4158
  • joe1980
    Valahol csak meg kell ünnepelni a "szánalmat".Nem is csodálom.
  • jolmegmondom
    tegnap este a retek-klub bemutatta az egész alkoholista csürhét: ott röfögtek valami fűtetlen putriban, középen ez a kis gyp-s köcsöggel.
  • zkz
    mié nem nézztem tv ét:D
  • simirizsa
    Áhh faszom lyen hamisan énekelni Himnuszt azt hitem lefejelem a tv-t
  • mama2
    Én nem láttam a Gergőt:O. Ott volt?:O
  • joe1980
    Ha ugy énekelte el a himnuszt,mint Király Linda,akkor nem is érdekel,meg sehogyse.
  • zkz
    remélem lesz erről you tuben video mert nem naon nézztem tv ét :D
  • rcstuning
    Hát én is meglepődtem, amikor éjfélkor megszakították a reklámblokkot és Gergő el"énekelte" a himnuszt. Ugy látszik erről fog szólni az új esztendő...
  • Zillo
    Jól van.:)

egyebkent nem tudom min akadtatok ki ennyire,ez még kultúrált 'vita' volt kissé tullihegitek a dolgot latszik hogy nem láttatok még durva kommentdömpinget...
  • zkz
    amugy buék XDD
  • lemongrass
    a népdalénekes kisgyerek kente a himnuszt.... kicsit gáz....
  • zkz
    uh öcsém, zillo te aztán árpi fan vagy ugy véded ezta gyereket mintha sajátod lenne =) figyelj ugy ősszintén megmondom ha ezzel a gyerekel kéne 1 hetet együtt töltened hogy megismerd hid el a én véleményemen lennél :D és kamera előtt beszélést csak példának írtam PL= Példa érted?:D ÁRpi ,''mesemondó,, nem? Szókincset olvasásal lehet bőviteni ,és egy mesemondó gondolom sokat olvas (Árpinál ez nem nagyon jött le .d)és annyira mondogatod hogy árpi gyerek meG STB gergő nem gyerek? mind1 ebből is láttszik hogy te is jótékonysági müsornak fogtad fel szal szerintem nincs min vitatkozni 15 éves középiskolás gondolom XD vagynem :D szal nem igazán gyerek bár nemtom nálad mia gyerek mind1 legyen neked igazad drágám =) (nem vitatkoztam csak válaszoltam)
  • rcstuning
    Csak tudnám mi az a flém...
  • joe1980
    B.Ú.É.K mindenkinek.
  • akyyy
    most volt tv2őn a csillag születik, valami tanár elmagyarázta, hogyan születik egy scillag
  • PrisonMan
    Boldog új évet kívánok mindenkinek!

(Alig merem leírni: Csillag születikben gazdag boldog új évet kívánok:)
  • SHADOWEYES7
    Én is remélem, mert ami itt folyt az tiszta flém volt!
  • PrisonMan
    Shadow: Elvileg ez egy rendes topiknak indult, csak ahogy Árpi megnyerte a versenyt elszabadult a pokol...
    Reméljük azért mostantól azért nem lesznek ilyesfajta viták!
  • mama2
    Minek bezárni a topikot? Ahogy a retekklubbot ismerem, 2008-ban is lesz:/.
  • czilyo
    Sziasztok és Buék! mindenkinek.
    Nem akarom fikázni a kis Utasit,de azzal,hogy meg nyerették vele a versenyt,le gyalázták,az egész magyar művész társadalmat.A műsor meg az RTL CLUB szégyenfoltjává vált.
  • rcstuning
    Zárjátok le a topicot, mert annyit ér, mint a csillag születik műsor. Gagyi
  • Guilty01
    persze, nem tudnak változtatni ezen, de a véleményüket a dologról megvitathatják. Szerintem.
  • SHADOWEYES7
    Ugye tudtál olvasni???
  • Guilty01
    akkor a 621-es és 622-es kommentben ugyan mi volt annyira kivetni való, hogy egyből zárni kell a topikot? Szánalmas... nehogy vmi kis konfliktus legyen..
  • SHADOWEYES7
    De nem ilyen hangnemben mint ahogy te is teszed!
  • Guilty01
    ez milyen dolog már, hogy nem engeditek vitázni az embereket? Akkor mi a szarra van a fórum??
  • lemongrass
    a 2-est támogatom a szavazatommal! :D
  • SHADOWEYES7
    Két variáció van.

1 befejezitek a vitát
    2 bezárom a topikot
  • Zillo
    Ja és 'bunkó jellemtelen tehetségtelen' azt maximum annak mondanám aki egy gyereket úgy próbál lehúzni,hogy nem is ismeri,csak bekapcsolta a tv-t és nemtetszett neki az ott produkált viselkedése...Hihetetlen h az ilyenek felnőttnek nevezik magukat.
  • Zillo
    szerintem egy embert nem a tv-n keresztül produkált viselkedése alapján fogsz megismerni,hanem ha már kommunikáltál vele,személyesen ismered egy ideje...

Ez az undvariatlanság dolog meg elég szar érv,ez most nem a jótétemények vetélkedője volt.Megtanulhatott volna beszélni?Szerintem élő adásban egy felnőttnek is meggyűlt volna a baja a szép kiejtéssel, artikulálással az összetett mondatokkal és egyáltalán azzal,hogy a gondolatait érthetően tudja megfogalmazni.Ez abszolút emberfüggö és nem az ő hibája,ez velejáró tulajdonság,van aki pl társaságban egyáltalán nem mer beszélni,és bizonyos stressz helyzetekben akadozva kommunikál.Igazából az tud egy ilyen helyzetben megfelelni,akinek vagy adottsága,vagy rutinja van.Én sem tudnék érthetően beszélni a kamerák előtt,ebben egészen biztos vagyok.Egy gyereknek pedig személyiségétől függetlenül is szűkebb a szókincse,másként éli meg az adott helyzetet és kevésbé tapasztalt,mint egy felnőtt.
  • zkz
    bocs bocs elfelejtetem oda írni hogy nemrám tartozik meg nemis érdekel =)ebben igazad van..
    csak tudod , jó emberismerő vagyok =)Engem leginkább az zavar hogy egy bunkó jellemtelen tehetségtelen ember nyertmeg egy tehetség kutató műsort, 15 éves fejével legalább meg tanulhatott volna beszélni.(itt most nem a tájszolására gondolok) Ha Gergőt és Árpit hasonlitnánk össsze azt kéne mondani égés föld...Pl mikor szavazoknak üzeni kellet a két gyereknek, Gergő megköszönte mindenkinek aki rá szavazot és hogy szavazanak arra aki szerintük a jobb, árpi ellenben csak csantavérieknek köszönte meg és hogy szavazanak rá(mindenki)...ennyi

Ha legalábbb olyan tisztelet tudó lett volna mint gergő és igy nyeri meg akkor most nem írnám le a véleményemet =) engem leginkább ez zavar..
  • rcstuning
    Milyen komoly vagy...
  • Zillo
    Szerintem a személyeskedést inkább mellőzd.Neked fogalmad nem lehet a magánéletéről meg közöd se sok,ugyhogy inkább ne találgass,hogy mire költi azt a pénzt...

Az más dolog,hogy szerinted nincs tehetsége,ez a te véleményed.Szerintem is volt,aki jobban megérdemelte volna a díjat,de ettől még egy gyereket ronggyá alázni és felnőttekhez nem méltó jelzőkkel illetni ugyancsak gyerekes és szánalmas.(itt most nem rád gondolok,mert te még kultúrált voltál)
  • lemongrass
    DVD??? nincs! :D
  • zkz
    Egy távoli hozzzá szoláshoz írnám azt hogy valami ilyesmi ott lentebb
    ''megédremli ő egyedül is ki állt a színpadra,(ezt elismerem volt vér a puccájába csantavéresiesen fogalmazva XD) és hogy rengeteg munka volt megtanulni verset stb stb,, (itt ugrik a majom a vízbe) Igen tényleg rengeteg meló lehetet tájszolásal kiabálva beszélni mert ez a gyerek csak beszélt=) nemtom hogy vagytok vele de szerintem egy normális általános iskolába alap dolog hogy megtanuld a himnuszt, ,jános vitézt toldit, meg egyéb hülyeségeket és fejbe mondani el legalábbis nekem-ünk anno ezt kellet :Dnemtom elmondom
    ősznitén én véleményem szerint levolt zongorázvaaz egész műsor ....4 műfajnak kellet bejutnia a döntőbe tánc,népmese-zene,ének mert nem akkartak megasztár copyt....ugye 2 énekes eset ki amikor döntőbe szavazás volt?fábry nem azért kedvelte a két gyereket mert egyéniség blabla egy nagy sz**t Fábry köztudot egy kú...va nagy magyar ember...mind1 aki érti érti aki nem az nem :D
    lényeg utasi árpit már az elején ki kellet volna ejteni,nincs tehetsége
    csak szája amivel ordibál , más részt ''pénz jó helyre került,, faság, hát szerintem árpi apukája meg anyukája felét adoságokba meg egyéb gyökérségekbe teszik, árpika vesz magának ps-t meg hasonlokat gizdul majd ő lesz helyi menő csávó kocsit eladják 5 disznoért 20 tyúkért 10 lóért és ajándék egy kakas!:D meg árpi apukája meg anyukája a heti bebaszás helyet napira vált kb ennyi!:D
  • Zillo
    Furcsa szavak ezek egy felnött(?)-töl bár látom a korodat te sem vállalod fel.Könnyü egy gyereket ilyen szavakkal illetni.Gratulálok teljesitményedhez.
  • joe1980
    Én utálom!!!!ugy,mint azt a kornyikáló nyomottfejü asshole-t.
  • rcstuning
    biztos lehetsz benne
  • jolmegmondom
    Én is imádom ezt a görényképű kis kerti törpét! A üvöltő fejhangjánál szebbet pedig még sosem hallottam! Vannak itt mások is, akik ennyire szeretik a kis torzszülöttet?
  • rcstuning
    Olyan kis aranyos...