4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Unreal1942 #530 Mit foglalkoztok egyáltalán egy ilyen xar műsorral? Nézhetetlen az egész 10 percet se bírtam ki!
Tegnap 1 percre meg álltam amikor valami kisgyerek sipákolt egy idős fószer mellett. Ez most komoly, hogy ez tehetség? -
-
-
4 a táncért inkább. -
Ez annyira igaz! Egyetértek veled. -
...sebaj, srácok, majd rájöttök ti is, nem kell aggódni... Az okos parasztjaink ezt már rég megfogalmazták: "Aki fizet az pittyegtet!" vagy egy kevésbé régi: "Pénz beszél, kutya ugat!".
Eszetekbe fog jutni, amint kívül kerültök egy közösségen, mert nincs elég pénzetek! És nagyon rosszul fog majd esni! :P
A műsor a pénzről szólt, de NEM a nyert pénzről, hanem az SMS-ezők zsebéből összeharácsolt pénzről. -
-
nyertem egy büntetőpontot! Yahoooo!!! -
Mit nem tudtál ezen értelmezni? Én úgy értelmeztem a csapat nevét, hogy a 4-es után, az ami tiszerintetek úgy kell írni hogy for, szerintem úgy kell írni hogy four, mert szerintem azis négyes lenne, csak angolul, és angolul a négyes, azt úgy írjuk four nem? De msot már tudom hogy nem, mert a csapat neve magyarul: négyekben a tánc, vagy valami ilyesmi. Érted? -
Te miről beszélsz? 
-
de nem, mert ha a 4-es után, a for is 4-re utal akkor az angolba a 4-es, azt úgy írjuk four. Én ebböl indultam ki. Bocs ha rosszul írtam, nem tudtam:P. -
cucmalajmc #519 "4Fourdance" LOL itt osztod az észt, mikor neked sincs
. 4 for dance így kell ni.
-
joe1980 #518 Gondoltam valamit.Ha majd Árpi felnőtt lessz,megházasodik, születik egy kisbabája, és ha este a gyermek aludni akar majd,Árpi papa beteszi 15 évesen kiadott meselemezét,hogy megfog ijedni mikor hallja ezt a kiabálást.Szerintem be is fog pisilni ugy fog sirni.Én már most sajnálom.(nem öt hanem a gyermekét). -
Átgondoltam. És iggazatok van. A faszért az a parasztUtasi Árpi nyert gecit. Én is eltudok ordibálni parasztosul egy mesét: EGYSZER VÓT, HÓL NEM VÓT, VÓT EGYSZER EGY PARAZST GYERÖK AKIT ÚGY HÍVTAK, HOGY UTASI ÁRPÁD. 2007-BE MEGNYÖRTE A CSILLAG SZÜLETIK TEHETCCSÉG KUTATÓ VÖRSENYT, ÉS HAVI 1 MILLIOT KAPOTT, DE ÚGY MINT -AHOGY MOST ÉN CSINÁLOM, ELORDÍBÁT PARASZTOSÚ EGY MESÍT, MEG 2X SÍRT. Milyen jó vagyok nem? 
. egy cigány mulatós dalt átköltöm erre: 2Egy Csantavéri kiskunyhóban, ronda egy paraszt gyerek":D. 4Fourdance, na az megérdemelte volna.:P.
-
Igazából megint csalódtam ebbe a műsorba. Azt gondoltam, hogy talán tényleg az nyer, aki a legtehetségesebb. Természetesen megint csalódnom kellett az RTL Klubba. én a végén úgy éreztem, hogy a 4 döntős közül 3-nak nyugodt szívvel oda adnám a nyereményt. Kovácsovics Fruzsina, 4 For Dance, Bíró Gergő simán megérdemelték volna, mert a két énekes tudott volna lemezeket kiadni, népszerüsíteni magát ebből a pénzből amit kaptak. a 4 For Dance-nek pedig azért hogy megcsinálják a próbatermüket (:D), Meg úgy egyáltalán hogy népszerüsítsék a néptáncot. Erre természetesen Utasi Árpi nyeri meg, mert 2x elsírta magát és akkor már sajnálni kell. Meg mert szegény, tudtommal nem jótékonysági műsornak készült ez a műsor, hanem azért hogy tényleg egy tehetség nyerjen. igazából ez a műsor úgy lett volna jó, hogyha a zsűri dönt. Bár akkor ugye nem lenne benne pénz... -
zotja #515 te meg menj és mesélj cigányosul :D -
Nagy01 #514 há. Kiccsákó nyert.Beáll egy helybe osztan elkezd mesélgetni párásztusú. -
simirizsa #513 Azt a rohadt eddig nem volt ilyen tömeg itt 
Én még mindig maradok Kovácsovics Fruzsinánál :D -
ezek szerint senki nem fogja a dolgot:
Kellet egy csóka, aki a határon túlról is begyűjti a zsét. RTL Klub nem hülye és nem ellensége saját magának. UÁ ideális a feladatra.
Még USA-dollárban is kiírták a tarifát, h össze lehessen vetni mindenkinek, mennyi is az annyi, mert lehet, h a bosnyák konvertibilis márkához szokott emberek nem tudják, az hány forintot ér, ellenben a dollárhoz viszonyítva vágják az árfolyamot (mint mi az Euró/Forint-ot).
Retkes nagy pofátlanság kellett ahhoz, h azt mondják: " A határon túli szavazók nem vehetnek részt a sorsoláson, de a versenyzők természetesen minden egyes szavazatnak örülnek!" EHHEZ kibaszott nagy pofa kell!!! -
Tényleg, a 4 for dance milyen külödíjat kapott??
-
Szerintem meg inkább a 4 for dance... 
-
joe1980 #509 Én nem tudok ehez mit szólni.De hogy annak a Biró Gergőnek mi a francnak adtak lemezszerződést még most sem értem.Árpikának meg meselemezre.Kiváncsi lennék rá,mien lessz eme két szerencsétlennek a lemeze.Lehet az egyik tálat a másik meg vödröt csinál belőle,és azzal eteti az állatait.Nem értem ezt az egészet.Árpi azzal basszta el nálam a renomét ,mikor elkezdett sirni amikor a 4 for dance-el lépett szinpadra,és bögött mikor a zsüri értékelte,hogy mekkora gitcs (szar).Addig amig ez nem következett be addig én is csiptem őt.Az a Biró meg a Nox nem is hallgattam olyan nem volt jó.Caramelnek nagyon jó számai vannak,Biró gergő a nyomába se ér.Én nem vagyok irigy de szánalmas volt. -
#506 -
cucmalajmc #507 melyik az az egy? -
ezesetben az az egy szerintem Kovácsovics Fruzsina -
sztem egy érdemelte volna meg igazán,a másik három meg egyenlően nem -
akkor már hogy témábavágót is írjak, szerintem a 4 közül a legrosszabb produkció kapta meg az első díjat... -
dehogynem!!4 -
jaj mégse :-c -
ték -
Az utasi nem érdemelte meg a helyezést,csak szánalomból kapta. mesemondás mi az nagy dolog........ -
timantes #499 te meg buta ( kutya ) , búj a lukba. Ha nem bújsz, hátulról jól meg lukazlak. -
thx :) -
zotja #497 neked meg jó a géped :D -
te meg irigy -
Valaki mondta hogy az bassza az emberek csőrét hogy pont a csórika nyerte... de én itt befejeztem ezt a tápigot :D -
te meg figyelmetlen -
zotja #493 faszomse rajong érte. kocka biztosan :D azé ülök it hetente egyszer :D -
RedRiot #492 Az lehet, de ne offolj, nem én vagyok a téma. :P -
te meg kocka