4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Dean Winchester #734 a kisgyerek nem volt rossz de azért nehogy már odajussunk hogy egy 2 éves bébit bevisznek mert szépen dallamosan tud sírni :S
pfff nevetséges ez is !
lgyen már egy roh**dék korhatár!
-
Daza500 #733 Nórika meg egy hülye picsa...nem sokkal jobb. -
-
xxxpaulxxx #731 megvan
Maroon 5 - Sunday morning:D -
xxxpaulxxx #730 őt már rádióban is játszák -
robotos #729 Ezt érdemes megnézni!!!!ez az igazi!!
Hallgassátok!
no No komment....brutális... -
xxxpaulxxx #728 Mi annak a számnak a címe amit az a bájgúnár nyomott tök jól azzal a dzsipó napszemcsis szintissel?
Kb a műsor végefelé volt. -
Zsottybobo #727 Hali!
Nekem a Tabáni István féle Bohemian Rapsody jött be.
A srác a zenekarában is énekel Queen-t.
http://scherzoband.hu -
Stohl nagyon idegesítő :/
Jazzt éneklő kislány meg a freestyle rapper srác a pro
többi noob mind -
xxxpaulxxx #725 Vááááá ez a műsor... úristen
Úgy is nézni fogom, mert érdekeltek az ilyenek mindig is...
És a szereplők nagyon jópofák
De... a műsor maga
Könyörgöm miért kell mindent majmolnunk? Miért nem tudunk semmiből sem egyedit csinálni? Ennyit tud a magyar média? Szánalom...
Inkább maradt volna a régi ez a cucc, mint amilyen volt, abban legalább volt eredetiség... de ez... egy az egyben az a david hasselhoffos csoda:D
Nah mind1... csak ne lennének az idegesítő kamerabeállások, meg ne csinálnák ennyire a sót... azért remélem ha már élő lesz nem lesz ilyen idegesítő -
Daza500 #724 Azzta, őt tényleg megérné elhívni.
-
De énekes az volt bőven... Még táncos is lesz szerintem, mert csak a Jackson utánzókat rugdosták kifelé...
Mondjuk nekem ez a csávó biztosan vinné a pálmát, ha indulna!
-
Dean Winchester #722 lehet jelentkeztek csak nem jutottak be :D
még ez a csoportos táncosok oké de nekem egyből a for for dance jutott eszmbe :( (ergo kopyzni akarják az előző szériát :D -
Nekem az a gondom ezzel a műsorral, hogy jó volt a freestyle, jó volt a repülős, de hogyan tudja majd magát űberelni, hogy ne mindig ugyan az legyen a műsor?
Szerintem az kevés, hogy a freestylos más szöveget talál ki, és a repülős más zenére táncoltatja a repülőjét!
Az tény, hogy mind a kettő nagyon jó volt!
A gond még az, hogy az énekeseknek ott van a MEGASZTÁR, a táncosoknak pedig a MEGATÁNC... ezen műfajok versenyzői miért nem ott jelentkeztek? -
Dean Winchester #720 váóó nem semmi :D
ha egy ilyennel nem jutott volna be akkor meg meg is lpődtem volna.
mivel ezt tudom így ezeket is kizárnám a versenyből !
csillag születik a műsor címe én olyanokat hívnák be aki tisztára amatőr :D (de lehet énvagyok ezzel csak így)
-
Öhm nekem nem esett le, bár én nem láttam csak most ennyit belőle...! -
A teljes cikk...
A rendezvényhez szorosan kapcsolódik egy Guiness rekordkísérlet, ahol egy fiatal mezőtúri srác (Veres Róbert alias MC DC) 9 órán keresztül reppel majd megállás nélkül. A kísérlet nem csak borzasztó nagy állóképességet, hanem alapos mentális felkészültséget is kíván, hiszen nem előre megírt szövegeket fog eldarálni MC DC, hanem minden egyes mondatot a helyszínen rögtönözve (freeestyle) ad majd elő. A Guiness World Records szigorú szabályzata óránként csak 5 perc szünetet enged, továbbá előírja azt is, hogy nem ismételhet szöveget, végig érthetőnek kell lennie a rap-nek (nincs halandzsa), és a reppelés közben maximum 30 másodpercre maradhat csendben.
A helyszínen bárki „bemondhat” témákat, szavakat, amelyeket MC DC belesző a szövegébe. Tervben van élő tévé- és rekláminterjú, mindez természetesen a rekord felállítás részeként, csupa rímben a helyszínen rögtönözve.
Néhány sor MC DC-től: „Eleinte furcsán néztek rám, mivel mozgássérült vagyok, és ezért nem voltam megszokott az emberek számára, de mára elmondhatom, hogy sokan szeretnek és rengeteg barátom és ismerősöm lett, és ma már nem tudnám elképzelni az életem a hip hop nélkül, mert szeretem csinálni és sok mindenkinek tetszik.
Fontosabb szerepléseim: 2005 - It’s Rite Freestyle Battle 3.helyezés, 2006 - It’s Rite Freestyle Battle 1. helyezés, 2007 - It’s Rite Freestyle Battle zsűri tag
További terveim között szerepel a kiadni első albumomat, amely a Tracksound kiadó gondozásában fog megjelenni, valamint szerepelni fogok a Filkó című mozifilmben is amelyet jövő tavasszal kezdünk el forgatni, amellett, hogy szerepelek a filmben, én szerzem a főcímzenét is.” -
Hellsing47 #717 poén volt -.- -
Viccelsz? Te nem látál még free style versenyt? Akkor nézz utánas, gyorsan, mert hatalmas dolog!
Egyébként a srác Magyar, és Világbajnok! Ráadásul Guinnes rekordot is tart, amit Pesten állított fel! -
Nem értem ezt a dolgot... Buci hasra esik, miután azt mondja, hogy nembaj, felvétekről megy az adás, de ezt a bakit benne fogják hagyni! Viszont az RTL felirat alatt ott van az élő adás felirat!?! 

-
Dean Winchester #714 a rapper?
elsőre mondom ez kamu :D előre tudta h mit fog nyomni de aztán ahogy nyomta vazze :D állat volt XD
a kiscsajnak is,hogy "beszólt" kivan a begyed ... :DDdd
na az ilyenek jussanak tovább,mert egyedi (sztem) -
A freestylos srác hatalmas volt :) -
piamania #712 hi! a Give me Five volt már a műsorban?Nem láttam,csak ők érdekelnének.köszi. -
Dean Winchester #711 na megoké lenne,hogy 1 bejut de ne egyből ne 3-4 :S nekem ez vitte fel a cukorszintet :S
egyszerűen idegesítő!
jövőhéten is bejut vagy 2-3 tök fasza lesz :D
ha már ennyire sok egyedi képességü emberke van,akkor ne olyna jusson be amit mindenki tud ...
-
Egyetértek, én sem hívnám be az énekeseket. Az énekeseknek ott vannak az ének műsorok (megasztár meg mittoménmégmik). A ki mit tudban legyen minden más, de énekesek ne. -
Dean Winchester #709 na most ahogy látom vagy 3 énekes ment tovább!
én alapból az énekeseket nem is hivnám be illetve 18alattiakat se!
na még egy 16 éves oké de ne egy 12 éves kislány jusson tovább az énekhangjával!
Az maradjon otthon barbibazáni :D -
cargame #708 Eleg paraszt a zsuribol a kopasz. -
cargame #707 Ez kibaszottul fasza :DDDD -
cargame #706 LOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
na szerinted? a sok fogyatékoson :D -
ennyi önismerettel nem rendelkező kretént :D
A katona ruhába öltözött táncos srácok és a queen-t énelkő srác viszont ütött
-
cargame #703 melyiken? -
Óbasszameg bent maradt fav-ban ez is... most kénytelen leszek nézni, hogy érdemben reagálhassak. Vagy -fav? -
bazdmeg sírok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
cargame #700 Eleg jonak tunik idaig -
cargame #699 Megkezdodott a 2. evad :D -
joe1980 #697 Az lenne a legnagyobb szórakozás ha a csillag születik 2-be minden müsor elején Stohl András brékelne (mint az egybe).Az volt stohl andrás legnagyobb produkciója. 

.Ez csak egy vicc (de nálam az vitte a pálmát)
-
Ezt szertem az RTL Klub-nak kellene mgírnod
-
joe1980 #695 Kedves Prisonman.Ha esetleg lessz ennek a müsornak második része,akkor ne olyan nyerje már meg aki csak szánalomból (Pl Utasi Árpi),hanem aki tényleg megérdemli.Az legyen már tehetségkutató müsor.És ne legyen benne nyivák (ala Biró Gergő) hanem tényleg szórakoztató legyen.Én ezt szeretném.De lehet mások mást szeretnének (én ezt tiszteletbe tartom).Ez csak vélemény. -
saradawn #692 http://www.youtube.com/watch?v=fxVSvbVrLWE
http://www.youtube.com/watch?v=Tia-zvHaJ68
http://www.youtube.com/watch?v=fUQYNxAIBmo
http://www.youtube.com/watch?v=ivvFz4BQQCI
http://www.youtube.com/watch?v=mUZiwseAjBs
http://www.youtube.com/watch?v=Hfjic3dOaIE