fontosabb dolgom is van, mint hogy a szinpadra készüljek. Sok lemondással jár és pont ez az, amiért nem érdemes csinálni. Majd a 4for dance is rájön, hogy mennyi mindent tehetett volna azidő alatt, míg gyakoroltak. Persze lehet, hogy nekik ez nem lemondás, hanem az lett volna az, ha nem gyakorolhatnak.

Szerinted leszünk mi még barátok?
  • Guilty01
    Röhejes vagy,te tényleg ennyire nem érted a szavak jelentését??
    Ki mondta, hogy marha kemény dolog,és hogy nem tudnád megcsinálni? Annyit mondtam, hogy ha ez nekik boldogságot jelent, ráadásul nem csak magukat,hanem a közönség egy részét is szórakoztatják (Igen,most lehet elsütni százhuszadszorra is azt a mondatodat hogy te leszarod ezt a pattogást), akkor megérdemelnének egy minimális tiszteletet.

Továbbá azt mondod, hogy attól nem lesz előrébb a világ,ha valakinek a tánc az élete. Mert akkor mitől lesz? Attól, ha leszánalmasozzuk, meg legagyizzuk azt aki ki mer állni a színpadra, és nem csak hogy ki mer állni, de még egy elképesztő színvonalas produkciót is tud nyújtani?? (Jó,tudom, ezt neked nehéz felfogni, de azért megköszönném, ha végre elárulnád, te mivel léptél színpadra... csak puszta kíváncsiságból)

Az a bizonyos "igazad van" beszólásod hát enyhén szólva is ironikus töltetű volt, főleg ha figyelembe vesszük az előtte elmondottakat. 3 sorba taglalod, hogy mért nincs igazam, aztán meg azt mondod igazam van. Ja, bocs.

Nem rokonom egyik sem. Sőt, a közeli rokonságom egyik tagja sem táncol ilyen szinten, de vannak ismerőseim, akik elég aktívan nyomják, és látom, hogy nekik ez mennyit jelent. Könnyű dolog ám lealázni a másikat, még könnyebb kibúvót találni arra, hogy mért nem csinálom utánuk, de ha arra kerül a sor, hogy te is letegyél valami színvonalasat az asztalra akkor már nagyot koppansz,he?:)

Lehet véleményed, mint ahogy mindenkinek lehet. Én csak rávilágítottam (legalábbis megpróbáltam rávilágítani) a véleményed primitív voltára. Nem kívánom, hogy vitatkozzunk, ha nincs hozzá kedved, tőlem elvonulhatsz, nem akarok stresszes napokat okozni neked így az ünnepek idején:), csak arra kérlek, hogy ha már mondasz valamit, akkor azt ne csak úgy odabökd, hanem megalapozottan jelentsd ki. Mert utána mentegetőzhetsz napnyugtáig.
    Ahogy tanult kollégám mondaná, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. És mennyire igaz...
  • adsa
    köszike!!!:) a dvd nincs meg?
  • rcstuning
    Ha te sem vagy oda érte akkor meg minek állsz ki ennyire értük? Azért mert sokat dolgoztak? A kőművesek többet dolgoznak és még a hobbijukra sem marad idejük. Szóval nem mond nekem, hogy a tánc az egy olyan marha kemény dolog és én nem tudnám megcsinálni. Tudod nekem lenne időm megcsinálni, ha érdekelne, de les*arom. Számomra értelmetle az ugrándozás és kész. Miért kell felidegesíteni pitiáner dolgokkal. Neked rokonod valamelyik, hogy ennyire melléjük álltál?
    Érdekes, ha azt mondom igazad van, akkor egyből nem állok kki a véleményem mellett, de ha azt mondom, hogy értelmetlen ugrálás, akkor nem értek hozzá. Most már véleményem se lehet úgy, hogy ne kössön valaki belém? Döntsd el végre mit akarsz tőlem, mert már csak mi visszük a topicot. Szia
  • Guilty01
    Ha nem akarsz vitázni,akkor tőlem ok. Azt hittem van benned annyi tartás, hogy vállald a saját igazadat. (Mellesleg nem azt nem fogadtam el, hogy neked nem tetszik a tánc - tekintve hogy én sem vagyok oda érte -, csak az volt fölöttébb gusztustalan ahogy lenézted a táncosokat)
  • rcstuning
    Már egyszer befejeztem ezt a vitát, de látom nem hagyod. Nekem nem tetszik a tánc, ezt fogadd el. Nem tudom, hogy a 4for dance milyen szinten műveli ezt és nem is érdekel, mert nem szórakoztat. Nem játszom számítógépes játékokkoal és szinpadon nem olyan dologgal álltam, ami előrébb viszi a világot. Ha a 4for dance látott volna a szinpadon, biztos azt mondta volna, hogy milyen hülyeség ez és hogy a tánc sokkal értelmesebb dolog. Igazad van ok? Tényleg fáraszt már ez az egész.
  • Guilty01
    ne legyél már ennyire retardált... Te tényleg azért tartod értelmetlennek a táncot, mert nem viszi előrébb a világot?? Akkor mi viszi előrébb? Az értelmes számítógépes játékok,meg tv műsorok? Ők nem azért táncolnak, hogy az hasznos legyen, hanem mert ez nekik boldogságot jelent(tudom,ezt neked nehéz felfogni...), és másokat is szórakoztatnak.
    Ha ez neked nem tetszik, akkor hajtogasd csak azt a mondatod, hogy tök értelmetlen dolog. Megkérdezhetem hogy mivel álltál színpadon? Az biztos valami olyan dolog volt, ami elképesztően fontos a világ fejlődéséhez.

Persze,ha ki akarsz táncolni a kérdések elől, akkor folytathatjuk Karácsony szent ünnepe után, addig még van időd gondolkozni vmi jó kibúvón:)
  • rcstuning
  • lemongrass
    ne is említsd... az álmai azóta is az emlékeimben élnek! :D LOL!
  • rcstuning
    Jól van hagyjuk. Azért érdekes, hogy ebben a topicban egész máshogy viselkedsz, mint a barátok közt topicban...
  • lemongrass
    szólásszabadság van! ennyi! örülj a linknek! meg tanu'jj' meg 'hejesen' írni! csak h legközelebb is 'lehaggya' Árpit a Kovácsovics!

/ja meg még annyit, h az #585-ös nem az #584-esre ment, hanem az #578-asra.../ úgyhogy nem csak írni nem tudsz, de olvasni sem!!!

ennyit rólad!
  • Marci0115
    nem csak utálom ha oylat fikáznak aki normális
  • 89
    te bizonyára értelmes gyerek lehetsz...
  • Marci0115
    Bulldog Karácsonytszerencsére árpi nincs a CD-n... sajna a kovácsovics meg igen!
    nos kedves lemongrass nemtom mér kell efajta megjegyzést tenned, énse irom le hogy a k*cs*g árpi nyerte meg ,sztem kovácsovics messze lehaggya árpit , tuti "bunda" az egész ,nah ennyit rolad
  • joe1980
    Igazad van,de nyugodtan jöhetnek a büntetö pontok.Állok elébe.:D
  • mama2
    De ha nem tudsz táncolni, akkor ne szold le a 4fordance-t. Tudod mekkora megeröltetés volt ez? Hogy heteken át ilyeneket megtanulni, és a szinpadon, el táncolni. Na mendegy. Tényleg hadjuk abba a vitát, mert karácsony van, és az elvileg a szeretet üneppe.
  • lemongrass
    vó't má' ?

Csillag Születik - Tracklist

01. Toldi Viktória - Listen (Beyonce)
    02. Polyák Rita - Éjfél
    03. Kocsis Tibor - Your song (Ewan McGregor)
    04. Janicsák Veronika - Stop (Sam Brown)
    05. Rontó Kitty - Nagy Utazás (Presser Gábor)
    06. Balogh Brigitta - It's oh so quiet (Björk)
    07. Szegedi Zoltán - Play that funky music (Wild Cherry)
    08. Karacs Ildikó - Boldogság, gyere haza (Cserháti Zsuzsa)
    09. Ádok Zoltán - Fever (Michael Buble)
    10. Boros Réka és Kiss Linda - Don't speak (No doubt)
    11. Jaffa - Pöttyös gumilabda (Jaffa saját szerzemény)
    12. Möller Zsolt - Komolyabb kéne (Zsolt saját szerzeménye)
    13. Torzsa Gabriella - "Hopp ide tisztán.." népdalok
    14. Toldi Anna - Greatest love of all (remix) (Whitney Houston)
    15. Kovácsovics Fruzsina - Ironic (Alanis Morissette)
    16. Bíró Gergely - Gyimesi-mohácsi népdalok
    17. Bon-Bon - Csilag vagy (Főcímdal)

Csillag Születik CD

jelszó: jimyke

Bulldog Karácsonyt! /szerencsére árpi nincs a CD-n... sajna a kovácsovics meg igen!/
  • lemongrass
    Joe! tool sok az elnézés.... félsz a büntetőpontoktól mi? :D mi páran már beszívtuk Árpád vezér miatt!
  • simirizsa
    Jólvan akkor szar ez az egész csak azért néztük mert volt bene pár jó csaj Ámen
  • SA2B
    csak azér nyert az utasi mer féltek hogy rasszistának nézik őket:P
  • rcstuning
    Tiszta röhej, hogy fas*ságokon vitatkozunk. Szerintem s*ar volt a produkció.
    Egyébként álltam már színpadon, de nem próbáltam meg táncolni, mert nem tudok. És tudod, hogy miért nem tudok? Mert értelmetlen dolognak tartom. Ettől nem lesz előrébb a világ, hogy valakinek a tánc az élete. Tőlem aztán táncolhatnak, de hasztalan az egész.
    Ja és nem hobbim lefikázni senkit, csak leírtam a véleményem úgy, ahogy te is a tiedet, mégsem mondom, hogy neked meg az a hobbid, hogy lefikázd azt, aki lefikáz másokat.
    Kezd fárasztani már ez a vitatkozás, ezért javaslom hagyjuk. Megkövetek mindenkit, aki szerint a véleményem sértő volt ebben a topic-ban.
    Boldog Karácsonyt. Peace
  • SHADOWEYES7
    Jó lenne abbahagyni a vitát, ezen már úgysem tudtok változtatni.
  • Guilty01
    #573: te aztán rohadt kompetens vagy a témában öcsém... álltál már egyáltalán színpadon?? Próbáltad már valaha is megcsinálni azokat a "tök égő" mozdulatokat, amiket mondjuk a 4fordance-sek csináltak? Abba bele se gondolsz, hogy egyeseknek a tánc az életük és imádják csinálni??
    Nekik ez a hobbijuk, neked meg az, hogy mindenkit lefikázol aki neked nem tetszik. Valamiért kreatívabbnak érzem az előbbit...
  • joe1980
    Szerintem ha árpit elhivnák ovodába délután elaltatni mesével a kölköket,abbol nem alvás lenne hanem bujócska,mert az összes gyerek elbujna félelmébe az orditásátol :).Én kérek elnézést :).Biró Gergő nyikorgása helyett zenét hallgatnék inkább.De inkább nem bántom (ez nem bántás lenne) inkább féltés ,hogy szerintem ezt ő se gondolta komolyan.Maradjon meg a Lego-zásnál,az éneklést bizza azokra kiknek tényleg szép hangjuk van.Én nem tudok énekelni,azért maradtam meg a PC-nél,a drumandbass-nél,nekem ez jó.Ez nem bántás akar lenni.Nem akarok senkit megbántani.Én kérek elnézést!
  • rcstuning
    Te nem értesz engem. Nem azért nem csinálom utánuk, mert nem vagyok olyan ügyes, hanem mert tök égés, amit csinálnak. Egyeltalán a tánc egy kiba*zott nagy fas*ság. Egy haverom fogalmazta meg jól a tánc fogalmát:
    Tánc - A levegő rezgő mozgására végzett értelmetlen emberi cselekvés.

Szóval nem azért "fikázom", mert rosszul csinálják, hanem mert csinálják. Ha egy ovodás csinálja, azt mondom nem gáz, betanították neki, kénytelen csinálni... De felnőtt emberek kiállnak a szinpadra x-szer és tök ugyanazt elugrálják más-más ruhába és még a döntőig is eljutnak... Bár ez a kis Utasi is bejutott... Gondolom ilyen emerek miatt, mint te.
    Ja, Boldog karácsonyt!
  • lemongrass
    árpit évente 1x 1 fókuszban mutogatják majd, h hogy sikerült eltapsolni a zsét!!!... mert, h ebből karrier nem lesz az tuti!!!

vagy fogják majd óvodák hívni délutáni alváshoz mesemondásra? LOL!
  • ancsie18
    Dehogy haragszom! Csak nagyon rossz látni, amikor az emberek mindenkin keresztül néznek, aki valamit másképp gondol, mint ők. És ezen a fórumon is azt látom, hogy sok ilyen ember van itt. Mindenki tele van keserűséggel. Amiről persze nem ők tehetnek.