4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
-
Music Idol Bulgaria - Nevena - Gyöngyhajú lány -
Fiat 500 :) -
joe1980 #688 Ha rólam van szó sajnos el kell szomoritsalak.27 éves multam.De attól független hagy utáljam már ezt a két majmot (Biró Gergő és Utasi árpi).Lehet,hogy olyan gyerekesek voltak a kommentjeim ,aláirom.De mint mondtam ez csak vélemény.Ja amikor volt a döntö,(bár játszottam volna a Dc-mmel)a végén mikor megmondták ki fog nyerni,Árpi helyett én szégyeltem magam.Majdnem sirtam,hogy egy ilyen nyomi nyert.Bár ne néztem volna meg! -

én kb. 10 évesnek gondoltam
-
zkz #686 nemtokmeglepödni ezen...:D ez Magyarország !!!!!:D:DDD -
lemongrass #685 

én is fiatalabbnak hittem ezen kommentekből :D
-
joe1980 #684 Hát figya az.Akkor születtem. -
uramisten, pedig én egész eddig reménykedtem, h az 1980 a neved mögött nem a (valós) születési éved... -
joe1980 #682 Mi szeretjük tesómmal játszani.De ez ugyse játéktopik,csak a feelin,a hangulat miatt irtam ,hogy annak jobb ,mint ennek a kis orditó hülyének a mesének nem nevezhető dolgai.Annak van egy története (mármint a kane and lynchnek)amit ez a majom ordibál,az egy nulla ehez a gémhez képest.Nem érdemelte meg azt a sok pénzt.27 éves vagyok,de eddig szerettem a meséket gyerekkoromba,hallgatnék még most is,de nem igy.Nem toom felfogni ennek minek nootebook,Ipod,meg istennyila.Gondolom azért hogy beleorditson és ijesztgesse a szomszédokat.Nekem Pc-m van de én eggy furcsa dologra használom.Játékra,internetezésre,normális zenék (nem Biró gergő féle népdalok)hallgatására. -
zkz #681 hát kb :D -
lemongrass #680 és mire használná az iPhone-t? 8 Gb-nyi mesét felmondana mp3-ba? :D -
zkz #679 Kane and lynch jó game amugy ?:P -
zkz #678 szerintem megérdemelten győzött a kisfiú -
Hát igen én is hallottam .ez azé gáz majd mutatják ahogy megy kinézni bocikat lol milka tehenet vegyel Árpi! Legalább hasznosat venne DX 10-es kari XD vagy iphone -
joe1980 #676 Figya nem az xbox-nak a meséjéröl van szó,hanem a Kane and lynch történetéröl.És ez egy olyan controller ami neklem van ,hogy dual platformos ez annyit tessz,hogy xbox-hoz,és pc-hez is jó.Reméljük nem fajul oda a világ,hogy ennek a két nyominak ilyen singszar játék jelenjen meg. -
olvastam az újságban, hogy utasiék a milliókból teheneket és földet vesznek
-
zkz #674 ja amugy hiába fikázuk árpi azt gondolom tudjátok hogy nagy lesz a nézzetsége :D ésa tv nek pedig ez számit nem kéne nézznünk és akkor árpi megy csantavére :D -
zkz #673 miköze az xbox360 nak a meséléshez ?:D:D:D lesz Árpi és gergő singstar vagy mi??:D -
joe1980 #672 Ha ennek a majomembernek lemeze jelenik meg,nekem még ingyen se kellene.Inkább hallgatok pendulumot vagy játszok a Kane and lynchel,mert ezeknek van hangulata.
Vettem egy xbox 360 kontroller for windowst a géphez és kipróbáltuk tesómmal a Kane and Lynch demóját.Olyan faja hangulata van,hogy ennek a meséje annak a seggibe se lenne.Gyerekkoroma szerettem,mikor anyukám mesélt (nem orditott hanem mesélt).Nagyapám meg viccesen mesélt azon nevettem sokat,de szerettem hallgatni.Utasi Árpi egyszerüen buta még ahhoz is,hogy beszélni tudjon.Én nem személyeskedek ,meg nem akarok lenézni senkit,de nekem hányingerem van attól a dologtól ,hogy aki abba a müfajba tehetségtelen akkor miért ő nyert?Ja szánalomból.De ha lessz ilyen müsor akkor ilyen jótékonysági müsor kerekedik belőle majd?na mindegy én maradok a PC-s és konzolos gémeknél mert amilyen hangulatot adnak azt se az Utasi árpi és se a Biró Gergő félék nem tudják visszaadni.Ha neki notebookja van nekem meg egy xbox 360 wireless controllerem(ezt azért irom ,hogy én is felvágjak egy picit) ,ami jó a géphez.Ja és ő nem probálta ki a Kane and Lynchet de én igen ,co-operative-ba. -
lemongrass #671 vmelyik szennylapban olvastam tegnap, h 15 /#657-hez hasonlóan/... meg, h kapott egy notebook-ot! mire fel? -
czilyo #670 A Fábry az utolsó középdöntőben,ahol a kisgyerek el sírta magát,mondta,hogy 15 éves.Azért mert törpének született/ez nem az ő szava/még alig fiatalabb a többiektől.
Egyébként állandó vendége lesz a Fábry uj műsorának,reméljük valami beszéd tanár addig meg tanítja beszélni is.Ez az állandó fellépés meg azzal jár,hogy az egész família költözik magyarba,az alkoholista apukával az élen. -
zkz #669 hát szerintem már elment a pénz :D új ház plusz butorok 12 milla manapság elég gyengus a talpra álláshoz:/(már mint olyan embereknek akik nemtudnak pénzt csinálni ,csak mesékbe van az hogy
a szegény pásztorból gazdag pásztor lesz míg megnem hal :D) árpiék esetébe míg apu elnem issza a lét)xd -
Semmi ilyesmiről nem hallottam, h ő ne tudná magáról, h hány éves. Itt arról volt szó, h sokan nem gondolták volna ennyi idősnek. Ráadásul semmi ilyesmit nem írtam, h a ti hibátok lenne h "nem tudja még azt sem, hogy hány éves", ezt gondold át mégegyszer. -
lemongrass #667 ha a tehetség és nem a sajnálat párosult volna a szerencsével, vki más nyerte volna meg! -
Az a mi hibánk, hogy nem tudja még azt sem, hogy hány éves? 

Bár azt szerintem elég sokunk nevében kijelenthetem, hogy momentán ő van jobb anyagi helyzetben.. xD -
Tudjátok nem mindenki indul azonos körülmények közül. Ettől függetlenül ő valószínűleg jobb ember lesz sokatoknál, talán már most is az. -
lemongrass #664 15 évesen én a gimi legjobb 4-dikes csajával kavartam b@zz, nem gumicsizmában mondtam verset! mekkora LOL! :D -
Én is úgy tudtam hogy fiatalabb, de amikor mondta a Nóra hogy:"15 éves", akkor mondom: MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?! EZ 15?:O. Amúgy meg tényleg nem lehet 15, mert a 13 éves Bíró, kb. 3 fejjel nagyobb nálla:P. Haggyuk má. Max 12. Amúgy, a mutálódás dologban, még annyit fűznék hozzá, hogy van akinél nem lehet észrevenni hogy mutálódik. -
Áá ez kicsapta a biztosítékot, sorry.
Soha, de soha nem 15 éves ez a gyerek! Ránézetre sem, meg hagyatkozzunk csak hangra... Nem mutál 15 évesen. Hagggyuk már.. -
lemongrass #660 
-
zkz #659 mamád rosszul informált árpi 15 éves és hetedikes x)... -
Anyám, meg mamám is azt mondja, hogy megérdemelte, meg hogy én a békasegge alatt vagyok hozzá képest, mert hogy az Árpi kitünő tanuló(én is az vagyok na mindegy:/), meg hogy milyen szépen elmondta a meséket meg satöbbi. Én meg mondom, hogy: "én is el tudok ordítani egy mesét parasztosan, meg nem azért nyert mert tehetséges hanem mert kell neki a pénz." Aszongya mamám:"Hát persze azért nyert mi? Azért nyert mert szépen el tudta mondani a mesét." Na ehhez mit szoltok? Na mendegy:/. -
zkz #657 most olvastam az újságba Árpádék kinézték az új kecót :D és kapott egy laptopot az újságtól öcsém, jó mesét mondhatott akis tehetség :DXD -
joe1980 #656 Akkor tévedtem.De akkor is szar volt. -
joe1980 #655 Elnézést kérek.Tényleg. -
matepeter #654 A Himnuszt Bíró Gergely adta elő nem Utasi Árpi -
joe1980 #653 Belehallgattam a himnuszba amit az Utasi Árpád előadott
-
czilyo #652
Sziasztok!
Itt azok az emberek akik még hagyják magukat,be csapni,és még mindég szavaznak,nem jöttek rá,hogy kész átverés shó az egész,a jövőben ne vegyék fel a telefont,sőt én személy szerint a következő szériát már meg sem nézem. -
joe1980 #651 A Csillag Születik és a Megasztár között az volt a különbség,hogy a megasztárba ott nem sirt egyik se ha valami nem volt jó,tehetség kutató verseny volt,ott tudtak énekelni.És ott tényleg az nyert aki megérdemelte.Itt meg Utasi meg bögött,hogy az anyag miatt,mert olvasni kellett volna( de ö nem tud) akkor miért?A másik meg nyekereg,hogy ő a népdal énekes,a f'szt.Egyszerüen énekelni nem tud,miért?kérdések vannak a fejemben válaszra várva,hogy itt is miért nem az nyerte aki tényleg megérdemli.Gratula RTL KLUB,tehetségtelenek futtatásából 5-őst kaptál.