4158
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
AC2 #410 Én azt a faszfej Gergőt jobban utálom -
simirizsa #409 Na nem mintha ő jobb lene -
#408 De hogyhogy ő nyert?! Nem nyugszom bele.. még beszélgetni sem tud: a társalgóban is alig tudta elmondani amit akart.. Biró Gergő mennyivel intelligensebb... köcsög árpi (no respect)! -
#407 Utasi Árpi mesemondó albumot ad majd ki.
Már alig várom!!!!!
Végre teljes hangerőn hallgathatom majd a 4fal közt !!! -
simirizsa #406 Inkább a szavazókra nézni én is néztem -
#405 A nézőknek gratulálj, az RTL tehet a legkevésbé erről... -
#404 Ez nem igaz! Nem jutok szóhoz.. ez a köcsög nyert?! áááhh csalás.. -
#403 Kijelenthetjük hogy a döntő leggyengébb szereplője nyert... szégyen
A 4 For dance-et nagyon nyomták, bár rá is szolgáltak, de én inkább Kovácsovics Fruzsinának adtam volna a fődíjat. Ma ő volt a legjobb.
Az mindenesetre biztos, Utasi Árpi egy kicsit "egyszerű gyerek", Biró Gergő sokkal intelligensebb és a prudciója is jobb volt az se kérdés...
Itt csakis a szimpátia és a rajongótábor nagysága számított nem a tudás...
-
#402 Ez már tényleg szánalmas... Sajnálom a 4 for dance-t, ők tényleg megérdemelték volna,van annyi munka a hátuk mögött. -
#401 Yessssssss Utasy Árpy forevör:D. -
piamania #400 NA és akkor most Csantavéren előkerülnek a rég nem látott rokonok,akik persze nem azok,és szépen kéregetnek pénzt,amit azzal a lendülettel el is felejtenek visszaadni.Csak a zsűrinek kellett volna döntenie ma,dehát mit tudonk csinálni.Ezt kívánja a kereskeledmi érdek. -
underclass hero #399 Hát igen.. ez Magyarország!Ahol mi gyullad ki előszőr?..a vízágyú -
#398 nem hiszem el!Emberek!!!!!! Egy tehetségtelen ember lett a nyertes:(És csak azért nyert,mert rosszak az anyagi körülményei..áhh kiábrándító az egész...hányingerem van az egész műsortól,még jó hogy vége van
-
simirizsa #397 Na ez akkora kamu gratulálok az egész RTLklubnak -
gdevil #396 Utasi Árpi! Gratulálok, magyarok! Ennyit tudunk.... -
AC2 #395 LOL, ezt se hittem volna, a kiscsávó megnyerte :D -
simirizsa #394 Viszont a többi produkció egész türhető -
#393 szerintem nekem már az első másodperctől nyugtató kell majd!sőt,meg se hallgatom inkább.. -
gdevil #392 Attraction zsírprofi. Ez nem kérdés.
De Utasi Árpi mi a faszért ordítja minden második mondatát? Nem igaz, hogy mesét ordítva kell mondani. Talán Szabó Gyula ordított volna...?
Képzeljétek el, ahogy végigordít egy egész lemezt majd....Már a második mesénél nyugatató kell majd. -
#391 Nem bántom őket, csak egyszerűen utálom mindkettőt. És igaz, hogy városi vagyok, de kisvárosi és az Utasi csak ordítozik. Na mindegy, remélem nem nyer senki. -
#390 áhh miért ordít Utasi Árpi????így is idegbajt kapok a hangjától... -
simirizsa #389 Nekem tetszet nagyon is a Kovácsovics Fruzsina -
#388 attraciton? már alapból sztárok. évek óta ottvan a sikeres táncsuli, nem nyerhettek ők, ahogy a black time sem. -
#387 dehogynem bántja... úgy fennhordja az orrát az a vizenyősszemű lény, mintha minimum 10 grammy lenne otthon a vitrinben...
pedig egy sincs.... LOL!
na, ha a csillaxületikben lesz moller zsolti haverom, akkor belekukkantok még 1x... más esetben sajnos ki kell, h hagyjam a mai fantasztikus adást is! -
#386 rúzsamagdit-nem-bántja
Attraction tényleg megérdemelte volt!! Nárayy -
#385 most is jó volt az Attraction, kár hogy nem jutottak tovább - ezt is annak a buzi Náraynak köszönhetjük! -
#384 etreksön-re szaladtam át a TV elé... hát... hideg rázott komolyan mondom...
és ilyen pöcsqrv@ kovácsovics szarhangú pinák vannak még mindig benn... szar angol kiejtéssel... meg takony gyerekek... ésatöbbi...
grat Hungary!!!! legyen megint egy olyan rúzsamagdi féle színvonaltalan nyertes! -
#383 Gergő tényleg jó volt, Utasi Árpi is. Ha tippelnem kellene:
4 for dance
Utasi Árpi
Kovácsovics
Bíró Gergő -
#382 Sajna egyik sem egy nagy csillag, a Bíró gyerek nekem egy kicsit beképzeltnek tűnik...bár egész jó a hangja..még
4 for Dance, hát ezek szó szerint hülyét csinálnak magukból és jól áll nekik, ez az ugrálós(?tánc?) valami amit ők csinálnak nem túl ötletes számomra, de az 1. és a mai produkció jó lett.
Fruzsi tetszik a legjobban, a hangja is jó, meg más is...kicsit lehetne magabiztosabb, de így is nagy esélyes
Utasinak sajna nem sok esélye van, ha esetleg megnyerné(amire sztem esélye sincs), nem tudom miben lenne tehetségesebb, talán egy hivatásos mesélő is lehetne belőle, mert azt nagyon tud:)
Kb ennyi az én unofficial zsűri véleményem
-
#381 Nagyon jó Gergő!!Hajrá!:D -
#380 1. 4 for Dance
2. Kovácsovics Fruzsina
3. Bíró Gergely
4. Utasi Árpád
Szerintem ez lesz a végeredmény... -
#379 Kérem tegyék meg tippjeiket.:)
Remélem a 4 for dance nyer, bennük még látok tehetséget. -
joe1980 #378 Kedves Mama2.Én nem bántom őket csak egyszerüen nem értem,ha nem tudják azt amit tudniuk kéne,akkor miért eröltetik?ez az egyik.A birót meg azért gyülölöm, mert egyszerüen semmitmondó nyivákolásnak nevezett hangját nem birom ,szal lehet hallgatok rád és leveszem a hangot.Most kimondom amit ki szeretnék:Én inkább hallgatok Drum and bass-t(de nem csak ez a stilus van amit szeretek még),mit ezt a hülye nyivákolót.De most ezért ne haragudj meg!Én tisztelem a gyerekeket,de azokat akikbe tényleg van tehetség.Ezekbe nincs.Tényleg sorry -
#377 Ma lesz a döntő!!
De ha nézel RTL-t, akkor a reklámokból megtudhatod -
#376 Szerintem is 4 for dance
Kivéve ha nem lesz zsűri szavazás, mert ott a gyereket lehúzzák, de viszont a 2 gyerek a közönségkedvenc. És általában a döntőkben a zsűrik már nem szavaznak.. -
#375 lesz mgé ez? úgy utálom hogy már nem is tudom hanyadik "rész" megy belőle, de péntekenként mindig odateszik ezt a rohadt visszaszámlálós logót, .((( -
#374 Most mér kell bántani azt a két gyereket? Ha nem tetszik, akkor amikor ők vannak leveszitek a hangot, kész, vége, ennyi. Amúgy meg rcstuning:Biztos városi gyerek vagy, oszt nem értöd a tájszólást. Én, paraszt gyerek vagyok, én értöm, és nékön tötszik. Szerintetek ki nyer? Mamám szerint Fruszi, de szerintem nem. Sztem a 4four dance. Szerintem meg, Úgy se fog nyerni egyik gyerek sem, úgy hogy nem kell parázni. De kiváncsi leszek. -
Azért valakinek a tájszólást is kell "ápolnia", hogy ki ne haljon.. -
#372 Jól beszélsz, ezt az Utasi gyereket soha nem értem. Számomra összefüggéstelen mondatokat mond, a közönség meg nevet, csak tudnám min...
Talán ha nem lenne ilyen tájszólása...talán érteném. -
joe1980 #371 A mai nap éppen megfelelő arra hogy ennek vége legyen!Ne halljunk soha többet nyivogást,se értelmetlen mesének nem nevezhető hülyeségnek de nevezhető valamit.legyen vége!!!!!!!!végre.